Pysia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 AlKil napisał(a):Ty Leniuchu, rozumiem, że przepis znalazłaś:diabloti::diabloti::diabloti: moje dziecię piątego kończy 17 lat, przydałoby sie jakieś ciasto:mad: A to co dałam Haniu nie moze być? :roll: Jest pyyyyyyyyyyszne :loveu: Bo kuna nie wiem gdzie wcisnęłam przepis, a od mamy to nie wiem kiedy wezmę :oops: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l223.jpg :turn-l::roflt: Quote
Pegaza Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cze Pysiek:p o jesu ale liz..hahah T-z caly? nie zjadla go...:lol: Quote
anetta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Pysia']Mówiłam Ci już że Cię nienawidzę? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: KCM :loveu: [quote name='psiulka'] Już mi się tu u Was podoba :loveu: Ten 'czarny klimat' :loveu: :eviltong: To jest ich urok i w tym jest ich całe piękno, o :loveu: Wazelina :cool1::evil_lol::evil_lol: Dobrze że napisałas że to jest "gwałt językowy na moim TZcie" bo bym pomyślała że coś mu się w szyje stało :evil_lol::evil_lol::diabloti: Na trzecim zdjęciu już widze że tam czarna stoi z wywalonym językiem :evil_lol: Super uchwycony ptak :multi: Ciekawe co to? Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 I znowu Dzień Dobry w piękny słoneczny dzień :loveu: Wczoraj od południa dogo nie miałam :crazyeye: Dzisiaj mam ;) Idę na słonko ;) Quote
Erhan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pysia napisał(a):... Idę na słonko ;) To idź, a ja sobie w pracy posiedzę w chłodnym pokoiku ;) PS Okropna to lizawka ;) Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wpadłam sie przywitac ale szefowej nie ma...:p Quote
Erhan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pyś, ty zejdź już z tego słonka, bo Cię zaćmi;) Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Erhan napisał(a):To idź, a ja sobie w pracy posiedzę w chłodnym pokoiku ;) PS Okropna to lizawka ;) A ja popływam w baseniku :diabloti: Pegaza napisał(a):Wpadłam sie przywitac ale szefowej nie ma...:p Szefowa próbowała taką jedna wesz utopić, ale ta chwyciła się piłki jak tonący brzytwy i się nie dała :evil_lol: Erhan napisał(a):Pyś, ty zejdź już z tego słonka, bo Cię zaćmi;) Nie bój się :evil_lol: Mam fotke jak używam zycia :loveu: Ale jeszcze w aparacie :oops: Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Dam Wam te kilka fotek, które wlazły na serwer- reszta nie chciała :angryy: Jej Wysokość Zmorka Z bliska A to Jej Wysokość Zmorka- Goopecek :evil_lol: Hmmmm...Chyba nie do końca goopecek... Nieźle to sobie wykombinowała :mad: O nie!! No i pobiegłam ratować piłke :evil_lol: Quote
AlKil Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pani Edyto mama pojechała na kajaki ale kazała mi przypomnieć Pani o przepisie na ciasto na moje urodziny:) pozdrawiam Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 AlKil napisał(a):Pani Edyto mama pojechała na kajaki ale kazała mi przypomnieć Pani o przepisie na ciasto na moje urodziny:) pozdrawiam To jak przyjedzie niech zadzwoni to jej telefonicznie podam :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Pysia']Dzień Dobry w kolejny słoneczny dzionek :loveu: Nie zazdrość mi czarnuchów, tylko spełniaj marzenia ;) A mieszkanie w bloku nie jest przeszkodą ;) Fotki będą później ;) Idę na słoneczko nic nie robić :multi: Dobry wieczorek :razz: Nie mieszkam w bloku, ale u siebie nie mam ogrodzenia... :shake: W takie dni najlepszym zajęciem jest nic nie robienie :evil_lol: Oj tak! Super zdjęcia :loveu: Ale Zmorka sobie wymyśliła z tym materacem, spryciula :diabloti: Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='psiulka'] Dobry wieczorek :razz: Nie mieszkam w bloku, ale u siebie nie mam ogrodzenia... :shake: W takie dni najlepszym zajęciem jest nic nie robienie :evil_lol: Oj tak! Super zdjęcia :loveu: Ale Zmorka sobie wymyśliła z tym materacem, spryciula :diabloti: Yyyyyyyyyyyyyy a ogrodzenie jest nieodzowne dla psa? :crazyeye: Jak mieszkałam w bloku to ogrodzenia też nie mieliśmy ;) Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Pysiu , dlaczego przepisy telefonicznie podajesz :mad::mad::mad: Quote
psiulka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Pysia']Yyyyyyyyyyyyyy a ogrodzenie jest nieodzowne dla psa? :crazyeye: Jak mieszkałam w bloku to ogrodzenia też nie mieliśmy ;) Dla takiego olbrzymka to chyba jest. Inaczej to by się sąsiedzi rzucali, że taki duży pies biega luzem, a skoro ma kawałek pola, to lepiej, żeby też mógł na nie swobodnie wychodzić. Z resztą drugim problemem jak narazie są rodzice. :shake: Kiedy kolejne zdjęcia? :razz: Quote
Doginka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l164-2.jpg Rewelacyjna fotka:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł, macie basen na ogrodzie:crazyeye::crazyeye::razz: Quote
Pysia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']Pysiu , dlaczego przepisy telefonicznie podajesz :mad::mad::mad: Bo za dużo pisania a ja jestem z doskoku na necie :eviltong: Mam urlop i szkoda go na siedzenie przy kompie ;) [quote name='psiulka']Dla takiego olbrzymka to chyba jest. Inaczej to by się sąsiedzi rzucali, że taki duży pies biega luzem, a skoro ma kawałek pola, to lepiej, żeby też mógł na nie swobodnie wychodzić. Z resztą drugim problemem jak narazie są rodzice. :shake: Kiedy kolejne zdjęcia? :razz: Fotki mam, ale kto je wstawi? :roll: [quote name='Doginka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l164-2.jpg Rewelacyjna fotka:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł, macie basen na ogrodzie:crazyeye::crazyeye::razz: TZ jest fotogeniczny :evil_lol: Mamy - efekt uboczny kupna domu ;) [quote name='psiulka']Co tu tak cicho? :mad: Bo katrupię mój kręgosłup pieląc ogród :diabloti: Nasz wczorajszy gość... Absolutnie nie był nieśmiały :crazyeye: Tak sobie łaził ... Lampa błyskowa mu nie przeszkadzała :mad: Zmorka też nie :cool3: Quote
Pysia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A to nasza wycieczka do Ogrodzieńca ;) Ludzi było masa bo trafiliśmy na przedstawienia Quote
Pysia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sobie pofociłam A TZ w tym czasie wypoczywał :) Quote
Pysia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zmorka pokazywała ludziom ozorek ;) Musiałyśmy nieustannie czekać na TZta bo mu się trudno było wkukulikać :diabloti: Były efekty uboczne spacerku- dzieci+psy :) TZ też troszke pofocił I w ten sposób mam fotki :multi: Quote
Recommended Posts