Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahah kilka bez głowy ale co tam :evil_lol: jedną z lejcami za to masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oto wspomniana fota z lejcami :evil_lol:

I TZ

Okupowani

Posted

[quote name='Matusz']no, no !! świetna figura !:razz:
Niech Ci będzie ;) Dzięki :)
To mój ulubieniec:diabloti:

Chodził i mówił: " Szukam pana". Jak go się zapytałam czy Pani może byc to rzekł, że nie w tych czasach :evil_lol:

TZ z Szelmusią odpoczywają

A Zmorka niezmordowana ;)

Posted

[quote name='zaba14']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l120-2.jpg
no tak pies na pierwszym miejscu, a maz w tle.. biedny :lol:
Tak jak w życiu :diabloti:

Komp mi umarł :placz: Czasami dostępuje zaszczytu ( pozwolenia znaczy) użycia kompa dzieciecia mego ;) Ale tylko na chwilkę :roll:
Oczywiście brak pożeracza czasu zaowocował gruntownym wysprzątaniem salonu, pomyciem okien w salonnie i kuchni, wyśprzątaniem gruntownym kuchni oraz łazienki na dole ( w łazience wyszorowałam calutkie ściany i sufit nawet :p). Na jutro zostawiłam sobie pokój na dole i przedpokój :) A na poniedziałek łazienke u góry i sypialnie :) We wtorek odgruzuję Karola poddasze .... Potem kotłownie i garaz ;) Czyli od czwartku wypoczywam przed pracą :evil_lol: Acha.... Muszę ogród jeszcze skończyc....

Posted

[quote name='Alicja']wpadnij ....coś sie do roboty u mnie znajdzie jak Ci mało ;)
Wystarczy tej pracy u mnie :eviltong: Jeszcze okno na dole i podłogi i pokuj czyściutki :multi: Tylko jak umyć okno jak pada :placz:

[quote name='Matusz']bo taka prawda :)
Wiedzą wszyscy żem śliczna :evil_lol:

Fotek nie będzie bo są na moim nieżywym kompie :placz:

Acha! Wypcham kota!! Wrzeszczy mi dzisiaj non stop ;)

Posted

Znalazłam fotki na serwerze jeszcze :multi:

A te robił TZ :evil_lol: Nie zauważył, że wyszło słoneczko :diabloti:

Ja zwiedzałam zamek a TZ w tym czasie...

Tak wyglądał zamek kiedyś :)

A takie były jego początki

Tak wyglądała straznica nieopodal

Posted

Pysia napisał(a):

Komp mi umarł :placz: Czasami dostępuje zaszczytu ( pozwolenia znaczy) użycia kompa dzieciecia mego ;) Ale tylko na chwilkę :roll:
Oczywiście brak pożeracza czasu zaowocował gruntownym wysprzątaniem salonu, pomyciem okien w salonnie i kuchni, wyśprzątaniem gruntownym kuchni oraz łazienki na dole ( w łazience wyszorowałam calutkie ściany i sufit nawet :p). Na jutro zostawiłam sobie pokój na dole i przedpokój :) A na poniedziałek łazienke u góry i sypialnie :) We wtorek odgruzuję Karola poddasze .... Potem kotłownie i garaz ;) Czyli od czwartku wypoczywam przed pracą :evil_lol: Acha.... Muszę ogród jeszcze skończyc....

:stupid:My na pewno jesteśmy spokrewnione:roll::roll:

Fajna wycieczka:p

Posted

[quote name='Pysia']
Ja zwiedzałam zamek a TZ w tym czasie...
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l92.jpg

... zbierał od turystów drobne datki na piwo, karmę dla psów i nowy końputer dla małżonki :cool3: :evil_lol:

Grunt to się usadzić w dobrym miejscu i mieć jakiś dobry stymulator odruchu sięgania do kieszeni :razz:, a w tym przypadku jak widać wszystko idealnie zgrane :diabloti: - miejsce historycznie poprawne (pod murami zamku), szaty i postura biedaka liche że :placz:, no i te dwa czarne zwierzątka smutno zapatrzone w pustą miskę - normalnie drobne same wyskakują z kieszeni :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Erhan']... zbierał od turystów drobne datki na piwo, karmę dla psów i nowy końputer dla małżonki :cool3: :evil_lol:

Grunt to się usadzić w dobrym miejscu i mieć jakiś dobry stymulator odruchu sięgania do kieszeni :razz:, a w tym przypadku jak widać wszystko idealnie zgrane :diabloti: - miejsce historycznie poprawne (pod murami zamku), szaty i postura biedaka liche że :placz:, no i te dwa czarne zwierzątka smutno zapatrzone w pustą miskę - normalnie drobne same wyskakują z kieszeni :lol: :evil_lol:

Erhan ....:klacz:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cześć Pysiu :p

Posted

[quote name='Medorowa']:stupid:My na pewno jesteśmy spokrewnione:roll::roll:

Fajna wycieczka:p
Ja się wypieram Ciebie non stop :diabloti:

[quote name='anetta']Ale fajne zdjęcia :cool3:
;)
[quote name='psiulka']Świetne zdjęcia! Widzę, że udaną mieliście wyprawę :loveu: :loveu:
Ja wszędzie się dobrze bawię ;)
[quote name='Erhan']... zbierał od turystów drobne datki na piwo, karmę dla psów i nowy końputer dla małżonki :cool3: :evil_lol:

Kiepsko mu to szło, bo nawet na piwo nie zarobił dla siebie :diabloti: Za to psice zarobiły fotkami na wór karmy :evil_lol:

[quote name='Alicja']Erhan ....:klacz:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cześć Pysiu :p
Cześć Alu :multi:

Mam fotki z następnej wyprawy ;)
Mam ptaszki

Inne ptaszki

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: Pysia w ptaszarni ...mało Ci jeży :diabloti:
Hym....A co mają wspólnego jeże z ptakami? :crazyeye::diabloti:
Proszę jeszcze ;)

I ssak dla odmiany ;)

[quote name='anetta']Ten ostatni to bażant królewski?
Tak :)

[quote name='Doginka']A co to za przedstawienie było???:crazyeye:

Pysiu, czy wiesz, że jesteś podobna do Olgi Bończyk???:razz::p
Życia w zamku ;)

Nie wiem, że jestem podobna do Olgi :shake: Kompletnie inne oczy, owal twarzy i usta, ale niech Ci będzie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no ales wymysliła :evil_lol:
Prawda? :evil_lol:
Ni licho niepodobna ;)

A tu z teściową ;) I w jej kapeluszu :evil_lol:

I sama :)