Pysia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 AlKil napisał(a):takie z... cyckami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To już wiem :diabloti: Tylko muszę przepisy przegrzebać :evil_lol: Bo robiłam Karolowi w czerwcu więc gdzieś mam ;) Tylko gdzie? :roll: Quote
psiulka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam :) Przyszłam się przywitać do Was: do kocia, do czarnuchów, do dwóch Panów na materacu i do Ciebie Pysiu :loveu: Mam nadzieję, że powitasz mnie jakąś dużą dawką zdjęć :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witaj pracoholiku :diabloti: Twe czarne w ten upał , w takich jesionkach , to mają przegwizdane nie ? Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Pysia']To już wiem :diabloti: Tylko muszę przepisy przegrzebać :evil_lol: Bo robiłam Karolowi w czerwcu więc gdzieś mam ;) Tylko gdzie? :roll: próbujesz wygrzebać ten czerwcowy :razz::razz: a nie odpłynął jeszcze:diabloti: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='psiulka']Witam :) Przyszłam się przywitać do Was: do kocia, do czarnuchów, do dwóch Panów na materacu i do Ciebie Pysiu :loveu: Mam nadzieję, że powitasz mnie jakąś dużą dawką zdjęć :evil_lol: Witam :multi: Mała Pchła do mnie zawitała :multi: I na dodatek wie z ilu osób składa się nasza patologiczna rodzinka :loveu: Fotki? Plosie ;) Zmorka mimo upału prosi na spacerek Wciąż wchodzę na takie pajęczynki :evil_lol: Dziurawa broda - efekt upału ;) Liscie z drzew spadają na mą głowę... Alkoholiczka [quote name='Vectra']Witaj pracoholiku :diabloti: Twe czarne w ten upał , w takich jesionkach , to mają przegwizdane nie ? Nie przesadzaj ;) Przecież mają izolacje ;) Pracoholikiem chwilowo nie jestem..... Przepracowałam się i teraz już trzeci dzień NIC nie robię :crazyeye: [quote name='Alicja']próbujesz wygrzebać ten czerwcowy :razz::razz: a nie odpłynął jeszcze:diabloti: Na pewno przepis schowałam tak, aby go nie szukać :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 zdjęcia basenowe obejrzane :loveu::loveu: melduję, że jestem i żyję!:multi::multi: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']wody .....wody .....wody ......:mdleje: Zakręcili Ci? :evil_lol: [quote name='Matusz']zdjęcia basenowe obejrzane :loveu::loveu: melduję, że jestem i żyję!:multi::multi: A te inne to już nie? :diabloti: A już się obawiałam, że zaginąłeś bez wieści :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia'] A te inne to już nie? :diabloti: A już się obawiałam, że zaginąłeś bez wieści :evil_lol: i te niebasenowe tyż :diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia']Zakręcili Ci? :evil_lol: nie kracz :mad:......wskoczyłabym sobie do baseniku :loveu: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Matusz'] i te niebasenowe tyż :diabloti: No :mad::evil_lol: [quote name='Alicja']nie kracz :mad:......wskoczyłabym sobie do baseniku :loveu: Nie kraczę bom nie wrona :eviltong: No to hooooooooooooooooop ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia']No :mad::evil_lol: Nie kraczę bom nie wrona :eviltong: No to hooooooooooooooooop ;) to ja wskauje ale w auto szwagra i lece po C. do szpitala Quote
Hanna R. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Halo ? Gdzie jesteś ? Nie utopiłaś się , prawda ????? :eek2: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']to ja wskauje ale w auto szwagra i lece po C. do szpitala Biedny Cezary :-( Znowu będzie na Ciebie skazany :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Halo ? Gdzie jesteś ? Nie utopiłaś się , prawda ????? :eek2: Nie wrzeszcz babciu :evil_lol: Umiem pływać :eviltong: A woda cieplutka :loveu: Jestem na dworze, tylko co jakiś czas wskakuję do domku aby sprawdzić obiadek i wejść na neta ;) Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zaczęło się tak: Za chwilkę było tak: Następnie walka na oczy Zanim zdąrzyłam się odsunąć to ruszyły maszyny .... Oczywiście wrzeszczałam: " PłoT!!!" Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nikt mnie nie słuchał :mad: Coś przelatywało dość blisko :crazyeye: Po odbicie się od domu ( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz:) pobiegły dalej W mojego cisa :mad: Potem była walka na uszy :evil_lol: Quote
anetta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czy one muszą być czarne? :diabloti: Widze tylko czarne plamy z nogami :diabloti: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 anetta napisał(a):Czy one muszą być czarne? :diabloti: Widze tylko czarne plamy z nogami :diabloti: Mówiłam Ci już że Cię nienawidzę? :diabloti: Quote
psiulka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia']Witam :multi: Mała Pchła do mnie zawitała :multi: I na dodatek wie z ilu osób składa się nasza patologiczna rodzinka :loveu: Wcale nie taka mała :evil_lol: Już mi się tu u Was podoba :loveu: Ten 'czarny klimat' :loveu: :eviltong: [quote name='anetta']Czy one muszą być czarne? :diabloti: Widze tylko czarne plamy z nogami :diabloti: To jest ich urok i w tym jest ich całe piękno, o :loveu: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='psiulka']Wcale nie taka mała :evil_lol: Już mi się tu u Was podoba :loveu: Ten 'czarny klimat' :loveu: :eviltong: To jest ich urok i w tym jest ich całe piękno, o :loveu: Jak nie mała? ;) Klimat jest czarny na wskroś :diabloti: Ktoś ma ochotę na... To " coś: :mad: I gwałt językowy na moim TZcie :cool1: W wykonaniu Szelmy oczywiscie :diabloti: Malutki ozorek.... Quote
psiulka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia']Jak nie mała? ;) Klimat jest czarny na wskroś :diabloti: 7 kilogramowa, to jeszcze nie taka mała :eviltong: Skąd są te Twoje dwa czarne szczęścia? :loveu: PS. Czuję, że masz jeszcze kilka zdjęć, żeby je tu pokazać, tak? :cool3: Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='psiulka']7 kilogramowa, to jeszcze nie taka mała :eviltong: Skąd są te Twoje dwa czarne szczęścia? :loveu: PS. Czuję, że masz jeszcze kilka zdjęć, żeby je tu pokazać, tak? :cool3: No jasne ze 7 kg. to sporo :diabloti: W stosunku do 52kg. i 70 kg ? :evil_lol: Moje dwie paskudy ofutrzone przylazły nie wiem skad, zawróciły w głowie task dokładnie. Teraz rozumiem - to jest to! Jedna z nimi noc i już przepadłam :evil_lol: Jedna pochodzi z Kutna a druga ze słowackich gór ;) Fotek mam pełno, ale juro je zapodam :) Dzisiaj już mówie dobranoc i odlatuję :) Quote
psiulka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Pysia']No jasne ze 7 kg. to sporo :diabloti: W stosunku do 52kg. i 70 kg ? :evil_lol: Moje dwie paskudy ofutrzone przylazły nie wiem skad, zawróciły w głowie task dokładnie. Teraz rozumiem - to jest to! Jedna z nimi noc i już przepadłam :evil_lol: Jedna pochodzi z Kutna a druga ze słowackich gór ;) Fotek mam pełno, ale juro je zapodam :) Dzisiaj już mówie dobranoc i odlatuję :) No faktycznie, co tam 52 i 70kg przy takiej 7-ce :lol: Zazdroszczę Ci tych dwóch czarnuchów :loveu: Niufy są wspaniałymi psami, niestety nie mam jak narazie warunków dla takich olbrzymków, szkoda.. W takim razie czekamy jutro na zdjęcia i też mówimy dobranoc całej brygadzie :loveu: Quote
Pysia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='psiulka']No faktycznie, co tam 52 i 70kg przy takiej 7-ce :lol: Zazdroszczę Ci tych dwóch czarnuchów :loveu: Niufy są wspaniałymi psami, niestety nie mam jak narazie warunków dla takich olbrzymków, szkoda.. W takim razie czekamy jutro na zdjęcia i też mówimy dobranoc całej brygadzie :loveu: Dzień Dobry w kolejny słoneczny dzionek :loveu: Nie zazdrość mi czarnuchów, tylko spełniaj marzenia ;) A mieszkanie w bloku nie jest przeszkodą ;) Fotki będą później ;) Idę na słoneczko nic nie robić :multi: Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ty Leniuchu, rozumiem, że przepis znalazłaś:diabloti::diabloti::diabloti: moje dziecię piątego kończy 17 lat, przydałoby sie jakieś ciasto:mad: Quote
Recommended Posts