Pegaza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A Ty bys mogla jakies fotki dac :razz: bo juz zapomnialam jak one wygladają sie czepia Ewy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pysiu ! Ja Ciebie i Twój placek nadal bardzo kocham :loveu::loveu::loveu: Wiesz ???? Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Oj Pyśka, zapodaj jakieś foteczki:mad::diabloti: Quote
AlKil Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Pysia napisał(a):Ballada też jest przepiękna, ale siedzia w domu i się na razie nie wystawia.....:placz::evil_lol: No napisz to Ewo :diabloti: Co mam napisać???:hmmmm: Ledwo żyję, rodziłam w nocy i rodzę jeszcze..... Wszystko to, by Cię zadowolić...........:p A nie ma jakiś internetowych wystaw??? Bo wtedy patrząc jednym okiem na dekarzy, drugim na rekuperatorowców, jedną ręką robiąc obiad, drugą mogłabym wystawiać...:roll: Pegaza napisał(a):A Ty bys mogla jakies fotki dac :razz: bo juz zapomnialam jak one wygladają sie czepia Ewy :evil_lol: no, czepia się i czepia.... :placz:Zaczepia się mnie na śmierć........:placz: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a już myślałam, że macie jakąś tajemnicę i że np masz nam napisać, że Ballada była już wystawiana i zdobyła I :lol: Quote
AlKil Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 malawaszka napisał(a):a już myślałam, że macie jakąś tajemnicę i że np masz nam napisać, że Ballada była już wystawiana i zdobyła I :lol: buahahaha!!!! I wierzyłabyś w to, że ONA potrafiłaby taką tajemnicę utrzymać????!!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 AlKil napisał(a):buahahaha!!!! I wierzyłabyś w to, że ONA potrafiłaby taką tajemnicę utrzymać????!!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: jakbyś jej zagroziła, że jak wypapla to nie wystawisz więcej to tak :diabloti: Quote
Pysia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Pegaza napisał(a):A Ty bys mogla jakies fotki dac :razz: bo juz zapomnialam jak one wygladają sie czepia Ewy :evil_lol: Dobra - dam :) Z wystawy chorzowskiej mogą być? ;) Hanna R. napisał(a):Pysiu ! Ja Ciebie i Twój placek nadal bardzo kocham :loveu: Wiesz ???? Lepiej napisałabyś, jak Ci wyszedł ;) Doginka napisał(a):Oj Pyśka, zapodaj jakieś foteczki:mad::diabloti: Dobra!! Tylko mnie nie bij :-o AlKil napisał(a):Co mam napisać???:hmmmm: Ledwo żyję, rodziłam w nocy i rodzę jeszcze..... Wszystko to, by Cię zadowolić...........:p A nie ma jakiś internetowych wystaw??? Bo wtedy patrząc jednym okiem na dekarzy, drugim na rekuperatorowców, jedną ręką robiąc obiad, drugą mogłabym wystawiać...:roll: no, czepia się i czepia.... :placz:Zaczepia się mnie na śmierć........:placz: Nio :) Ja mam pomysła innego ;) Mozesz oddać mi na tymczas Ballade, a jak już się wybudujesz to ją weźmiesz sobie :lol: Ja ją wyczeszę, wykąpię, nauczę pozycji wystawowej i wystawiania się i skoczę na jakąś wystawe lub dwie ( albo 3 lub 4 :evil_lol:) . Koszty pokrywam sama ;) Przemyśl, bo to poważna propozycja. Po prostu oddałabyś ją do bezstresowej szkoły z obopulnym zyskiem ;) A gdzie jej będzie lepiej niż u babci? ;) malawaszka napisał(a):a już myślałam, że macie jakąś tajemnicę i że np masz nam napisać, że Ballada była już wystawiana i zdobyła I :lol: Wiedziałabyś o tym pierwsza :evil_lol: AlKil napisał(a):buahahaha!!!! I wierzyłabyś w to, że ONA potrafiłaby taką tajemnicę utrzymać????!!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahaa posikałam sie :evil_lol: malawaszka napisał(a):jakbyś jej zagroziła, że jak wypapla to nie wystawisz więcej to tak :diabloti: Ups.... Ale Tobie bym chyba powiedziała, bo nie masz żmijowego ozora :diabloti: Quote
Pysia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A teraz fotki ;) To Zmorka podczas podcinania A to po kapieli i suszeniu ;) Szelma brudas ( kąpany 2 tyg. temu....I już paskuda :mad:) Ale za to wesoły brudas Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Pysia napisał(a): Wiedziałabyś o tym pierwsza :evil_lol: tak sobiep o cichutku pomyślałam, ale nie chciałam nadużywać :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bahiya w Chorzowie A to Big Lady - pamiętacie bouvierowy poród z zeszłej wiosny? To moja chrzestna córunia :loveu: Zdobyła zwyciestwo rasy wygrywając z dorosłym psem :multi::loveu: To nastepna moja duma :loveu: Quote
Pysia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 anetta napisał(a):Ale Big Lady wyrosła, fiuu fiuuuu W końcu jest "Big" ;) Quote
ilon Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witam wszystkich, Lady (zwana w domu Lejdikiem) dopiero rozkwita, zobaczycie co będzie kiedy osiągnie apogeum. Piękne i kochane jest to nasze dziecię :) Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No Pyska narescie jakies foty:p Zmora po kąpaniu niczym Bahiya wyglada:loveu: A Big faktycznie juz spora a niedawno takie malenkie byly:p gratuluje panci i Justynie:loveu: Quote
malawaszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ooo ilon witamy na forum :multi: a dziecie faktycznie piękne i jak mówiła mi Pysia - ma cudny charakter :loveu: Quote
Pysia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ilon napisał(a):Witam wszystkich, Lady (zwana w domu Lejdikiem) dopiero rozkwita, zobaczycie co będzie kiedy osiągnie apogeum. Piękne i kochane jest to nasze dziecię :) Witamy na forum :multi::multi::multi: Strasznie się cieszę, ze przybyłas :loveu: Lady jest śliczna i kochana :loveu: Jest taka dziewczęca i ma naprawdę bardzo kontaktowy charakter :loveu: Urzekła mnie kolejny raz :multi: Pegaza napisał(a):No Pyska narescie jakies foty:p Zmora po kąpaniu niczym Bahiya wyglada:loveu: A Big faktycznie juz spora a niedawno takie malenkie byly:p gratuluje panci i Justynie:loveu: Wrzucę wieczorkiem dalsze ;) Zmorka i Bahiya jednak są różne ;) Bahiya jest ładniejsza od mamusi, ale o to w hodowli chodzi :multi: malawaszka napisał(a):ooo ilon witamy na forum :multi: a dziecie faktycznie piękne i jak mówiła mi Pysia - ma cudny charakter :loveu: Sama jestem zaskoczona, że ilion przybyła ;) Nasza nowa dogomaniaczka też ma fajny charakter ;) I jest przesympatyczna :loveu: Miałam przyjemność ją poznać osobiście, i jej TZta ;) Naprawdę fajni ludzie ;) Lady pasuje jak ulał do nich :multi::loveu: Quote
ilon Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nie no proszę, będę się rumienić :) Uległam namowie i jestem, ale trochę błądzę. (Co znaczy TZ?) Jak widać nie tylko wystawy są dla mnie nowością (uups) Quote
ilon Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to dobrze, bo już się bałam że to coś w rodzaju TW:diabloti: Quote
Pysia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ilon napisał(a):nie no proszę, będę się rumienić :) Uległam namowie i jestem, ale trochę błądzę. (Co znaczy TZ?) Jak widać nie tylko wystawy są dla mnie nowością (uups) Nie rumień się, bo towarzystwo do którego trafiłaś za normalne nie jest ;) Ostrzegam :evil_lol: Pegaza napisał(a):Tz towarzysz zycia:p Dokładnie ;) ilon napisał(a):to dobrze, bo już się bałam że to coś w rodzaju TW:diabloti: :crazyeye: Pegaza napisał(a):Tw a co to?:lol: Też nie wiem :diabloti: Jezusie :cool1: Kupiłam TZtowi patelnie do nalesników - taką wypasioną ;) Teraz czekam na naleśnikową kolacje :lol: Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 taa myslisz ze zrobi je dzis?:evil_lol: Quote
Recommended Posts