Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ballada też jest przepiękna, ale siedzia w domu i się na razie nie wystawia.....:placz::evil_lol:
No napisz to Ewo :diabloti:

Co mam napisać???:hmmmm: Ledwo żyję, rodziłam w nocy i rodzę jeszcze..... Wszystko to, by Cię zadowolić...........:p A nie ma jakiś internetowych wystaw??? Bo wtedy patrząc jednym okiem na dekarzy, drugim na rekuperatorowców, jedną ręką robiąc obiad, drugą mogłabym wystawiać...:roll:

Pegaza napisał(a):
A Ty bys mogla jakies fotki dac :razz:
bo juz zapomnialam jak one wygladają

sie czepia Ewy :evil_lol:

no, czepia się i czepia.... :placz:Zaczepia się mnie na śmierć........:placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
a już myślałam, że macie jakąś tajemnicę i że np masz nam napisać, że Ballada była już wystawiana i zdobyła I :lol:

buahahaha!!!! I wierzyłabyś w to, że ONA potrafiłaby taką tajemnicę utrzymać????!!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
buahahaha!!!! I wierzyłabyś w to, że ONA potrafiłaby taką tajemnicę utrzymać????!!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

jakbyś jej zagroziła, że jak wypapla to nie wystawisz więcej to tak :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
A Ty bys mogla jakies fotki dac :razz:
bo juz zapomnialam jak one wygladają

sie czepia Ewy :evil_lol:

Dobra - dam :) Z wystawy chorzowskiej mogą być? ;)

Hanna R. napisał(a):
Pysiu !
Ja Ciebie i Twój placek nadal bardzo kocham :loveu:
Wiesz ????

Lepiej napisałabyś, jak Ci wyszedł ;)

Doginka napisał(a):
Oj Pyśka, zapodaj jakieś foteczki:mad::diabloti:

Dobra!! Tylko mnie nie bij :-o

AlKil napisał(a):
Co mam napisać???:hmmmm: Ledwo żyję, rodziłam w nocy i rodzę jeszcze..... Wszystko to, by Cię zadowolić...........:p A nie ma jakiś internetowych wystaw??? Bo wtedy patrząc jednym okiem na dekarzy, drugim na rekuperatorowców, jedną ręką robiąc obiad, drugą mogłabym wystawiać...:roll:

no, czepia się i czepia.... :placz:Zaczepia się mnie na śmierć........:placz:

Nio :) Ja mam pomysła innego ;) Mozesz oddać mi na tymczas Ballade, a jak już się wybudujesz to ją weźmiesz sobie :lol: Ja ją wyczeszę, wykąpię, nauczę pozycji wystawowej i wystawiania się i skoczę na jakąś wystawe lub dwie ( albo 3 lub 4 :evil_lol:) . Koszty pokrywam sama ;)
Przemyśl, bo to poważna propozycja. Po prostu oddałabyś ją do bezstresowej szkoły z obopulnym zyskiem ;) A gdzie jej będzie lepiej niż u babci? ;)

malawaszka napisał(a):
a już myślałam, że macie jakąś tajemnicę i że np masz nam napisać, że Ballada była już wystawiana i zdobyła I :lol:

Wiedziałabyś o tym pierwsza :evil_lol:

AlKil napisał(a):

Buahahahahahahahaa posikałam sie :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
jakbyś jej zagroziła, że jak wypapla to nie wystawisz więcej to tak :diabloti:

Ups.... Ale Tobie bym chyba powiedziała, bo nie masz żmijowego ozora :diabloti:

Posted

A teraz fotki ;)

To Zmorka podczas podcinania

A to po kapieli i suszeniu ;)

Szelma brudas ( kąpany 2 tyg. temu....I już paskuda :mad:)

Ale za to wesoły brudas

Posted

Bahiya w Chorzowie

A to Big Lady - pamiętacie bouvierowy poród z zeszłej wiosny? To moja chrzestna córunia :loveu: Zdobyła zwyciestwo rasy wygrywając z dorosłym psem :multi::loveu:

To nastepna moja duma :loveu:

Posted

Witam wszystkich, Lady (zwana w domu Lejdikiem) dopiero rozkwita, zobaczycie co będzie kiedy osiągnie apogeum. Piękne i kochane jest to nasze dziecię :)

Posted

No Pyska narescie jakies foty:p

Zmora po kąpaniu niczym Bahiya wyglada:loveu:

A Big faktycznie juz spora a niedawno takie malenkie byly:p
gratuluje panci i Justynie:loveu:

Posted

ilon napisał(a):
Witam wszystkich, Lady (zwana w domu Lejdikiem) dopiero rozkwita, zobaczycie co będzie kiedy osiągnie apogeum. Piękne i kochane jest to nasze dziecię :)

Witamy na forum :multi::multi::multi: Strasznie się cieszę, ze przybyłas :loveu:
Lady jest śliczna i kochana :loveu: Jest taka dziewczęca i ma naprawdę bardzo kontaktowy charakter :loveu: Urzekła mnie kolejny raz :multi:

Pegaza napisał(a):
No Pyska narescie jakies foty:p

Zmora po kąpaniu niczym Bahiya wyglada:loveu:

A Big faktycznie juz spora a niedawno takie malenkie byly:p
gratuluje panci i Justynie:loveu:

Wrzucę wieczorkiem dalsze ;)
Zmorka i Bahiya jednak są różne ;) Bahiya jest ładniejsza od mamusi, ale o to w hodowli chodzi :multi:

malawaszka napisał(a):
ooo ilon witamy na forum :multi: a dziecie faktycznie piękne i jak mówiła mi Pysia - ma cudny charakter :loveu:

Sama jestem zaskoczona, że ilion przybyła ;) Nasza nowa dogomaniaczka też ma fajny charakter ;) I jest przesympatyczna :loveu: Miałam przyjemność ją poznać osobiście, i jej TZta ;) Naprawdę fajni ludzie ;) Lady pasuje jak ulał do nich :multi::loveu:

Posted

nie no proszę, będę się rumienić :) Uległam namowie i jestem, ale trochę błądzę. (Co znaczy TZ?) Jak widać nie tylko wystawy są dla mnie nowością (uups)

Posted

ilon napisał(a):
nie no proszę, będę się rumienić :) Uległam namowie i jestem, ale trochę błądzę. (Co znaczy TZ?) Jak widać nie tylko wystawy są dla mnie nowością (uups)

Nie rumień się, bo towarzystwo do którego trafiłaś za normalne nie jest ;) Ostrzegam :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Tz towarzysz zycia:p

Dokładnie ;)

ilon napisał(a):
to dobrze, bo już się bałam że to coś w rodzaju TW:diabloti:

:crazyeye:

Pegaza napisał(a):
Tw a co to?:lol:

Też nie wiem :diabloti:

Jezusie :cool1: Kupiłam TZtowi patelnie do nalesników - taką wypasioną ;) Teraz czekam na naleśnikową kolacje :lol: