Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
...Nie wiem, że jestem podobna do Olgi :shake: Kompletnie inne oczy, owal twarzy i usta, ale niech Ci będzie ;)

Ale jakby tak głowę obciąć :chainsaw: ...:diabloti:

... to prawie jak Olga :cool3:, organa rozmieszczone podobnie :drinking: :roflt:

Posted

anetta napisał(a):
Jak pani wiosna :evil_lol:

Ja też nie widze podobieństwa :lol:

Dokładnie tak powiedział TZ jak mi teściowa swój kapelusz wsadziła na łepetyne :evil_lol: Tylko latka nie te- dodał :mad::evil_lol:
Erhan napisał(a):
Ale jakby tak głowę obciąć :chainsaw: ...:diabloti:

... to prawie jak Olga :cool3:, organa rozmieszczone podobnie :drinking: :roflt:

:diabloti: Bez głowy to nekrofilia Erhanku :diabloti:

Posted

Erhan napisał(a):
Po 10 latach małżeństwa podobno też :diabloti:

Jak nie dajesz rady to poznaj mnie z zoną ;) Namówię ją na nowszy model :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

:diabloti: Bez głowy to nekrofilia Erhanku :diabloti:

gdzie wyczytałaś, że Erhan chciał COŚ z Tobą bez głowy robić? :evil_lol:

wiem już w czym podobna - kształt oczu jak jesteś uśmiechnięta - tak - tu widzę podobieństwo :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
gdzie wyczytałaś, że Erhan chciał COŚ z Tobą bez głowy robić? :evil_lol:

wiem już w czym podobna - kształt oczu jak jesteś uśmiechnięta - tak - tu widzę podobieństwo :lol:

On ze mną to najwyżej na rajdzik by pojechał :evil_lol: Atrakcje śmiechowe gwarantowane jakbym była pilotem :evil_lol:
Już nie fantazjuj babo bo Ci zaszkodzi :mad:

Medorowa napisał(a):
JCTK:loveu::loveu::loveu:

Przeczytałam "mam ptaszka":roll:

A mam :diabloti: Własnego od wielu lat :diabloti: I dba o siebie bo się boi wymiany na nowszy model :evil_lol:

Jutro zawożę kompa do reanimacji :multi: I moze nagrywarke DVD TZ mi kupi :loveu: Bo nagrywanie fot na CD to raczej...no....musiałabym mieć jeszcze jeden pokój na składowanie tego :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Ja też nie widze podobieństwa :lol:

A ja widzę, tak na pierwszy rzut oka;) - przecież nie mówię, że jesteś Jej sobowtórem:eviltong::diabloti:
Da jakieś foty psowatych czy nie???:mad::razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak nie dajesz rady to poznaj mnie z zoną ;) Namówię ją na nowszy model :diabloti:

Ja to od zawsze zatwardziały kawaler jestem:evil_lol:, choć już niekoniecznie do wzięcia :diabloti:

Pysia napisał(a):
On ze mną to najwyżej na rajdzik by pojechał :evil_lol: Atrakcje śmiechowe gwarantowane jakbym była pilotem :evil_lol:

-Aaaależ Pani Kochana!!!...
Ja??? ...:oops: Z Panią??? ...:loveu: Na rajdzik???...:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

-Bardzo chętnie...:cool3::diabloti:
;)

Pysia napisał(a):
Już nie fantazjuj babo bo Ci zaszkodzi :mad:

eee tam zaszkodzi, fantazje dobrze wpływają na współżycie:cool3: :diabloti:

Pysia napisał(a):
A mam :diabloti: Własnego od wielu lat :diabloti: I dba o siebie bo się boi wymiany na nowszy model :evil_lol:

-A to ci ptaszek... :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Jutro zawożę kompa do reanimacji :multi: I moze nagrywarke DVD TZ mi kupi :loveu: Bo nagrywanie fot na CD to raczej...no....musiałabym mieć jeszcze jeden pokój na składowanie tego :evil_lol:

A jednak coś tam,pod tym zamkiem, nazbierał :evil_lol:

;)

Posted

Pysia napisał(a):

To pokaz tego ptaszka, pokaz, pokaz, chcę zobaczyć Twego prywatnego ptaszka:multi::multi::multi:

:diabloti:

Posted

Boszzzzzzzzz...... Byłam w dzikich krajach:cool1: Właśnie wróciłam z Alp Włoskich do domu! Było ciut strasznie..... Opowiem później bo teraz idę się kapać ( w dzikich krajach w wolne dni NIC nie jest czynne.... Wiec nawet nie miałam gdzie wziąść prysznica po drodze :mad:).

Posted

[quote name='Pysia']Boszzzzzzzzz...... Byłam w dzikich krajach:cool1: Właśnie wróciłam z Alp Włoskich do domu! Było ciut strasznie..... Opowiem później bo teraz idę się kapać ( w dzikich krajach w wolne dni NIC nie jest czynne.... Wiec nawet nie miałam gdzie wziąść prysznica po drodze :mad:).

To czekamy na relacje i zdjęcia ;)

Posted

Relacja? Po telefonach od znajomych z całej Polski nie mam ochoty na relacje ... Są zniszczenia. Na szczęście niewielkie, ale jednak trochę kasy i pracy trzeba włożyć, aby wszystko ponaprawiać. U nas poszatkowane rynny, rozbita latarnia podwórkowa, samochód teściowej cały we wgnieceniach ( :placz:), połamane gałęzie itp.... U sąsiadów poszatkowana papa na dachu, powybijane szyby w oknach, pozalewane podwórka u kolegów Karola na Sarnowie.... Jednemu wyrwało trzepak z ziemi :crazyeye: Ludzie szukaja swoich koszy na śmieci.... Ci co mieszkaja na jakby otwartej przestrzeni maja spore zniszczenia. W scisłej zabudowie wiatr raczej nie szalał - zniszczeń dokonał grad. Na innych ulicach gdzie zabudowa jest luźniejsza fruwało wszystko. Ludzie nie mają namiotów ogrodowych, altanek itp :angryy: Kilka domów nizej położonych jest zalanych. Moje rynny to pikuś :cool3: Jest kilka wybitych szyb w autach. Jedno drzewo przewracajac sie naruszyło konstrukcje domu ludziom :-( Na wsi cichutko jak nigdy w niedziele. Jakby zamarło zycie. Wszyscy siedzą i są w szoku po tym co się działo w piatek w nocy. Moje traumatyczne przeżycia po podrózy jakoś zanikaja bo serce się kraje jak do człowieka docieraja wieści:shake: Tyle osób potraciło dorobek zycia... Strach jakos człowieka ogarnia....

Posted

Ptaszki były robione w Ustroniu ;)
Mam dla Was dwie fotki. Mówią wiele, wiec wiecej nie potrzeba :diabloti:

Kuna :crazyeye: Wkleiło się 5 :crazyeye: Czary jakieś :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']:crazyeye:Qrna, wilkołaki:crazyeye:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l49-3.jpg
Uważaj, bo przyjdą w księżycową noc do Ciebie :diabloti:

[quote name='psiulka']Śliczne niufy. Widzę, że "pomagały" wozić taczki. :evil_lol:
:mad:

[quote name='malawaszka']:loveu::multi::multi::multi:super, że miłośc kwitnie:loveu: (tfu tfu odpukać!)
Śpią sobie obok siebie na dworze. Jak jedna wstaje to druga też i idą razem :) Bawią się codziennie ;) Śmieszne są :loveu:

[quote name='Iza i Avanti']:loveu: potfffffffffffffory potfffffffffffffforzaste :loveu:
Ciasteczkowe, bo mi ukradły ciastka i się nimi podzieliły :mad:

[quote name='Pegaza']Cze Pysio podrozniczko:p
tym zdjęciem chyba tesciowa nie jest zachwycona hehe:evil_lol: ;)
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/Ustro089.jpg
za to Ty pięknie sie nam prezentujesz nie jedna kobietka chciala by tak wyglądac:p

dobrze ze u Was straty niewielkie:roll:
będzie dobrze Pyska

a czarnuchy widac zadowolone :p
Tesciowa nieustannie nam mówi, że nie umiemy ludziom robić fot bo ona na każdym wychodzi gruba a przecież szczupła jest :diabloti:

Tym razem naporawdę tylko jedna fotka ;)