AlKil Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Brawo Bahiya!!!!!!! Brawo Justyna!!!!! Brawo Babciu Pysiu!!!! Bahiya 1 miejsce na klubówce w klasie młodzieży!!!!!!!!!! :cunao::laola::cunao: Dodam, że Babcia Pysia jest w euforii, dostała telepki rąk z wrażenia i głos jej się trząsł jak galareta gdy przed chwilą ogłaszała mi telefonicznie tą wiadomość... Quote
Pegaza Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Gratulacje udanej wnusi:loveu: i dla Justynki ktora wogle nas nie odwiedza :razz: Quote
Pysia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 AlKil napisał(a):Brawo Bahiya!!!!!!! Brawo Justyna!!!!! Brawo Babciu Pysiu!!!! Bahiya 1 miejsce na klubówce w klasie młodzieży!!!!!!!!!! :cunao::laola::cunao: Dodam, że Babcia Pysia jest w euforii, dostała telepki rąk z wrażenia i głos jej się trząsł jak galareta gdy przed chwilą ogłaszała mi telefonicznie tą wiadomość... Zgadza sie :) Jestem lekko pijana ( od alkoholu też :evil_lol:) ale nie na tyle aby nie napisać, ze Bahiya została Młodzieżowym Zwyciężcą Klubu Nowofundlandów 2008 :multi::multi::multi: Idę spać :) Jestem szczęśliwa... Dzieki wnusi za tą wielką radosć :loveu: I Justynko :loveu: I Tomku :loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wielkie wielkie gratki!!! :laola: wstawiaj fotki i pokaż wszystkim jak pięknie się wnusia prezentowała!!! :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Gratulacje :multi::multi: Śliczne sunie a w tych kamizelkach wyglądają uroczo :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 anetta napisał(a):Aaaaa gratuluje!! :klacz: malawaszka napisał(a):Wielkie wielkie gratki!!! :laola: wstawiaj fotki i pokaż wszystkim jak pięknie się wnusia prezentowała!!! :multi::loveu::loveu::loveu: anitaaa i bartis napisał(a):Gratulacje :multi::multi: Śliczne sunie a w tych kamizelkach wyglądają uroczo :loveu::loveu::loveu: Wielkie dzięki :multi::loveu: Bahiya i Justynka - dwie gwiazdy :loveu: Quote
AlKil Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Taaaaaaaa, i teraz zaczęło się....:roll: - kiedy wystawisz - no to kiedy - kiedy -ćwicz -ćwicz -ćwicz........ a pamiętam jak mówiła nie musisz wystawiać, byleby szczęśliwa była.......... widocznie nie jest szczęśliwa...........:diabloti: Quote
Pysia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 AlKil napisał(a):Taaaaaaaa, i teraz zaczęło się....:roll: - kiedy wystawisz - no to kiedy - kiedy -ćwicz -ćwicz -ćwicz........ a pamiętam jak mówiła nie musisz wystawiać, byleby szczęśliwa była.......... widocznie nie jest szczęśliwa...........:diabloti: No kiedy zaczniesz wystawiać? Ćwicz kobieto z nią!! Ćwicz!! Ćwicz bo nawet najładniejszy pies jak sie wystawic nie umie to nie wygra :mad: Ona szczęśliwa jest ale jeszcze na mnie kolej :diabloti: :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pysia napisał(a):No kiedy zaczniesz wystawiać? Ćwicz kobieto z nią!! Ćwicz!! Ćwicz bo nawet najładniejszy pies jak sie wystawic nie umie to nie wygra :mad: Ona szczęśliwa jest ale jeszcze na mnie kolej :diabloti: :evil_lol: A nie może Cię Ju uszczęśliwić????:diabloti::eviltong: Quote
Pegaza Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pieknie sie jej szata prezentuje na ringu:loveu: Quote
Pysia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 AlKil napisał(a):A nie może Cię Ju uszczęśliwić????:diabloti::eviltong: Może jako kobiete ale jako hodowce - nie :evil_lol: Pegaza napisał(a):Pieknie sie jej szata prezentuje na ringu:loveu: Ona ma piękną szate ;) Przynajmniej teraz zanim wylinieje na zime ;) Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Pysia']Bahiya została Młodzieżowym Zwyciężcą Klubu Nowofundlandów 2008 :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Doginka'] Dziękujemy :) To tydzień temu a dzisiaj na wystawie w Chorzowie zdobyła Zwycięstwo Młodzieżowe :multi::loveu: Zostało jej jeszcze jedno malutkie zwycięstwo do MłChPl ;) Trzymajcie kciuki.... Quote
Pegaza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Osz kuna czemu ja nic nie wiedzialam bym pojechala osobiscie pogratulowac Justynie i poznac ją :p i Bahiye:loveu: Quote
Matusz Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 gratulacje !! :multi::multi::multi: piękne niufki :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Sallcia']Gratulujemy!:multi: Dziekujemy :loveu: [quote name='Pegaza']Osz kuna czemu ja nic nie wiedzialam bym pojechala osobiscie pogratulowac Justynie i poznac ją :p i Bahiye:loveu: Boś nie pytała ;) Teraz jedziemy do Rybnika i Zabrza ;) [quote name='Matusz']gratulacje !! :multi::multi::multi: piękne niufki :loveu::loveu::loveu: Dzięki :) Ale jedna wygrała - ta z ostatnich fotek ;) Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Pysia napisał(a):Dziękujemy :) To tydzień temu a dzisiaj na wystawie w Chorzowie zdobyła Zwycięstwo Młodzieżowe :multi::loveu: Zostało jej jeszcze jedno malutkie zwycięstwo do MłChPl ;) Trzymajcie kciuki.... To ja trzymam z całych sił:bigok::bigok: Quote
Pysia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 malawaszka napisał(a):no i gdzie te fotki"??!!:mad: Wchodzą w Picasa ;) Pegaza napisał(a):Zabrze kiedy? i gdzie?:p Zabrze 12 października ;) Doginka napisał(a):To ja trzymam z całych sił:bigok::bigok: Trzymaj !! Bo Bahiyi zostało malutko czasu.... 13 paździenika kończy 18 miesiecy :) Quote
LAZY Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Gratulujemy!!! Ona jest rzeczywiście przepiękna! Quote
AlKil Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 no to wielkie gratki Babciu!!! Brawa dla Justynki i Bahiyi!!!!:loveu: Quote
Pysia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 AlKil napisał(a):no to wielkie gratki Babciu!!! Brawa dla Justynki i Bahiyi!!!!:loveu: Ballada też jest przepiękna, ale siedzia w domu i się na razie nie wystawia.....:placz::evil_lol: No napisz to Ewo :diabloti: Quote
Recommended Posts