anetta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Aha, bo ja myślałam że to taki dżołk z tym TW :diabloti: To że smaczne to nie wątpie :multi: Quote
psiulka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Bry wieczór :loveu: Co tu tak cicho, gdzie się właścicielka galerii podziała? ;) Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jestem :) Tylko mam pożeracza czasowego .... Piękna Zmorka szła sobie spokojnie drogą Napotkała na swej drodze Bestie Bestia straszna pazurzasta :-o Lecz Piękna Zmorka ja w nosie miała Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Bestie spokojnie wymijała Aż Bestia spęczała i ....zwiała :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale hihihihistoria:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczna Zmoreczka, grzeczna Zmoreczka:loveu: Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Doginka']Ale hihihihistoria:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczna Zmoreczka, grzeczna Zmoreczka:loveu: Ano grzeczna ;) Szelma kilka metrów dalej zapieniała się :mad: A ten francowaty kot stał :angryy: Więc wysłałam Zmorke do przodu .... Baby dwie Quote
Bartiśkowa_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 śliczne są oby dwie :loveu: a Zmorka to widze bardzo spokojna Barti już by dawno zaczął gonić kociaka :shake:może dlatego że nie zna kotów Quote
Pegaza Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hej Pysia :p no ale nam bajeczke opowiedzialas..:lol: o kotku i piesku..:lol: to powiedz mi jesli Szelma na tego kota sie zapieniala to w domu Tomego toleruje? Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):śliczne są oby dwie :loveu: a Zmorka to widze bardzo spokojna Barti już by dawno zaczął gonić kociaka :shake: może dlatego że nie zna kotów Dziękujemy bardzo i witamy w szalonej galerii futrzastych :) Zmorka jest typowym niufem i ma wszystko w d***e :evil_lol: Pegaza napisał(a):Hej Pysia :p no ale nam bajeczke opowiedzialas..:lol: o kotku i piesku..:lol: to powiedz mi jesli Szelma na tego kota sie zapieniala to w domu Tomego toleruje? Szelma Tommyego jeszcze nie zjadła. Dlaczego? Nie wiem .... Za to każdy inny napotkany kot jeżeli nie zwieje szybko to straci zycie :shake: A powodem jest to, że koty rzucają się z pazurami. A Szelmusia nie lubi jak jej coś robi krzywde :cool1: anetta napisał(a)::lol: Jakie uchachane! Umordowane :) Chwilowo spacery zawieszone, bo mamy dwie cieczki :diabloti: Quote
beria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pysiu będziesz też z Bahiyą w Rybniku? Jeśli tak to, napisz i Waszkę namów na wycieczkę :cool3: Chociaż sobie fajeczkę zapalimy razem, bo inne używki odpadają niestety :placz: Quote
Pysia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 beria napisał(a):Pysiu będziesz też z Bahiyą w Rybniku? Jeśli tak to, napisz i Waszkę namów na wycieczkę :cool3: Chociaż sobie fajeczkę zapalimy razem, bo inne używki odpadają niestety :placz: Będę z Bahiyą w Rybniku :) Ring VIII to nasz :) A Weszce mówiłam o wystawie. Myśli ponoć...Choć nie wierzę, aby pozytywnie dla nas coś wymysliła, bo trzeba wcześnie wstać :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 co się nie chwalisz, co nie wstawiasz zdjęć? :icon_roc: Quote
Pysia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):co się nie chwalisz, co nie wstawiasz zdjęć? :icon_roc: Bom skromna :diabloti: Ale jak już nalegasz....:razz: Wczoraj, czyli 5 października BAHIYA Black Obsession ukończyła Młodzieżowy Championat Polski który rozpoczęła równe 30 dni wczesniej na Klubowej Wystawie Nowofundlandów zdobywając Młodzieżowe Zwycięśtwo Klubu Nowofundlandów 2008 roku :multi: 3 wystawy i 3 zwycięstwa :multi: Babcia Pysia jest jest strasznie szczęśliwa :loveu: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pysia to cudowna nowina:loveu: na co Ty czekasz takie dzieci Ci sie piekne rodza wiec pora na nastepne:loveu: ale tak szczeze to jestem w szoku ze tak szybko to zdobyla..:crazyeye: Quote
Pysia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Pegaza']Pysia to cudowna nowina:loveu: na co Ty czekasz takie dzieci Ci sie piekne rodza wiec pora na nastepne:loveu: ale tak szczeze to jestem w szoku ze tak szybko to zdobyla..:crazyeye: Cudowna :loveu: Ja tez jestem w szoku, ze jej tak szybko poszło :crazyeye: Sunia ładna, ale konkurencje ma zawsze. Na klubówce było ich 9...... W klasie oczywiscie ;) Potem też zawsze konkurencja była. I to nie byle jaka ;) Bahiya i ja W statyce W oczekiwaniu na występ ;) Jeszcze raz Fotki mamy dzieki malawaszce :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mmm... jakaż ona piękna i jak ślicznie przygotowana :loveu::loveu: Życzymy dalszych sukcesów Quote
Pysia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']mmm... jakaż ona piękna i jak ślicznie przygotowana :loveu::loveu: Życzymy dalszych sukcesów Piękna jest:loveu: Co do przygotowania, to oprócz podcięcia na początku września to tylko kąpiel. Ona ma taki cudowny rodzaj sierści, który sam sie układa :) Do tego ma gęęęęęęęęęęęęęęęęęste futro jak diabli :p Gdybym jej wnikliwie nie macała, to uznałabym ją za zatuczoną - tyle ma tego futra ;) Quote
bonita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Pysia']Bom skromna :diabloti: Ale jak już nalegasz....:razz: Wczoraj, czyli 5 października BAHIYA Black Obsession ukończyła Młodzieżowy Championat Polski który rozpoczęła równe 30 dni wczesniej na Klubowej Wystawie Nowofundlandów zdobywając Młodzieżowe Zwycięśtwo Klubu Nowofundlandów 2008 roku :multi: 3 wystawy i 3 zwycięstwa :multi: Babcia Pysia jest jest strasznie szczęśliwa :loveu: Helllloł:multi: Gratulki babciu Pysiuniu:loveu:takie ładne niufy od Was z domu wylazują:loveu::evil_lol: Życzę dalszych sukcesów :D Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Slicznie wygladala widac ze Justysia o nia dba:loveu: a jak Ona sama to przyjela ? Quote
Pysia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pegaza napisał(a):Slicznie wygladala widac ze Justysia o nia dba:loveu: a jak Ona sama to przyjela ? Oczywiście, że o nią dna :loveu: Zreszta nie ma innego wyjścia bo ja mieszkam za blisko :evil_lol: Ona - czyli Justynka rozumiem? Jak to jak przyjęła?? Szczęśliwa, szczęśliwa i jeszcze raz szczęśliwa a przy tym bardzo dumna :multi: Gdzie jest cytowanie???? Takie wielokrotne????? Znowu zmiany na dogo? Jezu...Jak ja tego nie znoszę :angryy: Quote
Pegaza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No o Justyne mi wlasnie chodzilo:lol: jestem ciekawa reszty miotu czy beda jakies nowe wyniki na wystawach..czy tylko Justysia wystawia? Quote
Iza i Avanti Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Pysiu! Bahiya jest jak marzenie :loveu: Cudowna, piękna, spełnienie niufkowych marzeń! :loveu: Quote
Pysia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Pegaza napisał(a):No o Justyne mi wlasnie chodzilo:lol: jestem ciekawa reszty miotu czy beda jakies nowe wyniki na wystawach..czy tylko Justysia wystawia? Ballada też jest śliczna i Ewa twierdzi, że jak ogarnie budowe to będzie wystawiać. Bahati nie widziałam odkąd szczeniaczkiem była, ale Justynka twierdzi że jest niebrzydka. Ją też ma p.Agnieszka wystawiać, tylko też troszkę ułozy sobie plany ;) Co będzie to pozyjemy i zobaczymy :) Behemot jest śliczny, ale poszedł do Askarysa i dobrze wiedziałam ze na wystawy nie pojedzie. Dlaczego go tam sprzedałam? Ano bo wiedziałam, że trafi do psiego nieba za zycia :loveu: Basma była do kochania sprzedana :) Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! Bahiya jest jak marzenie :loveu: Cudowna, piękna, spełnienie niufkowych marzeń! :loveu: Dzieki Izuniu :loveu: Quote
Recommended Posts