Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Jestem :) Tylko mam pożeracza czasowego ....
Piękna Zmorka szła sobie spokojnie drogą

Napotkała na swej drodze Bestie

Bestia straszna pazurzasta :-o

Lecz Piękna Zmorka ja w nosie miała

Posted

[quote name='Doginka']Ale hihihihistoria:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Śliczna Zmoreczka, grzeczna Zmoreczka:loveu:
Ano grzeczna ;) Szelma kilka metrów dalej zapieniała się :mad: A ten francowaty kot stał :angryy: Więc wysłałam Zmorke do przodu ....
Baby dwie

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
śliczne są oby dwie :loveu: a Zmorka to widze bardzo spokojna Barti już by dawno zaczął gonić kociaka :shake:
może dlatego że nie zna kotów

Dziękujemy bardzo i witamy w szalonej galerii futrzastych :)
Zmorka jest typowym niufem i ma wszystko w d***e :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Hej Pysia :p

no ale nam bajeczke opowiedzialas..:lol: o kotku i piesku..:lol:

to powiedz mi jesli Szelma na tego kota sie zapieniala to w domu Tomego toleruje?

Szelma Tommyego jeszcze nie zjadła. Dlaczego? Nie wiem .... Za to każdy inny napotkany kot jeżeli nie zwieje szybko to straci zycie :shake: A powodem jest to, że koty rzucają się z pazurami. A Szelmusia nie lubi jak jej coś robi krzywde :cool1:

anetta napisał(a):
:lol:
Jakie uchachane!

Umordowane :)
Chwilowo spacery zawieszone, bo mamy dwie cieczki :diabloti:

Posted

Pysiu będziesz też z Bahiyą w Rybniku? Jeśli tak to, napisz i Waszkę namów na wycieczkę :cool3: Chociaż sobie fajeczkę zapalimy razem, bo inne używki odpadają niestety :placz:

Posted

beria napisał(a):
Pysiu będziesz też z Bahiyą w Rybniku? Jeśli tak to, napisz i Waszkę namów na wycieczkę :cool3: Chociaż sobie fajeczkę zapalimy razem, bo inne używki odpadają niestety :placz:

Będę z Bahiyą w Rybniku :) Ring VIII to nasz :) A Weszce mówiłam o wystawie. Myśli ponoć...Choć nie wierzę, aby pozytywnie dla nas coś wymysliła, bo trzeba wcześnie wstać :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
co się nie chwalisz, co nie wstawiasz zdjęć? :icon_roc:

Bom skromna :diabloti:
Ale jak już nalegasz....:razz:
Wczoraj, czyli 5 października BAHIYA Black Obsession ukończyła Młodzieżowy Championat Polski który rozpoczęła równe 30 dni wczesniej na Klubowej Wystawie Nowofundlandów zdobywając Młodzieżowe Zwycięśtwo Klubu Nowofundlandów 2008 roku :multi: 3 wystawy i 3 zwycięstwa :multi: Babcia Pysia jest jest strasznie szczęśliwa :loveu:

Posted

Pysia to cudowna nowina:loveu:

na co Ty czekasz takie dzieci Ci sie piekne rodza wiec pora na nastepne:loveu:

ale tak szczeze to jestem w szoku ze tak szybko to zdobyla..:crazyeye:

Posted

[quote name='Pegaza']Pysia to cudowna nowina:loveu:

na co Ty czekasz takie dzieci Ci sie piekne rodza wiec pora na nastepne:loveu:

ale tak szczeze to jestem w szoku ze tak szybko to zdobyla..:crazyeye:
Cudowna :loveu:
Ja tez jestem w szoku, ze jej tak szybko poszło :crazyeye: Sunia ładna, ale konkurencje ma zawsze. Na klubówce było ich 9...... W klasie oczywiscie ;) Potem też zawsze konkurencja była. I to nie byle jaka ;)
Bahiya i ja

W statyce

W oczekiwaniu na występ ;)

Jeszcze raz

Fotki mamy dzieki malawaszce :loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']mmm... jakaż ona piękna i jak ślicznie przygotowana :loveu::loveu:
Życzymy dalszych sukcesów
Piękna jest:loveu:
Co do przygotowania, to oprócz podcięcia na początku września to tylko kąpiel. Ona ma taki cudowny rodzaj sierści, który sam sie układa :) Do tego ma gęęęęęęęęęęęęęęęęęste futro jak diabli :p Gdybym jej wnikliwie nie macała, to uznałabym ją za zatuczoną - tyle ma tego futra ;)

Posted

[quote name='Pysia']Bom skromna :diabloti:
Ale jak już nalegasz....:razz:
Wczoraj, czyli 5 października BAHIYA Black Obsession ukończyła Młodzieżowy Championat Polski który rozpoczęła równe 30 dni wczesniej na Klubowej Wystawie Nowofundlandów zdobywając Młodzieżowe Zwycięśtwo Klubu Nowofundlandów 2008 roku :multi: 3 wystawy i 3 zwycięstwa :multi: Babcia Pysia jest jest strasznie szczęśliwa :loveu:

Helllloł:multi:
Gratulki babciu Pysiuniu:loveu:takie ładne niufy od Was z domu wylazują:loveu::evil_lol:
Życzę dalszych sukcesów :D

Posted

Pegaza napisał(a):
Slicznie wygladala widac ze Justysia o nia dba:loveu:
a jak Ona sama to przyjela ?

Oczywiście, że o nią dna :loveu: Zreszta nie ma innego wyjścia bo ja mieszkam za blisko :evil_lol:
Ona - czyli Justynka rozumiem? Jak to jak przyjęła?? Szczęśliwa, szczęśliwa i jeszcze raz szczęśliwa a przy tym bardzo dumna :multi:

Gdzie jest cytowanie???? Takie wielokrotne????? Znowu zmiany na dogo? Jezu...Jak ja tego nie znoszę :angryy:

Posted

Pegaza napisał(a):
No o Justyne mi wlasnie chodzilo:lol:

jestem ciekawa reszty miotu czy beda jakies nowe wyniki na wystawach..czy tylko Justysia wystawia?

Ballada też jest śliczna i Ewa twierdzi, że jak ogarnie budowe to będzie wystawiać. Bahati nie widziałam odkąd szczeniaczkiem była, ale Justynka twierdzi że jest niebrzydka. Ją też ma p.Agnieszka wystawiać, tylko też troszkę ułozy sobie plany ;) Co będzie to pozyjemy i zobaczymy :) Behemot jest śliczny, ale poszedł do Askarysa i dobrze wiedziałam ze na wystawy nie pojedzie. Dlaczego go tam sprzedałam? Ano bo wiedziałam, że trafi do psiego nieba za zycia :loveu: Basma była do kochania sprzedana :)
Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Bahiya jest jak marzenie :loveu: Cudowna, piękna, spełnienie niufkowych marzeń! :loveu:

Dzieki Izuniu :loveu: