Pysia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 HankaRupczewska napisał(a):A Ty jeszcze te karkówkę grillujesz ? Pamiętaj, że w Twoim wieku wątroba jucz powoli wyczerpuje zapas enzymów . Wiesz, TYCH od karkówki :cool3: Powoli powiadasz? To super :diabloti: Starczy na następne 40 lat :evil_lol: Dzisiaj griluję łopatkę i kiełbaskę ;) Iza i Avanti napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeee Pysiu! :-) Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Izuniu :multi: Medorowa napisał(a):Witaj:multi::multi: Witaj :multi: Pogoda jak marzenie :loveu: Siedzimy, grilujemy, pijemy piffko i kąpiemy się w basenie :multi::loveu: Aż chce się żyć :loveu: Dziewczyny dogorywają w cieniu ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no nie - taka sielanka, a ja - nie wiedzieć czemu :niewiem: - byłam przekonana, że jak tuwejdę to post Pysi będzie się zaczynał od "WYPCHAM" :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]:roll:piwo raz ...poproszę ....[/FONT] Quote
Pysia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='malawaszka']no nie - taka sielanka, a ja - nie wiedzieć czemu :niewiem: - byłam przekonana, że jak tuwejdę to post Pysi będzie się zaczynał od "WYPCHAM" :evil_lol: Sama się dziwię, ale dzisiaj NIC mi nie przestawiły :crazyeye: NIC nie wykopały ani NIC nie zbroiły :crazyeye::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:piwo raz ...poproszę ....[/FONT] Trzeba było przyjechać :eviltong: Justynka z Tomkiem na grilku byli :multi: Piffko pili i jedli mięsko i kiełbaskę :p Nauczyłam się robić mięsko :diabloti: TZta już nie dopuszczam do grila, bo on robi zesuszone mięso :evil_lol: Dzięki temu gril u nas zaczyna smakować i przyciągać ludzi ;) Były też dwie sałatki i ciasto - sernik na zimno z biszkoptem z wisienkami :loveu: Oczywiscie goście przyjechali z zaopatrzeniem basenowym i Tomek wylądował wbrew swej woli w basenie :diabloti: Potem było suszonko :evil_lol: Młody człowiek przebierał się w ręczniku NA MYCH OCZACH :crazyeye::evil_lol: Jutro znowu wypoczywam, bo jednak czuję że mi ten ostatni tydzień dał mocno w kość....Ta godzina, nic nie robiłam oprócz przygotowania grila a ja padam :roll: Jutrzejszy dzień spędzę basenowo na opalaniu :loveu: Weszka - przybywaj :p Quote
Iza i Avanti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A czy wysmarowałaś dziewczynki kremem z filtrem??? Bo nawet w cieniu słoneczko przypiekało ;-) Zuzinka jest ślicznie opalona po weekendzie na wsi (a kremik z 30 był). Zapraszam do nas- jutro wstawię zdjęcia! A tak w ogóle to: dobry wieczór Pysiu! Quote
Pysia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A czy wysmarowałaś dziewczynki kremem z filtrem??? Bo nawet w cieniu słoneczko przypiekało ;-) Zuzinka jest ślicznie opalona po weekendzie na wsi (a kremik z 30 był). Zapraszam do nas- jutro wstawię zdjęcia! A tak w ogóle to: dobry wieczór Pysiu! Moje dziewczynki mają naturalną osłone przeciwsłoneczną ;) Przybiegnę jutro na fotki :) Zuzi musi byc ślicznie z opalenizną :loveu: Dzisiaj idę już spać - DOBRANOC :loveu: Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Cze Pysiowa! Twa wnusia jest uwięziona ale razem z Albertem. Nie wiem tylko dlaczego Albert wzywa pomocy i próbuje wyjść ze wzmocnionego kojca. :hmmmm: Może dlatego, że Ballada odrzuciła jego zaloty i zębami dała mu do zrozumienia, że ma się wypchać????:evil_lol: A tak w ogóle to już się nie chwal tym basenem... Ja też mam!!!!:multi: W paczce.....:placz: Quote
Hanna R. Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Pysiu, jest interes do zrobienia :p Da mi przepis na zimny sernik z wisienkami ??? :modla::modla::modla: Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, jest interes do zrobienia :p Da mi przepis na zimny sernik z wisienkami ??? :modla::modla::modla: musi wziąć od teściówki :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 malawaszka napisał(a):musi wziąć od teściówki :evil_lol: Hahahaha ! Tp znaczy, że wszystkie specialite de la maison o których często pisała to z maisona Teściowej są ??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 AlKil napisał(a):Cze Pysiowa! Twa wnusia jest uwięziona ale razem z Albertem. Nie wiem tylko dlaczego Albert wzywa pomocy i próbuje wyjść ze wzmocnionego kojca. :hmmmm: Może dlatego, że Ballada odrzuciła jego zaloty i zębami dała mu do zrozumienia, że ma się wypchać????:evil_lol: A tak w ogóle to już się nie chwal tym basenem... Ja też mam!!!!:multi: W paczce.....:placz: Ballada rulez :evil_lol: Moja krew :loveu: Nie chwalę się tylko stwierdzam fakt :eviltong: HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, jest interes do zrobienia :p Da mi przepis na zimny sernik z wisienkami ??? :modla::modla::modla: Już teraz ? malawaszka napisał(a):musi wziąć od teściówki :evil_lol: Błąd - tesciowa robi beznadziejne ciasta :diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Hahahaha ! Tp znaczy, że wszystkie specialite de la maison o których często pisała to z maisona Teściowej są ??? :evil_lol: Nie masz się z czego śmiać :eviltong: Weszka jest w błędzie :evil_lol: Najlepsza kucharką jest moja mama :loveu: Ja tez kuna potrafię tak gotować i piec jak ona ale.... Chce mi się góra raz na miesiac :diabloti: Nie znoszę pichcić :angryy:A sernik zrobiła moja mama na swoje imieniny z ....mojego przepisu :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 oo hahaha więc jednak nie Ty robiłaś :turn-l: a mnie się na gie oberwało już :errrr: Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jadłam u Pysieńki pyszne ciasto - mamuni...:lol: Miała mi dać przepis, do dziś czekam....:placz: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Najchętniej zaraz teraz :p :p :p To daj na GG stacjonarny nr. tel ;) EDIT: Ewentualnie na PW ;) Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 AlKil napisał(a):Jadłam u Pysieńki pyszne ciasto - mamuni...:lol: Miała mi dać przepis, do dziś czekam....:placz: Które to było ? Bo nie pamiętam :evil_lol: Nie chce mi się pisać tak dużo....:oops: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nie chcę Was straszyć, ale mam foty :diabloti: Jako, że kompletnie wyszłam z wprawy ( :evil_lol:) to są jakie są :diabloti: Cieszcie się, że są :evil_lol: Pierwszy do wstawienie leci ten, który jest pierwszy w tytule ;) Jaśnie Pan Tommy zechciał łaskawie mi pozować :crazyeye: Co prawda jego mina wiele mówi, ale niech tam :evil_lol: Jak długo jeszcze? :mad: Zaraz się zbulwersuję :cool1: Masz ostatnią szanse.... Dobra - spadam. Pa malutka :cool3: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dobra. Same tego chciałyście :cool1: Te foty na pewno skomentujecie :diabloti: Kaskader :diabloti: Na szczęście miał asekuracyjnie podstawiony materac :evil_lol: Inaczej mógłby mieć potem persią twarz :evil_lol: Chociaż....Nie wiem ....Ważne ze jest szczęśliwy :diabloti: I jaki zalotnik z niego :loveu:;):lol: Quote
Pegaza Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No tak olal Pyske i se poszedl...:evil_lol: u nas podobny sie szwendal po ulicy moze to on tu przyszedl na laski?:evil_lol: yes yes te spojrzenie mowi wszystko heheh http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l164- Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tz świetnie wyszedł :lol::lol: :evil_lol: Się zjerzył http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l15-1.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:siem zlałam [/FONT] http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l164-2.jpg Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 hahahah przyszło mi do głowy tylko jedno słowo - Domel :turn-l: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Prawda, że słodziutki? :evil_lol: Dwaj panowie :loveu: A dziewczynom słoneczko za bardzo grzeje ;) Są grzeczne :diabloti: Chodzą ze spuszczoną głową powoli ;) Uprawiają wylizywanie wzajemne:mad: Quote
Pysia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wypatrują No i pilnują żeby się ktoś nie utopił ;) Dość mocno się w pracy zapatrzyła :evil_lol: Wyłaź już z tej wody -Hmmmmmmmmmmmmmm....- rzekł pan Wołodyjowski podkręcając wąsa :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pysia napisał(a):Które to było ? Bo nie pamiętam :evil_lol: Nie chce mi się pisać tak dużo....:oops: takie z... cyckami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts