Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pysia napisał(a):Już ja Ci zaśpiewam :mad: Karol się nudzi - przyjeżdżaj :diabloti: Ale, że niby co będziemy robić:niewiem::siara: Zgadnijcie kto to? Jakaś nimfa wodna:loveu::evil_lol::evil_lol: Prawda jaki on jest słodziak? :loveu: Taki kizi mizi:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Co będziecie robić to ja wnikać nie zamierzam :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pysia napisał(a):Co będziecie robić to ja wnikać nie zamierzam :diabloti: A obiecujesz, że będziesz śpiewć wnukom:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):A obiecujesz, że będziesz śpiewć wnukom:loveu::loveu: Będę, ale dopiero wnuki przewidujcie po skończonych studiach Karola- inaczej JA was utrzymywać nie będę :mad: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pysia napisał(a):Będę, ale dopiero wnuki przewidujcie po skończonych studiach Karola- inaczej JA was utrzymywać nie będę :mad: Będziesz, będziesz:loveu::grins::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Będziesz, będziesz:loveu::grins::diabloti::diabloti: Animisięśni!!!!!:shake::cool1::eviltong: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pysia napisał(a):Animisięśni!!!!!:shake::cool1::eviltong: To nie będzie sen, to będzie na jawie:evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Witaj Babciu! Wnusia Twa śpiewa pieśni do Alberta ( dziś pół nocy...:diabloti:). Ale on z natury leniwiec pospolity woła, żeby ona przyszła do niego, bo on nie może ( linka)... Killer się drze, bo też by chciał..., tylko wzrostu mu nie wystarcza...:evil_lol: Mam operę za trzy grosze...:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Babciu! Wnusia Twa śpiewa pieśni do Alberta ( dziś pół nocy...:diabloti:). Ale on z natury leniwiec pospolity woła, żeby ona przyszła do niego, bo on nie może ( linka)... Killer się drze, bo też by chciał..., tylko wzrostu mu nie wystarcza...:evil_lol: Mam operę za trzy grosze...:evil_lol: Buahahahahaha masz przekichane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Czyżbym zobaczyła bobra?:crazyeye::diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l39.jpg Jak z jakiejś bajki :diabloti:;) Quote
Pysia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='anetta']Ale zielona woda :diabloti: Woda jest ok. Ale było ciemno a basen pomalowany na morski kolor.... [quote name='Doginka']Czyżbym zobaczyła bobra?:crazyeye::diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l39.jpg Jak z jakiejś bajki :diabloti:;) Bajka.... Sen? Szelma godzinę temu dorwała kota sąsiadki na naszym placu :-( Prosiliśmy ją, aby koty pilnowała. Stare są mądre, ale ta kruszyna ma pół roku :roll: Nieustannie właził do nas, a my nieustannie prosiliśmy o pilnowanie go :-( No i stało się...Kotek podrapał Szelme a ona go w zęby i dalej ...:-( Serca mi krwawi i tak mi wstyd :-( Jak to się ma do mojej pomocy zwierzętom? Nie umiem sobie z tym poradzić......:shake::-( Trzymajcie kciuki aby kotem z tego wyszedł. Pojechali z nim natychmiast do weta. Ech..... Dlaczego koty są takie durne a Szelma nie jest psioniedorozwinięta jak Zmorka? :roll: Quote
Pysia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 malawaszka napisał(a):trzymam :kciuki: za kociaka!!!!!! Już nie trzeba...Kociak za TM :-( Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Pysia napisał(a):Już nie trzeba...Kociak za TM :-( No to Szelma narozrabiała... :shake: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No taka to z niej Szelma - kochana psisko dla ludzi najukochańsza, ale jak kotek ją podrapie to nie ma zmiłuj :shake: ale powiedzcie mi - po co koty wchodzą na teren gdzie są psy? i jeszcze próbują kozaczyć - nigdy tego ich zachowania nie pojmę - znajoma która ma huskie z kojcu dość dużym - kilka na kilka metrów, ogrodzony, częściowo zadaszony, etc... i co jakiś czas do tych haszczaków wchodzi kot!!! i wiadomo co jest - polowanie :roll: i szczątki kotka - po co te koty wchodzą na tak jednak nieduży teren, który można spokojnie ominąć???? :niewiem: Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bo koty są głupie !!! Ile razy mój idiota prawie kończył życie w paszczy psa ? Tylko on się nauczył jak z psem walczyc A niby czemu ja robię wszystko by on do psów nie podchodził ? I tak go to nic nie uczy ... też skończy marnie :( On nie poluje już na myszy Teraz , aktualnie - godzina 23:25 - poluje na psa który adoruje sukę sąsiada ... Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pysia napisał(a):Woda jest ok. Ale było ciemno a basen pomalowany na morski kolor.... Bajka.... Sen? Szelma godzinę temu dorwała kota sąsiadki na naszym placu :-( Prosiliśmy ją, aby koty pilnowała. Stare są mądre, ale ta kruszyna ma pół roku :roll: Nieustannie właził do nas, a my nieustannie prosiliśmy o pilnowanie go :-( No i stało się...Kotek podrapał Szelme a ona go w zęby i dalej ...:-( Serca mi krwawi i tak mi wstyd :-( Jak to się ma do mojej pomocy zwierzętom? Nie umiem sobie z tym poradzić......:shake::-( Trzymajcie kciuki aby kotem z tego wyszedł. Pojechali z nim natychmiast do weta. Ech..... Dlaczego koty są takie durne a Szelma nie jest psioniedorozwinięta jak Zmorka? :roll: Pysia napisał(a):Już nie trzeba...Kociak za TM :-( Przykro mi... żal mi kotka:-(:-(:-( Czego one (koty) są takie durne:placz: Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ciebie też eksmitowali :mdleje: co za chory świat na dogo :angryy::angryy::angryy: Quote
Pysia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 malawaszka napisał(a):Ciebie też eksmitowali :mdleje: co za chory świat na dogo :angryy::angryy::angryy: Hym.... To już jest cios w plecy :cool1: Jakbym chciała być w niufach tobym tam galerie założyła :mad: Idę precz- pa:roll: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam Wyeksmitowaną mamcie Pysiunię :loveu:, mnie również przeniesiono :cool3: no ale są również plusiki, wróciły moje ogniki :p. Qurcze :razz: te koty to zawsze ciągnie tam gdzie nie mogą, u nas jest to samo:shake: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pysia napisał(a): Idę precz- pa:roll: Pa:hand::hand::hand: :evilbat: Quote
lolka75 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Przykra historia z Szelmusia.... ale koty to debile....moja kotka (10cio letnia) lazi po ulicy jak hrabina....samochody musza sie przed nia zatrzymywac. Ostatnio patrze przez okno, stoi sznur samochodow....a przed nimi, na srodku ulicy moja kocica myje sobie cipencje:mdleje:... Normalnie za ogon i o slupek:angryy:... Obawiam sie ze kiedys ktos nie zwytrzyma i docisnie gaz do dechy:shake: Pozdrowki Pysiu.... i czym sie:calus: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 lolka75 napisał(a):Przykra historia z Szelmusia.... ale koty to debile....moja kotka (10cio letnia) lazi po ulicy jak hrabina....samochody musza sie przed nia zatrzymywac. Ostatnio patrze przez okno, stoi sznur samochodow....a przed nimi, na srodku ulicy moja kocica myje sobie cipencje:mdleje:... Normalnie za ogon i o slupek:angryy:... Buhahahaa padłam:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts