Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Już ja Ci zaśpiewam :mad:
Karol się nudzi - przyjeżdżaj :diabloti:
Ale, że niby co będziemy robić:niewiem::siara:

Zgadnijcie kto to?

Jakaś nimfa wodna:loveu::evil_lol::evil_lol:

Prawda jaki on jest słodziak? :loveu:

Taki kizi mizi:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
A obiecujesz, że będziesz śpiewć wnukom:loveu::loveu:

Będę, ale dopiero wnuki przewidujcie po skończonych studiach Karola- inaczej JA was utrzymywać nie będę :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Będę, ale dopiero wnuki przewidujcie po skończonych studiach Karola- inaczej JA was utrzymywać nie będę :mad:

Będziesz, będziesz:loveu::grins::diabloti::diabloti:

Posted

Witaj Babciu!
Wnusia Twa śpiewa pieśni do Alberta ( dziś pół nocy...:diabloti:). Ale on z natury leniwiec pospolity woła, żeby ona przyszła do niego, bo on nie może ( linka)...
Killer się drze, bo też by chciał..., tylko wzrostu mu nie wystarcza...:evil_lol:

Mam operę za trzy grosze...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Babciu!
Wnusia Twa śpiewa pieśni do Alberta ( dziś pół nocy...:diabloti:). Ale on z natury leniwiec pospolity woła, żeby ona przyszła do niego, bo on nie może ( linka)...
Killer się drze, bo też by chciał..., tylko wzrostu mu nie wystarcza...:evil_lol:

Mam operę za trzy grosze...:evil_lol:

Buahahahahaha masz przekichane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Ale zielona woda :diabloti:
Woda jest ok. Ale było ciemno a basen pomalowany na morski kolor....

[quote name='Doginka']Czyżbym zobaczyła bobra?:crazyeye::diabloti:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/Kojoty/2299cz1l39.jpg
Jak z jakiejś bajki :diabloti:;)
Bajka.... Sen?

Szelma godzinę temu dorwała kota sąsiadki na naszym placu :-( Prosiliśmy ją, aby koty pilnowała. Stare są mądre, ale ta kruszyna ma pół roku :roll: Nieustannie właził do nas, a my nieustannie prosiliśmy o pilnowanie go :-( No i stało się...Kotek podrapał Szelme a ona go w zęby i dalej ...:-( Serca mi krwawi i tak mi wstyd :-( Jak to się ma do mojej pomocy zwierzętom? Nie umiem sobie z tym poradzić......:shake::-(

Trzymajcie kciuki aby kotem z tego wyszedł. Pojechali z nim natychmiast do weta.

Ech..... Dlaczego koty są takie durne a Szelma nie jest psioniedorozwinięta jak Zmorka? :roll:

Posted

No taka to z niej Szelma - kochana psisko dla ludzi najukochańsza, ale jak kotek ją podrapie to nie ma zmiłuj :shake: ale powiedzcie mi - po co koty wchodzą na teren gdzie są psy? i jeszcze próbują kozaczyć - nigdy tego ich zachowania nie pojmę - znajoma która ma huskie z kojcu dość dużym - kilka na kilka metrów, ogrodzony, częściowo zadaszony, etc... i co jakiś czas do tych haszczaków wchodzi kot!!! i wiadomo co jest - polowanie :roll: i szczątki kotka - po co te koty wchodzą na tak jednak nieduży teren, który można spokojnie ominąć???? :niewiem:

Posted

Bo koty są głupie !!! Ile razy mój idiota prawie kończył życie w paszczy psa ?
Tylko on się nauczył jak z psem walczyc
A niby czemu ja robię wszystko by on do psów nie podchodził ?
I tak go to nic nie uczy ... też skończy marnie :(
On nie poluje już na myszy
Teraz , aktualnie - godzina 23:25 - poluje na psa który adoruje sukę sąsiada ...

Posted

Pysia napisał(a):
Woda jest ok. Ale było ciemno a basen pomalowany na morski kolor....

Bajka.... Sen?

Szelma godzinę temu dorwała kota sąsiadki na naszym placu :-( Prosiliśmy ją, aby koty pilnowała. Stare są mądre, ale ta kruszyna ma pół roku :roll: Nieustannie właził do nas, a my nieustannie prosiliśmy o pilnowanie go :-( No i stało się...Kotek podrapał Szelme a ona go w zęby i dalej ...:-( Serca mi krwawi i tak mi wstyd :-( Jak to się ma do mojej pomocy zwierzętom? Nie umiem sobie z tym poradzić......:shake::-(

Trzymajcie kciuki aby kotem z tego wyszedł. Pojechali z nim natychmiast do weta.

Ech..... Dlaczego koty są takie durne a Szelma nie jest psioniedorozwinięta jak Zmorka? :roll:

Pysia napisał(a):
Już nie trzeba...Kociak za TM :-(

Przykro mi... żal mi kotka:-(:-(:-( Czego one (koty) są takie durne:placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ciebie też eksmitowali :mdleje: co za chory świat na dogo :angryy::angryy::angryy:

Hym.... To już jest cios w plecy :cool1: Jakbym chciała być w niufach tobym tam galerie założyła :mad:
Idę precz- pa:roll:

Posted

Witam Wyeksmitowaną mamcie Pysiunię :loveu:, mnie również przeniesiono :cool3: no ale są również plusiki, wróciły moje ogniki :p.

Qurcze :razz: te koty to zawsze ciągnie tam gdzie nie mogą, u nas jest to samo:shake:

Posted

Przykra historia z Szelmusia....
ale koty to debile....moja kotka (10cio letnia) lazi po ulicy jak hrabina....samochody musza sie przed nia zatrzymywac. Ostatnio patrze przez okno, stoi sznur samochodow....a przed nimi, na srodku ulicy moja kocica myje sobie cipencje:mdleje:... Normalnie za ogon i o slupek:angryy:... Obawiam sie ze kiedys ktos nie zwytrzyma i docisnie gaz do dechy:shake:
Pozdrowki Pysiu.... i czym sie:calus:

Posted

lolka75 napisał(a):
Przykra historia z Szelmusia....
ale koty to debile....moja kotka (10cio letnia) lazi po ulicy jak hrabina....samochody musza sie przed nia zatrzymywac. Ostatnio patrze przez okno, stoi sznur samochodow....a przed nimi, na srodku ulicy moja kocica myje sobie cipencje:mdleje:... Normalnie za ogon i o slupek:angryy:...

Buhahahaa padłam:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: