lolka75 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to chyba wspaniale uczucie miec tyle czarnuchow kolo siebie:loveu:.... :loveu:to piekne psy. Mamy w sasiedztwie niufa...ale zal patrzyc na nia...ledwo chodzi... tak dziwnie zamiatajac tylnymi nogami:-(....o bieganiu juz mowy nie ma, wlos to jeden koltun, jest brudna, biedna, ale piekna. I moja Maxina ja uwielbia:loveu: Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a): Widzę, że Cię wzięło :evil_lol: a no wzięło :iloveyou: ostanio jechałem z niufkiem w jednym pociągu na wystawę w Grudziądzu :) Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):No tak, wiem:eviltong: Siedziały między Karolem:evil_lol: Edit: Dogo szaleje z postami..... Nie siedziały, bo byłyśmy tylko w 4 : Ewa, ja, Ballada i Zmorka :eviltong: A niufki siedziały w bagażniku :diabloti: lolka75 napisał(a):to chyba wspaniale uczucie miec tyle czarnuchow kolo siebie:loveu:.... :loveu:to piekne psy. Mamy w sasiedztwie niufa...ale zal patrzyc na nia...ledwo chodzi... tak dziwnie zamiatajac tylnymi nogami:-(....o bieganiu juz mowy nie ma, wlos to jeden koltun, jest brudna, biedna, ale piekna. I moja Maxina ja uwielbia:loveu: Pewnie że wspaniałe :) Jak idziesz z jednym niufem to już ludzie się oglądają :lol: A jak z czterema, to słychać pisk hamulców :evil_lol: Co do zaniedbanej niufki.... Nie każdy psiarz zasługuje na długowłosego psa....:-( Matusz napisał(a): a no wzięło :iloveyou: ostanio jechałem z niufkiem w jednym pociągu na wystawę w Grudziądzu :) I jaki był? Spokojny? ;) Dzisiaj fotek następnych juz nie wstawię, bo mnie na spanie bierze. Ale jutro następna porcja fot czarno-czarnych ;) Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pysia napisał(a): I jaki był? Spokojny? ;) przez chwilę tak:diabloti: ale potem co chwilę wstał, wszystko go interesowało ;) potem się napił wody i pani mu kazał leżeć to się walnął:p Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ravk napisał(a):To jest pochyłe jezioro do jazdy na nartach wodnych :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wodna seria bowska jest:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu: Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Edyta:p ta te z Malawaszką są fajne fotki:lol: a moze Ona zaglądała czy glucik nie zwisa:evil_lol: jak są mokre to od razu futra mniej i takie chudziutkie wyglądają:p Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Matusz napisał(a):przez chwilę tak:diabloti: ale potem co chwilę wstał, wszystko go interesowało ;) potem się napił wody i pani mu kazał leżeć to się walnął:p Hahahaha to " walnął" dość dobrze pokazuje niufa :evil_lol: Doginka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wodna seria bowska jest:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu: Byłaby bardziej bowska gdyby mi się nie zachciało bawić cudem Ewy - czyli jej Canonem 40d ;) Kompletnie nie chciał mnie słuchać :mad::evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze Edyta:p ta te z Malawaszką są fajne fotki:lol: a moze Ona zaglądała czy glucik nie zwisa:evil_lol: jak są mokre to od razu futra mniej i takie chudziutkie wyglądają:p Cześć :) A ja wiem po jakie licho ona zagląda mu do pychola? Moze sprawdza w jakim czasie by ją mógł pogryźć i zjeść ? :evil_lol: Wodne fotki :) Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Powstały z morskiej piany Wyłaniały się powoli jak na boginie przystało Woda dookoła się kotłowała A one - dwie wodne boginie- wychodziły na ląd... ...abyśmy mogli cieszyć się zyciem razem z nimi :loveu: Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :evil_lol:zaglądałam, żeby sprawdzić czy pił atrament :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol:zaglądałam, żeby sprawdzić czy pił atrament :loveu::loveu::loveu: On i Szelma nie pili ;) Za to piwo - owszem :mad: Dziewczynki razem na spacerku :) Bahiya jest większy łobuz od Ballady - serio :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 malawaszka napisał(a):babo! narzekasz, że można tylko po 5 fot wstawiać a wstawiasz 3 :mad: Akurat skończyły się zmniejszone :evil_lol: Następne idą do photobucketa ;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 babo! narzekasz, że można tylko po 5 fot wstawiać a wstawiasz 3 :mad: Quote
Pysia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dogo znowu zwariowało :angryy: Nasze tereny spacerowe :) Quote
Pysia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tesciowa moja w szpitalu. Martwię się... Szelmusia ze Zmoreczka slicznie się bawią na dworze :) Uszko Szelmy wygląda coraz lepiej :) Czekamy na cieczke duzej ... Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ojej mam nadzieję, że nic poważnego!!!! a fotki biegającej Ballady są boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 malawaszka napisał(a):ojej mam nadzieję, że nic poważnego!!!! a fotki biegającej Ballady są boskie :loveu::loveu::loveu: Miała robione bąbelkowanie i zakładane stenty. Kiepściutko z jej serduszkiem... A kobieta nie chce przyjść do mnie mieszkać :mad: Sama zaczyna goopieć w domu i bierze się za prace, których absolutnie wykonywać nie powinna:angryy: Ją jak małe dziecko trzeba pilnować :cool1: Chociaż.... W sumie to nie dziwię jej sie bo ja też się zapominam :oops: i zapieprzam na ogrodzie mimo problemów kręgosłupowych :roll: Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;) Quote
AlKil Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Oj, trzymam kciuki za zdrówko teściowej.:loveu: Oby szybko było ok. Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Pysia napisał(a):Miała robione bąbelkowanie i zakładane stenty. Kiepściutko z jej serduszkiem... A kobieta nie chce przyjść do mnie mieszkać :mad: Sama zaczyna goopieć w domu i bierze się za prace, których absolutnie wykonywać nie powinna:angryy: Ją jak małe dziecko trzeba pilnować :cool1: Chociaż.... W sumie to nie dziwię jej sie bo ja też się zapominam :oops: i zapieprzam na ogrodzie mimo problemów kręgosłupowych :roll: Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;) ehhh tak to jest z tymi Rodzicami :placz: Tata J też chory i też nie da sobie nic powiedzieć :shake: Quote
Pysia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AlKil napisał(a):Oj, trzymam kciuki za zdrówko teściowej.:loveu: Oby szybko było ok. Mam nadzije, że będzie już ok. Miała stan przedzawałowy. Bąbelkowanie zostało zrobione w odpowiednim czasie... malawaszka napisał(a):ehhh tak to jest z tymi Rodzicami :placz: Tata J też chory i też nie da sobie nic powiedzieć :shake: Kuna...A Ci mio to nie żyją tylko wpatrują się w swoje choroby :angryy: Teściowa zaś odwrotnie :cool1: Po namyśle wolę być jak moja teściowa a nie zadręczać ludzi ;) Quote
LAZY Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kciuki za zdrowie teściowej i za takie "zdrowe" podejscie do życia! Czarne pływające Afrodyty wspaniałe! Quote
Pysia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 LAZY napisał(a):Kciuki za zdrowie teściowej i za takie "zdrowe" podejscie do życia! Czarne pływające Afrodyty wspaniałe! Donosiciel twierdzi, że mamie się lepiej oddycha już ;) Chyba ja powiążemy :diabloti: Jedna Afrodyta znowu przywlekła jeża pod drzwi :angryy: Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Z przyjemnością obejrzałam wszystkie foty :multi::loveu: Ta zrobiła na mnie największe wrażenie :o :loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg Quote
Doginka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l47-3.jpg Tu bym chętnie pobiegała z moimi burkami:crazyeye::p A teściowej życzę szybkiego powrotu do zdrówka;):loveu: Quote
Recommended Posts