Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

to chyba wspaniale uczucie miec tyle czarnuchow kolo siebie:loveu:.... :loveu:to piekne psy. Mamy w sasiedztwie niufa...ale zal patrzyc na nia...ledwo chodzi... tak dziwnie zamiatajac tylnymi nogami:-(....o bieganiu juz mowy nie ma, wlos to jeden koltun, jest brudna, biedna, ale piekna. I moja Maxina ja uwielbia:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Widzę, że Cię wzięło :evil_lol:

a no wzięło :iloveyou: ostanio jechałem z niufkiem w jednym pociągu na wystawę w Grudziądzu :)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No tak, wiem:eviltong:
Siedziały między Karolem:evil_lol:

Edit: Dogo szaleje z postami.....

Nie siedziały, bo byłyśmy tylko w 4 : Ewa, ja, Ballada i Zmorka :eviltong: A niufki siedziały w bagażniku :diabloti:

lolka75 napisał(a):
to chyba wspaniale uczucie miec tyle czarnuchow kolo siebie:loveu:.... :loveu:to piekne psy. Mamy w sasiedztwie niufa...ale zal patrzyc na nia...ledwo chodzi... tak dziwnie zamiatajac tylnymi nogami:-(....o bieganiu juz mowy nie ma, wlos to jeden koltun, jest brudna, biedna, ale piekna. I moja Maxina ja uwielbia:loveu:

Pewnie że wspaniałe :) Jak idziesz z jednym niufem to już ludzie się oglądają :lol: A jak z czterema, to słychać pisk hamulców :evil_lol:
Co do zaniedbanej niufki.... Nie każdy psiarz zasługuje na długowłosego psa....:-(

Matusz napisał(a):

a no wzięło :iloveyou: ostanio jechałem z niufkiem w jednym pociągu na wystawę w Grudziądzu :)

I jaki był? Spokojny? ;)

Dzisiaj fotek następnych juz nie wstawię, bo mnie na spanie bierze. Ale jutro następna porcja fot czarno-czarnych ;)

Posted

Pysia napisał(a):

I jaki był? Spokojny? ;)

przez chwilę tak:diabloti: ale potem co chwilę wstał, wszystko go interesowało ;) potem się napił wody i pani mu kazał leżeć to się walnął:p

Posted

Ravk napisał(a):
To jest pochyłe jezioro do jazdy na nartach wodnych :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wodna seria bowska jest:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu:

Posted

Cze Edyta:p
ta te z Malawaszką są fajne fotki:lol: a moze Ona zaglądała czy glucik nie zwisa:evil_lol:

jak są mokre to od razu futra mniej i takie chudziutkie wyglądają:p

Posted

Matusz napisał(a):
przez chwilę tak:diabloti: ale potem co chwilę wstał, wszystko go interesowało ;) potem się napił wody i pani mu kazał leżeć to się walnął:p

Hahahaha to " walnął" dość dobrze pokazuje niufa :evil_lol:

Doginka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wodna seria bowska jest:loveu::loveu::loveu::crazyeye::loveu:

Byłaby bardziej bowska gdyby mi się nie zachciało bawić cudem Ewy - czyli jej Canonem 40d ;) Kompletnie nie chciał mnie słuchać :mad::evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Cze Edyta:p
ta te z Malawaszką są fajne fotki:lol: a moze Ona zaglądała czy glucik nie zwisa:evil_lol:

jak są mokre to od razu futra mniej i takie chudziutkie wyglądają:p

Cześć :)
A ja wiem po jakie licho ona zagląda mu do pychola? Moze sprawdza w jakim czasie by ją mógł pogryźć i zjeść ? :evil_lol:

Wodne fotki :)

Posted

Powstały z morskiej piany

Wyłaniały się powoli jak na boginie przystało

Woda dookoła się kotłowała

A one - dwie wodne boginie- wychodziły na ląd...

...abyśmy mogli cieszyć się zyciem razem z nimi :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol:zaglądałam, żeby sprawdzić czy pił atrament :loveu::loveu::loveu:

On i Szelma nie pili ;) Za to piwo - owszem :mad:
Dziewczynki razem na spacerku :)

Bahiya jest większy łobuz od Ballady - serio :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
babo! narzekasz, że można tylko po 5 fot wstawiać a wstawiasz 3 :mad:

Akurat skończyły się zmniejszone :evil_lol: Następne idą do photobucketa ;)

Posted

Tesciowa moja w szpitalu. Martwię się...

Szelmusia ze Zmoreczka slicznie się bawią na dworze :) Uszko Szelmy wygląda coraz lepiej :) Czekamy na cieczke duzej ...

Posted

malawaszka napisał(a):
ojej mam nadzieję, że nic poważnego!!!!

a fotki biegającej Ballady są boskie :loveu::loveu::loveu:

Miała robione bąbelkowanie i zakładane stenty. Kiepściutko z jej serduszkiem... A kobieta nie chce przyjść do mnie mieszkać :mad: Sama zaczyna goopieć w domu i bierze się za prace, których absolutnie wykonywać nie powinna:angryy: Ją jak małe dziecko trzeba pilnować :cool1:
Chociaż.... W sumie to nie dziwię jej sie bo ja też się zapominam :oops: i zapieprzam na ogrodzie mimo problemów kręgosłupowych :roll: Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Miała robione bąbelkowanie i zakładane stenty. Kiepściutko z jej serduszkiem... A kobieta nie chce przyjść do mnie mieszkać :mad: Sama zaczyna goopieć w domu i bierze się za prace, których absolutnie wykonywać nie powinna:angryy: Ją jak małe dziecko trzeba pilnować :cool1:
Chociaż.... W sumie to nie dziwię jej sie bo ja też się zapominam :oops: i zapieprzam na ogrodzie mimo problemów kręgosłupowych :roll: Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;)

ehhh tak to jest z tymi Rodzicami :placz: Tata J też chory i też nie da sobie nic powiedzieć :shake:

Posted

AlKil napisał(a):
Oj, trzymam kciuki za zdrówko teściowej.:loveu: Oby szybko było ok.

Mam nadzije, że będzie już ok. Miała stan przedzawałowy. Bąbelkowanie zostało zrobione w odpowiednim czasie...

malawaszka napisał(a):
ehhh tak to jest z tymi Rodzicami :placz: Tata J też chory i też nie da sobie nic powiedzieć :shake:

Kuna...A Ci mio to nie żyją tylko wpatrują się w swoje choroby :angryy: Teściowa zaś odwrotnie :cool1: Po namyśle wolę być jak moja teściowa a nie zadręczać ludzi ;)

Posted

LAZY napisał(a):
Kciuki za zdrowie teściowej i za takie "zdrowe" podejscie do życia!
Czarne pływające Afrodyty wspaniałe!

Donosiciel twierdzi, że mamie się lepiej oddycha już ;) Chyba ja powiążemy :diabloti:

Jedna Afrodyta znowu przywlekła jeża pod drzwi :angryy: