Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Już nie trzeba...Kociak za TM :-(

Przykro... :-(

Widzisz nie tylko głupota ludzka nie zna granic, czasami kocia również...:roll:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Qerwawashamatushka !
NIC nie rozumiem - to są równi i równiejsi ???
Pysiu, nie chodzi o Was, ale o zasady :angryy:

musisz napisać gdzie trzeba, że już już miałaś wykupić abonament, ale jak Cie wynieśli na rasowce to nie wykupisz - zobacz jak u Pysi podziałało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
musisz napisać gdzie trzeba, że już już miałaś wykupić abonament, ale jak Cie wynieśli na rasowce to nie wykupisz - zobacz jak u Pysi podziałało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie ma się co oszukiwać - alternatywna aranżacja forum trwa !
Oj dana da ! :angryy:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: Tak jakbym znowu odzyskała oddech !!!!!!!!!

Ja mam dwa koondle przecież i kota !! A w moim blozku sa inne koondle, koty, kaczki, pszczółki i inne cholery, więc jak to się ma do tych najcudniejszych championów, które tylko wystawami zyją - co?? :diabloti:

Poczekam jeszcze troszkę z tym abonamentem, bo jak mnie znowu przeniosą to się obrażę na bank :razz: A jak już zapłacę, to jak się wtedy obrażać? :evil_lol:

Jezu jak ja WAS wszystkich kocham :loveu::loveu::loveu: Jestem tu, gdzie być powinnam i gdzie pasuję !

Odzyskałam wiarę !

Ach....Mam dla Was jeszcze jeden szczególik z zycia koondlowatego ;) Patologiczna matka wysłała swego jedynaka w wakacje do pracy. Intelektualistę o palcach pianisty i łapkach jak u księcia studiującego filologie angielską po to, aby w przyszłosci uczyc cudze dzieci i z tego powodu mieć masę wolnego posłałam do FIZYCZNEJ pracy :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Pysia, przeniesli Cię :multi:
Po pierwszym zachłyśnięciu się wielka radością, mogę odpowiadać po kolei ;)
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='AlKil']Witaj Wrócona!!!
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote name='Vectra']Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi:
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Medorowa']Jezdeś:multi: A teraz powiedz mi co trzeba zrobić by mnie też zwrócili na fotoblogi:niewiem:
Mieć kota i dwa koondle? :diabloti:

[quote name='malawaszka']hahaha spalić rodowody
Dokładnie :diabloti: Po licho mi one :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]koondle wróciły :loveu:[/FONT]
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='HankaRupczewska']Qerwawashamatushka !
NIC nie rozumiem - to są równi i równiejsi ???
Pysiu, nie chodzi o Was, ale o zasady :angryy:
Cicho siedź babo przeklęta :mad: Zasad nie ma. Tyle lat żyjesz i o tym nie wiesz jeszcze? :cool1:

[quote name='malawaszka']musisz napisać gdzie trzeba, że już już miałaś wykupić abonament, ale jak Cie wynieśli na rasowce to nie wykupisz - zobacz jak u Pysi podziałało
Dokładnie ....

[quote name='Vectra']Pysia ja wiedziałam od zawsze , że te psy , to żadna Rasa ... tylko jakies niedźwiedzie Sarnowskie :diabloti:
A ktoś Ci kiedykolwiek mówił, że ja mam rasowe psy? Ja mam jakieś dziwadła wyklute w Dąbrowie a zmutowane w Sarnowie :evil_lol:
[quote name='HankaRupczewska']Nie ma się co oszukiwać - alternatywna aranżacja forum trwa !
Oj dana da ! :angryy:
Zawsze jest jeszcze alternatywa stworzenia II części swojej galerii na FB :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Ja już miałam do Cię pisać, że mi kondla sprzedałaś, bo mnie wcale nie przenieśli, ale zostałam tu prawie sama....:placz:

Bo Ci sprzedałam przeca :diabloti: Dziecie koondla jest...koondlem przeca :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Dlatego zrodziła się we myśl takowa, żeby dopucić teraz tego wystawiającego ogon kondla i zrobić se pseudohodowlę...:eviltong:

Se brechtasz :mad::mad::mad:
Zjezyłam się :cool1:
To źle wróży :angryy:
EWKA!!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Se brechtasz :mad::mad::mad:
Zjezyłam się :cool1:
To źle wróży :angryy:
EWKA!!!!!

:oops: no co, taki chwilowy pomysł miałam, no bo jak kondle...
A Balladzie do ogon do nogi przywiążę, żeby się Albertowi nie wystawiała...:diabloti:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ktoś to musi robić :diabloti:

Doginka napisał(a):
Cześć szczęściaro powrócona na FB:razz:
A mnie wyrzucili:placz::placz::placz:Jestem z rasowymi kundlami:placz::placz::placz:A chcę być z Wami na FB:placz:

Napisałam Ci u weszki co masz zrobić :diabloti:

AlKil napisał(a):
:oops: no co, taki chwilowy pomysł miałam, no bo jak kondle...
A Balladzie do ogon do nogi przywiążę, żeby się Albertowi nie wystawiała...:diabloti:

ANIMISIEWAŻ!!:mad:
Vectra napisał(a):
przez Ciebie , znikło mi tyle postów :placz:
trzeba iśc do Hanny , dobic licznik :evil_lol:

Kuffa!! Ja chcę znowu łapki :mad: Ogników nie zniesę :cool1: Wracać mi baby na miejsce!! Albo zakładać II części tematów na FB :diabloti:

Acha... Chciałam Wam powiedzieć, ze moje RASOWE psy ( nie te z tej galerii :evil_lol:) mają na II grupie każda osobną galerie :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
no co, taki chwilowy pomysł miałam, no bo jak kondle...:oops:

a Ty wiesz, że licho nie śpi :diabloti: