AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):a Ty wiesz, że licho nie śpi :diabloti: A kysz, a kysz a Kysz!!!!! koniec głupich żartów. Kondlica ma, ma żyć w cnocie!!!:mad: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 AlKil napisał(a):A kysz, a kysz a Kysz!!!!! koniec głupich żartów. Kondlica ma, ma żyć w cnocie!!!:mad: No ja bym chciała, aby tak nie na zawsze żyła :cool3: Pragnę małą koondlice od Cię za jakieś lat 2-3 :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a jakie by byli ładne kooondle np z Killera i tej czarnej na Sz :diabloti: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):a jakie by byli ładne kooondle np z Killera i tej czarnej na Sz :diabloti: Szelma to w cieczce się koondli z kotami :crazyeye: Tylko wtedy je nie konsumuje :angryy: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witam :multi: Moje koondle demolują podwórko po tym, jak jedna z nich wylizała drugą :cool1: Żelu nie muszę kupować :diabloti: Bohater tej galerii czyli Tommy łazi po domu i miauczy gamoń:mad:Chciałam mu fotki zrobić, ale natychmiast się ewakuował w ustronne miejsce ( patrz-> licho wie gdzie :evil_lol:) Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a)::cool1: Żelu nie muszę kupować :diabloti: To pakój w małe pudełeczka i rób interesa :diabloti: - sprzedawaj jako żel nawilżający do twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Doginka napisał(a):To pakój w małe pudełeczka i rób interesa :diabloti: - sprzedawaj jako żel nawilżający do twarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale on nie jest nawilżający, tylko ściągający po wyschnięciu :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Ale on nie jest nawilżający, tylko ściągający po wyschnięciu :evil_lol: :crazyeye::hmmmm::shock: :roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye::hmmmm::shock: :roflt::roflt::roflt: Zapomniałam dodać, ze na ciemnych ubraniach ma właściwości wybielające :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Ale on nie jest nawilżający, tylko ściągający po wyschnięciu :evil_lol: hahah właśnie to samo miałam napisać :lol: Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):No ja bym chciała, aby tak nie na zawsze żyła :cool3: Pragnę małą koondlice od Cię za jakieś lat 2-3 :diabloti: A Ju o tym wie????:evil_lol::eviltong: Vectra napisał(a):a jakie by byli ładne kooondle np z Killera i tej czarnej na Sz :diabloti: bardzo piękne, rasowe koondle! Killer cały czas się bardzo stara, myślę, że już mu łapki tylne drętwieją - ile można tak skakać na tylnych???:cool3: Jakby Ci Pysiu było mało żelu, to podeślę Ci Alberta...:lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 AlKil napisał(a):A Ju o tym wie????:evil_lol::eviltong: bardzo piękne, rasowe koondle! Killer cały czas się bardzo stara, myślę, że już mu łapki tylne drętwieją - ile można tak skakać na tylnych???:cool3: Jakby Ci Pysiu było mało żelu, to podeślę Ci Alberta...:lol: Wie :eviltong: Uważaj, bo te małe są napalone a przy tym zmyślne :cool3: Na Albercie to Ty byś ubiła interes :evil_lol: Ja na moich raczej nie :shake: Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Wie :eviltong: Uważaj, bo te małe są napalone a przy tym zmyślne :cool3: Na Albercie to Ty byś ubiła interes :evil_lol: Ja na moich raczej nie :shake: Uważam, też jest upalowany...:diabloti: Ballada w kojcu. Co nie przeszkadza mu się starać...:evil_lol: No dobra, jadę po to drzewo dla Tz-a...:roll: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysiu! A Ty się przemianowałaś??? Nieeeee, no! Ocipnę na tym dogo... Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 AlKil napisał(a):Uważam, też jest upalowany...:diabloti: Ballada w kojcu. Co nie przeszkadza mu się starać...:evil_lol: No dobra, jadę po to drzewo dla Tz-a...:roll: Proponuję od razu takie kilkumetrowe :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! A Ty się przemianowałaś??? Nieeeee, no! Ocipnę na tym dogo... Bo ja mam koondle dwa i kota :diabloti: Witaj w galerii kota Tommyego :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Proponuję od razu takie kilkumetrowe :evil_lol: Bo ja mam koondle dwa i kota :diabloti: Witaj w galerii kota Tommyego :loveu: Ale ja nie mam kota! :placz: Mam za to koondla, córcię Zuzię i TZ-ta mamuta! :p Ja chcem spowrotem! :placz: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale ja nie mam kota! :placz: Mam za to koondla, córcię Zuzię i TZ-ta mamuta! :p Ja chcem spowrotem! :placz: Nie masz kota :crazyeye: i chcesz na FB wrócic :cool3: Musisz miec kota :mad: mogę ci swojego oddac :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Vectra napisał(a):Nie masz kota :crazyeye: i chcesz na FB wrócic :cool3: Musisz miec kota :mad: mogę ci swojego oddac :evil_lol: No nie mam! :placz: Znaczy się mam, ale w planach :placz: Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No nie mam! :placz: Znaczy się mam, ale w planach :placz: Moja ciocia ma małego kotecka na zbyciu, chcesz przyśpieszyć swoje plany???:cool3: ....I wrócić wtedy do fotoblożków z koondlem i kicią:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A ja mam kota na punkcie psa...czy to wystarczy?:grins: Czesc Pysiowa bezlicznikowa:diabloti: Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 a jakie by byli ładne kooondle np z Killera i tej czarnej na Sz :scared: :evil_lol: Sajgonek. Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zapomniałam się przywitać z Kotem Tommym:oops: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Moja ciocia ma małego kotecka na zbyciu, chcesz przyśpieszyć swoje plany???:cool3: ....I wrócić wtedy do fotoblożków z koondlem i kicią:loveu::diabloti::evil_lol: A chcesz mnie przyjąć pod swój dach? Quote
LAZY Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Miałam chwilową rozkminę...po czym mnie olśniło, że znam tego Tommiego:) i jezdem... Dawaj czarnego kota (toż to jego galeria), przy okazji jak Ci w kadr wlezą te dwa czarne włochate koondle to nie wycinaj ino wrzucaj razem z kocurem:diabloti: Quote
Recommended Posts