AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 anetta napisał(a)::scared: :evil_lol: Sajgonek. Ooo jakie piękne imię!!! W sam raz dla szczeniaczka!!!:multi: Co Ty na to Babciu????:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 agbar napisał(a):A ja mam kota na punkcie psa...czy to wystarczy?:grins: Czesc Pysiowa bezlicznikowa:diabloti: Ty tu ogólnie odstajesz , z tym rasowym :diabloti: Quote
agbar Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Vectra napisał(a):Ty tu ogólnie odstajesz , z tym rasowym :diabloti: :obrazic:...phiiiiii Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 agbar napisał(a)::obrazic:...phiiiiii mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']Miały byc foty Tomasza Pisałam, że zwiał przed obiektywem... [quote name='Iza i Avanti']Ale ja nie mam kota! Mam za to koondla, córcię Zuzię i TZ-ta mamuta! Ja chcem spowrotem! To masz pecha ! TZta wywal bo mamut nieprzydatny a weź se kota :diabloti: [quote name='Vectra']Nie masz kota i chcesz na FB wrócic Musisz miec kota mogę ci swojego oddac Dopóki kota mieć nie będzie to niech w karcerze siedzi! Chociaż na tych bokserach mają dobrze bo jest ich kupa ;) [quote name='Iza i Avanti']No nie mam! Znaczy się mam, ale w planach W planach to ja mam wyprawę na marsa ... [quote name='bonita']Moja ciocia ma małego kotecka na zbyciu, chcesz przyśpieszyć swoje plany??? ....I wrócić wtedy do fotoblożków z koondlem i kicią Masz racje córciu. Znajdziemy jej kotecka. Albo dwa...Albo trzy... [quote name='agbar']A ja mam kota na punkcie psa...czy to wystarczy? Czesc Pysiowa bezlicznikowa Ale na punkcie RASOWCA więc odpada :eviltong: [quote name='anetta'] Sajgonek. Ja zaraz sajgonki z Ciebie zrobie!! [quote name='bonita']Zapomniałam się przywitać z Kotem Tommym :mad: [quote name='Iza i Avanti']A chcesz mnie przyjąć pod swój dach? Hym..... Z mamutem czy bez? [quote name='LAZY']Miałam chwilową rozkminę...po czym mnie olśniło, że znam tego Tommiegoi jezdem... Dawaj czarnego kota (toż to jego galeria), przy okazji jak Ci w kadr wlezą te dwa czarne włochate koondle to nie wycinaj ino wrzucaj razem z kocurem Kot jest błękitno-biały.... Wlezą, ale na razie mam przerwe w foceniu. [quote name='AlKil']Ooo jakie piękne imię!!! W sam raz dla szczeniaczka!!!Co Ty na to Babciu???? Bo Cię kotem poszczuję albo do galerii niufowej poślę :mad: [quote name='Vectra']Ty tu ogólnie odstajesz , z tym rasowym I nie boi się pisać... [quote name='agbar']:obrazic:...phiiiiii Buahahahahaha [quote name='Vectra']mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Gorzej jej :crazyeye: [quote name='evaxon']:siara: :siara: :siara: Idzie deszcz.... :loveu: Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a): Idzie deszcz.... :loveu: a te serduszka to z radosci ze deszcz idzie czy ze ja przyszłam??:razz: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ale Wy dużo gadacie:roll: Ja nie wiem, a gdzie czas na pracę, dom, rodzinę...:niewiem::niewiem: :diabloti: Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja zaraz sajgonki z Ciebie zrobie!! KCM :loveu::loveu: Sajgonek :laugh2_2: :scared: Medorowa, pracy nie ma, dom sam się wysprząta a rodzinę wyśle się do kina na maraton filmowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Medorowa napisał(a):Ale Wy dużo gadacie:roll: Ja nie wiem, a gdzie czas na pracę, dom, rodzinę...:niewiem::niewiem: :diabloti: To Ty nie wiesz, że rodzinę ma się po to aby pracowała i w domu sprzątała? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wypuściłam Szelmiasta na dwór. Poszłam po nią z obawy, aby następnego kota nie upolowała :cool1: Upolowała....jeża :mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 anetta napisał(a): Medorowa, pracy nie ma, dom sam się wysprząta a rodzinę wyśle się do kina na maraton filmowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:To ja bilecik na ten maraton filmowy też poproszę:evil_lol: Pysia napisał(a):To Ty nie wiesz, że rodzinę ma się po to aby pracowała i w domu sprzątała? :evil_lol: I dzieki Tobie stwierdziłam, że jednak w życiu założę rodzinę:roll::roll::roll::evil_lol: Pysia napisał(a):Wypuściłam Szelmiasta na dwór. Poszłam po nią z obawy, aby następnego kota nie upolowała :cool1: Upolowała....jeża :mad::mad::mad: Bo to kundel pospolity:cool1: Nie to co moje RASOWCE:diabloti::diabloti::loveu: Quote
LAZY Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :modla: oczywiście, ze Tommy jest niebieski:evil_lol:To przez te czarne baby mi się namieszało:shake: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Medorowa napisał(a)::evil_lol:To ja bilecik na ten maraton filmowy też poproszę:evil_lol: I dzieki Tobie stwierdziłam, że jednak w życiu założę rodzinę:roll::roll::roll::evil_lol: Bo to kundel pospolity:cool1: Nie to co moje RASOWCE:diabloti::diabloti::loveu: Teraz jest ciut gorzej, bo Karol poszedł wakacyjnie do pracy i nie ma kto sprzątać :cool1: Muszę ja :placz: LAZY napisał(a)::modla: oczywiście, ze Tommy jest niebieski:evil_lol:To przez te czarne baby mi się namieszało:shake: Tommy dzisiaj w nocy postanowił poddać mnie eutanazji:mad: Położył mi się centralnie na twarzy :angryy: Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Znalazłam:multi::multi::multi: Witaj Zakocona;):loveu: [quote name='Pysia']Wypuściłam Szelmiasta na dwór. Poszłam po nią z obawy, aby następnego kota nie upolowała :cool1: Upolowała....jeża :mad::mad::mad: Skąd Ty bierzesz te jeżę???????? [quote name='Pysia']Teraz jest ciut gorzej, bo Karol poszedł wakacyjnie do pracy i nie ma kto sprzątać :cool1: Muszę ja :placz: Tommy dzisiaj w nocy postanowił poddać mnie eutanazji:mad: Położył mi się centralnie na twarzy :angryy: I co? Żyjesz???:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 aga1215 napisał(a):Znalazłam:multi::multi::multi: Witaj Zakocona;):loveu: Skąd Ty bierzesz te jeżę???????? I co? Żyjesz???:evil_lol: Mam kota i będę się tego trzymać :diabloti: Jeże postanowiły mnie gnębić i nieustannie przychodzą :angryy: Nie zyję. Moje ciało astralne pisze na dogo :cool3: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witam CIAŁO ASTRALNE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Me ciało astralne kolejny dzień próbowało ufocić kota.... Kot znikł :crazyeye: Nie ma go gdzieś u Was? :evil_lol: Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pewnie do kina poszedł :evil_lol: Medorowa, masz i zabieraj doope w troki :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Pysia']Me ciało astralne kolejny dzień próbowało ufocić kota.... Kot znikł :crazyeye: Nie ma go gdzieś u Was? :evil_lol: Witaj Ciało Astralne! Sprawdź w szafce z butami - to ostatnio ulubione miejsce Felka;):evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cześć Pysiu! Tak se czytam, co Szelmiata wyprawia i dochodzę do wniosku: psa Ci podmienili! Myśliwskiego w niufową skórę wsadzili. Ty sprawdź dobrze, czy tam jakiegoś zamka nie ma... W okolicy brzucha, a może doopy.... Quote
jo-jo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Nazwa brzmi "koondle" rozumiem, więc że to już nie moje suki :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć ciotka, pamiętasz nas jeszcze? :eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='anetta']Pewnie do kina poszedł :evil_lol: Medorowa, masz i zabieraj doope w troki :evil_lol::evil_lol: Medorowa się zmieniła :shake::diabloti: [quote name='aga1215']Witaj Ciało Astralne! Sprawdź w szafce z butami - to ostatnio ulubione miejsce Felka;):evil_lol: Tommy nie wchodzi do szafki :shake: Obecnie siedzi na dole na oknie i filuje ;) [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Tak se czytam, co Szelmiata wyprawia i dochodzę do wniosku: psa Ci podmienili! Myśliwskiego w niufową skórę wsadzili. Ty sprawdź dobrze, czy tam jakiegoś zamka nie ma... W okolicy brzucha, a może doopy.... Szukałam zamka - nie ma .... Szelmy już nie zmienię bardziej. I tak ją zmieniłam sporo.... [quote name='AlKil']Witaj Astralna, czy tam Cielista!!! Astralna jestem znowu ...Brakło dla mnie ciśnienia :crazyeye: [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Nazwa brzmi "koondle" rozumiem, więc że to już nie moje suki :evil_lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć ciotka, pamiętasz nas jeszcze? :eviltong:[/FONT] Zabieraj. Papiery się podrobi :evil_lol: Pamiętam :multi: Hura :multi: Jeszcze nie mam sklerozy :evil_lol: jeszcze tydzień i mam urlop :multi: Quote
Hanna R. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a): jeszcze tydzień i mam urlop :multi: A ja cierpię teraz i- i za tydzień tez będę cierpiała...:p:p:p Quote
Recommended Posts