Iza i Avanti Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cześć Pysiu! Czytałam, że Szelma nie ma zamka.... Hmmmm. To ja już nic nie wiem... Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a): jeszcze tydzień i mam urlop :multi: no to przegwizdane :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 HankaRupczewska napisał(a):A ja cierpię teraz i- i za tydzień tez będę cierpiała...:p:p:p Każdego szkoda :diabloti: Vectra napisał(a):byłam tu :diabloti: się poobijac Potłukłas się bardzo? ;) Iza i Avanti napisał(a):Cześć Pysiu! Czytałam, że Szelma nie ma zamka.... Hmmmm. To ja już nic nie wiem... Ja też nic nie wiem :razz: malawaszka napisał(a):no to przegwizdane :evil_lol: Weszka.... Ja mam przegwizdane w pracy.... Zaczyna mi się udzielać szaleństwo :roll: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a): Weszka.... Ja mam przegwizdane w pracy.... Zaczyna mi się udzielać szaleństwo :roll: i jak tam? mam nadzieję, że OK!!!! :kciuki: Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Matusz napisał(a):jestem :multi::loveu::multi: :multi: Super :multi: malawaszka napisał(a):i jak tam? mam nadzieję, że OK!!!! :kciuki: Jeszcze pracuję :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a):Teraz jest ciut gorzej, bo Karol poszedł wakacyjnie do pracy i nie ma kto sprzątać :cool1: Muszę ja :placz: Tak bardzo mi przykro:cool1::cool1::cool1: Pysia napisał(a):Me ciało astralne kolejny dzień próbowało ufocić kota.... Kot znikł :crazyeye: Nie ma go gdzieś u Was? :evil_lol: Jest, skrył się w mej łepetynie:grins: Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pysia napisał(a): Jeszcze pracuję :evil_lol: uffffffffff bezrobotna Pysia to byłby kuniec świata :mdleje: :lol:;) Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Medorowa napisał(a):Tak bardzo mi przykro:cool1::cool1::cool1: Jest, skrył się w mej łepetynie:grins: To go sobie zostaw ;) malawaszka napisał(a):uffffffffff bezrobotna Pysia to byłby kuniec świata :mdleje: :lol:;) Dodam, że dzisiaj nikogo oknem nie zaszlachtowałam :diabloti: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a): Dodam, że dzisiaj nikogo oknem nie zaszlachtowałam :diabloti: czy możesz to jakoś objaśnić...:hmmmm: Witaj Cielista! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi:cze Gwizdająca :loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 AlKil napisał(a):czy możesz to jakoś objaśnić...:hmmmm: Witaj Cielista! Nie mogę, bo się obawiam inwigilacji ;) Witaj calutka pieląca :loveu: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi:cze Gwizdająca :loveu:[/FONT] Ja gwizdam? :crazyeye: A niech Ci będzie :evil_lol: Dzisiaj było polowanie na dworze na polną mysz :cool3: Szelma ze Zmorką urządziły pokazówe :crazyeye: W pewnym momencie myszka dobiegła do Zmorki i stanęła pomiędzy jej przednimi łapami. Zmorka sirotka nie wiedziała co ma z tym fantem zrobić. Szelma jej pokazała....:cool1: A już prawie prawie myszka byłaby adoptowana przez Zmorke :roll: Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzień dobry Pysiu:loveu: haha fajnie to musiało wyglądać:evil_lol: biedna myszka:diabloti: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mi. napisał(a):Dzień dobry Pysiu:loveu: haha fajnie to musiało wyglądać:evil_lol: biedna myszka:diabloti: Witaj znowu w progach patologicznej rodzince koto-koondli :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzień dobry Pysiu :-) Jak tam zgraja koondlowo-kotowa (z prawie adoptowaną myszką)? Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Pysiu :-) Jak tam zgraja koondlowo-kotowa? Z prawie adoptowaną myszką? Myszka została pochowana :-( Zgraja w chwili obecnej śpi:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Myszka została pochowana :-( Zgraja w chwili obecnej śpi:loveu: Masz morderczynię w domu!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Ja bym się bała... :cool3::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Masz morderczynię w domu!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Ja bym się bała... :cool3::evil_lol: Wychodzi na to, że mam psa polującego w domu :cool3: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jednak Szelmusia jest lepsza od Albercika... Ale Killer Kocha polować na myszki:diabloti: Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :hmmmm:A już myślałam, że tylko sznupy to myszo i szczurołapy:evil_lol::diabloti::razz: Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Witaj znowu w progach patologicznej rodzince koto-koondli :multi: patologiczna powiadasz:evil_lol: Myszka została pochowana :-( to może bezpieczniej będzie jak sobie po cichutku wyjde :nerwy::scared: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 AlKil napisał(a):Jednak Szelmusia jest lepsza od Albercika... Ale Killer Kocha polować na myszki:diabloti: Bo Albert zanim się ruszy to wieki mijają :evil_lol: Moje dwie baby mają spryt Killerka :mad: Doginka napisał(a)::hmmmm:A już myślałam, że tylko sznupy to myszo i szczurołapy:evil_lol::diabloti::razz: Bo one to sznupy - nie wiedziałaś? :cool3: Weszka ma niufy a ja mam sznupy :evil_lol: Mi. napisał(a):patologiczna powiadasz:evil_lol: to może bezpieczniej będzie jak sobie po cichutku wyjde :nerwy::scared: :diabloti: Jak jesteś myszą albo kotem to zwiewaj ile sił :diabloti: Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a): Bo one to sznupy - nie wiedziałaś? :cool3: Weszka ma niufy a ja mam sznupy :evil_lol: To trzeba było tak od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Doginka napisał(a):To trzeba było tak od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko im pyski wygalam, bo kocham całować aksamitne mordki :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts