Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

czy mi się wydaje czy Twoje czarne kule maja oczy ;)

widzę, że jednak sigma ---------------- no to udanej nauki i wielu kolorowych i ostrych zjec Ci zycze :multi::multi::multi::multi:

jestem ciekawa kiedy ja znienawidzisz potem znowu pokochasz zeby znowu znienawidziec ;) :evil_lol::evil_lol:

zdjęcia znacznie lepsze niez na początku kitem a to nie lada wyczyn :klacz:

Posted

[quote name='lolka75']no fotki pierwsza klasa:loveu:..... zazdraszczam bardzo:oops:...slicznie psinki widac:loveu:. Tlo sie rozmazuje a psice wyrazne:loveu:......tez bym tak kciala:placz:
Nie zazdraszczaj, tylko sobie kup - jak ja ;)

[quote name='anetta']Łaaaaa, doszły mnie słuchy :evil_lol: że masz coś nowego :cool3:
Gratuluje!!

Od razu widać różnice.

Gratki dla Pomiota za zdanie PT :klacz:
Ktos krzyczał? Bo ja nie:shake::lol:
[quote name='aga1215']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l23-1.jpg :loveu:
to chyba hiacynt ........ Mocno pachnie?
Nie - to nie hiacynt :) To coś innego. Hiacynty też mam i jak jest słoneczna pogoda to czuc je na dwa metry :loveu:

[quote name='dbsst']czy mi się wydaje czy Twoje czarne kule maja oczy ;)

widzę, że jednak sigma ---------------- no to udanej nauki i wielu kolorowych i ostrych zjec Ci zycze :multi:

jestem ciekawa kiedy ja znienawidzisz potem znowu pokochasz zeby znowu znienawidziec ;) :evil_lol:

zdjęcia znacznie lepsze niez na początku kitem a to nie lada wyczyn :klacz:
Mają oczy, uszy itd :evil_lol:
Jednak Sigma bo Tamron ma wolniejszy AF ... A mnie do sportowych fot potrzebny szybki ;) A Canon...no cóż ;) Bez gwarancji za taki szmal jakos tak...:shake:
Znienawidzę siebie ;)
Sie starałaM...nO MOZE NIE DO KOŃCA :evil_lol:

[quote name='Alicja']:razz::razz:cze lanserko :p
Tak sobie poczytałam wejścia jednej osoby będąc u Ciebie i mi się udzieliło :diabloti::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Witaj przyszłam zaszczycić Cie moją zacną osobą;)

Myslałam, że czujesz się zaszczycona oddychaniem tym samym powietrzem co ja :diabloti:

malawaszka napisał(a):
NO I GDZIE FOTY??!! :mad:

Nie ma :roll: Brakło czasu na focenie.....:oops: Musiałam wysprzątac dom dla odmiany :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:odmianą byłby balagan :diabloti:
Nie no :) Na dole panował bałagan i....no czysto nie było :oops: Zmorka po tej nieszczęsnej kąpieli zrzuca nienaturalnie ogrom kudłów :cool1: Do tego w sobotę nie było nas cały dzień w domu, w niedziele kopalismy , w poniedziałek dalsza część robót podwórkowych i w skutek tego od piątku podłoga była nie myta :oops: Masakra przy niufach....Teraz jest czysciutko i pachnie ;) Do jutra....:evil_lol: Jutro znowu sprzątanie ;) Ale tylko na dole i w kuchni - jak codzień ;)

Jutro zakładaja mi telefon stacjonarny i niedługo zamiast tego mułowatego wiejskiego neta będę miała prawdziwy internet :multi: Szlag mnie trafił bo mam cały dzień przerwy w dostawie netu. 10 sek. jest a 10 - nie ma :crazyeye: Oczywiscie telefonów nie odbiera nikt :angryy: Maja w doopie klienta to ja postanowiłam mieć ich tam też i znalazłam sobie lepsza opcje ;) Teraz mam przesył beznadziejny a z neo na pewno będzie lepszy :) Do tego jak wieje to ...nie ma netu. Jak gdzieś tam odłączaja prad- to nie ma netu, jak właściciel sieci chce sobie pograć w CSa to ....blokuje porty!!! Dojrzale bardzo :cool1: No to na mnie już nie zarobi :diabloti: A tutaj zbyt wielu chętnych do rozwoju sieci nie ma :diabloti: Raczej są tacy jak ja - do ucieczki z niej :evil_lol: Neo podepnę na dwa kompy bo teraz jakbym to zrobiła, to juz nigdzie bym nie weszła ....
A ! Opowiem Wam cos :)
Jak wiecie w moje urodziny miałam pracowity dzień ...W niedziele ...też :cool1: A w poniedziałek jak robiliśmy na placu moja sąsiadka myła auto. TZ chciał sobie zazartować i powiedział, zebym poszła zobaczyc jak to się robi bo moze kiedyś się zdecyduje na ten rozpaczliwy krok ( znaczy umycie auta :evil_lol:). Moja sąsiadka na to: " Na lenistwo nie ma lekarstwa" :diabloti:
Kochane - jestem leniwa :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahaha moja Ty leniwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:B-fly::B-fly::B-fly:

anetta napisał(a):
Ty nieeee, ale taka jedna na W :siara::evil_lol:

Heheheeh leniwa :evil_lol:

Ja nigdy nie krzyczę ;)
:B-fly::B-fly::B-fly:

Erhan napisał(a):
Nie lubię ruskich, uwielbiam leniwe ;) :evil_lol:

Znaczy się jestem uwielbiana :multi:

Przyjechali panowie z TP wkopywać mi słup i lało jak z cebra :cool3: Żal mi się czyichś mężów zrobiło i umówiłam się z nimi na jutro. Przemoczeni już byli dokumentnie :roll: Pojechali, a za 10 minut nieśmiało wyszło słoneczko przeganiając deszcz :evil_lol:

Kultywując memu lenistwu idę posprzątać tony wykopanego żywopłotu :diabloti: Juz zdąrzyłam posprzątać w domu :evil_lol: Wszystko po to, abym mogła dłuzej się lenić ;) Co prawda gdzieś tam w moim mózgu kołacze się myśl o sprzątaniu szopki ale ją przeganiam bo nadal czuję weekendowe lenistwo w kręgosłupie :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Myslałam, że czujesz się zaszczycona oddychaniem tym samym powietrzem co ja :diabloti:

No Oczywiście, że tak, a gdzie ja napisałam, że niee:-o

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
no i malo fotek:niewiem:....ach to lenistwo:shake:.........:diabloti::eviltong:

Jestem tak leniwa, że usiadłam dopiero teraz :evil_lol:

Medorowa napisał(a):
No Oczywiście, że tak, a gdzie ja napisałam, że niee:-o

:diabloti::diabloti::diabloti:

Ja czytam między wierszami :diabloti:

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Pysiu!

Widziałaś śliczne fotki! I jeszcze piękniejsze niufki na nich!

Ależ ci zazdraszam!

Cześć Izuniu !
Fotki ...no jak fotki ;) Widać na nich niufy ;)
Nie zazdraszczaj Izuniu .... Ja mam już sporo lat....
malawaszka napisał(a):
nooo i co? LENIWA!!! Obiektyw kupiła a fot to już się nie chce robić :evil_lol:

Nio- baardzo leniwa ;)

Przyszłam z pracy i nawet nie wchodziłam do domu bo przyjechali panowie z TePsy żeby mi wkopać słup i założyć telefon :) Mam więc śliczny drewniany słup na placu i nowy numer stacjonarny :evil_lol: Pojechali o 17.30 a następnie o 18-tej przyjechali znajomi :) Pojedliśmy, pogadaliśmy i....Dostałam monitor :multi: Używany ale za to 20 cali :multi: Mam teraz wypas na biurku :evil_lol:
Jezu...Na oczy nie widzę...Miałam bardzo stresujący dzień w pracy :roll: Jakbym waliła głową o mur.... Bleah !!
Jutro może przestanę się lenic i porobię fotki ;) No....chyba bo szopka i porządki w niej nadal czekaja....

Posted

Witaj Leniwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i uwielbiana:diabloti: - wpadłam sobie nocną porą pooglądać fotki zmorowatych:loveu: - śliczne, a ten kffffffffiatek poprostu doskonały:loveu::crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Nieśmiało mówię jestem...:loveu:
dzięki Edytko za rozmowę, niebo mi pojaśniało...:loveu:
A tak w ogóle, to jakie plany na weekend majowy??
Hura :multi: Nareszcie :multi:
Cieszę się, że na coś sie mogłam przydać ;) Polecam się, chociaż najbardziej pragnę uśmiechu dla wszystkich :loveu:
W majowy weekend mam zamiar.... Jezu .... Ratujcie mnie !! Bo właśnie w mej głowie powstał plan ( w tej chwili...) wielkiego lenistwa czyli mega porządki :crazyeye: Muszę chyba pozapraszać ludzi do siebie :evil_lol: Ewa! Przybywaj na ratunek! ;)

[quote name='Doginka']Witaj Leniwa:evil_lol:i uwielbiana:diabloti: - wpadłam sobie nocną porą pooglądać fotki zmorowatych:loveu: - śliczne, a ten kffffffffiatek poprostu doskonały:loveu::crazyeye::loveu:
Jestem leniwa:multi:
Fotek nowych nie ma, bo nie było czasu :oops:

[quote name='Alicja']:shake::shake::shake:lenistwo .........

cze PYŚ :p

a ja od rana siedze nad ogłoszonkami ża Qdłaczek szuka domku bo nas hotel zrujnuje :shake:
Cze Aluś :p
Lenistwo walnęło mną dzisiaj po pracy na łóżko. Omalże nie padłam dzisiaj :roll: Mój organizm nastawił się chyba za bardzo na działanie w pracy i nie tylko bo zbuntował się dzisiaj :roll: Po prostu padłam prawie na godzine usypiając bez obiadu. Ktoś kto zna moje obżarstwo wie, że to oznacza skrajne wyczerpanie :evil_lol: Pewnie z lenistwa :diabloti: Potem pojechałam załatwiać neostrade a nastepnie załatwiać sprawy pewne do Częstochowy. Właśnie wróciłam do domu :cool1:
Szelma znalazła jeża :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
cześć leniuszku :evil_lol: znowu nic nie robisz??? pewnie leżysz i się gapisz w tv :roflt: hahahahaha nie mogę z tego :evil_lol: poka jakieś foty wstręciucho jedna!!!! :mad:

Hym.... Foty? :roll: Co to jest tv ? :crazyeye: Ja mam coś takiego w domu? :crazyeye:
Dzisiaj rano trochę poczesałam Zmorke a potem musiałam TZtowi porobić wydruki, trochę papierów powypełniać i wydrukować, trochę domkumentów stworzyć w programi a potem szukałam w necie i przez znajomych przedniego mostu do auta :cool3: No i nie wiem jakim sposobem jest juz ta godzina a ja NIC nie zrobiłam dzisiaj jeszcze :crazyeye: Teraz idę się polenić czyli wysprzątać od sufitu aż po podłoge obie łazienki i kuchnie :roll:
Nadal z lenistwa czuję się fatalnie i najlepiej jakbym się teraz położyła ... Ale samo się nie zrobi :-(
Nie rozumiem...Wciąż coś robię a w domu jest brudno i nadal na dworze masę prac :shake: Czy rok temu było tak samo czy ja się aż tak zestarzałam że nie daję rady? :roll: Wiem, że przekroczyłam pewne granicy a zaangażowaniu się w pracy- może to to? Doła nie mam ale zauważyłam u siebie wzmożoną nerwowość. To pewnie wynik lenistwa :diabloti:

Posted

tak tak moja droga - ja Ci powiem jak to jest - wyczytałam gdzieś :errrr: NIC nie robisz, lenisz się, leżysz i pachniesz... a potem ta nerwowość bierze się stąd, że inni Ci zarzucają, że nic nie robisz, no to się denerwujesz, że przecież jak to, że prrzecież robisz, a potem leżysz nadal i myślisz, kurcze może oni mają trochę racji, i robisz się zła na siebie, że NIC nie robisz, a powinnaś :roflt: hahahahaha płaczę ze śmiechu jak piszę do Ciebie takie rzeczy :roflt:

i przestań już się lenić tylko chwyć za aparat i zrób coś pożytecznego dla ludzkości :evil_lol: czyli FOTYYY :loveu: