Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu...ja tak niesmialo:oops: tez chcialam zyczyc Ci wszystkiego co najlepsze:loveu:i pociechy z Twoich facetow i babeczek czarnych oczywiscie tez

a na marginesie ja tez jestem baran:cool1::evil_lol:
a tera poka nowego aparata:multi::diabloti::multi:

Posted

[quote name='aga1215']Dzięki :multi: :buzi:
To ja dzięki za to, że mimo iż czas mi nie pozwala odiwedzać Ciebie to nadal uczestniczysz w moim życiu :loveu: Ty - i wiele innych osób :loveu: To bardzo wiele dla mnie znaczy...

[quote name='lolka75']Pysiu...ja tak niesmialo:oops: tez chcialam zyczyc Ci wszystkiego co najlepsze:loveu:i pociechy z Twoich facetow i babeczek czarnych oczywiscie tez

a na marginesie ja tez jestem baran:cool1::evil_lol:
a tera poka nowego aparata:multi::diabloti::multi:
Dziękuję :loveu:
Baranek? A kiedy to urodzinki? ;) I które ? :evil_lol:
Nie mam nowego aparata :eviltong: Ten co mam jest dla mnie i tak za dobry :diabloti: Canonierzy powinni mnie za foty nim rozstrzelać już dawno ale.... Ostatnio chyba naumiałam się troszku nim posługiwać i z tego powodu sprawiłam sobie nowe szkielko do niego :multi: Na urodzinki oczywiście ;) Jestem w szoku.... Jednak kitowy obiektyw jest do...kitu :evil_lol: Mam teraz wypasioną lufę tylko muszę się nia nauczyć obsługiwac :roll:

Posted

za kilka dni mam urodzinki:loveu: a ktore to nie tajemnica:roll:..... bedzie piekna cyfra 33:multi:
a teraz opowiadaj o nowym szkielku...bo ja sie usmiecham do osobistego meza o nowe szklo:cool3: i powiedzial ze dostane jak bede grzeczna:roll: (cokolwiek to znaczy:niewiem:). Takze jakbys mogla Pysiu to podaj parametry bo ja tez canonierka jestem:cool3:.
Co do zdjec to staram sie jak moge ale ciagle jeszcze raczkuje....zeby nie powiedziec pelzam:shake:.... ogladam piekne zdjecie wszystkich utalentowanych na dogo i szlag mnie trafia zem taka tepa:angryy:. Gdzie jest tajemnica.?.... ONE juz wiedza:mad:...ale nie chca zdradzic:placz:

Posted

Pysia napisał(a):
...Uuuuum,ieeeeeeraaaaaam z bólu kręgosłupa :crazyeye: ...

:cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Erhan']:cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt:

Kurde ....to se Ju sprowadził do domu konkurencje :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']za kilka dni mam urodzinki:loveu: a ktore to nie tajemnica:roll:..... bedzie piekna cyfra 33:multi:
a teraz opowiadaj o nowym szkielku...bo ja sie usmiecham do osobistego meza o nowe szklo:cool3: i powiedzial ze dostane jak bede grzeczna:roll: (cokolwiek to znaczy:niewiem:). Takze jakbys mogla Pysiu to podaj parametry bo ja tez canonierka jestem:cool3:.
Co do zdjec to staram sie jak moge ale ciagle jeszcze raczkuje....zeby nie powiedziec pelzam:shake:.... ogladam piekne zdjecie wszystkich utalentowanych na dogo i szlag mnie trafia zem taka tepa:angryy:. Gdzie jest tajemnica.?.... ONE juz wiedza:mad:...ale nie chca zdradzic:placz:
Szkiełko to Sigma 7-200 f/2,8 :multi: Co prawda chorowałam na Canona 70-200 f/2,8L ale cena.... jakieś 2 tys większa :razz:Wolę sobie kupić za jakiś czas drugi obiektyw za to a i tak zawodowo nie focę ;)
Tępa nie jesteś tylko zacznij mięszać w ustawieniach ;) Ja stwierdziłam, że nie kupię obiektywu dopóki Weszka mnie nie pochwali ;) Pochwaliła - znaczy już mogę :evil_lol: Ona o tym nie wiedziała :diabloti:

[quote name='Erhan']:cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wredniaku - mój syn ma mniej lat i dzisiaj rusza się duuuuuuuuuuużo gorzej niz ja :diabloti: Ja jestem niewyspana a on...ma zakwasy :evil_lol: i jest niewyspany ;)

[quote name='Alicja']:roflt:

Kurde ....to se Ju sprowadził do domu konkurencje :razz::evil_lol:
A Ty co? Zapraszam na kopanie drzewek na wichurce :diabloti: Wtedy pogadamy :evil_lol:

Posted

Jako że kitowy obiektyw był baaaardzo ciemny to teraz mam niejaki problem z nauką ustawienia światła i przypalam foty :evil_lol: Ale powstawiam - a co ;)
One dwie a on jeden :diabloti:

Ma facet powodzenie - prawda? ;)

Śpiewać każdy moze trochę lepiej lub trochę gorzej :diabloti:

Nazwy NN

Nasza pani Szpakowa

Posted

Chyba pan Sroka

Zakapiór czyli Szelma :diabloti:

A to...taka jedna dama ;)

Która śpiewa dalej: " A zwłaszcza jak mnie coś wzruszy rzuca mnie się na uszy..." :evil_lol:

Tylko dlaczego nikt mnie nie słucha?? :crazyeye:

Posted

Piłka jest moja artysko od siedmiu boleści :mad:

Zrozumiałas? :razz:

No! Chyba zrozumiała :p

Czyżby jej nadmiar zrozumienia na mózg poszedł? :crazyeye:

Pyyyyyysssssssssiaaaaaaa! Zobacz co się stało Zmorceeeeeeeeee:-o

Posted

Pysia ma to gdzieś :placz: Sama muszę sprawdzić :cool3: Mam nadzieję, że to nie jest zaraźliwe...

Stój! Muszę Cię zbadać:roll:

Zmora poczekaj na mnie :cool1:

Mam cię :diabloti:

Prawie :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Ona śpiewała :evil_lol:
Może i kosowa? Nie wiem :p Ale była daleko ;)

no ze daleko to ma sie rozumiec:cool1:...jak sie ma takie kozackie szkielko to sie robi nawet Jowiszowi foteczki:cool3::loveu:

Posted

[quote name='lolka75']no ze daleko to ma sie rozumiec:cool1:...jak sie ma takie kozackie szkielko to sie robi nawet Jowiszowi foteczki:cool3::loveu:
Bez przesady ;) Ale do takich dalszych fotek to statyw nieodzowny :) Łapka się trzęsie :roll:
A to jest to, o czym marzę

Aby zawsze tak było....

Wystarczy nawet tak :loveu:

Bo jedyny piękniejszy widok od niufa są dwa niufy razem :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l86-1.jpg

buuuahahaha posikałam się prawie jak się przyjrzałam Kisielcowym tylnim nóżkom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahaha wiesz jakie one miny i pozy odwajają? :evil_lol: Ale wtedy zamiast focić to umieram ze śmiechu :evil_lol:
To jest powód mojego poczucia zycia :diabloti:

Pierwszej części powodu fotkę zrobię jutro jak będę go z placu sprzatać ;)
Mła księżniczka :loveu:

Księżniczka i Hrabina :evil_lol:

Tutaj to już było : " O sole miiiiiiiiiiiiiiijooooooooooo " :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysia twoje psice to nie czarna plama :klacz:
Alu nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: A ja myślałam, że ze mnie tuman nad tumany ;) A tak naprawdę to tylko tuman ( bez "nad" ) :evil_lol:

[quote name='agbar']no no no Pysiowa....jakiez ja tu foty widze pikne:multi:
:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kocham cały świat :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

no fotki pierwsza klasa:loveu:..... zazdraszczam bardzo:oops:...slicznie psinki widac:loveu:. Tlo sie rozmazuje a psice wyrazne:loveu:......tez bym tak kciala:placz: