lolka75 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pysiu...ja tak niesmialo:oops: tez chcialam zyczyc Ci wszystkiego co najlepsze:loveu:i pociechy z Twoich facetow i babeczek czarnych oczywiscie tez a na marginesie ja tez jestem baran:cool1::evil_lol: a tera poka nowego aparata:multi::diabloti::multi: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='aga1215']Dzięki :multi: :buzi: To ja dzięki za to, że mimo iż czas mi nie pozwala odiwedzać Ciebie to nadal uczestniczysz w moim życiu :loveu: Ty - i wiele innych osób :loveu: To bardzo wiele dla mnie znaczy... [quote name='lolka75']Pysiu...ja tak niesmialo:oops: tez chcialam zyczyc Ci wszystkiego co najlepsze:loveu:i pociechy z Twoich facetow i babeczek czarnych oczywiscie tez a na marginesie ja tez jestem baran:cool1::evil_lol: a tera poka nowego aparata:multi::diabloti::multi: Dziękuję :loveu: Baranek? A kiedy to urodzinki? ;) I które ? :evil_lol: Nie mam nowego aparata :eviltong: Ten co mam jest dla mnie i tak za dobry :diabloti: Canonierzy powinni mnie za foty nim rozstrzelać już dawno ale.... Ostatnio chyba naumiałam się troszku nim posługiwać i z tego powodu sprawiłam sobie nowe szkielko do niego :multi: Na urodzinki oczywiście ;) Jestem w szoku.... Jednak kitowy obiektyw jest do...kitu :evil_lol: Mam teraz wypasioną lufę tylko muszę się nia nauczyć obsługiwac :roll: Quote
lolka75 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 za kilka dni mam urodzinki:loveu: a ktore to nie tajemnica:roll:..... bedzie piekna cyfra 33:multi: a teraz opowiadaj o nowym szkielku...bo ja sie usmiecham do osobistego meza o nowe szklo:cool3: i powiedzial ze dostane jak bede grzeczna:roll: (cokolwiek to znaczy:niewiem:). Takze jakbys mogla Pysiu to podaj parametry bo ja tez canonierka jestem:cool3:. Co do zdjec to staram sie jak moge ale ciagle jeszcze raczkuje....zeby nie powiedziec pelzam:shake:.... ogladam piekne zdjecie wszystkich utalentowanych na dogo i szlag mnie trafia zem taka tepa:angryy:. Gdzie jest tajemnica.?.... ONE juz wiedza:mad:...ale nie chca zdradzic:placz: Quote
Erhan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pysia napisał(a):...Uuuuum,ieeeeeeraaaaaam z bólu kręgosłupa :crazyeye: ... :cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Erhan']:cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Kurde ....to se Ju sprowadził do domu konkurencje :razz::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='lolka75']za kilka dni mam urodzinki:loveu: a ktore to nie tajemnica:roll:..... bedzie piekna cyfra 33:multi: a teraz opowiadaj o nowym szkielku...bo ja sie usmiecham do osobistego meza o nowe szklo:cool3: i powiedzial ze dostane jak bede grzeczna:roll: (cokolwiek to znaczy:niewiem:). Takze jakbys mogla Pysiu to podaj parametry bo ja tez canonierka jestem:cool3:. Co do zdjec to staram sie jak moge ale ciagle jeszcze raczkuje....zeby nie powiedziec pelzam:shake:.... ogladam piekne zdjecie wszystkich utalentowanych na dogo i szlag mnie trafia zem taka tepa:angryy:. Gdzie jest tajemnica.?.... ONE juz wiedza:mad:...ale nie chca zdradzic:placz: Szkiełko to Sigma 7-200 f/2,8 :multi: Co prawda chorowałam na Canona 70-200 f/2,8L ale cena.... jakieś 2 tys większa :razz:Wolę sobie kupić za jakiś czas drugi obiektyw za to a i tak zawodowo nie focę ;) Tępa nie jesteś tylko zacznij mięszać w ustawieniach ;) Ja stwierdziłam, że nie kupię obiektywu dopóki Weszka mnie nie pochwali ;) Pochwaliła - znaczy już mogę :evil_lol: Ona o tym nie wiedziała :diabloti: [quote name='Erhan']:cool3: Kochana, w tym wieku, jak nic Cię boli, to znaczy że już nie żyjesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wredniaku - mój syn ma mniej lat i dzisiaj rusza się duuuuuuuuuuużo gorzej niz ja :diabloti: Ja jestem niewyspana a on...ma zakwasy :evil_lol: i jest niewyspany ;) [quote name='Alicja']:roflt: Kurde ....to se Ju sprowadził do domu konkurencje :razz::evil_lol: A Ty co? Zapraszam na kopanie drzewek na wichurce :diabloti: Wtedy pogadamy :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jako że kitowy obiektyw był baaaardzo ciemny to teraz mam niejaki problem z nauką ustawienia światła i przypalam foty :evil_lol: Ale powstawiam - a co ;) One dwie a on jeden :diabloti: Ma facet powodzenie - prawda? ;) Śpiewać każdy moze trochę lepiej lub trochę gorzej :diabloti: Nazwy NN Nasza pani Szpakowa Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Chyba pan Sroka Zakapiór czyli Szelma :diabloti: A to...taka jedna dama ;) Która śpiewa dalej: " A zwłaszcza jak mnie coś wzruszy rzuca mnie się na uszy..." :evil_lol: Tylko dlaczego nikt mnie nie słucha?? :crazyeye: Quote
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l20.jpg ale pikna buzia w trabke:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l32-1.jpg a to nie jest czasem kosowa?:hmmmm::niewiem:...a tam niewazne...i tak sliczna:loveu: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Piłka jest moja artysko od siedmiu boleści :mad: Zrozumiałas? :razz: No! Chyba zrozumiała :p Czyżby jej nadmiar zrozumienia na mózg poszedł? :crazyeye: Pyyyyyysssssssssiaaaaaaa! Zobacz co się stało Zmorceeeeeeeeee:-o Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pysia ma to gdzieś :placz: Sama muszę sprawdzić :cool3: Mam nadzieję, że to nie jest zaraźliwe... Stój! Muszę Cię zbadać:roll: Zmora poczekaj na mnie :cool1: Mam cię :diabloti: Prawie :roll: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='lolka75']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l20.jpg ale pikna buzia w trabke:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l32-1.jpg a to nie jest czasem kosowa?:hmmmm::niewiem:...a tam niewazne...i tak sliczna:loveu: Ona śpiewała :evil_lol: Może i kosowa? Nie wiem :p Ale była daleko ;) Quote
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pysia napisał(a):Ona śpiewała :evil_lol: Może i kosowa? Nie wiem :p Ale była daleko ;) no ze daleko to ma sie rozumiec:cool1:...jak sie ma takie kozackie szkielko to sie robi nawet Jowiszowi foteczki:cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l86-1.jpg buuuahahaha posikałam się prawie jak się przyjrzałam Kisielcowym tylnim nóżkom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='lolka75']no ze daleko to ma sie rozumiec:cool1:...jak sie ma takie kozackie szkielko to sie robi nawet Jowiszowi foteczki:cool3::loveu: Bez przesady ;) Ale do takich dalszych fotek to statyw nieodzowny :) Łapka się trzęsie :roll: A to jest to, o czym marzę Aby zawsze tak było.... Wystarczy nawet tak :loveu: Bo jedyny piękniejszy widok od niufa są dwa niufy razem :loveu: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l146-1.jpg :loveu::loveu::loveu: fajnista fotka :loveu::cool3: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='malawaszka']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l86-1.jpg buuuahahaha posikałam się prawie jak się przyjrzałam Kisielcowym tylnim nóżkom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahaha wiesz jakie one miny i pozy odwajają? :evil_lol: Ale wtedy zamiast focić to umieram ze śmiechu :evil_lol: To jest powód mojego poczucia zycia :diabloti: Pierwszej części powodu fotkę zrobię jutro jak będę go z placu sprzatać ;) Mła księżniczka :loveu: Księżniczka i Hrabina :evil_lol: Tutaj to już było : " O sole miiiiiiiiiiiiiiijooooooooooo " :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysia twoje psice to nie czarna plama :klacz: Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 no no no Pysiowa....jakiez ja tu foty widze pikne:multi: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Do takich fot to mi brakuje jeszcze jakieś pół wieku męk pańskich :evil_lol: Monika - dzisiaj na świerzo zrobiony tukan ;) Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysia twoje psice to nie czarna plama :klacz: Alu nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: A ja myślałam, że ze mnie tuman nad tumany ;) A tak naprawdę to tylko tuman ( bez "nad" ) :evil_lol: [quote name='agbar']no no no Pysiowa....jakiez ja tu foty widze pikne:multi: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Kocham cały świat :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 no fotki pierwsza klasa:loveu:..... zazdraszczam bardzo:oops:...slicznie psinki widac:loveu:. Tlo sie rozmazuje a psice wyrazne:loveu:......tez bym tak kciala:placz: Quote
anetta Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Łaaaaa, doszły mnie słuchy :evil_lol: że masz coś nowego :cool3: Gratuluje!! Od razu widać różnice. Gratki dla Pomiota za zdanie PT :klacz: Quote
aga1215 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l23-1.jpg :loveu: to chyba hiacynt ........ Mocno pachnie? Quote
Recommended Posts