Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

:tort::bday::new-bday::BIG::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::drinka::drinka::drinka::drinka:

I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ 100 LAT NIECH ŻYJE NAM STOOOOOOOOO LAT STOOOOOOOOOOO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM :drinka:

Posted

Moje kochane :loveu: To dzisiaj ;) Urodziłam się w Dzień Kosmonauty :evil_lol: I tak latam wciąż po gwiazdach ;) Z jednej na drugą, z drugiej na trzecią itd :diabloti:
Teraz lecę - będę wieczorkiem :) Dobrego Dnia Wszystkim życzę :loveu:

Posted

[SIZE="2"]Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!

:BIG:

Posted

[quote name='anetta']

Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!

:BIG:
Aż mi się łezka w oku zakręciła.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziękuję baaaaaaaaaaaardzo mocno :loveu:

Ech..... To życie tak szybko ucieka ;) Ale mam naprawdę dobre wspomnienia z poprzednich lat, więc nie martwię się :) Mam obok siebie tych co kocham i tych, którzy mnie kochaja a czego więcej trzeba w zyciu chciec?

Posted

Pysiowa...zdrowia...bo bez zdrowia to cala reszta o doope roztrzasc:):loveu:wszystko inne masz wiec zycze tez po prostu oby zawsze bylo jeszcze lepiej..bo nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc jeszcze lepiej:loveu:

Posted

agbar napisał(a):
Pysiowa...zdrowia...bo bez zdrowia to cala reszta o doope roztrzasc:):loveu:wszystko inne masz wiec zycze tez po prostu oby zawsze bylo jeszcze lepiej..bo nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc jeszcze lepiej:loveu:

Buziaki Wielkie :loveu: Co ja gadam...PRZEOGROMNE !!!! Dla WAS Wszystkich :loveu:

Jestem mało bo zaplanowałam sobie zwariowany dzień ;) Jutrzejszy tez...Tak dla braku deprechy gdyby co :diabloti: W końcu stałam się pełnoletnia :evil_lol:
Kupiłam sobie dwa prezenty :multi: Jeden odbiorę w piątek a drugi.....Drugiego boję się dotknąć :crazyeye: Leży przede mną :loveu::multi::multi::multi:

A jutro mam do wykopania żywopłot i do wkopania 20 dość dużych rozmiarów drzewek :diabloti:

Posted

[quote name='bonita']
:loveu::loveu::loveu:Wszystkiego Naj....Naj....Najlepsiejszego
Dla mamci Ptysiuni:loveu::loveu::loveu:
Moja córunia kochana :loveu::loveu::loveu::multi:

Kocham Was - wiecie? :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bonita']Teraz już tak:diabloti::loveu::evil_lol:
Złośliwość masz na pewno po mnie :diabloti:

Lecę do TZta ;) Postarał się dzisiaj bardzo :loveu: Zawsze się stara ale tym razem ....:multi::multi::multi:

Dobranoc :loveu:

Posted

Nikogo nie było, ale przyszłam się pożalić....Uuuuum,ieeeeeeraaaaaam z bólu kręgosłupa :crazyeye: Wyrwaliśmy żywopłot i wkopaliśmy 20 dość sporych drzewek .... Od 8 rano do 17-tej.....:crazyeye: Nie żyję ...Idę spać chyba :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']foty zgrywaj maUpo :mad::mad::mad:
To ja cała obolała a Ty z kijami na mnie? :placz:

Najpierw muszę Wam się pochwalić kolejną wnusią i jej pancią :loveu: Dzisiaj - tj w dniu ukończenia roczku przez Pomioty Szatana kolejny Pomior ( tzw Upiór ) czyli Bahiya Black Obsession zdawała egzamin z PT I i.....Dostała ocene DOSKONAŁĄ :multi::multi::multi::multi::multi:

Zaaferowana urodzinami, prezentem i zarobiona wkopywaniem drzewek kompletnie zapomniałam o tym egzaminie :oops: Justynka podjechała pod plac a ja zdziwiona :crazyeye: Weszła i pokazała mi dyplom :multi: Myslałam, że zacznę piszczeć z radosci :loveu::multi::loveu::multi:
Nie wiem...Po prostu nie umiem opisać tej radości :multi:

Dziekuję Ci Justynko, że szkolisz Upiora i to na dodatek z takimi efektami :loveu:
Bardzo grzeczna solenizantka i do tego zdobywczyni oceny doskonałej

:evil_lol:

Posted

Upiór napadł na mnie

Ze sznurkiem

Potem na swa matke ;)

...która spokojnie grzebała sobie wykałaczką w zębach :evil_lol:

Ciotka chwilowo była gdzie indziej ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Bravo Bahyia :loveu::loveu::loveu: Bravo Justynka!!! Bravo Babcia:evil_lol: Pysia :klacz: :loveu::evil_lol:

A Ty nie podskakuj bo wczoraj widziałam w pobliżu Brudzowic pierwszego bociana :diabloti:
Dzięki :loveu: