Doginka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l13.jpg Biedna dzidzia - dali Jej do trzymania taki brudny paluch:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :tort::bday::new-bday::BIG::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::drinka::drinka::drinka::drinka: I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ 100 LAT NIECH ŻYJE NAM STOOOOOOOOO LAT STOOOOOOOOOOO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM :drinka: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAMMMMMMMMMMMMMMMM :BIG::laola::BIG::cunao::drink1::drink1::drink1::tort::popcorn::knajpa: MAMUSIU :grins: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 i jeszcze jeden i jeszcze raz.... :drink1::drink1: :new-bday: siostrzyczko maja kochana!!!!! wszystkiego czego sobie życzysz...:BIG: Quote
Doginka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O tu urodzinki są:razz: No to STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE ŻYJE NAM, NIECH ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAM :BIG::pepsi::tort::cunao::drinking::drink1::bday: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Moje kochane :loveu: To dzisiaj ;) Urodziłam się w Dzień Kosmonauty :evil_lol: I tak latam wciąż po gwiazdach ;) Z jednej na drugą, z drugiej na trzecią itd :diabloti: Teraz lecę - będę wieczorkiem :) Dobrego Dnia Wszystkim życzę :loveu: Quote
anetta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [SIZE="2"]Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła! :BIG: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='anetta'] Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła! :BIG: Aż mi się łezka w oku zakręciła.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję baaaaaaaaaaaardzo mocno :loveu: Ech..... To życie tak szybko ucieka ;) Ale mam naprawdę dobre wspomnienia z poprzednich lat, więc nie martwię się :) Mam obok siebie tych co kocham i tych, którzy mnie kochaja a czego więcej trzeba w zyciu chciec? Quote
agbar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pysiowa...zdrowia...bo bez zdrowia to cala reszta o doope roztrzasc:):loveu:wszystko inne masz wiec zycze tez po prostu oby zawsze bylo jeszcze lepiej..bo nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc jeszcze lepiej:loveu: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 agbar napisał(a):Pysiowa...zdrowia...bo bez zdrowia to cala reszta o doope roztrzasc:):loveu:wszystko inne masz wiec zycze tez po prostu oby zawsze bylo jeszcze lepiej..bo nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc jeszcze lepiej:loveu: Buziaki Wielkie :loveu: Co ja gadam...PRZEOGROMNE !!!! Dla WAS Wszystkich :loveu: Jestem mało bo zaplanowałam sobie zwariowany dzień ;) Jutrzejszy tez...Tak dla braku deprechy gdyby co :diabloti: W końcu stałam się pełnoletnia :evil_lol: Kupiłam sobie dwa prezenty :multi: Jeden odbiorę w piątek a drugi.....Drugiego boję się dotknąć :crazyeye: Leży przede mną :loveu::multi::multi::multi: A jutro mam do wykopania żywopłot i do wkopania 20 dość dużych rozmiarów drzewek :diabloti: Quote
bonita Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :loveu::loveu::loveu:Wszystkiego Naj....Naj....Najlepsiejszego Dla mamci Ptysiuni:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='bonita'] :loveu::loveu::loveu:Wszystkiego Naj....Naj....Najlepsiejszego Dla mamci Ptysiuni:loveu::loveu::loveu: Moja córunia kochana :loveu::loveu::loveu::multi: Kocham Was - wiecie? :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Pysia']Moja córunia kochana :loveu::loveu::loveu::multi: Kocham Was - wiecie? :loveu::loveu::loveu: Teraz już tak:diabloti::loveu::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='bonita']Teraz już tak:diabloti::loveu::evil_lol: Złośliwość masz na pewno po mnie :diabloti: Lecę do TZta ;) Postarał się dzisiaj bardzo :loveu: Zawsze się stara ale tym razem ....:multi::multi::multi: Dobranoc :loveu: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dbsst napisał(a):a urofoty :diabloti: Nie ma ;) Witajcie :multi: Idę walczyć z żywopłotem, ziemią i tujami :diabloti: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Nikogo nie było, ale przyszłam się pożalić....Uuuuum,ieeeeeeraaaaaam z bólu kręgosłupa :crazyeye: Wyrwaliśmy żywopłot i wkopaliśmy 20 dość sporych drzewek .... Od 8 rano do 17-tej.....:crazyeye: Nie żyję ...Idę spać chyba :roll: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='malawaszka']foty zgrywaj maUpo :mad::mad::mad: To ja cała obolała a Ty z kijami na mnie? :placz: Najpierw muszę Wam się pochwalić kolejną wnusią i jej pancią :loveu: Dzisiaj - tj w dniu ukończenia roczku przez Pomioty Szatana kolejny Pomior ( tzw Upiór ) czyli Bahiya Black Obsession zdawała egzamin z PT I i.....Dostała ocene DOSKONAŁĄ :multi::multi::multi::multi::multi: Zaaferowana urodzinami, prezentem i zarobiona wkopywaniem drzewek kompletnie zapomniałam o tym egzaminie :oops: Justynka podjechała pod plac a ja zdziwiona :crazyeye: Weszła i pokazała mi dyplom :multi: Myslałam, że zacznę piszczeć z radosci :loveu::multi::loveu::multi: Nie wiem...Po prostu nie umiem opisać tej radości :multi: Dziekuję Ci Justynko, że szkolisz Upiora i to na dodatek z takimi efektami :loveu: Bardzo grzeczna solenizantka i do tego zdobywczyni oceny doskonałej :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Upiór napadł na mnie Ze sznurkiem Potem na swa matke ;) ...która spokojnie grzebała sobie wykałaczką w zębach :evil_lol: Ciotka chwilowo była gdzie indziej ;) Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Bravo Bahyia :loveu::loveu::loveu: Bravo Justynka!!! Bravo Babcia:evil_lol: Pysia :klacz: :loveu::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='aga1215']Edytko - jeszcze raz 100 lat Dziękuję :loveu: Pąk wiosenny dla Ciebie :loveu: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 malawaszka napisał(a):Bravo Bahyia :loveu::loveu::loveu: Bravo Justynka!!! Bravo Babcia:evil_lol: Pysia :klacz: :loveu::evil_lol: A Ty nie podskakuj bo wczoraj widziałam w pobliżu Brudzowic pierwszego bociana :diabloti: Dzięki :loveu: Quote
aga1215 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Pysia']Dziękuję :loveu: Pąk wiosenny dla Ciebie :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9934179 Dzięki :multi: :buzi: Quote
Recommended Posts