Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiaaaaaaaaa dawaj mnie foty, które zrobiłam Twoim cackiem :loveu::lol:

Jutro :) Dzisiaj idę spać :) Zresztą jutro też nie wiem, bo muszę wysprzątać dom przed przyjazdem bandy wodniaków :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jutro :) Dzisiaj idę spać :) Zresztą jutro też nie wiem, bo muszę wysprzątać dom przed przyjazdem bandy wodniaków :diabloti:

Eeee, daruj sobie... I tak Ci nabrudzimy...:diabloti: Chyba, że masz dla nas wszystkich takie filcowe kapcie jak do muzeum...:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']ISO w słońcu ma być nieduze ( ja 200-400 na czarnuchy daję) a czas naświetlania od 800 - 1250 :). Na pszczółki duuuuuzy czas ;)
:hmmmm: z tym dużym czasem to coś mi nie pasuje:niewiem:
[quote name='Pysia']Napiasałam duży? :crazyeye: Rzeczywiście :diabloti: Właśnie robiłam foty na poddaszu i mi się popiermandoliło :evil_lol:
Aaaaaaaaa, teraz lepiej:diabloti:

A zdjęcia śliczne, ale nie dziwię się, że tak pięknie wyszły jak się ma takie cudne modelki:loveu:;)

Posted

AlKil napisał(a):
Eeee, daruj sobie... I tak Ci nabrudzimy...:diabloti: Chyba, że masz dla nas wszystkich takie filcowe kapcie jak do muzeum...:evil_lol:

Nosz kuna przez kilka sekund zeby choć czysto było " na wejscie" ;) Potem to mi już wszystko jedno :evil_lol: Zrobie dobre wrazenie a potem mogę pościemniać :diabloti:

Doginka napisał(a):
:hmmmm: z tym dużym czasem to coś mi nie pasuje:niewiem:

Aaaaaaaaa, teraz lepiej:diabloti:

A zdjęcia śliczne, ale nie dziwię się, że tak pięknie wyszły jak się ma takie cudne modelki:loveu:;)

Nie ściemniaj, bo masz lepszych modeli :eviltong: Lunete Weszki foci się znakomicie :loveu: Nawet kitem mi wychodziła :evil_lol:

Czekam na gości :multi: No...może tak od wieczora bo na razie to biegam po domu ze szmatą :evil_lol:

Posted

Pysiu...a Ty masz moze jakies turbo czy co? Jak to jest ze Ci sie tak chce? Ja wpadam w total komleksy jak czytam ze sparzatasz i sprzatasz:shake:.
Ale rownoczesnie domagam sie fotek pieknych czarnych panienek:loveu:.
Pozdrowki:loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
Pysiu...a Ty masz moze jakies turbo czy co? Jak to jest ze Ci sie tak chce? Ja wpadam w total komleksy jak czytam ze sparzatasz i sprzatasz:shake:.
Ale rownoczesnie domagam sie fotek pieknych czarnych panienek:loveu:.
Pozdrowki:loveu:

Ja to się zastanawiam dlaczego efekty tego sprzątania są przez góra dwie godziny :cool1: A czy mi się chce to nie wiem :) Jestem spokojna tylko duchowo :evil_lol:
Kuna w kręgosłupie mi znowu łupnęło :cool1:
Fotki są w aparacie ale mam chroniczny brak czasu....

Posted

AlKil napisał(a):
Odpocznij sobie Kobieto, bo sił Ci zabraknie dla swojej wnusi...:diabloti:

Właśnie zajadam obiadek ;) A wnusia... No cóż :diabloti: Ma się tą praktyke :cool1: Rok temu miałam 5 Ballad....:evil_lol: I zero snu :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Właśnie zajadam obiadek ;) A wnusia... No cóż :diabloti: Ma się tą praktyke :cool1: Rok temu miałam 5 Ballad....:evil_lol: I zero snu :diabloti:

Ty lepiej zacznij pościć, żeby potem te wszystkie sałatki, ciasta i kiełbachy Ci się zmieściły...

Ballada jest tylko jedna...! :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Ty lepiej zacznij pościć, żeby potem te wszystkie sałatki, ciasta i kiełbachy Ci się zmieściły...

Ballada jest tylko jedna...! :diabloti:Zjecie ;) Ja Wam pomogę :evil_lol:
Kuna...Nie wiem czy nam chleba nie braknie :crazyeye:
Chyba mam schizy.......:diabloti:

[quote name='agbar']Pysiowa:razz:i jak? masz ten dezodorant?? bo wiesz...po takim sprzataniu to ci moze przydac:diabloti:
Nie mam ale...Powinnaś wiedzieć, że po sprzątaniu należy się wykąpać a nie dezodorantować :diabloti:
Łazienka w miare na dole ;) Idę na góre ;)
A co do porządków to wcale czysto nie mam :shake: Poczekaj az sama będziesz miała dom.... Nieustannie sprzątam i tak nie mam tak czysto jak w bloku :cool1: Chyba nawet mam brudno :-o

Posted

Pysia napisał(a):

Nie mam ale...Powinnaś wiedzieć, że po sprzątaniu należy się wykąpać a nie dezodorantować :diabloti:
Łazienka w miare na dole ;) Idę na góre ;)
A co do porządków to wcale czysto nie mam :shake: Poczekaj az sama będziesz miała dom.... Nieustannie sprzątam i tak nie mam tak czysto jak w bloku :cool1: Chyba nawet mam brudno :-o

ze po sprzataniu kapiel..hmmm na to nie wpadlam:evil_lol::evil_lol:
tez mi sie wydaje ze w bloku sie jakos mniej brudzi...ja nie wiem czemu mam non stop ziemie i trawe w domu.....sama sie sieje czy co:niewiem:
Wczoraj B. kosil trawsko i polowe tego co skosil mialam w domu...a ja mam tylko jednego psa:crazyeye::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
ze po sprzataniu kapiel..hmmm na to nie wpadlam:evil_lol::evil_lol:
tez mi sie wydaje ze w bloku sie jakos mniej brudzi...ja nie wiem czemu mam non stop ziemie i trawe w domu.....sama sie sieje czy co:niewiem:
Wczoraj B. kosil trawsko i polowe tego co skosil mialam w domu...a ja mam tylko jednego psa:crazyeye::evil_lol:

Mnie się mnożą okruszki w salonie, sama się brudzi kuchnia, łazienki to chyba krasnoludki odwiedzają już nie mówiac o tym, ze mam chyba stado persów w domu - tyle mam kocich kudłów :diabloti: Na dodatek taka jedna Zmora kocha się tarzać w kurzu a potem wspomniany kurz otrzepywać w domu :mad: Do Karola na poddasze nie wchodzę bo nie chcę się stresować.... Od tygodnia nie sprzątam w kotłowni i w garazu- poddałam się :roll: Za tydzień wszystko stamtąd wywalę i zrobię mega porządki :cool3: Na razie nawet pranie wyprane mi tam zalega na kupie :evil_lol: Taki ukryty burdelik :diabloti: Ale w szopce czysciutko ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Mnie się mnożą okruszki w salonie, sama się brudzi kuchnia, łazienki to chyba krasnoludki odwiedzają już nie mówiac o tym, ze mam chyba stado persów w domu - tyle mam kocich kudłów :diabloti: Na dodatek taka jedna Zmora kocha się tarzać w kurzu a potem wspomniany kurz otrzepywać w domu :mad: Do Karola na poddasze nie wchodzę bo nie chcę się stresować.... Od tygodnia nie sprzątam w kotłowni i w garazu- poddałam się :roll: Za tydzień wszystko stamtąd wywalę i zrobię mega porządki :cool3: Na razie nawet pranie wyprane mi tam zalega na kupie :evil_lol: Taki ukryty burdelik :diabloti: Ale w szopce czysciutko ;)

miec czysciutko w szopce to juz chyba zboczenie:shake:............:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']miec czysciutko w szopce to juz chyba zboczenie:shake:............:evil_lol:

Pysia, chciałam uczesać Balladę. Ręce mam pocięte grzebieniem i szczotkami, palce pogryzione, ale i tak w trakcie sama zrezygnowałam, bo.....

Ballada zaczęła linieć!!!!!!!:cool1: Wyłazi z niej wszystko! Bedzie kompletnie łysa!!!:crazyeye: A chcę żebyś zobaczyła ile ma ( miała) sierści. Nie czeszę dalej!!!!:shake:

Posted

[quote name='AlKil']
Pysia, chciałam uczesać Balladę. Ręce mam pocięte grzebieniem i szczotkami, palce pogryzione, ale i tak w trakcie sama zrezygnowałam, bo.....

Ballada zaczęła linieć!!!!!!!:cool1: Wyłazi z niej wszystko! Bedzie kompletnie łysa!!!:crazyeye: A chcę żebyś zobaczyła ile ma ( miała) sierści. Nie czeszę dalej!!!!:shake:
NIE CZESZ!!!!!!!!!!!!!!! Zabraniam Ci!!! Bo mi do jutra psa ołysiejesz :placz: Sama ją wyczeszę ( jak dam rade, bo Zmorke w trakcie wylinki czeszę na raty...inaczej nie da rady :roll:).
Moje paskudy też nie są śliczne. Szelma brudaś brudna była juz kilka dni po kapieli. Zmoreczka po sławetnej kapieli u fryza ma zniszczoną sierść :-( Na dodatek wytarzała sie w kurzu i jest...szara :diabloti: Mam fotke jak to robiła nawet :evil_lol:

Boszzzzzz jaka jestem padnieta, a muszę jeszcze poskładać pranie, powiesić nastepne uprane.... Zmienic u nas posciel itd :roll: Ale to nie przez Ewę - po prostu nadszedł na to czas i juz ;)

Posted

AlKil napisał(a):
Pysia, jestem w Łodzi.......:diabloti:

A ja powiesiłam pranie i robię nastepne :evil_lol: Karol odkurza ;) Zaraz idę myć łebek bo od tej roboty wyglądam....no jak wyglądam :diabloti:

Czekam :multi:

Posted

Ha!! Zazdroście mi :diabloti: Mam wspaniałych gości :multi::multi::multi: Ogród cały :eviltong: A Ballada jest taka owłosiona, że przeżyłam szok :crazyeye: Toż to buszmen :evil_lol: Na dodatek wcale nie jest niegrzeczna ;) No...moze troszkę, ale tak jak lubię :loveu:
Szelmusia własnie z Alberciliem jest na dworze :) Zmoreczka poszalała z cóunią, ale okazało się, ze córcia i większa, i cięższa i....bardziej brutalna :diabloti: Na dodatek pomaga jej " Ten duży" co z nią przyjechał ;) Z tegoż powodu Zmoreczka zaczęła udawac dobre maniery :evil_lol:
Nasi TZtowie gadają jeden przez drugiego :diabloti:

Posted

Ballada owłosiona ale jutro Babcia Pysia się nią zajmie:diabloti:

Nie mamy szans przegadać naszych Tz-ów. Więc ich zostawiłyśmy samych !:evil_lol:

Posted

Spoko ;) Foty będą ale ...
1. Jeszcze żyją wszyscy :diabloti:
2. Nie poumierali z głodu ;)
3. Pobudke mieli o 7 rano :diabloti:
4. Jestem na bani... Ewa obsługuje gosci ( czyt. nas :evil_lol:)
Zaraz Wam jakieś foty wstawię ;)