Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Kilka fot :)
Cała wieś była nasza :diabloti:

Ale nie wiem, czy czarne futra o tym wiedziały :evil_lol:

A to dzisiaj :) Bahiya i Ballada :loveu:

I artystyczne fotki ....wody ;)

Biegniemy na grila :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:nimfy vel rusałki :evil_lol::evil_lol:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg

Moje wnusie :loveu:

Ewa się pakuje :-( TZci siedzą na dworze i zakłócajac cisze pilnuja grila ;) Nie mam pojęcia jak oni żyli do tej pory bez siebie :evil_lol:
Szelmusia i Albert zawiązali spółke pt: " W*******imy każdemu" :mad: Pokochali się od pierwszego wejrzenia... Ciekawe czemu :cool1:
Zmorka z Balladą to następna spółka ...tym razem z o.o. :diabloti: Kradną i mają ograniczoną odpowiedzialność za swe czyny :evil_lol: A przy tym licho wie, która potrafi lepiej przewracać oczami :roll:

Fotek mam mase, ale powstawiam jutro :)

Posted

To ja. Pakuje się tylko nie ma kto gratów wynieśc do auta. Muszę skombinować granat, żeby oderwać Jarka od Julka.:mad:

Ogłaszam wszem i wobec, że Malawaszka jednak nas odwiedziła, ku wielkiej uciesze Alberta. Wyślimtał ją okrutnie, Jak tam cera Moniko???:razz:

Jedyne co mnie martwi, to to, że się przeżarłam. Gdyby ktoś się do Pysi wybierał, to niech najpierw przez tydzień pości... A najczęściej wypowiadanym tekstem Edyty jest "jestem głodna"...:p Ja naprawdę nie wiem, gdzie ona to mieści.:roll: Przy tym co zjada powinna ważyć koło pół tony!!!:placz:
Smutno wyjeżdżać...:-(

Ale powiem Wam, że cztery niufy są fajniejsze od dwóch...:razz::diabloti:

Posted

No i pojechali...:-(

Krótkie streszczenie wizyty ;)
Ewa jest bardzo spokojną i sympatyczna osobą :p Przy tym stanowczą . Kolejny raz upewniłam się, że me dziecie trafiło we właściwe ręce :multi:
Jarek jest dusza towarzystwa :p I gadułą nad gaduły :evil_lol: Julek zachwycony gościem, bo integrowali się razem pod autem w kanale :diabloti:
Albert.... No cóż ;) Tutaj zapamiętałam wielki jęzor nieustannie wszystkich wylizujący :diabloti: Pieszczoch z jednej strony a z drugiej facet, który nie mógł znisć dziamania naszej sąsiadki Nelly :diabloti: Nareszcie jakiś pies Z MOJEJ STRONY PŁOTU szczekał :evil_lol:
Ballada :loveu: Przepiękna suka wyglądająca jak zupełnie dorosła. Jej ilość i jakoś sierści mnie powaliła na kolana ( dosłownie ....:evil_lol:). A zachowanie opisywane przez Ewe jest przesadzone - ogłaszam wszem i w obec :shake: Jest grzeczna i posłuszna :loveu: Zgodna, ustępliwa a przy tym taka radosna :loveu: Zrobiłam sobie sama mase jej fot :evil_lol: I se mam :eviltong:
Michał - bo byłabym o nim zapomniała...- przefajny chłopak ( udał Wam się Ewa bardzo ! ) jakos zginął nam w którymś momencie w czuleściach poddasza :roll: Zresztą Karol też :evil_lol:

W podsumowaniu powiem, że jestem szczerze zadowolona z wizyty :loveu: Juliusz tez stwierdził, ze super goscie :p

Acha... Szelma tęskni za Albertem:roll: Szuka go nieustannie po całym ogrodzie....

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:biedna Szelma .................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Śmiej się smiej :cool1: Oni zawiązali taką komitywe ze sobą w krótkim czasie, ze Albert zdurniał, i jak Szelma miała wonty do Ballady to on szedł za Szelmą na swoją dziewczyne :mad:

Oczywiscie nikt z nas na początku nie pomyślał o foceniu . Fotki zaczęły się wieczorem dopiero ;)
Albert

Wnusia

Zaręczam, że fotami wnusi Was zamęczę :evil_lol:

:loveu:

Albercik :)

Posted

No teraz to dałaś do pieca!!! Przeczytałam moim znajomym laurkę i stwierdzili, ze jeszcze mnie nie znasz...:evil_lol: Tz stanowczo by zaprotestował przy określeniach spokojna i sympatyczna...:diabloti:
Moja babcia uczyła mnie dobrych manier ( przez to do 20-ego roku życia dygałam mówiąc "dzień dobry"... przez telefon - och czy ta młodzież wie co oznacza dyganie???), więc potrafię sie bunkrować...:diabloti:

Julek podbił serce Jarka mówiąc, że mosty od patrola są lepsze od tych jeepowskich...:evil_lol: potem mógłby już mu nawet tylko ubliżać, a i tak nie zatarłby dobrego wrażenia...:lol:

Michał na pytanie jaki jest Karol, powiedział " jest baaaardzo fajny i wiesz ma takie faaajne gry, tobie by sie pewnie nie podobały':evil_lol:. Karol potraktował Michała jak kompana od kompa, a nie smarkacza.:loveu: Junior jest taki dumny, że ma kolegę studenta!!!:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
No teraz to dałaś do pieca!!! Przeczytałam moim znajomym laurkę i stwierdzili, ze jeszcze mnie nie znasz...:evil_lol: Tz stanowczo by zaprotestował przy określeniach spokojna i sympatyczna...:diabloti:
Moja babcia uczyła mnie dobrych manier ( przez to do 20-ego roku życia dygałam mówiąc "dzień dobry"... przez telefon - och czy ta młodzież wie co oznacza dyganie???), więc potrafię sie bunkrować...:diabloti:

Julek podbił serce Jarka mówiąc, że mosty od patrola są lepsze od tych jeepowskich...:evil_lol: potem mógłby już mu nawet tylko ubliżać, a i tak nie zatarłby dobrego wrażenia...:lol:

Michał na pytanie jaki jest Karol, powiedział " jest baaaardzo fajny i wiesz ma takie faaajne gry, tobie by sie pewnie nie podobały':evil_lol:. Karol potraktował Michała jak kompana od kompa, a nie smarkacza.:loveu: Junior jest taki dumny, że ma kolegę studenta!!!:lol:

Napisałam tylko swoje spostrzeżenia :eviltong:
Jarek podbił serce Julka siedząc z nim pod autem :evil_lol: To chyba najlepszy sposób na integracje mężczyzn :diabloti:
A Karol... Jest kontaktowy i szanuje nawet młodszych od siebie ;) Po mamusi to ma ;)

BALLADA Black Obsession - wiek : 12,5 miesiaca

Wiedziłam, że jak SE sama zrobie porządne fotki to SE będę miała :evil_lol:

A to prawdziwe oblicze smarkuli :diabloti:

Posted

Medorowa napisał(a):
Widziałam psy... jeszcze nie wypchane;):evil_lol:

Bo kuna jakoś nie zasłuzyły na wypchanie - o dziwo :crazyeye::evil_lol:

Spacerek pierwszo-majowy

Zmorka

Szelmusia

Czarno mi...

Błyskawica

Posted

Cze Edyta:p

taa fajna ekipa:loveu: na fotce widac jaki Albert jest potężny:p

noo to sie udalo spotkanie:p tylko szkoda mi Szelmusi ze kompana jej zabrali..

Posted

Matusz napisał(a):
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg

to zdjęcie mnie powaliło :loveu::loveu::loveu:

Wi8tam po raz pierwszy ale i nieostatni ;) cudne niufki misiaki :loveu: takie tylko głaskać, głaskać i głaskać;)

Witaj Matusz :multi: w galerii czarno-czarnych ;) Zapraszamy częściej :p
Niufki pragną głaskanka, głaskanka i głaskanka :lol: Takie mają już charaktery ;)

Pegaza napisał(a):
Cze Edyta:p

taa fajna ekipa:loveu: na fotce widac jaki Albert jest potężny:p

noo to sie udalo spotkanie:p tylko szkoda mi Szelmusi ze kompana jej zabrali..

Cze Pegaza :p
Spotkanie się udało :) Będzie co wspominać dłuuuugo. A z tego, że zobaczyłam Ballade to juz jestem szczęśliwa ponad miare :multi:
Szelmusia calutki dzień wczoraj szukała Alberta...

Doginka napisał(a):

Wyglądają tu jak szczeniaczki kilkutygodniowe:loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg
Super foty, super modelki i modele:multi::loveu:

Bo mają kilka tygodni.... Znaczy kilka tysięcy :evil_lol:
Zaraz powstawiam znowu kilka fot :) Będę dawkować, bo jest tydzień roboczy i mało czasu....

Posted

Po powrocie ze spacerku był gril. Oczywiście futra musiały byś blisko jedzenia ;)

Jaka matka taka córka :evil_lol:

Zdezorientowany Albert :diabloti:

Kogo ta piłeczka?

Ballady chyba ;)