sylwiaskalska Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Pysia tylko daj dobrą ostrość zdjęć jak jesteś na "bani":evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Pysia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kilka fot :) Cała wieś była nasza :diabloti: Ale nie wiem, czy czarne futra o tym wiedziały :evil_lol: A to dzisiaj :) Bahiya i Ballada :loveu: I artystyczne fotki ....wody ;) Biegniemy na grila :eviltong: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :loveu::loveu::loveu:nimfy vel rusałki :evil_lol::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg Quote
Pysia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:nimfy vel rusałki :evil_lol::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg Moje wnusie :loveu: Ewa się pakuje :-( TZci siedzą na dworze i zakłócajac cisze pilnuja grila ;) Nie mam pojęcia jak oni żyli do tej pory bez siebie :evil_lol: Szelmusia i Albert zawiązali spółke pt: " W*******imy każdemu" :mad: Pokochali się od pierwszego wejrzenia... Ciekawe czemu :cool1: Zmorka z Balladą to następna spółka ...tym razem z o.o. :diabloti: Kradną i mają ograniczoną odpowiedzialność za swe czyny :evil_lol: A przy tym licho wie, która potrafi lepiej przewracać oczami :roll: Fotek mam mase, ale powstawiam jutro :) Quote
Pysia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 To ja. Pakuje się tylko nie ma kto gratów wynieśc do auta. Muszę skombinować granat, żeby oderwać Jarka od Julka.:mad: Ogłaszam wszem i wobec, że Malawaszka jednak nas odwiedziła, ku wielkiej uciesze Alberta. Wyślimtał ją okrutnie, Jak tam cera Moniko???:razz: Jedyne co mnie martwi, to to, że się przeżarłam. Gdyby ktoś się do Pysi wybierał, to niech najpierw przez tydzień pości... A najczęściej wypowiadanym tekstem Edyty jest "jestem głodna"...:p Ja naprawdę nie wiem, gdzie ona to mieści.:roll: Przy tym co zjada powinna ważyć koło pół tony!!!:placz: Smutno wyjeżdżać...:-( Ale powiem Wam, że cztery niufy są fajniejsze od dwóch...:razz::diabloti: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No i pojechali...:-( Krótkie streszczenie wizyty ;) Ewa jest bardzo spokojną i sympatyczna osobą :p Przy tym stanowczą . Kolejny raz upewniłam się, że me dziecie trafiło we właściwe ręce :multi: Jarek jest dusza towarzystwa :p I gadułą nad gaduły :evil_lol: Julek zachwycony gościem, bo integrowali się razem pod autem w kanale :diabloti: Albert.... No cóż ;) Tutaj zapamiętałam wielki jęzor nieustannie wszystkich wylizujący :diabloti: Pieszczoch z jednej strony a z drugiej facet, który nie mógł znisć dziamania naszej sąsiadki Nelly :diabloti: Nareszcie jakiś pies Z MOJEJ STRONY PŁOTU szczekał :evil_lol: Ballada :loveu: Przepiękna suka wyglądająca jak zupełnie dorosła. Jej ilość i jakoś sierści mnie powaliła na kolana ( dosłownie ....:evil_lol:). A zachowanie opisywane przez Ewe jest przesadzone - ogłaszam wszem i w obec :shake: Jest grzeczna i posłuszna :loveu: Zgodna, ustępliwa a przy tym taka radosna :loveu: Zrobiłam sobie sama mase jej fot :evil_lol: I se mam :eviltong: Michał - bo byłabym o nim zapomniała...- przefajny chłopak ( udał Wam się Ewa bardzo ! ) jakos zginął nam w którymś momencie w czuleściach poddasza :roll: Zresztą Karol też :evil_lol: W podsumowaniu powiem, że jestem szczerze zadowolona z wizyty :loveu: Juliusz tez stwierdził, ze super goscie :p Acha... Szelma tęskni za Albertem:roll: Szuka go nieustannie po całym ogrodzie.... Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :placz::placz::placz:biedna Szelma .................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:biedna Szelma .................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiej się smiej :cool1: Oni zawiązali taką komitywe ze sobą w krótkim czasie, ze Albert zdurniał, i jak Szelma miała wonty do Ballady to on szedł za Szelmą na swoją dziewczyne :mad: Oczywiscie nikt z nas na początku nie pomyślał o foceniu . Fotki zaczęły się wieczorem dopiero ;) Albert Wnusia Zaręczam, że fotami wnusi Was zamęczę :evil_lol: :loveu: Albercik :) Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ballada vel Demolka :evil_lol: Zabawa Złapać piłeczke Mam ją Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Uciekać przed Michałeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm Chyba mi się udało ;) Łomatko! Nie udało! Zmykam Znowu rzucają... Quote
AlKil Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No teraz to dałaś do pieca!!! Przeczytałam moim znajomym laurkę i stwierdzili, ze jeszcze mnie nie znasz...:evil_lol: Tz stanowczo by zaprotestował przy określeniach spokojna i sympatyczna...:diabloti: Moja babcia uczyła mnie dobrych manier ( przez to do 20-ego roku życia dygałam mówiąc "dzień dobry"... przez telefon - och czy ta młodzież wie co oznacza dyganie???), więc potrafię sie bunkrować...:diabloti: Julek podbił serce Jarka mówiąc, że mosty od patrola są lepsze od tych jeepowskich...:evil_lol: potem mógłby już mu nawet tylko ubliżać, a i tak nie zatarłby dobrego wrażenia...:lol: Michał na pytanie jaki jest Karol, powiedział " jest baaaardzo fajny i wiesz ma takie faaajne gry, tobie by sie pewnie nie podobały':evil_lol:. Karol potraktował Michała jak kompana od kompa, a nie smarkacza.:loveu: Junior jest taki dumny, że ma kolegę studenta!!!:lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AlKil napisał(a):No teraz to dałaś do pieca!!! Przeczytałam moim znajomym laurkę i stwierdzili, ze jeszcze mnie nie znasz...:evil_lol: Tz stanowczo by zaprotestował przy określeniach spokojna i sympatyczna...:diabloti: Moja babcia uczyła mnie dobrych manier ( przez to do 20-ego roku życia dygałam mówiąc "dzień dobry"... przez telefon - och czy ta młodzież wie co oznacza dyganie???), więc potrafię sie bunkrować...:diabloti: Julek podbił serce Jarka mówiąc, że mosty od patrola są lepsze od tych jeepowskich...:evil_lol: potem mógłby już mu nawet tylko ubliżać, a i tak nie zatarłby dobrego wrażenia...:lol: Michał na pytanie jaki jest Karol, powiedział " jest baaaardzo fajny i wiesz ma takie faaajne gry, tobie by sie pewnie nie podobały':evil_lol:. Karol potraktował Michała jak kompana od kompa, a nie smarkacza.:loveu: Junior jest taki dumny, że ma kolegę studenta!!!:lol: Napisałam tylko swoje spostrzeżenia :eviltong: Jarek podbił serce Julka siedząc z nim pod autem :evil_lol: To chyba najlepszy sposób na integracje mężczyzn :diabloti: A Karol... Jest kontaktowy i szanuje nawet młodszych od siebie ;) Po mamusi to ma ;) BALLADA Black Obsession - wiek : 12,5 miesiaca Wiedziłam, że jak SE sama zrobie porządne fotki to SE będę miała :evil_lol: A to prawdziwe oblicze smarkuli :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Widziałam psy... jeszcze nie wypchane;):evil_lol: Quote
Pysia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Medorowa napisał(a):Widziałam psy... jeszcze nie wypchane;):evil_lol: Bo kuna jakoś nie zasłuzyły na wypchanie - o dziwo :crazyeye::evil_lol: Spacerek pierwszo-majowy Zmorka Szelmusia Czarno mi... Błyskawica Quote
Matusz Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg to zdjęcie mnie powaliło :loveu::loveu::loveu: Wi8tam po raz pierwszy ale i nieostatni ;) cudne niufki misiaki :loveu: takie tylko głaskać, głaskać i głaskać;) Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Edyta:p taa fajna ekipa:loveu: na fotce widac jaki Albert jest potężny:p noo to sie udalo spotkanie:p tylko szkoda mi Szelmusi ze kompana jej zabrali.. Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wyglądają tu jak szczeniaczki kilkutygodniowe:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg Super foty, super modelki i modele:multi::loveu: Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Matusz napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l-3.jpg to zdjęcie mnie powaliło :loveu::loveu::loveu: Wi8tam po raz pierwszy ale i nieostatni ;) cudne niufki misiaki :loveu: takie tylko głaskać, głaskać i głaskać;) Witaj Matusz :multi: w galerii czarno-czarnych ;) Zapraszamy częściej :p Niufki pragną głaskanka, głaskanka i głaskanka :lol: Takie mają już charaktery ;) Pegaza napisał(a):Cze Edyta:p taa fajna ekipa:loveu: na fotce widac jaki Albert jest potężny:p noo to sie udalo spotkanie:p tylko szkoda mi Szelmusi ze kompana jej zabrali.. Cze Pegaza :p Spotkanie się udało :) Będzie co wspominać dłuuuugo. A z tego, że zobaczyłam Ballade to juz jestem szczęśliwa ponad miare :multi: Szelmusia calutki dzień wczoraj szukała Alberta... Doginka napisał(a): Wyglądają tu jak szczeniaczki kilkutygodniowe:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/wiosna2008/2299cz1l2-3.jpg Super foty, super modelki i modele:multi::loveu: Bo mają kilka tygodni.... Znaczy kilka tysięcy :evil_lol: Zaraz powstawiam znowu kilka fot :) Będę dawkować, bo jest tydzień roboczy i mało czasu.... Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fotki dalej :) Albert się rozbujał :evil_lol: I spokojny Żołnierze drogą szli... Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Po powrocie ze spacerku był gril. Oczywiście futra musiały byś blisko jedzenia ;) Jaka matka taka córka :evil_lol: Zdezorientowany Albert :diabloti: Kogo ta piłeczka? Ballady chyba ;) Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Szelmusia Ballada Zawias Boże, spuść bombe na tą trombe.... Quote
Pysia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wymęczeni Ewa i Jarek :evil_lol: Karol I dalej futra ;) Quote
Recommended Posts