Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']achaaaaaa....aleee fajjnieeee
Prawda? :diabloti:

[quote name='Alicja']zaklady będziesz robić :multi::multi::multi:
I moze w koncu czegoś się dorobię :diabloti:( zamiast garba :cool3:)

[quote name='anetta']Rewelka http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l116-3.jpg :lol:

Same duże psy tam są.

Film z jeżem hahhaah Rozkoszny maluch :loveu::loveu:
Na fotce to Pogoń za lisem :diabloti: Tylko lis trochę na promieniowaniu wyhodowany :evil_lol:
Jeż rozkoszny? :crazyeye::mad::angryy:

Posted

[quote name='evaxon']noooooooooooooooooooooooooooooo
Aleś teraz nagadała :evil_lol:

Zaczynamy lekcje

Ja focę z daleka zeby nie przeszkadzać...

Pięknie przy nodze

Idziemy

Siedzimy :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'].....ciiii...nie wiem czy Pysia podzieli Nasz entuzjazm
Na pewno:diabloti::grins::grins:
[quote name='Pysia']

Za zakochanie w jeżu nie dam :mad:

Wiedziałam, ze dasz:cool1: To ja idę znowu pooglądać jeża:turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='evaxon']Pysiu Pysiu....a po co ci tyle ludzi???
Jako worki treningowe :diabloti: Do walk :diabloti:

[quote name='Medorowa']Na pewno:diabloti::grins::grins:

Wiedziałam, ze dasz:cool1: To ja idę znowu pooglądać jeża:turn-l::turn-l:
Wredna paskudna gadzina z perugą na głowie :diabloti:

Behemot mówi wszystkim Dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....Behemocik :loveu::loveu::loveu:

:hmmmm:

Behemocik :razz::razz:

Nio :loveu:
[quote name='malawaszka']hahahaha piękna fotka na stronę - w pozycji wystawowej i w ogóle cała sylwetka :roflt: :evil_lol::loveu:
Wredna babo nie denerwuj mnie :mad: Takie foty dostaję :cool1: Bahiyi sobie sama zrobiłam to mam :evil_lol: I tak się cieszę, że te dostałam :multi:

Posted

jjajajajajajjajaja

to ten behemot??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dobrze że tera na rączki do cioci klockowej nie chce :evil_lol::evil_lol:

wszystkie foty widziałam:loveu::loveu:

te przepalone z zakamuflowanym weimarem też sie mie podobali :loveu::loveu:

iii mam nadzieje że nie dasz NIGDY fotek 3 panienek : Zmora, Szelma, Bahija.... bo dopiero sie nauczyłam odróżniać Zmorke od Szelmy :oops::evil_lol::evil_lol:

buziaczkuje i zmykam se :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']

Wredna paskudna gadzina z perugą na głowie :diabloti:

:obrazic::obrazic: Plotkara:diabloti:
[quote name='clockwork']

iii mam nadzieje że nie dasz NIGDY fotek 3 panienek : Zmora, Szelma, Bahija.... bo dopiero sie nauczyłam odróżniać Zmorke od Szelmy :oops::evil_lol::evil_lol:

To Cię podziwiam, bo ja do tej pory nie rozróżniam:grins: Kiedyś tam coś tam myślałam, ze może po języku:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']:obrazic::obrazic: Plotkara:diabloti:

To Cię podziwiam, bo ja do tej pory nie rozróżniam:grins: Kiedyś tam coś tam myślałam, ze może po języku:evil_lol:

po języku to podstawa... zaczęłam rozróżniać jak zobaczyłam je na żywca.... ale tylko jak są obie na focie to wiem która to która... moja ulubiona to Szelma - bo jest taką chłopczycą jak ja :grins: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
po języku to podstawa... zaczęłam rozróżniać jak zobaczyłam je na żywca.... ale tylko jak są obie na focie to wiem która to która... moja ulubiona to Szelma - bo jest taką chłopczycą jak ja :grins: :loveu::loveu:

odgapiłas od Nas:cool1:....ale dopsz ...zostanie w rodzinie Szelma Nasza ulubienica :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale ja nie mogę z tej foty bo na pierwszy rzut oka wygląda jak sama głowa w kącie :roflt: hahahah
Myślisz, że przed fotką obcieli mu łeb i wypchali:crazyeye:

[quote name='clockwork']jjajajajajajjajaja

to ten behemot??? :crazyeye:dobrze że tera na rączki do cioci klockowej nie chce :evil_lol:

wszystkie foty widziałam:loveu:

te przepalone z zakamuflowanym weimarem też sie mie podobali :loveu:

iii mam nadzieje że nie dasz NIGDY fotek 3 panienek : Zmora, Szelma, Bahija.... bo dopiero sie nauczyłam odróżniać Zmorke od Szelmy :oops::evil_lol:

buziaczkuje i zmykam se :loveu:

Ciocia na rączki nie chce? A Behemocik taki mini mini :diabloti:

Nareszcie mnie ktoś z fotlami docenił- mła sis :loveu::multi:

Nie dam :shake: Trzy baby razem...:shake:hociaż na spacerku jest to możliwe ;)

[quote name='Medorowa']:obrazic::obrazic: Plotkara:diabloti:

Ty my slałaś :crazyeye: To nowość....:evil_lol:

[quote name='clockwork']
Szelma to nie chłopczyca, tylko babochłop a to jest dość subtelna ( a raczej niesubtelna ) różnica ;)
[quote name='Alicja']odgapiłas od Nas:cool1:....ale dopsz ...zostanie w rodzinie Szelma Nasza ulubienica :loveu:
Szelmusia ma spacjalizacje we włażeniu przez okno :diabloti:

Zostałam dzisiaj zaatakowana przez.....policzko !!!!!!!!!!!! Guz mi rośnie :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']
Szelmusia ma spacjalizacje we włażeniu przez okno :diabloti:

to takie jej wyrafinowane hobby :evil_lol::evil_lol:

Zostałam dzisiaj zaatakowana przez.....policzko !!!!!!!!!!!! Guz mi rośnie :crazyeye:

:lying:że niby przez co :niewiem:

Posted

hahaha fantastyczny był spacerek - jadąc w samochodzie do domu rechotałam jak wariatka hahahaha możnaby powiedzieć byłam na spacerze edukacyjnym z Pysią i Justyną :roflt: dziewczyny mnie uczyły jak rzucać się na swoje niufy hahahhaha :roflt: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
[quote name='Pysia']

Ty my slałaś :crazyeye: To nowość....:evil_lol:

Nooo... zdarza się:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha fantastyczny był spacerek - jadąc w samochodzie do domu rechotałam jak wariatka hahahaha możnaby powiedzieć byłam na spacerze edukacyjnym z Pysią i Justyną :roflt: dziewczyny mnie uczyły jak rzucać się na swoje niufy hahahhaha :roflt: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:lying:że niby przez co :niewiem:
Przez policzek Justynki!! Dostałam tak w łeb jej policzkiem, że zobaczyłam Wielką Niedźwiedzice :roll: Przez sekunde przeleciała mi myśl: " Za co..." :evil_lol:
Nie wiem czy chcę jutro zobaczyć narzędzie mordu Justynki :diabloti: Znaczy jej policzek :cool3:

[quote name='malawaszka']hahaha fantastyczny był spacerek - jadąc w samochodzie do domu rechotałam jak wariatka hahahaha możnaby powiedzieć byłam na spacerze edukacyjnym z Pysią i Justyną :roflt: dziewczyny mnie uczyły jak rzucać się na swoje niufy hahahhaha :roflt: :loveu::loveu::loveu:
O przepraszam!! Ja nie rzucałam się na zadnego niufa!! To na mnie się rzucono :crazyeye::evil_lol:

[quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Nooo... zdarza się:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To i tak dobrze, że sie zdarza ;)

Jutro Szelmusia ma urodzinki :multi::loveu: