Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............a u Ciebie nuda ...ino same padnięte baterie reklamujesz :diabloti: Quote
Pysia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='aga1215']"operacja" trwa? :hmmmm: Operacja trwała od 13-tej do.....17-tej :crazyeye: I jeszcze nie koniec :roll: Fakt - Szelmusia padnięta po kąpieli i wrazeniach ;) Usypiała non stop :evil_lol: [quote name='malawaszka']kup se nową!!! :mad: to drugi raz w ostatnich kilku dniach :mad: Właśnie umówiłam się z facetem wieczorem że zamówię baterie i kartę pamięci ale wywiało mi prąd i dopiero teraz włączyli. A faceta niet już.... Jutro będę zamawiać. [quote name='Alicja']buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............a u Ciebie nuda ...ino same padnięte baterie reklamujesz :diabloti: Bo padamy w domu wszyscy ostatnio :cool1: No...może za wyjatkiem Zmorki, która śpiewa :mad: Justynka ma " fach" w rękach :multi: Wychodzi jej cięcie cudownie :loveu: Tak ze 3 x i śmiało ją mogę reklamować do podcinania niufów wystawowo :multi: Postanowiłyśmy, że zrobię projekt stołu do obcinania, TZ mój go zrobi i będzie łatwiej nam :) Planujemy też przerobić odkurzacz na dmuchawe ;) Baterie naładowane. Fotki w aparacie ale ja idę spać bo wstałam o 5.30 .... Dobranoc :loveu: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Przywieźli mnie do jakiegoś lokalu Poproszono, abym się położyła i poczekała Postanowiłam pokazać, że jestem dobrze wychowana ;) Oczekiwałam jakiś smakołyków, bo pachniało tam dość smacznie... Po 5 minutach byłam już znudzona :roll: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cos mi mówili o czystości i takie tam - a co mnie obchodzi czystość? :cool1: No i doczekałam się :cool3: Wsadzono mnie do jakiegoś brodzika. Nawet fajnie było bo mokro. Ale po jakie licho wylewano na mnie jakieś śmierdzące szampony? :razz: Przecież pachniałam odpowiednio:roll:Trochę mi było szkoda tej ziemi którą zbierałam na sobie dwa miesiace :-( Ale w sumie podobał mi się ten salon SPA ;) Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Lekko nie mieli, bo postanowiłam się otrzepać :diabloti:Woda fruwała wszędzie :evil_lol: Za karę wsadzono mnie na stół :mad: Chciałam znowu do brodzika, ale przytrzymano mnie :roll: Włączyli jakąś machine. Bzyczała dziwnie. Zaintrygowała mnie, ale już po chwili poczułam sympatyczny podmuch powietrza. Mmmmmmmmmmmm jak miło :loveu: Prosiłam tylko pana aby pilnował moich tyłów, bo nie znam przecież tej kobiety ... Jak obiecał pilnować to mogłam się znowu rozluźnić :p Pod szyjką było taaaaaaaak miło :loveu: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wszędzie było mokro a ta kobieta co mi tyle przyjemnosci dawała powiedziała, ze czas na chwilkę przerwy. Po jakie licho jak tak było przyjemnie :crazyeye: Nie powiem, chyba jestem zadowo;ona z tego salonu SPA :multi: Nawet dostałam masaż brzuszka :p Ach...Tak mi dobrze, tak mi rób:loveu: A ta wariatka lata z tym aparatem zamiast mnie masować :mad: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Po przerwie znowu postawiono mnie na stół. Tym razem wskoczyłam sam :evil_lol: Oczywiście nadstawiałam się pod dmuchawe tak, aby mi najwięcej przyjemności przynosiła :diabloti: Pod szyjką było bosko :loveu: Na głowie w sumie też, tylko czemu po oczach? :mad: Wolałam się bokiem odwrócić Powiedzcie sami- czego niufowi więcej do szczęścia trzeba? :p Jestem wilgotna, wieje przyjemny wiaterek...mmmmmmmmm Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zastanawiałam się, dlaczego Pysia nie kupi mi takiego wiaterku do domu :cool1: Ma suszarke, ale ta wyje no i ten wiaterek jest stanowczo mniej przyjemny ... Ech....Mogłabym tak codziennie.... Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ciekawe, czy oni też sobie tutaj zafundują SPA czy tylko ja takiego zaszczytu dostąpiłam? Sami popatrzcie jak cudownie :loveu: Tutaj też super Tylko mi kobieto nie nawiej do uszów :mad: No bliżej z tym wiaterkiem... Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nie wiem, dlaczego ta kobieta uparła się obrabiać moje tyły :crazyeye: Muszę się zastanowić czy mi się to podoba czy nie :roll: Nosz tego to ciut za wiele :mad: Kto to widział tak się spoufalać z obcą niufką :-o A ty nie foć babo tylko ratuj mą doope :angryy: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Po głębszym zastanowieniu strwierdziłam, że z tyłu też nie jest źle ;) Tym bardziej, że pan czuwa ;) Czasami człowiek się przydaje :evil_lol: Powiedziano: " Koniec" :roll: Kazano mi się ustawić do fotki:cool1: Ech ci ludzie... Salon SPA rozespał mnie dokładnie. Pogoda senna, wiatr i te masaze a potem bryza :p Było mi tak przyjemnie. W aucie usnęłam od razu :lol: Quote
Skibka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Śliczne niufki :loveu: Kocham tą rasę ale niestety nie mogę takiego mieć bo mieszkam w bloku:placz: Dużo zdrówka dla psiaków! :lol: Quote
anetta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nooo prosze jakie SPA!! :multi: Szelma cała szczęśliwa :loveu: Trochę mi było szkoda tej ziemi którą zbierałam na sobie dwa miesiace :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Pysia napisał(a): Jestem wilgotna, wieje przyjemny wiaterek...mmmmmmmmm :errrr::errrr::errrr::oops: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Skibka napisał(a):Śliczne niufki :loveu: Kocham tą rasę ale niestety nie mogę takiego mieć bo mieszkam w bloku:placz: Dużo zdrówka dla psiaków! :lol: Proponuję u mnie na stronie poczytać dział " U nas".... anetta napisał(a):Nooo prosze jakie SPA!! :multi: Szelma cała szczęśliwa :loveu: :evil_lol: Najpierw była ciut niepewna co z nia będą robić ;) A potem widać było, że całkiem jej się podoba :evil_lol: malawaszka napisał(a)::errrr::errrr::errrr::oops: No proszę jakie ma kobieta skojarzenia :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Buhahahaha ''wiatr we wsłosach" :evil_lol::turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l29-8.jpg Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :multi::multi::multi:ooooo ile fotasów z Salonu SPA ;) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale bombastic salon SPA.... czy i ja moge zapisać sie na wizyte?????? :razz::razz::razz::loveu: cze Pyszczaku :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork'] czy i ja moge zapisać sie na wizyte?????? :razz::razz::razz::loveu: nie mają takiej dmuchawy na Twoje nożne owłosienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahaha ''wiatr we wsłosach" :evil_lol::turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l29-8.jpg A jaka rozkosz w oczach :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ooooo ile fotasów z Salonu SPA ;) Pozwolono mi focić więc fociłam ;) [quote name='clockwork']ale bombastic salon SPA.... czy i ja moge zapisać sie na wizyte?????? :razz::razz::razz::loveu: cze Pyszczaku :multi::multi::loveu: Nie wiem czy mozesz.... Depilatora chyba nie maja ale trymar na bank :diabloti: [quote name='Alicja']nie mają takiej dmuchawy na Twoje nożne owłosienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Super relacja ze SPA:p Widzę, że w tym salonie używają suszarki vivog - ja też taką kupiłam i jestem bardzo zadowolona - sznupki suszę 15 minutek:multi::multi::multi: DOBREJ NOCKI życzę:hand: Quote
Pysia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Doginka napisał(a):Super relacja ze SPA:p Widzę, że w tym salonie używają suszarki vivog - ja też taką kupiłam i jestem bardzo zadowolona - sznupki suszę 15 minutek:multi::multi::multi: DOBREJ NOCKI życzę:hand: To jeszcze mi powiedz gdzie taką można kupić i za ile..... Uszczęśliwisz mnie ;) Bleah:roll: Jestem w pracy :cool1: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 to się ciesz że możesz na dogo siedzieć :multi: w południe fiufiu:cool3: Quote
Ravk Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Pysia']To jeszcze mi powiedz gdzie taką można kupić i za ile..... Uszczęśliwisz mnie ;) Bleah:roll: Jestem w pracy :cool1: Tutaj: http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,--zakupinpl--,pl-pln,357576,0.html za jedyne 1390,-:crazyeye: Poczułaś się szczęśliwa?? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']a Ty gdzie się podziewasz??? :mad: już całkiem nas zdradziłaś :placz: Waszeczko extra cacy ten nowy Avatorek... Quote
Recommended Posts