Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']jacie.... Szelmowska polewa

a ja nic nie wiem :oops:

Szelma!!! setki na karku i zdrówka...

noooo jak nic nie wiesz :roll:.........dałam Ciebie cynka na GG :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']jacie.... Szelmowska polewa

a ja nic nie wiem :oops:

Szelma!!! setki na karku i zdrówka...
Szelmowska właśnie wypija piwo :diabloti: Ona wybitnie kocha alkohol :evil_lol: Chyba za często przebywa z Weszką, bo my takich ciagutek nie mamy :shake::evil_lol:

Dziękujemy sis za życzonka :loveu:

[quote name='Alicja']noooo jak nic nie wiesz :roll:.........dałam Ciebie cynka na GG :diabloti::diabloti:
Kablara :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Szelmowska właśnie wypija piwo :diabloti: Ona wybitnie kocha alkohol :evil_lol: Chyba za często przebywa z Weszką, bo my takich ciagutek nie mamy :shake::evil_lol:

oooo ciekawe w kogo się wdała :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby w Pysię :hmmmm:

Dziękujemy sis za życzonka :loveu:

Kablara :diabloti:

:eviltong:..........:obrazic:...nieprawda to nie ja tylko Dilerka ciągnie kabla:diabloti:na wsi :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:eviltong:..........:obrazic:...nieprawda to nie ja tylko Dilerka ciągnie kabla:diabloti:na wsi :roll:
Ja przeczytałam, że Dielerka ciągnie....druta :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Musiałam wrócić do zdania bo niedowierzałam :evil_lol::evil_lol: Buahahahaha
Zmorka wykopana na dwór, a Szelma właśnie leży kołami w górze u mych stóp :loveu: Co prawda próbuje mi biurko przewrócić tymi kołami ale co mi tam :evil_lol:
Idę na papieroska i spać :) Jutro do pracy...Ech ...

Posted

[quote name='Pysia']Ja przeczytałam, że Dielerka ciągnie....druta :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Musiałam wrócić do zdania bo niedowierzałam :evil_lol::evil_lol: Buahahahaha
Zmorka wykopana na dwór, a Szelma właśnie leży kołami w górze u mych stóp :loveu: Co prawda próbuje mi biurko przewrócić tymi kołami ale co mi tam :evil_lol:
Idę na papieroska i spać :) Jutro do pracy...Ech ...

kabel .....drut ...jedno mi tam :razz::razz:.....nie pal ....to niezdrowo :cool1:

wymiziaj ten kudłaty brzuś :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystkiego naj naj naj Szelmusiu!!!!:loveu:
Moc całusków od Michałka, który jest Twym wiernym wielbicielem...:loveu:
I wiele, wiele liźnięć od szalonej Balladki!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']kabel .....drut ...jedno mi tam :razz::razz:.....nie pal ....to niezdrowo :cool1:

wymiziaj ten kudłaty brzuś :loveu::loveu::loveu:

No nie do konca jedno :evil_lol:
Kudłaty brzuś jest miziany bo sam się wywraca do miziania :loveu:
[quote name='bonita']Najlepsiejszego dla Szelmiastej:loveu:
Sto Latek:multi:

Dziekujemy :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez sie dołączam z zyczneiami stuuuu laaat i duzej ilosci pociech i pociechy z Pysiu Szelmuniu.....
Z Pysi to ona chyba pociechę ma ;) Ile ta Pysia się z nia na dworze wybawi zamiast coś w domu zrobić to tylko Sarnów wie :evil_lol:

[quote name='Alicja']:razz::razz:i jak Szelma ......na kacu :cool1:
Ona jest nie do zdarcia :shake: Kaca nie zauwazono :crazyeye:

[quote name='AlKil']Wszystkiego naj naj naj Szelmusiu!!!!:loveu:
Moc całusków od Michałka, który jest Twym wiernym wielbicielem...:loveu:
I wiele, wiele liźnięć od szalonej Balladki!!!!:loveu:
Dziękujemy i Szelmusia całuje Michałka baaaaaaaaaaaardzo szczerze :loveu: No...Balladke może ciut mniej szczerze bo to suczka ;)

Posted

LAZY napisał(a):
My nieco spóźnione ale bardzo szczere!!! Dla Szelmusi!!!!:loveu:

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Szelmusia zasmakowała w nowej karmie :crazyeye: Nieustannie twierdzę, że to prosta baba ze wsi :cool1: Zawsze zamawiam im Royal Giant Adult, ale tym razem jak zadzwoniłam to kobieta mi powiedziała ze będzie za 2 tygodnie!!!!:angryy: I się załamałam :cool3: Na to ona, że jest Royal ale z jakiejś tańszej linii i mogę na przetrzymanie go kupić bo ma bardzo zbliżony skład :) Miałam do wyboru:
Albo zbankrutować kupując w sklepie lub na necie
2. Albo kupić worek na przetrzymanie
Wybrałam drugą opcje z wiadomych powodów ;)
Skutek? Szelmy miska staje się pusta w 2 sekundy :crazyeye: A normalnie zjadała przez kilka godzin swoją porcje :roll:
Zmorce tam wsio rawno byleby w brzuchu pełno było ;)
Teraz obserwuję koopy jakie robią.
I nie myślcie sobie, że przez apetyt Szelmy zamierzam jej to kupować zawsze :shake: I nie przez cene bo i tak jest spora :diabloti: Po prostu gadzina już się ciut za bardzo zaokragliła u mnie :cool1::evil_lol:

Posted

Hej Pyska:p
no wiesz daj suce zjesc to co lubi :mad:...... sie potem męczy jak widzisz poł dnia z tym royalem droższym:evil_lol:
spoznione urodzinowe 100 lat dla Szelmy:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej Pyska:p
no wiesz daj suce zjesc to co lubi :mad:...... sie potem męczy jak widzisz poł dnia z tym royalem droższym:evil_lol:
spoznione urodzinowe 100 lat dla Szelmy:loveu:

Hej Pegaza :)
Nie dam suce tego co lubi bo gruba :cool1: A niech się męczy - jej sprawa :diabloti:
Za urodzinowe dziękujemy :loveu:

Jestem ciapa :cool1: Dziewczyny się dzisiaj kąpały w zalewie a ja....zapomniałam naładować baterii w aparacie i zrobiłam 2 ( słownie dwie ) fotki po wyjściu z auta :placz: I bateria padła :cool3: A pogoda idealna do fotek :roll:

Posted

cześc gapo..:loveu::loveu::loveu:

przyszłam obejrzyć 2 fotki zanim siadły baterie;)

daj szelmie to co lubi.... mój klocus na szczęście lubi karme z biedronki :diabloti: na royalu padłby z głodu :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']

Jestem ciapa :cool1: Dziewczyny się dzisiaj kąpały w zalewie a ja....zapomniałam naładować baterii w aparacie i zrobiłam 2 ( słownie dwie ) fotki po wyjściu z auta :placz: I bateria padła :cool3: A pogoda idealna do fotek :roll:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie te foty :hmmmm:

Posted

[quote name='anetta']Nooo, gapa z Ciebie ;)
Noooooooo:placz:

[quote name='clockwork']cześc gapo..:loveu::loveu::loveu:

przyszłam obejrzyć 2 fotki zanim siadły baterie;)

daj szelmie to co lubi.... mój klocus na szczęście lubi karme z biedronki :diabloti: na royalu padłby z głodu :diabloti::diabloti:

Cześć :) Zaraz wstawię, bo wczoraj ładowałam baterie.....
Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie te foty :hmmmm:
W aparacie :oops:

[quote name='aga1215']Edyta - jaką pastę dajesz kotu na sierść?
Kurcze nie wiem jak to się nazywa :roll: Ale każdy wet to wie. Powiedz, że chcesz paste dla kota na zapchane sierścią jelita. Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce. Nazwa mi wyleciała na śmierć z głowy :oops: Ja po prostu idę do mojego weta, proszę o paste i ja dostaje.... Nazwy nie muszę pamiętać :roll:

Posted

[quote name='Pysia']
Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol:

bo mój niuf jest inny :grins:

Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce.

żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad:

Posted

[quote name='clockwork']żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad:
Uwierz mi, że jakby się dało Tommy'ego do tubki schować to juz by tam dawno siedział :diabloti:

Co do fotek to się pomyliłam :oops: Jest ich 7 ( słownie siedem...) :diabloti:

Po wyjściu z auta

Uczę TZ, jak się chodzi z dwiema ;)

Potem, jak się pilnuje jednej na smyczy a drugiej...luzem :evil_lol:

Za wałem jest woda ;)

Zmorka lubi na widoku :cool1: