Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']jacie.... Szelmowska polewa a ja nic nie wiem :oops: Szelma!!! setki na karku i zdrówka... noooo jak nic nie wiesz :roll:.........dałam Ciebie cynka na GG :diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='clockwork']jacie.... Szelmowska polewa a ja nic nie wiem :oops: Szelma!!! setki na karku i zdrówka... Szelmowska właśnie wypija piwo :diabloti: Ona wybitnie kocha alkohol :evil_lol: Chyba za często przebywa z Weszką, bo my takich ciagutek nie mamy :shake::evil_lol: Dziękujemy sis za życzonka :loveu: [quote name='Alicja']noooo jak nic nie wiesz :roll:.........dałam Ciebie cynka na GG :diabloti::diabloti: Kablara :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Pysia']Szelmowska właśnie wypija piwo :diabloti: Ona wybitnie kocha alkohol :evil_lol: Chyba za często przebywa z Weszką, bo my takich ciagutek nie mamy :shake::evil_lol: oooo ciekawe w kogo się wdała :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby w Pysię :hmmmm: Dziękujemy sis za życzonka :loveu: Kablara :diabloti: :eviltong:..........:obrazic:...nieprawda to nie ja tylko Dilerka ciągnie kabla:diabloti:na wsi :roll: Quote
Pysia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:eviltong:..........:obrazic:...nieprawda to nie ja tylko Dilerka ciągnie kabla:diabloti:na wsi :roll: Ja przeczytałam, że Dielerka ciągnie....druta :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Musiałam wrócić do zdania bo niedowierzałam :evil_lol::evil_lol: Buahahahaha Zmorka wykopana na dwór, a Szelma właśnie leży kołami w górze u mych stóp :loveu: Co prawda próbuje mi biurko przewrócić tymi kołami ale co mi tam :evil_lol: Idę na papieroska i spać :) Jutro do pracy...Ech ... Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Pysia']Ja przeczytałam, że Dielerka ciągnie....druta :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Musiałam wrócić do zdania bo niedowierzałam :evil_lol::evil_lol: Buahahahaha Zmorka wykopana na dwór, a Szelma właśnie leży kołami w górze u mych stóp :loveu: Co prawda próbuje mi biurko przewrócić tymi kołami ale co mi tam :evil_lol: Idę na papieroska i spać :) Jutro do pracy...Ech ... kabel .....drut ...jedno mi tam :razz::razz:.....nie pal ....to niezdrowo :cool1: wymiziaj ten kudłaty brzuś :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Najlepsiejszego dla Szelmiastej:loveu: Sto Latek:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja tez sie dołączam z zyczneiami stuuuu laaat i duzej ilosci pociech i pociechy z Pysiu Szelmuniu..... Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :razz::razz:i jak Szelma ......na kacu :cool1: Quote
AlKil Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wszystkiego naj naj naj Szelmusiu!!!!:loveu: Moc całusków od Michałka, który jest Twym wiernym wielbicielem...:loveu: I wiele, wiele liźnięć od szalonej Balladki!!!!:loveu: Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']kabel .....drut ...jedno mi tam :razz::razz:.....nie pal ....to niezdrowo :cool1: wymiziaj ten kudłaty brzuś :loveu::loveu::loveu: No nie do konca jedno :evil_lol: Kudłaty brzuś jest miziany bo sam się wywraca do miziania :loveu: [quote name='bonita']Najlepsiejszego dla Szelmiastej:loveu: Sto Latek:multi: Dziekujemy :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez sie dołączam z zyczneiami stuuuu laaat i duzej ilosci pociech i pociechy z Pysiu Szelmuniu..... Z Pysi to ona chyba pociechę ma ;) Ile ta Pysia się z nia na dworze wybawi zamiast coś w domu zrobić to tylko Sarnów wie :evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:i jak Szelma ......na kacu :cool1: Ona jest nie do zdarcia :shake: Kaca nie zauwazono :crazyeye: [quote name='AlKil']Wszystkiego naj naj naj Szelmusiu!!!!:loveu: Moc całusków od Michałka, który jest Twym wiernym wielbicielem...:loveu: I wiele, wiele liźnięć od szalonej Balladki!!!!:loveu: Dziękujemy i Szelmusia całuje Michałka baaaaaaaaaaaardzo szczerze :loveu: No...Balladke może ciut mniej szczerze bo to suczka ;) Quote
LAZY Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 My nieco spóźnione ale bardzo szczere!!! Dla Szelmusi!!!!:loveu: Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 LAZY napisał(a):My nieco spóźnione ale bardzo szczere!!! Dla Szelmusi!!!!:loveu: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Szelmusia zasmakowała w nowej karmie :crazyeye: Nieustannie twierdzę, że to prosta baba ze wsi :cool1: Zawsze zamawiam im Royal Giant Adult, ale tym razem jak zadzwoniłam to kobieta mi powiedziała ze będzie za 2 tygodnie!!!!:angryy: I się załamałam :cool3: Na to ona, że jest Royal ale z jakiejś tańszej linii i mogę na przetrzymanie go kupić bo ma bardzo zbliżony skład :) Miałam do wyboru: Albo zbankrutować kupując w sklepie lub na necie 2. Albo kupić worek na przetrzymanie Wybrałam drugą opcje z wiadomych powodów ;) Skutek? Szelmy miska staje się pusta w 2 sekundy :crazyeye: A normalnie zjadała przez kilka godzin swoją porcje :roll: Zmorce tam wsio rawno byleby w brzuchu pełno było ;) Teraz obserwuję koopy jakie robią. I nie myślcie sobie, że przez apetyt Szelmy zamierzam jej to kupować zawsze :shake: I nie przez cene bo i tak jest spora :diabloti: Po prostu gadzina już się ciut za bardzo zaokragliła u mnie :cool1::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hej Pyska:p no wiesz daj suce zjesc to co lubi :mad:...... sie potem męczy jak widzisz poł dnia z tym royalem droższym:evil_lol: spoznione urodzinowe 100 lat dla Szelmy:loveu: Quote
Pysia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Pyska:p no wiesz daj suce zjesc to co lubi :mad:...... sie potem męczy jak widzisz poł dnia z tym royalem droższym:evil_lol: spoznione urodzinowe 100 lat dla Szelmy:loveu: Hej Pegaza :) Nie dam suce tego co lubi bo gruba :cool1: A niech się męczy - jej sprawa :diabloti: Za urodzinowe dziękujemy :loveu: Jestem ciapa :cool1: Dziewczyny się dzisiaj kąpały w zalewie a ja....zapomniałam naładować baterii w aparacie i zrobiłam 2 ( słownie dwie ) fotki po wyjściu z auta :placz: I bateria padła :cool3: A pogoda idealna do fotek :roll: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cześc gapo..:loveu::loveu::loveu: przyszłam obejrzyć 2 fotki zanim siadły baterie;) daj szelmie to co lubi.... mój klocus na szczęście lubi karme z biedronki :diabloti: na royalu padłby z głodu :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Pysia'] Jestem ciapa :cool1: Dziewczyny się dzisiaj kąpały w zalewie a ja....zapomniałam naładować baterii w aparacie i zrobiłam 2 ( słownie dwie ) fotki po wyjściu z auta :placz: I bateria padła :cool3: A pogoda idealna do fotek :roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie te foty :hmmmm: Quote
aga1215 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Edyta - jaką pastę dajesz kotu na sierść? Quote
Pysia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='anetta']Nooo, gapa z Ciebie ;) Noooooooo:placz: [quote name='clockwork']cześc gapo..:loveu::loveu::loveu: przyszłam obejrzyć 2 fotki zanim siadły baterie;) daj szelmie to co lubi.... mój klocus na szczęście lubi karme z biedronki :diabloti: na royalu padłby z głodu :diabloti::diabloti: Cześć :) Zaraz wstawię, bo wczoraj ładowałam baterie..... Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie te foty :hmmmm: W aparacie :oops: [quote name='aga1215']Edyta - jaką pastę dajesz kotu na sierść? Kurcze nie wiem jak to się nazywa :roll: Ale każdy wet to wie. Powiedz, że chcesz paste dla kota na zapchane sierścią jelita. Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce. Nazwa mi wyleciała na śmierć z głowy :oops: Ja po prostu idę do mojego weta, proszę o paste i ja dostaje.... Nazwy nie muszę pamiętać :roll: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Pysia'] Na karmie z biedronki to szamba by mi na zbierane odchody nie starczyło :eviltong: Kuna...Jakoś moje nie padaja tylko ...tyją :mad: Chyba mam jakieś inne te niufy :diabloti: To pewnie dlatego, że nie golone :evil_lol: bo mój niuf jest inny :grins: Ta pasta jest tak smaczna, że koty za nia przepadają ;) Nawet mój który NIC nie lubi :cool1: Jest w białej tubce. żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad: Quote
Pysia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']żądam wyciągnięcia kota z tubki :mad::mad: Uwierz mi, że jakby się dało Tommy'ego do tubki schować to juz by tam dawno siedział :diabloti: Co do fotek to się pomyliłam :oops: Jest ich 7 ( słownie siedem...) :diabloti: Po wyjściu z auta Uczę TZ, jak się chodzi z dwiema ;) Potem, jak się pilnuje jednej na smyczy a drugiej...luzem :evil_lol: Za wałem jest woda ;) Zmorka lubi na widoku :cool1: Quote
Pysia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Szelma prowadzi TZ-ta :diabloti: Wypatrująca No i baterie klapły :placz: Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 hahaha Zmora jako pomnika na wale :klacz: :lol: prawie z tego samego spaceru :lol: Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że Ci tu wstawiam teraz, ale pół dnia net mi chodził jakby chciał a nie mógł a ja miałam zaplanowane, że wstawie :lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ;)ooo Szelmusia :loveu:przy nodze http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1-9.jpg a Zmorka:loveu: wcale nie gluci ;) http://img256.imageshack.us/img256/8660/dsc0112rf1.jpg Quote
Recommended Posts