malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hahahha Luna też tyaka zachłanna - zawsze próbuje wszystkie patyki która ja dotknę wziąć do pyska :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :shake::shake::shake:ale macie zachłannne i samolubne te dziewczyny:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pysiaczku... poczytałam- od krwiożerczego pająka i pojszczałam sie ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie koffam te twoje historie :loveu::loveu::loveu: pozatym- bujam sie bo musze wejść WSZĘDZIE a dogomuł mi to skutecznie uniemożliwia :angryy: aaaa.... fotki tez pooglądałam ;) Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']hahahha Luna też tyaka zachłanna - zawsze próbuje wszystkie patyki która ja dotknę wziąć do pyska :evil_lol: Bo to taka sama despotka jak Szelma :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake:ale macie zachłannne i samolubne te dziewczyny:eviltong::eviltong::eviltong: Ja Szelmy nie wychowywałam ;) Weszka Lunete - tak :diabloti: [quote name='clockwork']Pysiaczku... poczytałam- od krwiożerczego pająka i pojszczałam sie ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie koffam te twoje historie :loveu::loveu::loveu: pozatym- bujam sie bo musze wejść WSZĘDZIE a dogomuł mi to skutecznie uniemożliwia :angryy: aaaa.... fotki tez pooglądałam ;) Fakt...Dogo muli strasznie :angryy: A o historie postaram się jeszcze nie raz tylko usi coś zajść abym miała temat :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Byłyśmy dzisiaj z Justynką na spacerku :) Justynka zabrała Wandzie i Bahiyę a ja - Zmorkę :) Jako że Szelmy z nami nie było to miałam wolne ręce i porobiłam fotki ;) Trzy morduchny :loveu: Dwa pycholki :loveu: Dorosłe kobiety ;) Justynka z Wandzią j.w. Jako że wstawiam juz nie pierwszy raz a serwer mi się busy robi to się poddaję :cool1: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Może teraz też się uda ;) Ale już ostatnie dzisiaj .... Czarno jakoś tak ;) To napad Hymmmmmmmmmmmmmmmmmm:evil_lol: Mieni mi się w oczach? :crazyeye: Bahiya :loveu: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Sępy :) Zmoreczka :) Kudłacze Eto ja Z Wandzia ;) Ale mam mine :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Pysia']Byłyśmy dzisiaj z Justynką na spacerku :) Justynka zabrała Wandzie i Bahiyę a ja - Zmorkę :) Jako że Szelmy z nami nie było to miałam wolne ręce i porobiłam fotki ;) Trzy morduchny :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l334.jpg sepienie synchroniczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dwa pycholki :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l333.jpg lustrzane odbicie ;) super spacerek a marudziłaś na samotne spacerki ;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pysia napisał(a):Ale mam mine :evil_lol: hahahah wyciskałaś Wandzi gruczoły??? :evil_lol: te fotki z mordeczkami na początku sa rewelacyjne!!!!!! :loveu::loveu::loveu: zwłaszcza klony :loveu::loveu::loveu: Quote
bouvik Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dogo muli straszliwie ale może tym razem się uda:roll: Heloł Pysiu ponownie:loveu: Jeszcze raz dzięki za baaardzo miły spacerek:multi: Było super-:lol: Moje futrzaste dziewczynki po powrocie do domu padły na posłania i zwlekły się dopiero na kolacje:evil_lol: Foty boskie:loveu::loveu::loveu: Uśmiałam się jak zobaczyłam dwa niufowe pychole:evil_lol: Normalnie nieodrodna córunia mamusi:loveu::evil_lol: Czekam na resztę:cool3: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć babciu :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l334.jpg :loveu: [quote name='Pysia']W koncu jej się udało :multi::evil_lol: :D Axa też umie dwie piłki do pychola zmieścić, a wygląda przy tym jak chomik :lol: [quote name='malawaszka']hahahah wyciskałaś Wandzi gruczoły??? :evil_lol: :grin: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witanko poranne ...słoneczko świeci ...szykuj się na psacerek ;) Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witajcie dogociółki :multi: W ten cudny dzionek :loveu: Aby tak było do wiosny.... [quote name='Alicjarydzewska']super spacerek a marudziłaś na samotne spacerki ;) Bo dzisiaj znowu był samotny .... [quote name='malawaszka']hahahah wyciskałaś Wandzi gruczoły??? :evil_lol: te fotki z mordeczkami na początku sa rewelacyjne!!!!!! zwłaszcza klony :loveu: Głaskałam ją a ona mi doopke podstawiła i to z gruczołami na wierzchu bo ogonka brak :evil_lol: [quote name='bouvik']Dogo muli straszliwie ale może tym razem się uda Heloł Pysiu ponownie:loveu: Jeszcze raz dzięki za baaardzo miły spacerek:multi: Było super-:lol: Moje futrzaste dziewczynki po powrocie do domu padły na posłania i zwlekły się dopiero na kolacje:evil_lol: Foty boskie:loveu:Uśmiałam się jak zobaczyłam dwa niufowe pychole:evil_lol: Normalnie nieodrodna córunia mamusi:loveu: Czekam na resztę Zmorka też padła :) Za spacerek my dziękujemy bo codziennie same chodzimy :placz: [quote name='paula_z']Cześć babciu :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l334.jpg :loveu: :D Axa też umie dwie piłki do pychola zmieścić, a wygląda przy tym jak chomik :lol: :grin: Cześć :) Szelmie udało się trzy a jak czwartą próbowała, to jej ta trzecia wypadała :evil_lol: Aż piszczała ze złości :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko poranne ...słoneczko świeci ...szykuj się na psacerek ;) Juz po spacerku :) Wczorajsze :) Ktos mnie focił z góry :mad: Powaliłam dwa niufy:diabloti: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ta mała jasna plamka w tej dużej czarnej to ja ;) Znowu foty z góry :mad: Wszyscy mamy fajne proporcje :mad: Wandzia chciała koniecznie dotknąć obiektywu :evil_lol: Poszukiwanie upadłej karmy ;) Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Niby takie same ale kazda inna ;) Mistrzynie sępienia :diabloti: Zgadnijcie, która najlepsza :evil_lol: Muszę przysunąć się bliżej przed te dorosłe baby Prawie mi się udało ;) Daj mnie , daj mnie Quote
bouvik Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witaj Pysiowa w ten cudny, słoneczny dzień:loveu: Skoro sama chodzisz na spacerki i teraz wreszcie w ludzkich porach to ja tez reflektuję- wystarczy telefon:cool3: Fotki super i ja w ogóle nie rozumiem czego się babo czepiasz o jakieś proporcje??:crazyeye::diabloti::mad: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='bouvik']Witaj Pysiowa w ten cudny, słoneczny dzień:loveu: Skoro sama chodzisz na spacerki i teraz wreszcie w ludzkich porach to ja tez reflektuję- wystarczy telefon:cool3: Fotki super i ja w ogóle nie rozumiem czego się babo czepiasz o jakieś proporcje??:crazyeye::diabloti::mad: Dzisiaj jesteśmy już po spacerku ale jutro może zadzwonimy ;) Chociaż pogoda ma byc wredna :cool3: Sępy ssaki :) Dwa ... Zmoreczka Zmoreczka i Wandzia Bahiya i Wandzia ;) Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 bouvik napisał(a): Fotki super i ja w ogóle nie rozumiem czego się babo czepiasz o jakieś proporcje??:crazyeye::diabloti::mad: no ja też nie wiem o co cho :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka']no ja też nie wiem o co cho :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O to :diabloti: A to dwa futra dla Kruelli :evil_lol: To się nadaje na papucie :diabloti: Ewentualnie na czapke :evil_lol: Upadłe futra extaza :evil_lol: Zmoreczka:loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pysia napisał(a):O to :diabloti: :hmmmm: dalej nie wiem :niewiem: Pysia napisał(a): To się nadaje na papucie :diabloti: Ewentualnie na czapke :evil_lol: sama się nadajesz na papucie :diabloti: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka']:hmmmm: dalej nie wiem :niewiem: sama się nadajesz na papucie :diabloti: Masz pecha :diabloti: Ja na papucie a Wandzia na mopa :diabloti: Fajnie by się myło podłoge :evil_lol: To tez nadawałoby się na mopa :diabloti: Quote
bouvik Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 malawaszka napisał(a)::hmmmm: dalej nie wiem :niewiem: sama się nadajesz na papucie :diabloti: Tyż nie wiem kompletnie o co chodzi z tymi fotami:roll:?? Wyjełaś mi to z ust:evil_lol: Dzięki za obronę mojej ślicznej Wandzi:lol: Tak na marginesie to futerko Wandzi to obecnie sie nadaje nie na papucie tylko na wkład do poduszki:evil_lol::evil_lol: Koszmarnie zmatowiała po szczeniorach:shake: Pysia napisał(a):Masz pecha :diabloti: Ja na papucie a Wandzia na mopa :diabloti: Fajnie by się myło podłoge :evil_lol: To tez nadawałoby się na mopa :diabloti: Pyśka z ciebie to by nawet jeden papuć nie wyszedł:evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 bouvik napisał(a):Tyż nie wiem kompletnie o co chodzi z tymi fotami:roll:?? Wyjełaś mi to z ust:evil_lol: Dzięki za obronę mojej ślicznej Wandzi:lol: Tak na marginesie to futerko Wandzi to obecnie sie nadaje nie na papucie tylko na wkład do poduszki:evil_lol::evil_lol: Koszmarnie zmatowiała po szczeniorach:shake: Pyśka z ciebie to by nawet jeden papuć nie wyszedł:evil_lol::eviltong: Że Wandzia po szczeniorach wszyscy wiedza i nikt się nie czepia :eviltong: A że mop z niej to widać na odległość :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja przyszłam się tylko napić za 1900 :knajpa: i lecę dalej:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zgadnijcie co to za aniołek :diabloti: Dumna Się ktoś rozbrykał :evil_lol: Zgadnijcie kto? ;) To proste pytanie :) Quote
Recommended Posts