Pysia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wykrzesałam z archiwum fotki ;) Jakie sa takie są ale są bo mi już wstyd :oops: Słowo mówione stało się tu ciałem i zamieszkało między nami :evil_lol: Moja prywatna jesień :) Zabawa z Szelmą w jesiennym ostrym słońcu Poszukiwaczka orzechów Ogon to ster :evil_lol: Łapać piłke Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 trzymałam słoik przez szmatke Też dobry pomysł ale to raczej dla tych co sie im ręce nie trzęsą na widok pająka :lol::lol: Znając mnie pewnie by mi sie taki słoik owinięty szmatką wyślizgnął z łapek :evil_lol::evil_lol: Czerwony liść mnie urzekł :cool3: Quote
Pysia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='anetta']Też dobry pomysł ale to raczej dla tych co sie im ręce nie trzęsą na widok pająka :lol::lol: Znając mnie pewnie by mi sie taki słoik owinięty szmatką wyślizgnął z łapek :evil_lol::evil_lol: Czerwony liść mnie urzekł :cool3: Mnie groza dodała siły i odwagi :diabloti: Mam jeszcze róże w ogrodzie :loveu: Wieczorne niebo Troszkę później I jeszcze później Quote
tygra Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 niezłe niebo... fotki fajne wszystko super Quote
Pysia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To ta bestia chciała mnie i Zmoreczke potraktować jako pożywke dla dalszych pajączych istnień :angryy: Mam nadzieje ze gadzinie nóżki zmarzły :diabloti: Pajęczyny powymiatałam ..... Nie wiem co z tymi pajęczynami jest :crazyeye: Jak jeździłam na wieś to zawsze zastanawiałam się dlaczego tesciowa nieustanie sprząta a pajęczyn masa. Myślałam że jej się nie chce głowy do góry zadrzeć :evil_lol: A teraz wiem....Jak dużo zieleni wkoło domu to nieustanna walka z pajęczynami :cool1: Praktycznie za kazdym razem jakąś nić odkrywam jak do góry popatrze :angryy: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To są te, oooo fuuu. Mam takie na działce, są paskudne :nerwy: W lato walczyłam z dwoma takimi, w takim prowizorycznym prysznicu się zadomowiły i nie chciały go opuścić :mad: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Można było nakręcić film ....Piękna i Bestie ;) bestia rewelka;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l93.jpg Fotki psiowo ogrodowe widziałam :p witanko niedzielne:multi: Quote
Pysia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witajcie :) [quote name='paula_z']Witaj pająkowa babciu :grins: :loveu: Wolę być pająkowa niż jeżowa :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Można było nakręcić film ....Piękna i Bestie ;) bestia rewelka;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l93.jpg Fotki psiowo ogrodowe widziałam :p witanko niedzielne:multi: Nie jestem dobra w filmach ;) Wolę powieści :diabloti: [quote name='anetta']To są te, oooo fuuu. Mam takie na działce, są paskudne :nerwy: W lato walczyłam z dwoma takimi, w takim prowizorycznym prysznicu się zadomowiły i nie chciały go opuścić :mad: Tak - to te. Czarne i wielkie :cool1: Quote
Pegaza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cze Pysia:p jestem pod wrażeniem Twojej walki z tym przeokropnym dużym pająkiem całe szczęście że Ci się udało bo co by było gdyby pająk Ciebie pokonał:evil_lol: i zjadł zywcem albo Ciebie za drzwi wywalił a sam by się panoszył na biurku przy kompie:evil_lol: fotki obejrzane, moje tez nie lubią zimna i tylko mam chwilówki kiedy na dworze wieje :lol: a mi tez zimno więc wszystko gra :evil_lol:w domu jest najlepiej :p miłej niedzieli:loveu: Quote
Pysia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Pysia:p jestem pod wrażeniem Twojej walki z tym przeokropnym dużym pająkiem całe szczęście że Ci się udało bo co by było gdyby pająk Ciebie pokonał:evil_lol: i zjadł zywcem albo Ciebie za drzwi wywalił a sam by się panoszył na biurku przy kompie:evil_lol: fotki obejrzane, moje tez nie lubią zimna i tylko mam chwilówki kiedy na dworze wieje :lol: a mi tez zimno więc wszystko gra :evil_lol:w domu jest najlepiej :p miłej niedzieli:loveu: Witaj :) Nie lubię być w domu :eviltong: Wyrwałam się dzisiaj na spacer z babami bo kobla już dostawałam w domu :evil_lol: malawaszka napisał(a):śliczna prywatna jesień :loveu: Aleś wymowna :evil_lol: Byłam na imieninach u taty :)Jestem masakrycznie przejedzona :roll: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witam nocnie :multi:...bom dziś zagoniona :roll:.....mam dla Ciebie prezent z wycieczki :p...ale nie wiem czy dziś ci go dam ....:razz: Quote
Pysia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witam nocnie :multi:...bom dziś zagoniona :roll:.....mam dla Ciebie prezent z wycieczki :p...ale nie wiem czy dziś ci go dam ....:razz: Dawaj szybciutko :mad: Bom niecierpliwa :eviltong: Quote
jo-jo Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Pysia'] http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l7.jpg Ja tu grzecznie po cichutku czekałam i się doczekałam wreszcie czarnej, tylko dlaczego od tyłu?? :hmmmm: Cześć Pysiu, wróciliśmy :evil_lol: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hehehe :D Alu, a pajączka dla Pysi nie masz ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Pyśkowata :multi::multi::multi: przepraszam że Tylko jeże ale pajączków nie widziałam :oops::shake: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ooo jakie piękne jeżyki :evil_lol: i to mamusia z dziećmi - i będą się dalej rozmnażać :loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='jo-jo']Ja tu grzecznie po cichutku czekałam i się doczekałam wreszcie czarnej, tylko dlaczego od tyłu?? :hmmmm: Cześć Pysiu, wróciliśmy :evil_lol: Cześć jojku :multi: A ja nieustannie czekam az przyjedziesz :mad: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu FOR YOU od NAS dla Ciebie :grins: [quote name='paula_z']Hehehe :D Alu, a pajączka dla Pysi nie masz ;) :diabloti: [quote name='dealer']dzien dobry Pysiu w ten piekny dzionek:p Dzień dobry moja dealerko:multi: Dzionek jest cudny :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Pyśkowata :multi::multi::multi: http://images22.fotosik.pl/186/5f53f702caa688b2.jpg przepraszam że Tylko jeże ale pajączków nie widziałam :oops::shake: Witaj Alu :multi: Takie to mogłabym mieć w ogrodzie :loveu: Zmorka by je wybebeszała :diabloti: Teraz czekam na przesyłke :diabloti: [quote name='malawaszka']ooo jakie piękne jeżyki :evil_lol: i to mamusia z dziećmi - i będą się dalej rozmnażać :loveu: Nie ma tatusia kochana :shake: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kilka fotek .... Szelmusia się bawi :) Piłeczką ;) Zaraz ją dopadnie Jest :multi: I Zmoreczka wyruszająca na poszukiwanie orzechów :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A ja na dworze Rozwalanie zagrabionych lisci w poszukiwaniu skarbów :mad: Jesienne oczko I winnobluszcz Quote
Alpina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pysiu teraz już wiem, czemu nie możesz utrzymać szklanki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne te twoje kudłacze...:lol: Quote
Recommended Posts