Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Wykrzesałam z archiwum fotki ;) Jakie sa takie są ale są bo mi już wstyd :oops: Słowo mówione stało się tu ciałem i zamieszkało między nami :evil_lol:

Moja prywatna jesień :)

Zabawa z Szelmą w jesiennym ostrym słońcu

Poszukiwaczka orzechów

Ogon to ster :evil_lol:

Łapać piłke

Posted

trzymałam słoik przez szmatke

Też dobry pomysł ale to raczej dla tych co sie im ręce nie trzęsą na widok pająka :lol::lol: Znając mnie pewnie by mi sie taki słoik owinięty szmatką wyślizgnął z łapek :evil_lol::evil_lol:

Czerwony liść mnie urzekł :cool3:

Posted

[quote name='anetta']Też dobry pomysł ale to raczej dla tych co sie im ręce nie trzęsą na widok pająka :lol::lol: Znając mnie pewnie by mi sie taki słoik owinięty szmatką wyślizgnął z łapek :evil_lol::evil_lol:

Czerwony liść mnie urzekł :cool3:
Mnie groza dodała siły i odwagi :diabloti:

Mam jeszcze róże w ogrodzie :loveu:

Wieczorne niebo

Troszkę później

I jeszcze później

Posted

To ta bestia chciała mnie i Zmoreczke potraktować jako pożywke dla dalszych pajączych istnień :angryy:

Mam nadzieje ze gadzinie nóżki zmarzły :diabloti: Pajęczyny powymiatałam .....
Nie wiem co z tymi pajęczynami jest :crazyeye: Jak jeździłam na wieś to zawsze zastanawiałam się dlaczego tesciowa nieustanie sprząta a pajęczyn masa. Myślałam że jej się nie chce głowy do góry zadrzeć :evil_lol: A teraz wiem....Jak dużo zieleni wkoło domu to nieustanna walka z pajęczynami :cool1: Praktycznie za kazdym razem jakąś nić odkrywam jak do góry popatrze :angryy:

Posted

To są te, oooo fuuu. Mam takie na działce, są paskudne :nerwy: W lato walczyłam z dwoma takimi, w takim prowizorycznym prysznicu się zadomowiły i nie chciały go opuścić :mad:

Posted

Witajcie :)
[quote name='paula_z']Witaj pająkowa babciu :grins: :loveu:
Wolę być pająkowa niż jeżowa :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Można było nakręcić film ....Piękna i Bestie ;)

bestia rewelka;)
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l93.jpg

Fotki psiowo ogrodowe widziałam :p

witanko niedzielne:multi:
Nie jestem dobra w filmach ;) Wolę powieści :diabloti:

[quote name='anetta']To są te, oooo fuuu. Mam takie na działce, są paskudne :nerwy: W lato walczyłam z dwoma takimi, w takim prowizorycznym prysznicu się zadomowiły i nie chciały go opuścić :mad:
Tak - to te. Czarne i wielkie :cool1:

Posted

Cze Pysia:p
jestem pod wrażeniem Twojej walki z tym przeokropnym dużym pająkiem całe szczęście że Ci się udało bo co by było gdyby pająk Ciebie pokonał:evil_lol:
i zjadł zywcem albo Ciebie za drzwi wywalił a sam by się panoszył na biurku przy kompie:evil_lol:
fotki obejrzane, moje tez nie lubią zimna i tylko mam chwilówki kiedy na dworze wieje :lol: a mi tez zimno więc wszystko gra :evil_lol:w domu jest najlepiej :p
miłej niedzieli:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Pysia:p
jestem pod wrażeniem Twojej walki z tym przeokropnym dużym pająkiem całe szczęście że Ci się udało bo co by było gdyby pająk Ciebie pokonał:evil_lol:
i zjadł zywcem albo Ciebie za drzwi wywalił a sam by się panoszył na biurku przy kompie:evil_lol:
fotki obejrzane, moje tez nie lubią zimna i tylko mam chwilówki kiedy na dworze wieje :lol: a mi tez zimno więc wszystko gra :evil_lol:w domu jest najlepiej :p
miłej niedzieli:loveu:

Witaj :)
Nie lubię być w domu :eviltong: Wyrwałam się dzisiaj na spacer z babami bo kobla już dostawałam w domu :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
śliczna prywatna jesień :loveu:

Aleś wymowna :evil_lol:

Byłam na imieninach u taty :)Jestem masakrycznie przejedzona :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam nocnie :multi:...bom dziś zagoniona :roll:.....mam dla Ciebie prezent z wycieczki :p...ale nie wiem czy dziś ci go dam ....:razz:
Dawaj szybciutko :mad: Bom niecierpliwa :eviltong:

Posted

[quote name='jo-jo']Ja tu grzecznie po cichutku czekałam i się doczekałam wreszcie czarnej, tylko dlaczego od tyłu?? :hmmmm:

Cześć Pysiu, wróciliśmy :evil_lol:
Cześć jojku :multi:
A ja nieustannie czekam az przyjedziesz :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']

Pysiu FOR YOU od NAS dla Ciebie :grins:

[quote name='paula_z']Hehehe :D Alu, a pajączka dla Pysi nie masz ;) :diabloti:

[quote name='dealer']dzien dobry Pysiu w ten piekny dzionek:p
Dzień dobry moja dealerko:multi: Dzionek jest cudny :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj Pyśkowata :multi::multi::multi:

http://images22.fotosik.pl/186/5f53f702caa688b2.jpg
przepraszam że Tylko jeże ale pajączków nie widziałam :oops::shake:
Witaj Alu :multi:
Takie to mogłabym mieć w ogrodzie :loveu: Zmorka by je wybebeszała :diabloti:
Teraz czekam na przesyłke :diabloti:

[quote name='malawaszka']ooo jakie piękne jeżyki :evil_lol: i to mamusia z dziećmi - i będą się dalej rozmnażać :loveu:
Nie ma tatusia kochana :shake: