Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Alpina']Pysiu teraz już wiem, czemu nie możesz utrzymać szklanki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne te twoje kudłacze...:lol: Witaj u nas :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesanie takiej peruki jak Twoja to chwilka momencik ;) Tutaj ta chwilka przeradza się w pół dnia :diabloti: Za pochwałę kudłaczy dziekuję :oops: Moje dziewczynki co prawda stały się burkami podwórkowymi od jakiegoś czasu i skrzętnie pomagają mi w ogrodzie ale raz na tydzień muszę je potraktować grzebieniem żeby kołtunów nie było ;) Burki podwórkowe to nie znaczy że mieszkaja na dworze :diabloti: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pewnien pan którego tu dawno nie było ;) Został przeze mnie wytrymowany i teraz odrasta mu ślicznie futerko ;) Od chwili skubania jakoś nie bardzo mnie lubi :diabloti: Udaje ze mnie nie zauważa ;) Albo mi daje do zrozumienia że " nie chce mi się z Tobą gadać" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 haha Tommy zawsze kroczy po domu z wielką gracją :loveu: nawet na focie widać jak łapki stawia :cool1: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 malawaszka napisał(a):haha Tommy zawsze kroczy po domu z wielką gracją :loveu: nawet na focie widać jak łapki stawia :cool1: Poproś go to moze nauczy Cie tak chodzic ;) :evil_lol: Quote
LAZY Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hej, hej!!! Cieszę się, że czujesz sie lepiej i że nie dałaś pożreć Zmoreczki temu strasznemu pająkowi:crazyeye: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 LAZY napisał(a):Hej, hej!!! Cieszę się, że czujesz sie lepiej i że nie dałaś pożreć Zmoreczki temu strasznemu pająkowi:crazyeye: Nie dałam :multi: Ale za to pająk chyba się zemścił i zepsuł mój nowiuteńki telefon komórkowy :placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Alu - coś dla Ciebie :) Pelargonia prawie taka jak Szelma ;) Karol " kocha" być focony :cool1: TZ tez :evil_lol: Ale mimo to jako dobrze wychowany TZ dogomaniaczki przesyła [you] buziaka :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Pysia']Alu - coś dla Ciebie :) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l36.jpg :multi::multi::multi:Pysiu nie masz pojęcia jaką radość mi sprawilaś :loveu: Ale mimo to jako dobrze wychowany TZ dogomaniaczki przesyła Wam buziaka :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l60.jpg A mowiłaś że JU nieśmialy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']A mowiłaś że JU nieśmialy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteś pewna ze byłam trzeźwa jak to mówiłam? :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 buuuahahahahahah :mdleje: jaki dziubek buhahahaha :roflt: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 no to Ci się udało , buhahahahahhaha :D http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l60.jpg Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahahahah :mdleje: jaki dziubek buhahahaha :roflt: :evil_lol: Uroczy - prawda? :diabloti: [quote name='Vectra']no to Ci się udało , buhahahahahhaha :D http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l60.jpg To raczej on mi się udał :evil_lol: Niektórzy już śpią ;) Na mnie też pora :) Dobranoc :) Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 uroczy jak nie powiem co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 malawaszka napisał(a):uroczy jak nie powiem co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twój to nawet tak nie umie :eviltong: Nie mówiąc o pozwoleniu wklejania na neta :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 buhahahaha a ta się jak zwykle licytuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 malawaszka napisał(a):buhahahaha a ta się jak zwykle licytuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uwielbiam z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem dlaczego :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pysia napisał(a):Uwielbiam z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem dlaczego :diabloti: pewnie dlatego, że Twoje zawsze zostaje na wierzchu bo ja i tak wiem swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:licytacja TZtów........kto da więcej ;) witanko :multi: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:licytacja TZtów........kto da więcej ;) ja tak mojego nie oddam :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']ja tak mojego nie oddam :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nawet PYSI;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 nawet Pysi nie oddam :evil_lol: tzn Pysię oddam - kooomuu koomuuu bo idę do dooomuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ot i przyjaźń :placz: Jest baaaardzo ciepło na dworze :multi: Ja chcę aby już tak do wiosny zostało :lol: Szelma spi na słoneczku a Zmorka w kotłowni pilnuje wiadra z karmą zeby sobie gdzieś nie poszło :diabloti: Ja zdąrzyłam pozagrabiać liście i chyba mam zakwasy od tego kilkudniowego lenistwa :roll: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Buahahaha ale się uśmiałam z Szelmy przed chwilą :evil_lol: Przyszły nam bazarkowe piłeczki i to sporo :) Najpierw wybawiłam się ze Zmorką a potem....Jedna piłka ( zmorkowa) została na dworze a Szelmusia w pychol dostała drugą ;) Ale było jej mało i za wszelką cene próbowała wziąść obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kombinowała i kombinowała a ja się tarzałam ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W koncu jej się udało :multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Widziałam JU przesyłającego buziaka:bigcool: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :evil_lol:Sikam :evil_lol: Normalnie sikam ze śmiechu :evil_lol: Wysypałam wszystkie piłki na zmorkową kanape i ona kompletnie nie wiedziała którą wybrać :diabloti: To jedną brała w pychol, to drugą :evil_lol: Prawdziwa z niej dziewczynka swojej mamusi - czyli moja :loveu: Szelma za to jak jej wszystkie udostępniłam to miała nie lada orzech do zgryzienia no bo jak 9 piłek tenisowych umieścić w jednym psim pysku na raz :evil_lol::evil_lol: To jest samolubna dziewucha :diabloti::mad::evil_lol: Aż piszczeć zaczęła jak jej nie wychodziło :evil_lol: Quote
Recommended Posts