Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alpina']Pysiu teraz już wiem, czemu nie możesz utrzymać szklanki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piękne te twoje kudłacze...:lol:
Witaj u nas :multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesanie takiej peruki jak Twoja to chwilka momencik ;) Tutaj ta chwilka przeradza się w pół dnia :diabloti:
Za pochwałę kudłaczy dziekuję :oops: Moje dziewczynki co prawda stały się burkami podwórkowymi od jakiegoś czasu i skrzętnie pomagają mi w ogrodzie ale raz na tydzień muszę je potraktować grzebieniem żeby kołtunów nie było ;)
Burki podwórkowe to nie znaczy że mieszkaja na dworze :diabloti:

Posted

Pewnien pan którego tu dawno nie było ;)

Został przeze mnie wytrymowany i teraz odrasta mu ślicznie futerko ;)

Od chwili skubania jakoś nie bardzo mnie lubi :diabloti:

Udaje ze mnie nie zauważa ;)

Albo mi daje do zrozumienia że " nie chce mi się z Tobą gadać" :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha Tommy zawsze kroczy po domu z wielką gracją :loveu: nawet na focie widać jak łapki stawia :cool1:

Poproś go to moze nauczy Cie tak chodzic ;) :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Hej, hej!!! Cieszę się, że czujesz sie lepiej i że nie dałaś pożreć Zmoreczki temu strasznemu pająkowi:crazyeye:

Nie dałam :multi: Ale za to pająk chyba się zemścił i zepsuł mój nowiuteńki telefon komórkowy :placz::placz::placz:

Posted

Alu - coś dla Ciebie :)

Pelargonia prawie taka jak Szelma ;)

Karol " kocha" być focony :cool1:

TZ tez :evil_lol:

Ale mimo to jako dobrze wychowany TZ dogomaniaczki przesyła [you] buziaka :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Alu - coś dla Ciebie :)

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l36.jpg

:multi::multi::multi:Pysiu nie masz pojęcia jaką radość mi sprawilaś :loveu:

Ale mimo to jako dobrze wychowany TZ dogomaniaczki przesyła Wam buziaka :evil_lol:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l60.jpg

A mowiłaś że JU nieśmialy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
uroczy jak nie powiem co :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Twój to nawet tak nie umie :eviltong: Nie mówiąc o pozwoleniu wklejania na neta :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
buhahahaha a ta się jak zwykle licytuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uwielbiam z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem dlaczego :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Uwielbiam z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem dlaczego :diabloti:

pewnie dlatego, że Twoje zawsze zostaje na wierzchu bo ja i tak wiem swoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ot i przyjaźń :placz:
Jest baaaardzo ciepło na dworze :multi: Ja chcę aby już tak do wiosny zostało :lol: Szelma spi na słoneczku a Zmorka w kotłowni pilnuje wiadra z karmą zeby sobie gdzieś nie poszło :diabloti: Ja zdąrzyłam pozagrabiać liście i chyba mam zakwasy od tego kilkudniowego lenistwa :roll:

Posted

Buahahaha ale się uśmiałam z Szelmy przed chwilą :evil_lol: Przyszły nam bazarkowe piłeczki i to sporo :) Najpierw wybawiłam się ze Zmorką a potem....Jedna piłka ( zmorkowa) została na dworze a Szelmusia w pychol dostała drugą ;) Ale było jej mało i za wszelką cene próbowała wziąść obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kombinowała i kombinowała a ja się tarzałam ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W koncu jej się udało :multi::evil_lol:

Posted

:evil_lol:Sikam :evil_lol: Normalnie sikam ze śmiechu :evil_lol: Wysypałam wszystkie piłki na zmorkową kanape i ona kompletnie nie wiedziała którą wybrać :diabloti: To jedną brała w pychol, to drugą :evil_lol: Prawdziwa z niej dziewczynka swojej mamusi - czyli moja :loveu:
Szelma za to jak jej wszystkie udostępniłam to miała nie lada orzech do zgryzienia no bo jak 9 piłek tenisowych umieścić w jednym psim pysku na raz :evil_lol::evil_lol: To jest samolubna dziewucha :diabloti::mad::evil_lol: Aż piszczeć zaczęła jak jej nie wychodziło :evil_lol: