Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jak to nikt Cię nie kocha???????

a Ju???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pewnie myślałaś, że o sobie napiszę?? :diabloti::evil_lol:
I zawiodłam się :placz::placz::placz:

Jestem biedna, samotna i zapomniana :roll: Wierszać się? :shake:

Buahahaha ani mi się śni bo zycie jest cudne :multi::loveu::multi::loveu:

Wiem - ocipiałam do reszty :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']I zawiodłam się :placz::placz::placz:

Jestem biedna, samotna i zapomniana :roll: Wierszać się? :shake:

oo biedna Ty - to jednak Ju Cię nie kocha?? :evil_lol:

nie wierszaj się :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
oo biedna Ty - to jednak Ju Cię nie kocha?? :evil_lol:

nie wierszaj się :diabloti:

Kuna - on mnie chyba kocha ale nie przez sen :evil_lol:

Nie powierszę się :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj świecie :Cool!:
[quote name='Paula_']Buahahaha :roflt: Kocham Was Misie :loveu:
My jesteśmy pełne miłości i ocipiałe :diabloti: Cho do nas :bigok:

[quote name='Alicja']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:......doberek ....
Choć za oknem zima, mróz to ja śmieję się - i już :grins:

Posted

[quote name='anetta']Co tu się dzieje :megagrin::mdleje:
Ocipiały, wierszają się....:scared:
Witam w moim blogasku :diabloti:

[quote name='Maga100']rany boskie, strach tu wejść :shock:
oszalałe, ocipiałe, zmurszałe, zdziwaczałe :cool1:
Tylko nie zmurszałe :mad: Założymy się że mam więcej ikry w sobie? :diabloti:

[quote name='Pegaza']Cze Pyska wisielcu
tone w smutku dlatego się zegnam papa
:crazyeye:

Jestem zmęczona :cool1: Baaaardzo zmęczona :shake: Musiałam całą swoja energie włożyć w to aby radość gościła we mnie :roll: Dowiedziałam się dzisiaj ze w sobotę i niedziele idę do pracy :cool3: Kompletnie nie mam pojęcia jak mi się udało nadal śmiać i mieć dobry humor :evil_lol: Ale nadal jestem szczęśliwa :multi::multi::multi: I deszcz był fajny :multi: I psy mi śmierdzą zbutwiałą szmatą :evil_lol: I idę spać :) Dobranoc :)

Posted

Pysia napisał(a):

Jestem zmęczona :cool1: Baaaardzo zmęczona :shake: Musiałam całą swoja energie włożyć w to aby radość gościła we mnie :roll: Dowiedziałam się dzisiaj ze w sobotę i niedziele idę do pracy :cool3: Kompletnie nie mam pojęcia jak mi się udało nadal śmiać i mieć dobry humor :evil_lol: Ale nadal jestem szczęśliwa :multi::multi::multi: I deszcz był fajny :multi: I psy mi śmierdzą zbutwiałą szmatą :evil_lol: I idę spać :) Dobranoc :)

Cudownie cudowne;):p

Posted

Medorowa napisał(a):
Cudownie cudowne;):p

:mad: Czego się czepiasz? :mad:
Szelma odmawia wyjścia na dwór :crazyeye: Zmorka od wczoraj jeszcze nie wyschła :roll: A ja sobie siedzę w koszulce ze słonikiem przed kompem i burczy mi w brzuchu :evil_lol: Troszkę mi szkoda lata ale tak sobie myślę, że może w tym roku pojeżdżę na nartach? :multi:

Posted

Witaj Edytko!
ten mały pomiot uwielbia deszcz, robi wtedy awanturę i wylatuje na dwór, kładzie się w bajorze i jest szczęśliwy. I żadna siła nie zaciągnie jej do domu...:diabloti: Potem się czai na wychodzących i napada...:placz: Nie pamietam kiedy ostatnio miałam na sobie czyste ubranie...:placz:

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:to i MY z WAMI :razz:

mów za siebie... JA NIE :diabloti::diabloti::diabloti:

cze Pysiasta.. pamietam o Was ... ale nie dam rady nadrobić... chyba że było coś istotnego

Posted

[quote name='clockwork']mów za siebie... JA NIE :diabloti::diabloti::diabloti:

cze Pysiasta.. pamietam o Was ... ale nie dam rady nadrobić... chyba że było coś istotnego

:diabloti::diabloti::diabloti:za Ciebie nie mówiłam :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='malawaszka']oczywiście że były same istotne rzeczy - Pysia np Ocipiała :diabloti::evil_lol:
a może :hmmmm: Pysia by se nick zmieniła na ocipiala:razz:

Posted

[quote name='Alicja']...choć za oknem pada deszcz ja się smieję i ty też :evil_lol:
berek Pysiu:multi:

:loveu:

[quote name='bonita']Ja się też cieszkam, że śniegu jeszcze nie ma:evil_lol:

Witaj Pysiu:multi:
:multi: Witaj

[quote name='AlKil']Witaj Edytko!
ten mały pomiot uwielbia deszcz, robi wtedy awanturę i wylatuje na dwór, kładzie się w bajorze i jest szczęśliwy. I żadna siła nie zaciągnie jej do domu...:diabloti: Potem się czai na wychodzących i napada...:placz: Nie pamietam kiedy ostatnio miałam na sobie czyste ubranie...:placz:
Ty też?? :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Uaktywniam się :)
A mnie ktoś ukradł czas i bywam rzadko ;)

[quote name='clockwork']mów za siebie... JA NIE :diabloti:

Ja też o Tobie :loveu: Ale nie kumam co tam piszecie i buahahahaha z powodu braku czasu wchodzę i obawiam sie wciać nie na temat :evil_lol:

[quote name='malawaszka']oczywiście że były same istotne rzeczy - Pysia np Ocipiała :diabloti::evil_lol:
Ja jestem Ocipiała I a weszka jest Ocipiała II :diabloti:

[quote name='Maga100']a jak to sprawdzę? :cool3:
Przyjedź i chodź ze mna na spacer :evil_lol:

[quote name='Alicja']za Ciebie nie mówiłam :eviltong:

a może :hmmmm: Pysia by se nick zmieniła na ocipiala
Tak - na Ocipiała I a weszka na Ocipiała II :diabloti: Zapominasz że my w trzy ( ja, weszka i medorowa) ocipiałyśmy :evil_lol:

Padam ..Poprostu ze zmęczenia padam przestrasznie :crazyeye: Ale ze od lat jesteście mi wierne i przy mnie trwacie to MUSIAŁAM się tu przyczołgać do WAs :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Witaj Ocipiała na twarzy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ale mi sie ułożyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weszka .....jak już bedziesz u Pysi ...zrób fotę ...zobaczyłabym :oops:takie cudo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Pysiu :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']Witaj Ocipiała na twarzy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ale mi sie ułożyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahaha lepiej Ci :evil_lol: A na drugi raz to zaręcxzam Ci, że na ulge najlepszy sex :diabloti:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weszka .....jak już bedziesz u Pysi ...zrób fotę ...zobaczyłabym :oops:takie cudo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Pysiu :multi::multi::multi:

Prawda że mam zabójczą koleżanke? Chciałam mnie pozbawić życia zaduszając kroplą kawy w gardle :mad::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witajcie :multi: Wiecie jaka w tym roku jest cudna kolorowa jesień ? :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahaha lepiej Ci :evil_lol: A na drugi raz to zaręcxzam Ci, że na ulge najlepszy sex :diabloti:

tego to mi akurat nie musisz mówić :evil_lol: w terapii antynikotynowej tyż najlepszy :evil_lol: