Pysia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']jak to nikt Cię nie kocha??????? a Ju???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie myślałaś, że o sobie napiszę?? :diabloti::evil_lol: I zawiodłam się :placz::placz::placz: Jestem biedna, samotna i zapomniana :roll: Wierszać się? :shake: Buahahaha ani mi się śni bo zycie jest cudne :multi::loveu::multi::loveu: Wiem - ocipiałam do reszty :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Pysia']I zawiodłam się :placz::placz::placz: Jestem biedna, samotna i zapomniana :roll: Wierszać się? :shake: oo biedna Ty - to jednak Ju Cię nie kocha?? :evil_lol: nie wierszaj się :diabloti: Quote
Pysia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 malawaszka napisał(a):oo biedna Ty - to jednak Ju Cię nie kocha?? :evil_lol: nie wierszaj się :diabloti: Kuna - on mnie chyba kocha ale nie przez sen :evil_lol: Nie powierszę się :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Buahahaha :roflt: Kocham Was Misie :loveu: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:......doberek .... Quote
Pysia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witaj świecie :Cool!: [quote name='Paula_']Buahahaha :roflt: Kocham Was Misie :loveu: My jesteśmy pełne miłości i ocipiałe :diabloti: Cho do nas :bigok: [quote name='Alicja']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:......doberek .... Choć za oknem zima, mróz to ja śmieję się - i już :grins: Quote
anetta Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Co tu się dzieje :megagrin::mdleje: Ocipiały, wierszają się....:scared: Quote
Maga100 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 rany boskie, strach tu wejść :shock: oszalałe, ocipiałe, zmurszałe, zdziwaczałe :cool1: Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cze Pyska wisielcu tone w smutku dlatego się zegnam papa Quote
Pysia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='anetta']Co tu się dzieje :megagrin::mdleje: Ocipiały, wierszają się....:scared: Witam w moim blogasku :diabloti: [quote name='Maga100']rany boskie, strach tu wejść :shock: oszalałe, ocipiałe, zmurszałe, zdziwaczałe :cool1: Tylko nie zmurszałe :mad: Założymy się że mam więcej ikry w sobie? :diabloti: [quote name='Pegaza']Cze Pyska wisielcu tone w smutku dlatego się zegnam papa :crazyeye: Jestem zmęczona :cool1: Baaaardzo zmęczona :shake: Musiałam całą swoja energie włożyć w to aby radość gościła we mnie :roll: Dowiedziałam się dzisiaj ze w sobotę i niedziele idę do pracy :cool3: Kompletnie nie mam pojęcia jak mi się udało nadal śmiać i mieć dobry humor :evil_lol: Ale nadal jestem szczęśliwa :multi::multi::multi: I deszcz był fajny :multi: I psy mi śmierdzą zbutwiałą szmatą :evil_lol: I idę spać :) Dobranoc :) Quote
Medorowa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Pysia napisał(a): Jestem zmęczona :cool1: Baaaardzo zmęczona :shake: Musiałam całą swoja energie włożyć w to aby radość gościła we mnie :roll: Dowiedziałam się dzisiaj ze w sobotę i niedziele idę do pracy :cool3: Kompletnie nie mam pojęcia jak mi się udało nadal śmiać i mieć dobry humor :evil_lol: Ale nadal jestem szczęśliwa :multi::multi::multi: I deszcz był fajny :multi: I psy mi śmierdzą zbutwiałą szmatą :evil_lol: I idę spać :) Dobranoc :) Cudownie cudowne;):p Quote
Pysia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Medorowa napisał(a):Cudownie cudowne;):p :mad: Czego się czepiasz? :mad: Szelma odmawia wyjścia na dwór :crazyeye: Zmorka od wczoraj jeszcze nie wyschła :roll: A ja sobie siedzę w koszulce ze słonikiem przed kompem i burczy mi w brzuchu :evil_lol: Troszkę mi szkoda lata ale tak sobie myślę, że może w tym roku pojeżdżę na nartach? :multi: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ;)...choć za oknem pada deszcz ja się smieję i ty też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: berek Pysiu:multi: Quote
bonita Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja się też cieszkam, że śniegu jeszcze nie ma:diabloti::evil_lol: Witaj Pysiu:multi: Quote
AlKil Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj Edytko! ten mały pomiot uwielbia deszcz, robi wtedy awanturę i wylatuje na dwór, kładzie się w bajorze i jest szczęśliwy. I żadna siła nie zaciągnie jej do domu...:diabloti: Potem się czai na wychodzących i napada...:placz: Nie pamietam kiedy ostatnio miałam na sobie czyste ubranie...:placz: Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:to i MY z WAMI :razz: mów za siebie... JA NIE :diabloti::diabloti::diabloti: cze Pysiasta.. pamietam o Was ... ale nie dam rady nadrobić... chyba że było coś istotnego Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 oczywiście że były same istotne rzeczy - Pysia np Ocipiała :diabloti::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Pysia'] Tylko nie zmurszałe :mad: Założymy się że mam więcej ikry w sobie? :diabloti: a jak to sprawdzę? :cool3: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']mów za siebie... JA NIE :diabloti::diabloti::diabloti: cze Pysiasta.. pamietam o Was ... ale nie dam rady nadrobić... chyba że było coś istotnego :diabloti::diabloti::diabloti:za Ciebie nie mówiłam :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='malawaszka']oczywiście że były same istotne rzeczy - Pysia np Ocipiała :diabloti::evil_lol: a może :hmmmm: Pysia by se nick zmieniła na ocipiala:razz: Quote
Pysia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']...choć za oknem pada deszcz ja się smieję i ty też :evil_lol: berek Pysiu:multi: :loveu: [quote name='bonita']Ja się też cieszkam, że śniegu jeszcze nie ma:evil_lol: Witaj Pysiu:multi: :multi: Witaj [quote name='AlKil']Witaj Edytko! ten mały pomiot uwielbia deszcz, robi wtedy awanturę i wylatuje na dwór, kładzie się w bajorze i jest szczęśliwy. I żadna siła nie zaciągnie jej do domu...:diabloti: Potem się czai na wychodzących i napada...:placz: Nie pamietam kiedy ostatnio miałam na sobie czyste ubranie...:placz: Ty też?? :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Uaktywniam się :) A mnie ktoś ukradł czas i bywam rzadko ;) [quote name='clockwork']mów za siebie... JA NIE :diabloti: cze Pysiasta.. pamietam o Was ... ale nie dam rady nadrobić... chyba że było coś istotnego Ja też o Tobie :loveu: Ale nie kumam co tam piszecie i buahahahaha z powodu braku czasu wchodzę i obawiam sie wciać nie na temat :evil_lol: [quote name='malawaszka']oczywiście że były same istotne rzeczy - Pysia np Ocipiała :diabloti::evil_lol: Ja jestem Ocipiała I a weszka jest Ocipiała II :diabloti: [quote name='Maga100']a jak to sprawdzę? :cool3: Przyjedź i chodź ze mna na spacer :evil_lol: [quote name='Alicja']za Ciebie nie mówiłam :eviltong: a może :hmmmm: Pysia by se nick zmieniła na ocipiala Tak - na Ocipiała I a weszka na Ocipiała II :diabloti: Zapominasz że my w trzy ( ja, weszka i medorowa) ocipiałyśmy :evil_lol: Padam ..Poprostu ze zmęczenia padam przestrasznie :crazyeye: Ale ze od lat jesteście mi wierne i przy mnie trwacie to MUSIAŁAM się tu przyczołgać do WAs :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj Ocipiała na twarzy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ale mi sie ułożyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']Witaj Ocipiała na twarzy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ale mi sie ułożyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weszka .....jak już bedziesz u Pysi ...zrób fotę ...zobaczyłabym :oops:takie cudo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Pysiu :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']Witaj Ocipiała na twarzy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ale mi sie ułożyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahaha lepiej Ci :evil_lol: A na drugi raz to zaręcxzam Ci, że na ulge najlepszy sex :diabloti: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weszka .....jak już bedziesz u Pysi ...zrób fotę ...zobaczyłabym :oops:takie cudo ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Pysiu :multi::multi::multi: Prawda że mam zabójczą koleżanke? Chciałam mnie pozbawić życia zaduszając kroplą kawy w gardle :mad::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie :multi: Wiecie jaka w tym roku jest cudna kolorowa jesień ? :loveu: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaha lepiej Ci :evil_lol: A na drugi raz to zaręcxzam Ci, że na ulge najlepszy sex :diabloti: tego to mi akurat nie musisz mówić :evil_lol: w terapii antynikotynowej tyż najlepszy :evil_lol: Quote
Recommended Posts