Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek Pyśnięta:loveu::loveu:
Witaj ta co ukradła madzie i medora :multi::loveu:

[quote name='Paula_']Cześć babuniu :loveu: Widziałam super foty ze spacerku niufowo-bouvikowego :multi:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l299.jpg sweet :loveu:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l296.jpg Pysia mierzy do wypchania :evil_lol: ;)

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l234.jpg :loveu: drapanko :D
Cześć :loveu: Spacerek był super :loveu: Nie dość że miałam towarzystwo to jeszcze mogłam focić :multi:
Co do wypchania to Zmorke owszem owszem :razz:

[quote name='AlKil']Witaj Pysiu....:oops:
Witaj Ewa :multi::loveu: Widziałam fotki - bowskie :loveu:

[quote name='Alicja']:cool2: i to jest najważniejsiejsze :grins:

WITAJ Pysiaczku :multi::loveu::multi:
Witaj kobieto co ukradła Alicjerydzewską :placz:

Posted

Pysia napisał(a):

Wandzia w ogóle nie reaguje :diabloti: Wandzia to robocik :evil_lol:

Weszko - Wandzia w ogóle ignoruje wszystko łącznie z sobą :evil_lol: To w 100% autystyczny pies żyjący we własnym świecie :evil_lol:

ale ja pytałam o Wandzię a nie o Zmorke :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem co z tymi pajęczynami jest :crazyeye: Jak jeździłam na wieś to zawsze zastanawiałam się dlaczego tesciowa nieustanie sprząta a pajęczyn masa. Myślałam że jej się nie chce głowy do góry zadrzeć :evil_lol: A teraz wiem....Jak dużo zieleni wkoło domu to nieustanna walka z pajęczynami :cool1: Praktycznie za kazdym razem jakąś nić odkrywam jak do góry popatrze :angryy:

I oto moje słodkie marzenia o przytulnym domku na wsi legły w gruzach :shake:
Never!!! :shock: :scared:

A Bahiya w dziedzinei sępienia to się jeszcze duużo musi od mamusi nauczyć :evil_lol: Wzrok i mina Zmorki normalnie szarpią serducho :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:ffcale nie ukradla ;)
Jak nie jak tak :diabloti:

[quote name='Pegaza']Cze Pyska proroku:p

się pozbyla jak zbędnego balastu-Rydzewska:evil_lol:
Rydzewski - uwazaj chłopie :evil_lol:

[quote name='Alicja']:calus: chociaż TY jedna mnie rozumiesz ;)
Zaczynam się bać :-o

[quote name='malawaszka']ale ja pytałam o Wandzię a nie o Zmorke :evil_lol:
Zmorka w stosunku do Wandzi to szałaput i przeciąg :evil_lol:

[quote name='asher']I oto moje słodkie marzenia o przytulnym domku na wsi legły w gruzach :shake:
Never!!! :shock: :scared:

A Bahiya w dziedzinei sępienia to się jeszcze duużo musi od mamusi nauczyć :evil_lol: Wzrok i mina Zmorki normalnie szarpią serducho :lol:
A co mają pajęczyny do przytulności :crazyeye:

Bahiya nie jest do mamusi podobna więc wzroku identycznego mieć nigdy nie będzie :shake:

Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu:

ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Jest przecudowne;):loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Jak nie jak tak :diabloti:

Rydzewski - uwazaj chłopie :evil_lol:

Zaczynam się bać :-o

Zmorka w stosunku do Wandzi to szałaput i przeciąg :evil_lol:

A co mają pajęczyny do przytulności :crazyeye:

Bahiya nie jest do mamusi podobna więc wzroku identycznego mieć nigdy nie będzie :shake:

[quote name='malawaszka']ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu:

[quote name='Medorowa']Jest przecudowne;):loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu:
Jest najwspanialsze :multi::loveu:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh....jaka tu wazelina....jak romantycznie ....

witaj Pysiu :multi:
Witaj Alu :multi: I jaka wazelina :crazyeye: My tylko twierdzimy - zresztą zgodnie z prawda ;) - że życie jest piękne :loveu:

[quote name='Medorowa']Jest przecudowne;):loveu:
:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm:
Buahahahahahahaha:evil_lol: Nie ocipiały tylko są szczęśliwe :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm:
:evil_lol::evil_lol: Powiedziałabym nawet, że jest przezajebiste:Cool!:

Witaj:bigcool:

Posted

mmmrrrrrrraaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: mruczymy sobie :evil_lol: publicznie :evil_lol: booo życie jest piękneeeee :multi: a jak dziś wygrają pisiory to z J spadamy na inną planete :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
mmmrrrrrrraaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: mruczymy sobie :evil_lol: publicznie :evil_lol: booo życie jest piękneeeee :multi: a jak dziś wygrają pisiory to z J spadamy na inną planete :diabloti:

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrraaaaaaauuuuuuuu :loveu::loveu::loveu:
Jak wygraja to zabieram sie z Wami na doczepke :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrraaaaaaauuuuuuuu :loveu::loveu::loveu:
Jak wygraja to zabieram sie z Wami na doczepke :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:to i MY z WAMI :razz:

Posted

O! jakie Wy łaskawe i szczodre!!!! nie dość, że pozwolicie sięzabrać to jeszcze dołożycie z nadwyżek do autobusu ahhh jakież szczęście mnie spotkało, że Was poznałam :loveu::loveu::loveu: