Paula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć babuniu :loveu: Widziałam super foty ze spacerku niufowo-bouvikowego :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l299.jpg sweet :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l296.jpg Pysia mierzy do wypchania :evil_lol: ;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l234.jpg :loveu: drapanko :D Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Pysia']Koondel nie koondel ale morda kochana :eviltong: :cool2: i to jest najważniejsiejsze :grins: WITAJ Pysiaczku :multi::loveu::multi: Quote
Pysia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek Pyśnięta:loveu::loveu: Witaj ta co ukradła madzie i medora :multi::loveu: [quote name='Paula_']Cześć babuniu :loveu: Widziałam super foty ze spacerku niufowo-bouvikowego :multi: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l299.jpg sweet :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l296.jpg Pysia mierzy do wypchania :evil_lol: ;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l234.jpg :loveu: drapanko :D Cześć :loveu: Spacerek był super :loveu: Nie dość że miałam towarzystwo to jeszcze mogłam focić :multi: Co do wypchania to Zmorke owszem owszem :razz: [quote name='AlKil']Witaj Pysiu....:oops: Witaj Ewa :multi::loveu: Widziałam fotki - bowskie :loveu: [quote name='Alicja']:cool2: i to jest najważniejsiejsze :grins: WITAJ Pysiaczku :multi::loveu::multi: Witaj kobieto co ukradła Alicjerydzewską :placz: Quote
Pegaza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cze Pyska proroku:p się pozbyla jak zbędnego balastu-Rydzewska:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pyska proroku:p się pozbyla jak zbędnego balastu-Rydzewska:evil_lol: :calus: chociaż TY jedna mnie rozumiesz ;) Quote
malawaszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Pysia napisał(a): Wandzia w ogóle nie reaguje :diabloti: Wandzia to robocik :evil_lol: Weszko - Wandzia w ogóle ignoruje wszystko łącznie z sobą :evil_lol: To w 100% autystyczny pies żyjący we własnym świecie :evil_lol: ale ja pytałam o Wandzię a nie o Zmorke :evil_lol: Quote
asher Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem co z tymi pajęczynami jest :crazyeye: Jak jeździłam na wieś to zawsze zastanawiałam się dlaczego tesciowa nieustanie sprząta a pajęczyn masa. Myślałam że jej się nie chce głowy do góry zadrzeć :evil_lol: A teraz wiem....Jak dużo zieleni wkoło domu to nieustanna walka z pajęczynami :cool1: Praktycznie za kazdym razem jakąś nić odkrywam jak do góry popatrze :angryy: I oto moje słodkie marzenia o przytulnym domku na wsi legły w gruzach :shake: Never!!! :shock: :scared: A Bahiya w dziedzinei sępienia to się jeszcze duużo musi od mamusi nauczyć :evil_lol: Wzrok i mina Zmorki normalnie szarpią serducho :lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Alicja']:razz:ffcale nie ukradla ;) Jak nie jak tak :diabloti: [quote name='Pegaza']Cze Pyska proroku:p się pozbyla jak zbędnego balastu-Rydzewska:evil_lol: Rydzewski - uwazaj chłopie :evil_lol: [quote name='Alicja']:calus: chociaż TY jedna mnie rozumiesz ;) Zaczynam się bać :-o [quote name='malawaszka']ale ja pytałam o Wandzię a nie o Zmorke :evil_lol: Zmorka w stosunku do Wandzi to szałaput i przeciąg :evil_lol: [quote name='asher']I oto moje słodkie marzenia o przytulnym domku na wsi legły w gruzach :shake: Never!!! :shock: :scared: A Bahiya w dziedzinei sępienia to się jeszcze duużo musi od mamusi nauczyć :evil_lol: Wzrok i mina Zmorki normalnie szarpią serducho :lol: A co mają pajęczyny do przytulności :crazyeye: Bahiya nie jest do mamusi podobna więc wzroku identycznego mieć nigdy nie będzie :shake: Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pysia napisał(a): Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu: ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh....jaka tu wazelina....jak romantycznie .... witaj Pysiu :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pysia napisał(a): Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu: Jest przecudowne;):loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Pysia']Jak nie jak tak :diabloti: Rydzewski - uwazaj chłopie :evil_lol: Zaczynam się bać :-o Zmorka w stosunku do Wandzi to szałaput i przeciąg :evil_lol: A co mają pajęczyny do przytulności :crazyeye: Bahiya nie jest do mamusi podobna więc wzroku identycznego mieć nigdy nie będzie :shake: Jak miło spędzam czas dzisiaj :loveu: Na dekadenckim nieróbstwie z mym ślubnym :loveu: Nieustannie coś robimy i takie dni baaaaaaardzo nam są potrzebne ;) Czyż życie nie jest piękne mimo przeciwności? Odpowiem Wam - jest cudowne :loveu: [quote name='malawaszka']ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu: [quote name='Medorowa']Jest przecudowne;):loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='malawaszka']ooo jak podobnie spędzamy czas :loveu::loveu::loveu: ino, że ja z nieślubnym :evil_lol: i niekoniecznie na takim całkowitym nieróbstwie :diabloti::evil_lol: ale potwierdzam, ze życie jest cudowne :loveu: Jest najwspanialsze :multi::loveu: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosh....jaka tu wazelina....jak romantycznie .... witaj Pysiu :multi: Witaj Alu :multi: I jaka wazelina :crazyeye: My tylko twierdzimy - zresztą zgodnie z prawda ;) - że życie jest piękne :loveu: [quote name='Medorowa']Jest przecudowne;):loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm: Buahahahahahahaha:evil_lol: Nie ocipiały tylko są szczęśliwe :loveu: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ocipiały do reszty .... :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Powiedziałabym nawet, że jest przezajebiste:Cool!: Witaj:bigcool: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmówię Wam - jest obłędne :multi::loveu: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 mmmrrrrrrraaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: mruczymy sobie :evil_lol: publicznie :evil_lol: booo życie jest piękneeeee :multi: a jak dziś wygrają pisiory to z J spadamy na inną planete :diabloti: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 malawaszka napisał(a):mmmrrrrrrraaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: mruczymy sobie :evil_lol: publicznie :evil_lol: booo życie jest piękneeeee :multi: a jak dziś wygrają pisiory to z J spadamy na inną planete :diabloti: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrraaaaaaauuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: Jak wygraja to zabieram sie z Wami na doczepke :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Pysia']Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrraaaaaaauuuuuuuu :loveu::loveu::loveu: Jak wygraja to zabieram sie z Wami na doczepke :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:to i MY z WAMI :razz: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:to i MY z WAMI :razz: Mam nadzieje że Monika nie będzie musiała kupić autobusu :roll: Quote
Vectra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pysia napisał(a):Mam nadzieje że Monika nie będzie musiała kupić autobusu :roll: dołożymy jej z nadwyżek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 O! jakie Wy łaskawe i szczodre!!!! nie dość, że pozwolicie sięzabrać to jeszcze dołożycie z nadwyżek do autobusu ahhh jakież szczęście mnie spotkało, że Was poznałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Vectra napisał(a):dołożymy jej z nadwyżek :evil_lol: Buahahaha tzn ze tak czy siak zostajemy w Polsce :evil_lol: Quote
Recommended Posts