Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć szczęśliwa PYSIU :loveu::loveu::loveu:
Cześć Alu :loveu:
Idę zagrabiać liscie i sprzątać koopy :diabloti: No i robię wieeelkie pranie :cool1: Mam baaardzo emocjonujące zajęcia dzisiaj :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Cześć Alu :loveu:
Idę zagrabiać liscie i sprzątać koopy :diabloti: No i robię wieeelkie pranie :cool1: Mam baaardzo emocjonujące zajęcia dzisiaj :evil_lol:
ja już pranko zrobiłam .....za chwilę poserfuję na desce ..................do prasowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja zamiast robić to wybawiłam się cudownie z Szelmą :loveu: Ma dziewczyna dzisiaj extra humorek :multi: Radosna, szczęsliwa od razu odpowiedziała na zachęte do zabawy i...sędziłysmy tak sporo czasu :loveu: Na koniec widząc uśmiechnięty na maxa pychol szelmowski wypuściłam Zmorke, która dostapiła zaszczytu i została wylizana :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Pewnie że mam i jakby królewna Weszka słuchała lat temu wstecz jak jej mówiłam, że Ju kupił kamere i do niej statyw toby wiedziała :eviltong: Statyw ma mocowanie pasujące do Viktora :p

:splat:no faktycznie

Posted

Pysia napisał(a):
Przestań się już bić po tej głowie bo sobie uszkodzisz resztke komórek :evil_lol:

I będzie miała miąższ :lol::lol::lol:

Witaj, o Radosna!

Posted

asher napisał(a):
I będzie miała miąższ :lol::lol::lol:

Witaj, o Radosna!

Witaj :multi: Ktoś mnie jednak kocha :multi:

Pegaza napisał(a):
Cze Pyska
a ja zamiast sprzątać siedze tu i pisze:p
ale juz za chwile znikam z ekranu:p bye

Ja prawie spałam kiedy nad moją głową pojawił się złowrogi cień i rzekł: " Kawa jaśnie pani gotowa" :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witaj o szczęśliwa istoto ;)
Witaj Alu w Raju :evil_lol:

[quote name='dealer']wstapilam w progi raju i nawet mnie piorun nie strzelil:evil_lol:witaj janielska Ave Pysiu:p
Bo to jest szczególny raj ;) Przyjmuje wszystkich bez wyjatku ;) Wystarczy tylko kochać psy :evil_lol:

Idę się odpchlić :diabloti:

Posted

Cześć Babciu Pysiu:loveu:
Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol:
I mam pytanie.... Czemu Cię jeszcze u mnie nie było??:mad: :evil_lol:
Reaktywowałam galerię- są nowe zdjęcia:cool3:
Cho....;)

Posted

Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol:
Trzymam kciuki za domek dla niej:p
Reaktywowałam galerię- są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też...
Cho....;)

Posted

Są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też...
Cho....;)

brrrrr:angryy: dogomuł cholerny......:mad:2 godziny już wysyłam posta:angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysiuniu czy posypałaś się już proszeczkiem na pchełki??? :evil_lol::loveu:

Nie ale zakropiłam się Frontline :eviltong:

Alicjarydzewska napisał(a):
:hmmmm:....Pysiu , masz wspólne kosmetyki z jeżykami
:klacz: dla Pysi za sprawną akcję

Proszek na pchełki gdzieś się zagubił :placz:
A Pysia wykonała tylko malutenieńką cząstke bo reszte męczy się Weszka..... Nie mnie brawa się należą :shake:

bouvik napisał(a):
Są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też...
Cho....;)

brrrrr:angryy: dogomuł cholerny......:mad:2 godziny już wysyłam posta:angryy:

Byłam w locie i nawet próbowałam wysłać posta :cool1: Ale okazało się to niemozliwe

bouvik napisał(a):
upsssssss:oops: sorki Pysiu za zaśmiecanie galerii ale to przez dogomuła:mad::angryy:
Pisało, że nie wysłało posta.....

Buahahahahah mnie nie udało się u Ciebie ani raz za to To bie u mnie - mnogo razy :evil_lol:

:multi:Doberek

Witaj Alu

Stała się dzisiejszego ranka niemożebna rzecz :crazyeye: Zadzwonił budzik i ja nie mogłam się podnieść :crazyeye: Budzik po lewej mojej stronie a mnie jakby sparaliżowało calutką tą strone. Szyja, ręka i w ogóle reszta nie dość że masakrycznie zbolała to na dodatek nie słuchająca mnie :roll: Zmierzyłam sobie temperaturę i mam gorączke więc to nie zawał. Teraz uczę sie pisać wyłącznie jedną ręką i obdzwaniam lekarzy. Mojego dzisiaj nie ma :cool1: Jest dopiero jutro od 15-tej a ja nie dość ze muszę mieć L4 to chyba baaaaaaaaaaaaardzo potrzebuję leków :placz: Jestem sama...Nie wiem jak się ubiorę...Nie wiem jak dojadę do jakiegoś lekarza....Nic nie wiem oprócz tego że towarzyszy mi ból i jestem niepełnosprytna :roll:

Posted

Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny! Pysiu nie "umieraj"! Wsiadaj na Zmorkę i hola do lekarza...ale co to za diabelstwo tak Cię uniesprytniło?

Zdjecia dziewczynek w chustach boskie!:loveu:

Posted

O masz .....Pysiu współczuję Ci ......:shake:

Jestem słaba jak niemowle...Cholera...Co mi jest? :crazyeye:

LAZY napisał(a):
Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny! Pysiu nie "umieraj"! Wsiadaj na Zmorkę i hola do lekarza...ale co to za diabelstwo tak Cię uniesprytniło?

Zdjecia dziewczynek w chustach boskie!:loveu:

Jeszcze nie umieram ;) Na Zmorke nie wsiądę bo ona sama wystraszona moimi dziwnymi ruchami tuli się do mnie bez przerwy i mnie wylizuje :crazyeye: Dziwne bo ona aż tak przytulańska nie jest :shake:
Prawda że dziewczynki śliczne w chustach? :loveu: A na dodatek wczoraj Szelma ślicznie bawiła się ze Zmorką :loveu::multi: