Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć szczęśliwa PYSIU :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć szczęśliwa PYSIU :loveu::loveu::loveu: Cześć Alu :loveu: Idę zagrabiać liscie i sprzątać koopy :diabloti: No i robię wieeelkie pranie :cool1: Mam baaardzo emocjonujące zajęcia dzisiaj :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Alu :loveu: Idę zagrabiać liscie i sprzątać koopy :diabloti: No i robię wieeelkie pranie :cool1: Mam baaardzo emocjonujące zajęcia dzisiaj :evil_lol: ja już pranko zrobiłam .....za chwilę poserfuję na desce ..................do prasowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A ja zamiast robić to wybawiłam się cudownie z Szelmą :loveu: Ma dziewczyna dzisiaj extra humorek :multi: Radosna, szczęsliwa od razu odpowiedziała na zachęte do zabawy i...sędziłysmy tak sporo czasu :loveu: Na koniec widząc uśmiechnięty na maxa pychol szelmowski wypuściłam Zmorke, która dostapiła zaszczytu i została wylizana :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pysia napisał(a): Pewnie że mam i jakby królewna Weszka słuchała lat temu wstecz jak jej mówiłam, że Ju kupił kamere i do niej statyw toby wiedziała :eviltong: Statyw ma mocowanie pasujące do Viktora :p :splat:no faktycznie Quote
Pysia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 malawaszka napisał(a)::splat:no faktycznie Przestań się już bić po tej głowie bo sobie uszkodzisz resztke komórek :evil_lol: Quote
asher Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pysia napisał(a):Przestań się już bić po tej głowie bo sobie uszkodzisz resztke komórek :evil_lol: I będzie miała miąższ :lol::lol::lol: Witaj, o Radosna! Quote
Pegaza Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cze Pyska a ja zamiast sprzątać siedze tu i pisze:p ale juz za chwile znikam z ekranu:p bye Quote
Pysia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 asher napisał(a):I będzie miała miąższ :lol::lol::lol: Witaj, o Radosna! Witaj :multi: Ktoś mnie jednak kocha :multi: Pegaza napisał(a):Cze Pyska a ja zamiast sprzątać siedze tu i pisze:p ale juz za chwile znikam z ekranu:p bye Ja prawie spałam kiedy nad moją głową pojawił się złowrogi cień i rzekł: " Kawa jaśnie pani gotowa" :evil_lol: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wstapilam w progi raju i nawet mnie piorun nie strzelil:evil_lol:witaj janielska Ave Pysiu:p Quote
Pysia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj o szczęśliwa istoto ;) Witaj Alu w Raju :evil_lol: [quote name='dealer']wstapilam w progi raju i nawet mnie piorun nie strzelil:evil_lol:witaj janielska Ave Pysiu:p Bo to jest szczególny raj ;) Przyjmuje wszystkich bez wyjatku ;) Wystarczy tylko kochać psy :evil_lol: Idę się odpchlić :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pysiuniu czy posypałaś się już proszeczkiem na pchełki??? :evil_lol::loveu: Quote
bouvik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Babciu Pysiu:loveu: Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol: I mam pytanie.... Czemu Cię jeszcze u mnie nie było??:mad: :evil_lol: Reaktywowałam galerię- są nowe zdjęcia:cool3: Cho....;) Quote
bouvik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Babciu Pysiu:loveu: Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol: Trzymam kciuki za domek dla niej:p I mam pytanie.... Czemu Cię jeszcze u mnie nie było??:mad: :evil_lol: Reaktywowałam galerię- są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też... Cho....;) Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :hmmmm: ....Pysiu , masz wspólne kosmetyki z jeżykami ;) :klacz: dla Pysi za sprawną akcję ;) Quote
bouvik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Babciu Pysiu:loveu: Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol: Trzymam kciuki za domek dla niej:p I mam pytanie.... Czemu Cię jeszcze u mnie nie było??:mad: :evil_lol: Są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też... Cho....;) brrrrr:angryy: dogomuł cholerny......:mad:2 godziny już wysyłam posta:angryy: Quote
bouvik Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 upsssssss:oops: sorki Pysiu za zaśmiecanie galerii ale to przez dogomuła:mad::angryy: Pisało, że nie wysłało posta..... Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi::multi:Doberek :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 malawaszka napisał(a):Pysiuniu czy posypałaś się już proszeczkiem na pchełki??? :evil_lol::loveu: Nie ale zakropiłam się Frontline :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm:....Pysiu , masz wspólne kosmetyki z jeżykami :klacz: dla Pysi za sprawną akcję Proszek na pchełki gdzieś się zagubił :placz: A Pysia wykonała tylko malutenieńką cząstke bo reszte męczy się Weszka..... Nie mnie brawa się należą :shake: bouvik napisał(a):Cześć Babciu Pysiu:loveu: Gratuluję udanej akcji łapania biednej Pepe :multi: Uparta bestyja z Ciebie:lol: Trzymam kciuki za domek dla niej:p I mam pytanie.... Czemu Cię jeszcze u mnie nie było??:mad: :evil_lol: Są nowe zdjęcia :cool3: - twojej wnusi też... Cho....;) brrrrr:angryy: dogomuł cholerny......:mad:2 godziny już wysyłam posta:angryy: Byłam w locie i nawet próbowałam wysłać posta :cool1: Ale okazało się to niemozliwe bouvik napisał(a):upsssssss:oops: sorki Pysiu za zaśmiecanie galerii ale to przez dogomuła:mad::angryy: Pisało, że nie wysłało posta..... Buahahahahah mnie nie udało się u Ciebie ani raz za to To bie u mnie - mnogo razy :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Doberek Witaj Alu Stała się dzisiejszego ranka niemożebna rzecz :crazyeye: Zadzwonił budzik i ja nie mogłam się podnieść :crazyeye: Budzik po lewej mojej stronie a mnie jakby sparaliżowało calutką tą strone. Szyja, ręka i w ogóle reszta nie dość że masakrycznie zbolała to na dodatek nie słuchająca mnie :roll: Zmierzyłam sobie temperaturę i mam gorączke więc to nie zawał. Teraz uczę sie pisać wyłącznie jedną ręką i obdzwaniam lekarzy. Mojego dzisiaj nie ma :cool1: Jest dopiero jutro od 15-tej a ja nie dość ze muszę mieć L4 to chyba baaaaaaaaaaaaardzo potrzebuję leków :placz: Jestem sama...Nie wiem jak się ubiorę...Nie wiem jak dojadę do jakiegoś lekarza....Nic nie wiem oprócz tego że towarzyszy mi ból i jestem niepełnosprytna :roll: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 O masz .....Pysiu współczuję Ci ......:shake: Quote
LAZY Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny! Pysiu nie "umieraj"! Wsiadaj na Zmorkę i hola do lekarza...ale co to za diabelstwo tak Cię uniesprytniło? Zdjecia dziewczynek w chustach boskie!:loveu: Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):O masz .....Pysiu współczuję Ci ......:shake: Jestem słaba jak niemowle...Cholera...Co mi jest? :crazyeye: LAZY napisał(a):Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny! Pysiu nie "umieraj"! Wsiadaj na Zmorkę i hola do lekarza...ale co to za diabelstwo tak Cię uniesprytniło? Zdjecia dziewczynek w chustach boskie!:loveu: Jeszcze nie umieram ;) Na Zmorke nie wsiądę bo ona sama wystraszona moimi dziwnymi ruchami tuli się do mnie bez przerwy i mnie wylizuje :crazyeye: Dziwne bo ona aż tak przytulańska nie jest :shake: Prawda że dziewczynki śliczne w chustach? :loveu: A na dodatek wczoraj Szelma ślicznie bawiła się ze Zmorką :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :crazyeye:cholera wczoraj się tak doprawiłaś :shake: Ju mnie zamorduje :placz: Quote
bouvik Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć bidulko:shake: Co za paskudztwo ci się zaś przyplątało?? Moze potrzebujesz transportu do lekarza?? Służe pomocą:lol: Quote
Recommended Posts