Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']O! jakie Wy łaskawe i szczodre!!!! nie dość, że pozwolicie sięzabrać to jeszcze dołożycie z nadwyżek do autobusu ahhh jakież szczęście mnie spotkało, że Was poznałam :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:to ja dołożę jeszcze ........coś dla Pysi :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
O! jakie Wy łaskawe i szczodre!!!! nie dość, że pozwolicie sięzabrać to jeszcze dołożycie z nadwyżek do autobusu ahhh jakież szczęście mnie spotkało, że Was poznałam :loveu::loveu::loveu:

widzisz :loveu: :loveu: powinnaś codzień losowu dziękowac za takie szczęście :loveu: :loveu:

Pysia napisał(a):
Buahahaha tzn ze tak czy siak zostajemy w Polsce :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może na bilet starczy ze zrzuty , ulgowy :oops: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
które :razz: :evil_lol:

O kurcze :oops: Zaponiałam o Tobie :evil_lol: cofam - nadal nie są bezpieczne :diabloti: A które? No...te....no wiesz.....te co będą jak wygram w lotka :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']wpadłam po dłuższej nieobecności i co?
I oczywiście o pieniądzach gadacie :shake::diabloti:
Burżuje :diabloti:
Och ale najpierw mruczałyśmy z Weszka publicznie i oznajmiałyśmy całemu światu że jesteśmy szczęśliwe, a Ala nam powiedziała ze ocipiałyśmy :evil_lol:

Posted

I ja i ja :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bo skąd kurna ja bym na ten autobus wzięła szmal :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pyśka co tam autobus w świąteczne dni kursuje więc żaden problem:evil_lol: się zdecyduj lot zamów i w góre:evil_lol:
Nie ma PO co :evil_lol: Jestem POprawna POlitycznie :evil_lol:

Posted

Witam radośnie !!! :multi:
Melduję, że Ballada z Killerem też są poprawni POlitycznie...
Dzisiaj o poranku wspólnymi siłami unicestwiali pluszowego kaczorka!:diabloti:
Pierwszy raz zapanowała taka współpraca, a Albi przyglądał się temu pełen aprobaty...:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']to się ciesze
Ja też :multi::multi::multi: Zwariuję ze szczęścia :multi::multi::multi:

[quote name='AlKil']Witam radośnie !!! :multi:
Melduję, że Ballada z Killerem też są poprawni POlitycznie...
Dzisiaj o poranku wspólnymi siłami unicestwiali pluszowego kaczorka!:diabloti:
Pierwszy raz zapanowała taka współpraca, a Albi przyglądał się temu pełen aprobaty...:evil_lol:
:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Wiwat Ballada i Killer :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: I Albi oczywiście też :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
o rany - ocipiała do reszty :diabloti::evil_lol:

Buahahahahaha :evil_lol: Wybuchnęłam takim śmiechem, że mój szef popatrzył na mnie o tak:crazyeye: Co prawda szybko mu przeszło bo podniosłam głowe i popatrzałam się na niego powłóczystym wzrokiem :diabloti: Buahahahahahaha zaraz zejdę :evil_lol: Mam tyle energii że rozniosę świat dzisiaj chyba :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

:multi::multi::multi:Pysia nam ocipiała do reszty :multi::multi::multi:

Witanko :multi:poprawnej POlitycznie POlsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi::multi::multi: Ale to nie ja ocipiałam tylko świat cały :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Witanko :multi::multi::multi: Ale to nie ja ocipiałam tylko świat cały :loveu::loveu::loveu:

chyba POcipiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czy my mamy teraz V RP, czy wróciliśmy do III, bo się pogubiłam z tego szczęścia? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']chyba POcipiałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czy my mamy teraz V RP, czy wróciliśmy do III, bo się pogubiłam z tego szczęścia? :hmmmm:
Jak Ty mnie znasz :loveu::loveu::loveu:
A czy to ważne która? Ważne że nie kwacze :evil_lol:

Posted

a mnie to lotto czy jest kwa czy PO .. i tak jedna klika :diabloti:
dopóki nie odbiorą netu niech se robią co chcą :evilbat:
mnie tam dobrze na tym świecie :D

Posted

Medorowa napisał(a):
Przyszłam tylko powiedzieć,że kocham życie:Cool!::Cool!:

Ja też :multi: Ja też :multi: Znaczy kocham życie :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a mnie to lotto czy jest kwa czy PO .. i tak jedna klika :diabloti:
dopóki nie odbiorą netu niech se robią co chcą :evilbat:
mnie tam dobrze na tym świecie :D

A mnie nie wszystko jedno :eviltong: Ci pewnie mi strony netowej inwigilować nie będą :evil_lol: A już się bałam że pójdę za kratki za niezarejestrowanie stronki o psach w sądzie :diabloti::evil_lol:

Chciałam jeszcze dodać że chociaż nikt mnie nie kocha to i tak KOCHAM życie :evil_lol::loveu::multi:

Tak, wiem - ocipiałam :diabloti: