anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ten niedźwiadek a raczej zajączek to bouvikowa Wandzia Co do szacunku to powiem Ci w tajemnicy, że ciężko było Wiem, wiem :cool3: :loveu: Ale dałaś rade :multi: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='LAZY']Ależ cudowne te czarnuchy! Bahiya przepiękna!!! Udała CI się Pysiu, oj udała!:loveu: :oops: Dziękujemy :loveu: [quote name='dealer']cuuuudne foty.....:loveu:i cudny poranek w ktory to witam cie Pysiu:multi: Witam Cię moja dealerko :multi: [quote name='Alicjarydzewska']ale cię wygło ....u nas kidze :diabloti: witaj PYSIU :multi: Witaj :) [quote name='dealer']ano wyglo mnie:cool1::diabloti: :crazyeye: [quote name='Medorowa']Posikam się:evil_lol: Idę se dalej:cool1: Tylko nie tutaj proszę :cool1: Natychmiast wyjdź na dwór:mad: [quote name='dealer']bardzo dobrze..idz dalej sikac nie tu:diabloti: Racja [quote name='Medorowa']Nie byłabym sobą, gdybym teraz wyszła:diabloti: A sio ... [quote name='dealer']dlaczego nie jestem zdziwiona:diabloti: Buahahahahaha [quote name='Medorowa']:niewiem::niewiem::niewiem: :diabloti: No i mamy problem .. [quote name='dealer']ooo moja droga....nie uwierze ze zabraklo ci slow:diabloti: Ona ściemnia ... Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Pysia'] Tylko nie tutaj proszę :cool1: Natychmiast wyjdź na dwór:mad: Na dworez mam doooopssko wystawiać:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale z cia wyrodna babka:shake: Racja A sio ... Sio Dilerowa, słyszała:diabloti::diabloti: Buahahahahaha No i mamy problem .. Współczuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona ściemnia ... Nigdy w życiu:shake::shake: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oczywiscie ze nie nadrobilam ...cichaczem zagladam i zosatwiam dyskretny slad blyszczyka na poscie....buziaki Nie oglądałaś fot :crazyeye::placz: Po licho ja je wstawiam :-( [quote name='malawaszka']hahaha przeczytałam na posadzce i zastanawiałam się czemu Aga u Pysi całowała podłogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na dole przydałoby się mycie tychze podłóg po dzisiejszej rannej pogodzie :evil_lol: [quote name='Medorowa']Wstydam siem:roll::roll: A Ty co znowu? :crazyeye: Nago chodzisz po ulicy? :diabloti: [quote name='Vectra']już nie muli dawaj 300 fot :diabloti: Daj mi czas ...tak z miesiac :diabloti: [quote name='anetta']Wiem, wiem :cool3: :loveu: Ale dałaś rade :multi: Dałam :multi::multi::multi: No i koniec pięknej pogody :roll: A tak było miło ...No cóż ;) Byle do wiosny :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Medorowa']Nigdy w życiu:shake::shake: " Nie wierz nigdy kobiecie Bo gdy ujrzysz swój błąd To przepadniesz z kretesem ...." :diabloti: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Justynka mnie molestuje o foty więc wstawiam ;) Psiurki dwie :) Zachłanne ;) Jedna bardziej Pająk we własnej osobie :evil_lol: Szczyl :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 I następne :) Stado Wandzia ze Zmorką w wielkiej trawie :) j.w. Wandzia Poszukiwanie nornic Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :multi::multi::multi:Foty ...widziałam ....foty .........i czarno czarne psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zdjęcia wyoglądałam.... poczytać nie dam rady :roll: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l228.jpg :loveu::loveu::loveu: śliniaczek Bahija czy jak tej tam u Justynki było :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Foty ...widziałam ....foty .........i czarno czarne psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czarne :crazyeye: Ja nie mam czarnych psów :diabloti: [quote name='clockwork']zdjęcia wyoglądałam.... poczytać nie dam rady :roll: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l228.jpg :loveu::loveu::loveu: śliniaczek Bahija czy jak tej tam u Justynki było :hmmmm: Nie umiesz czytać? :diabloti: Tak - niufoupiór Bahiya jest u Justynki ;) Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Pysia']Nie umiesz czytać? :diabloti: Tak - niufoupiór Bahiya jest u Justynki ;) nie umiem.... starość mnie nawiedziła :placz::placz: na oki sie rzuciło... nie widze literek BAHIYA!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: a ja oddałam wczoraj auto do mechaniora.... wjeżdżam na plac a tam znów 3 burki (jak u blacharza :roll: ) 2 koondle iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... i co???? :razz::razz::razz::razz: NIUF :grins: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']nie umiem.... starość mnie nawiedziła :placz::placz: na oki sie rzuciło... nie widze literek BAHIYA!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: a ja oddałam wczoraj auto do mechaniora.... wjeżdżam na plac a tam znów 3 burki (jak u blacharza :roll: ) 2 koondle iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... i co???? :razz::razz::razz::razz: NIUF :grins: Porób niufowi fotki i zanotuj jak ma na imie i skąd on :modla::modla::modla: Quote
Pegaza Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam Sarnów:p o te mi sie podoba:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l199.jpg miłego wieczorku:p Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Pegaza']Witam Sarnów:p o te mi sie podoba:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l199.jpg miłego wieczorku:p Witam Rude Śląską :) Zrobiłam dzisiaj lot nad ziemią :cool1: Szelma się co nieco za bardzo rozpędziła :mad: Jestem cała obolała :razz: A Szelmisko stwierdziło, że to świetna zabawa jak Pysia leży na ziemi i dawaj mnie zalizywać, obskakiwać i łapać za ubranie :evil_lol: Nie mogłam się najpierw ze śmiechu podnieść a potem....poczułam że zyję :diabloti: Quote
Pysia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dalsze foty :) Zmoreczka :) Wandzia Jakiś upiór :evil_lol: Jeszcze raz ;) Szukam skarbów :diabloti: Quote
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :razz:...dokończyłam oglądanie 50 fot :grins: Quote
Pysia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...dokończyłam oglądanie 50 fot :grins: I chciało Ci się? :diabloti: Witajcie w ten jeszcze nie wiem jaki dzien ;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cze Pysia ja wiem mój się zaczął h.....:roll: niestety pech jak ta cyfra 13 ale Tobie życze jak najbardziej udanego:p Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Pysia']I chciało Ci się? :diabloti: Witajcie w ten jeszcze nie wiem jaki dzien ;) witaj :multi::multi::multi:w ponury jesienny dzień :razz: Quote
malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :crazyeye: 6.50???? PYSIA!!!!! :mdleje: muszę się kiedyś z Wami wybrać na skacerek :loveu: jak Wandzia na małe szczekacze reaguje???? :evil_lol: Quote
bouvik Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Witaj Pysiowa:multi: Wstawaj!! Szkoda dnia;) Poza tym obiecałaś mi kawkę i ciasteczko:cool3::cool3::evil_lol: Waszko dawaj z nami na spacerek, bo moja Wandzia wszystko małe ignoruje:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysia ja wiem mój się zaczął h.....:roll: niestety pech jak ta cyfra 13 ale Tobie życze jak najbardziej udanego:p Wszystko co złe kończy się szybko ;) I dla Ciebie zaświeci dzisiaj słoneczko :) [quote name='Alicja']witaj :multi::multi::multi:w ponury jesienny dzień :razz: Jaki ponury Alu :crazyeye: Słoneczko świeci za oknem :multi: A że zimno.... No cóż - przyroda tez potrzebuje wolnego ;) [quote name='malawaszka']:crazyeye: 6.50???? PYSIA!!!!! :mdleje: muszę się kiedyś z Wami wybrać na skacerek :loveu: jak Wandzia na małe szczekacze reaguje???? :evil_lol: Wandzia w ogóle nie reaguje :diabloti: Wandzia to robocik :evil_lol: [quote name='bouvik']Witaj Pysiowa:multi: Wstawaj!! Szkoda dnia;) Poza tym obiecałaś mi kawkę i ciasteczko:cool3::cool3::evil_lol: Waszko dawaj z nami na spacerek, bo moja Wandzia wszystko małe ignoruje:evil_lol: Czekam przecież z kawą kobieto :cool3: Weszko - Wandzia w ogóle ignoruje wszystko łącznie z sobą :evil_lol: To w 100% autystyczny pies żyjący we własnym świecie :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Pysia']Porób niufowi fotki i zanotuj jak ma na imie i skąd on :modla::modla::modla: no i doopa.... dziś miałam cały dzień gonienia :mdleje: tera czytam co u Ciebie .... a rządowa juz odebrana :roll: mam wrócić do niego??? :razz: ale to chyba bezpapierowy niuf... koondel czyli :cool1: Quote
Pysia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='clockwork']no i doopa.... dziś miałam cały dzień gonienia :mdleje: tera czytam co u Ciebie .... a rządowa juz odebrana :roll: mam wrócić do niego??? :razz: ale to chyba bezpapierowy niuf... koondel czyli :cool1: Koondel nie koondel ale morda kochana :eviltong: Quote
Recommended Posts