Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye:cholera wczoraj się tak doprawiłaś :shake: Ju mnie zamorduje :placz:

Nie zamorduje ;)
bouvik napisał(a):
Cześć bidulko:shake: Co za paskudztwo ci się zaś przyplątało??
Moze potrzebujesz transportu do lekarza?? Służe pomocą:lol:

Potrzebuję bo znalazłam swojego lekarza . A Ju gdzieś w Bielsku się pałęta :cool1:
Ja pierdziele...Alem słaba :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
Byłaś u lekarza???? :roll:

Byłam

Alicjarydzewska napisał(a):
Pysiu ...co u Ciebie :razz::razz::razz:

Umieram....Nie mogę siedzieć bo mnie boli, pisać też nie mogę bo jedną ręką to rudne :roll: Mam zapalenie krąża i chyba mięśnia barkowego też. Przewiało mnie gdzieś :cool1:
Idę robić to co robię cały dzień - spać ...Dobranoc .

Posted

Pysia napisał(a):
Byłam

Umieram....Nie mogę siedzieć bo mnie boli, pisać też nie mogę bo jedną ręką to rudne :roll: Mam zapalenie krąża i chyba mięśnia barkowego też. Przewiało mnie gdzieś :cool1:
Idę robić to co robię cały dzień - spać ...Dobranoc .

:glaszcze: cóż innego mogę zrobić jak tylko współczuć ....oby jutro było lepiej :razz:

Posted

Pysia napisał(a):

Stała się dzisiejszego ranka niemożebna rzecz :crazyeye: Zadzwonił budzik i ja nie mogłam się podnieść :crazyeye: Budzik po lewej mojej stronie a mnie jakby sparaliżowało calutką tą strone. Szyja, ręka i w ogóle reszta nie dość że masakrycznie zbolała to na dodatek nie słuchająca mnie :roll: Zmierzyłam sobie temperaturę i mam gorączke więc to nie zawał. Teraz uczę sie pisać wyłącznie jedną ręką i obdzwaniam lekarzy. Mojego dzisiaj nie ma :cool1: Jest dopiero jutro od 15-tej a ja nie dość ze muszę mieć L4 to chyba baaaaaaaaaaaaardzo potrzebuję leków :placz: Jestem sama...Nie wiem jak się ubiorę...Nie wiem jak dojadę do jakiegoś lekarza....Nic nie wiem oprócz tego że towarzyszy mi ból i jestem niepełnosprytna :roll:

Pysiu...zdroweczka duzo zycze...kurcze to takie grypowe to co opisujesz....moj ma zapalenie krtani i juz na prochach siedzi znaczy sie dostal antybiotyk.....

wiec buziaki ,.....

Posted

:glaszcze: cóż innego mogę zrobić jak tylko współczuć ....oby jutro było lepiej :razz:

Dzisiaj jest ciut lepiej :multi: Sama się podniosłam :multi:Boli nadal ale ręka lewą ruszam :multi: Fajne uczucie :loveu:
Pegaza napisał(a):
Cze biedna Pysiu:glaszcze:

oj to Cie faktycznie coś wzięło,odpoczywaj może jutro będzie lepiej....:calus:

Dzisiaj też pospię to może jutro wstanę w formie ;)

malawaszka napisał(a):
:placz: ojj biedna Ty :placz: zdrowiej szybko!!! :drinking:

Dobrze - postaram się ;)

Vectra napisał(a):
Pyśka , nie daj sie chorobie , miodek , czosnek , soczek malinowy

Na to ani miodek ani czosnej ani soczek nie pomoże :shake: Smarowanko najlepsze ;)
Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Pysiu...zdroweczka duzo zycze...kurcze to takie grypowe to co opisujesz....moj ma zapalenie krtani i juz na prochach siedzi znaczy sie dostal antybiotyk.....

wiec buziaki ,.....

To nie grypa tylko zapalenie mięśni okrężnych górnej partii kręgosłupa :cool1: Zlokalizowane dokładnie poniżej kręgów szyjnych na wysokości łopatki i stąd taki ból :razz:

Posted

bonita napisał(a):
U la la , to musiało boleć :shake:, niech TZ szybko wraca i Cię smaruje porządnie maściami :)

Zdrówka :)

TZ już mnie rano wysmarował ;) I niech lepiej pracuje a nie szybko wraca ;)
Leżałyśmy sobie dzisiaj z Szelmą na dywanie w salonie ;) Grzała mnie cudownie :loveu: Ale potem postanowiła zapolować na kotka i poszła na dół :mad:

Posted

Ja taka dora dusza jestem :loveu: i przyszłąm powiedzieć, że dziś jest kumulacja w totku i można wygrać 3000000:diabloti::diabloti::diabloti:

a!
I żeby wigrać trzeba grać:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
hej, wpadlam zobaczyc czy zyjesz i jak sie masz:pale widze ze juz kijem machasz to znaczy ze lepiej:diabloti:

Buahahahaha jakbym nie machała tobym kota już nie miała :evil_lol:

:multi::multi::multi:Witaj co nieco ozdrowiona ;)

Witaj :multi::multi::multi:
Rozsyłam ludziom dane o trzech psach do adopcji :cool1:

bonita napisał(a):
Ja taka dora dusza jestem :loveu: i przyszłąm powiedzieć, że dziś jest kumulacja w totku i można wygrać 3000000:diabloti::diabloti::diabloti:

a!
I żeby wigrać trzeba grać:diabloti:

Babo wredsna mnie ten lotek latający przed oczami zaczyna irytować a Ty mi tu o nim :angryy: Niech ja Cię złapię kiedys ...;):evil_lol:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
nie tylko Ciebie....mnie tez wnerwia...bo lata i jest upierdliwy dosc mocno:angryy:

No cóż;) Jako że nie ma innej rady trzeba z upierdliwym Lotto jakoś poradzić olewajac go :evil_lol:

anetta napisał(a):
Uffff, ciesze się że już lepiej sie czujesz! :multi:

Owszem - lepiej :p Ale senna jestem nieustannie :crazyeye: Zesztywniające zapalenie mięśni kręgosługa trochę puściło dzieki wygrzewaniu się ale za oknem słonko a ja czuję się jak uwięziona w wieży królewna :cool3: I nawet warkocza nie posiadam :roll: Co ja biedna mam począć? :cool1:

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj kontuzjowana babciu :loveu: Zdrówka :kciuki:

Buahahaha i przez moment poczułam się prawdziwą babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysiu ....już chcesz być Babcią :razz:
Ponoć jestem :evil_lol:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']ocho ...chyba lotto znikneło......:diabloti:
extra cacy....
miłego dnia zycze:loveu:
Nie ma Lotto :multi:
Witajcie w mglisty dzionek :multi: