Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo to co powinno porządne zadupie mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]miasto ma RYNEK ;)[/FONT] Ale ja nie mieszkam w mieście tylko tam gdzie zawsze chciałam - czyli na wsi :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']Ale ja nie mieszkam w mieście tylko tam gdzie zawsze chciałam - czyli na wsi :loveu: [FONT=Arial]a ja wolałabym na wsi ....a mieszkam na zadupiu :diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja wolałabym na wsi ....a mieszkam na zadupiu :diabloti:[/FONT] Buahahahahahaha:evil_lol: Poprawiłaś mi humor :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahaha:evil_lol: Poprawiłaś mi humor :loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wiedziałam .....:eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia'] A teraz Zmorka co robiaca? Zgadnijcie :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l.4.jpg Pokazująca Ci język:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 byłam qrde zapracują mnie na smierć:angryy::angryy::angryy: Quote
Maga100 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']No to dość poważne pytanie....KIM JESTEŚ?? :crazyeye::evil_lol: nimfą :loveu: Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wiedziałam .....:eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Wróżka cycus:crazyeye: [quote name='madzia i medor']Pokazująca Ci język:cool1::cool1::cool1::diabloti: Wam a nie mnie :eviltong: [quote name='BeaC']byłam qrde zapracują mnie na smierć:angryy::angryy::angryy: Nie daj się ;) [quote name='Maga100']nimfą :loveu: Buahahahaha :evil_lol: Tearz to będę miała sny z nimfą w roli głównej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wiem że nikt tu nie wchodził ale ...Miałam najpier piekny początek dnia :multi: Okazuje się, że moje podwórko już kolejny rok służy jesienią jako miejsce do snu przelatujących w sina dal ptaków :loveu: Kiedy rano wyszłam na taras w moje uszy uderzył śpiew, rozmowy i ptasi trel :) Zdziwiona przyjrzałam się blizej drzewkom i krzaczkom - aż całe się ruszały :crazyeye: Przy moim gwałtowniejszym ruchu chmura praszków zerwała się z głośnym krzykiem do lotu :p Była mgła i dokładnie nie widziałam co to za ptaszki ale chyba szpaki albo kosy - bo ta wielkość i kolor w otulinie mgłowej ;) Pomyślałam sobie, że musimy zrobić karmniki :) Nasze podwórko jest jedyne w pobliżu gdzie koty nie wchodzą ;) Ptaki tu sa bezpieczne więc wiosna mają mase gniazdek a jesienią miejsce do odpoczynku przed dalszym lotem :multi: Potem poszłam na poczte i do tej pory trzęsie mnią wściekłość na tą instytucje :angryy: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]:mad::mad::mad:a ja tu wieczorem byłam ....... i napisałam posta .......:angryy::angryy::angryy: i wys łałam ................:angryy::angryy::angryy: i ktoś zapierdzielił .....:angryy::angryy::angryy: i od nocy nie mialam DOGO i całe rano :angryy::angryy::angryy::angryy: WITAJ PYSIU :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad::mad::mad:a ja tu wieczorem byłam .......[/FONT] [FONT=Arial]i napisałam posta .......:angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]i wys łałam ................:angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]i ktoś zapierdzielił .....:angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]i od nocy nie mialam DOGO i całe rano :angryy::angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]WITAJ PYSIU :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Widocznie wczoraj przekroczyłaś limit postów :diabloti: A dzisiaj się nad Tobą zlitowali :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']widziałam tu śliczne jeżyki :diabloti:[/quote] A ja mam kilka zaprzyjaźnionych ropuch ogrodowych to przy najbliższej okazji Ci podrzucę :diabloti: Quote
Vectra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Pysia']A ja mam kilka zaprzyjaźnionych ropuch ogrodowych to przy najbliższej okazji Ci podrzucę :diabloti:[/quote] wiedziałam że myślisz o mnie :loveu: :loveu: :loveu: wredny babulec :mad: :diabloti: Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Vectra']wiedziałam że myślisz o mnie :loveu: :loveu: :loveu: wredny babulec :mad: :diabloti:[/quote] :crazyeye: Ja :crazyeye: Nigdy w życiu :shake: Jam anielica :loveu: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj ptaszkowa babciu :loveu: :multi: [quote name='Pysia']Niebo nocą przewaznie wygląda dla większości ludzi jak z horroru ;) To prymitywne piękno :loveu: Uwielbiam księżycowe niebo nocą :loveu: Piękne, takie niepokojąco podniecające :razz: [quote name='Pysia']Co do czytania....Musiałabym sobie wziąść roczny urlop aby u Was wsio wyczytać :diabloti: To masz tak jak ja :roll: Mimo najszczerszych chęci, nie wyrabiam :shake: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l.4.jpg to mnie się naj podobuje :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nimfy, Anielice ... zaiste, czy ja trafiłam do Raju ? :crazyeye: Anielico i Kobieto z Zadupia żeby wygrać batalię o zdjęcia w trybie nocnym nabądźcie specjalne szatańskie urządzenie. STATYW ono się nazywa :p Quote
Pysia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='paula_z']Witaj ptaszkowa babciu :loveu: :multi: Uwielbiam księżycowe niebo nocą :loveu: Piękne, takie niepokojąco podniecające :razz: To masz tak jak ja :roll: Mimo najszczerszych chęci, nie wyrabiam :shake: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l.4.jpg to mnie się naj podobuje :loveu: Witaj Paula :multi: Myślałam, że już wszyscy o mnie zapomnieli :shake: Co do fotki to takie z lejącą się z jej pychola wodą mogę robić co chwile :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Nimfy, Anielice ... zaiste, czy ja trafiłam do Raju ? :crazyeye: Anielico i Kobieto z Zadupia żeby wygrać batalię o zdjęcia w trybie nocnym nabądźcie specjalne szatańskie urządzenie. STATYW ono się nazywa :p Oczywiście że trafiłaś do RAJU :diabloti: Nie słyszysz tych anielskich chórów śpiewających " Ave Pysia" ? :evil_lol: Wyobraź sobie że diabelskie urządzenie zwane statywem posiadamy i z tymże urządzeniem fotki robione były ale....chmur nie mogłam dostać i na drugim statywie umieścić aby się nie ruszały :evil_lol: Dzionek pochmurny, my po spacerku i jacyś tacy śpiący ;) Zmorka w doskonałym humorze a Szelma naburmuszona chodzi i myśli komu by tu wpieprzyć :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj Alu :evil_lol: Idę dzisiaj w gości.....:cool1: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Alu :evil_lol: Idę dzisiaj w gości.....:cool1: [FONT=Arial]:hmmmm: czyli będziesz kosztować alkohol ;)[/FONT] Quote
Pysia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: czyli będziesz kosztować alkohol ;) Nie :cool1: Będę słuchać " mądrych" wywodów :diabloti: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pysia']Nie :cool1: Będę słuchać " mądrych" wywodów :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:współczuwam ....takiej imprezki .....lubiam takie :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ejjjj masz statyw??!! :crazyeye: czemu mła nic o tym nie wie??!! przecież zawsze się chwaliłaś :placz: a w ogóle to dlaczemu krzyczysz na mnie na gg :placz: Quote
Pysia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:współczuwam ....takiej imprezki .....lubiam takie :diabloti: Nawet imprezka była fajna :multi: Dopiero co wróciliśmy :evil_lol: [quote name='malawaszka']ejjjj masz statyw??!! :crazyeye: czemu mła nic o tym nie wie??!! przecież zawsze się chwaliłaś :placz: a w ogóle to dlaczemu krzyczysz na mnie na gg :placz: Pewnie że mam i jakby królewna Weszka słuchała lat temu wstecz jak jej mówiłam, że Ju kupił kamere i do niej statyw toby wiedziała :eviltong: Statyw ma mocowanie pasujące do Viktora :p Ja krzyczę :crazyeye: Nigdy w zyciu :shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts