Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a było rączki umyć :oops::oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:ja też nie umię fotek w trybie nocnym :angryy:[/FONT] Sugerujesz że to ja niby psa pobrudziłam? :mad::evil_lol: Co do fotek to nie poddawajmy się Alu ;) W końcu nam się kiedyś uda :p A kiedy? Buahahahahahaaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pysia']Sugerujesz że to ja niby psa pobrudziłam? :mad::evil_lol: Co do fotek to nie poddawajmy się Alu ;) W końcu nam się kiedyś uda :p A kiedy? Buahahahahahaaha :evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona......;):eviltong:[/FONT] Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jakie dziewczyny maja wspaniałe husty :multi: :multi: Do twarzy im w nich :loveu: Super że Big Honey ma dom :multi: Bleee, pająk jest bleeee, ale za to te jesienne liście mmmm :loveu: Gabcia, :klacz: Quote
Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hej Pyska chusty mają zajebioza ale czerwona ładniejsza:eviltong: fotki jesienne piękne kolorki przedstawiają:p a w opowiadanku o księzycu wampira mi brakuje :eviltong: no chyba że Ty nim zostaniesz:lol: a jeżyki są fajne :eviltong: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona......;):eviltong:[/FONT] I pójdziemy do piekła w nagrode za wytrwałość :evil_lol: [quote name='anetta']Jakie dziewczyny maja wspaniałe husty :multi: :multi: Do twarzy im w nich :loveu: Super że Big Honey ma dom :multi: Bleee, pająk jest bleeee, ale za to te jesienne liście mmmm :loveu: Gabcia, :klacz: Chusty to rękodzieło :multi: Ręcznie malowane ;) Big Honey to teraz niemiec ;) Liście maja zarąbiste kolory :) A Gabcia ...Trzymam kciuki mocno!!!! [quote name='Pegaza']Hej Pyska chusty mają zajebioza ale czerwona ładniejsza:eviltong: fotki jesienne piękne kolorki przedstawiają:p a w opowiadanku o księzycu wampira mi brakuje :eviltong: no chyba że Ty nim zostaniesz:lol: a jeżyki są fajne :eviltong: Nie prawda że czerwona ładniejsza :shake: Mnie się bardziej niebieska podoba :loveu: Miałam opowieść napisać o wampirze i z taką myslą fotki robiłam ale...zjadł mnie niedobór czasowy :angryy: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pysia']I pójdziemy do piekła w nagrode za wytrwałość :evil_lol: :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:jedyne fajne miejsce :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie prawda że czerwona ładniejsza :shake: Mnie się bardziej niebieska podoba :loveu: Miałam opowieść napisać o wampirze i z taką myslą fotki robiłam ale...zjadł mnie niedobór czasowy :angryy: [FONT=Arial]no napisz ...napisz;)[/FONT] Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no napisz ...napisz;)[/FONT] Zobaczę czy mi czas pozwoli :cool1: Hahha!!! Gabi ma aparata extra super chruper i w ogóle :multi::multi::multi: Miałam tylko Weszce napisać ale całemu światu oznajmię :evil_lol: Może Gabulka powstawia niufofotki Hektorowate u mnie :loveu: Takie sliczne z nowego aparata super chruper extra :multi: Quote
malawaszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 no to jaki w końcu ten aparat wybrałaś Gabi????? :razz: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='malawaszka']no to jaki w końcu ten aparat wybrałaś Gabi????? :razz:[/quote] Napisała mi eska :) Zaraz zobaczę :) Canos S5 IS :) Nie wiem co to takiego ale na pewno jest EXTRA :multi: Quote
malawaszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 nooo to rewelka!!!!!! czekam na foty Gabi!!! :multi: Quote
Maga100 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jessu, jaka gaduła :cool1: od Rydzewskiej się zaraziłaś, czy co :cool1: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='malawaszka']nooo to rewelka!!!!!! czekam na foty Gabi!!! :multi: Ja też czekam :multi: Mam nadzieje że je tutaj wstawi :mad: A teraz Zmorka co robiaca? Zgadnijcie :evil_lol: Dalie Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Maga100']Jessu, jaka gaduła :cool1: od Rydzewskiej się zaraziłaś, czy co :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz przekwit żeś taka zmierzła? :diabloti::evil_lol: Aż mi szczęka wypadła i teraz jej szukam :roll::evil_lol: Pyszne było :loveu: Jeszcze fotki chusteczkowe ;) I pytanie która jest która :diabloti: Pies na właściwym miejscu :evil_lol: Z odpowiednim wyrazem twarzy ;) Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Chusty to rękodzieło Wiem :multi: Z bazarku :multi: A Zmorka wypija wode z kwiatków :turn-l::turn-l: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Maga100']Jessu, jaka gaduła :cool1: od Rydzewskiej się zaraziłaś, czy co :cool1: [FONT=Arial]Pysia to Moja mamusia :grins: WIDZIAŁAM FOTY ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pysia']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz przekwit żeś taka zmierzła? :diabloti::evil_lol: tak rzeczywiście, nie jestem sobą :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ;)[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie płacz ....damy radę ....:razz:.[/FONT] [FONT=Arial]cześć PYSIU [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahhha.... Ala... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Pysia'] Jeszcze fotki chusteczkowe ;) I pytanie która jest która :diabloti: [FONT=Arial]ZMORKA :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]SZELMA:loveu:[/FONT] Pies na właściwym miejscu :evil_lol: :hmmmm: [FONT=Arial]ZMORKA :razz:[/FONT] Z odpowiednim wyrazem twarzy ;) [FONT=Arial]ZMORKA [/FONT]:confused: [FONT=Arial]widzialam tez pajonka przed zimowym snem :shock: jeza, dalie, horrow-chmury.... i poczytalam o wsjem[/FONT] :razz: Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witajcie :multi: [quote name='anetta']Wiem :multi: Z bazarku :multi: A Zmorka wypija wode z kwiatków :turn-l::turn-l: Nie z kwiatków tylko z wiaderka specjalnie postawionego na dworze dla faflunów :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Pysia to Moja mamusia :grins: WIDZIAŁAM FOTY ;)[/FONT] Buahahahaha nie wiedziałam że można dziedziczyć po córce :evil_lol: [quote name='Maga100']tak rzeczywiście, nie jestem sobą :evil_lol: No to dość poważne pytanie....KIM JESTEŚ?? :crazyeye::evil_lol: [quote name='clockwork'];) [FONT=Arial]buuuhahahhha.... Ala... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]widzialam tez pajonka przed zimowym snem :shock: jeza, dalie, horrow-chmury.... i poczytalam o wsjem[/FONT] :razz: Za dużo do czytania nie miałaś :eviltong: Psiaki wytypowałas znakomicie :) Brawa dla tej pani :evil_lol: Co do czytania....Musiałabym sobie wziąść roczny urlop aby u Was wsio wyczytać :diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:grins: Pysiu ...słyszałam ,że bierzesz roczny urlop ....:razz::razz::razz: Witanko :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:grins: Pysiu ...słyszałam ,że bierzesz roczny urlop ....:razz::razz::razz: Witanko :multi::multi::multi: [/FONT] Tia...Biorę ....A potem pójdę żebrać pod kościół :cool1: Nie doszła do mnie paczka :crazyeye: Widać mieszkam na takim zad***u że nie trafiła :placz: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']Tia...Biorę ....A potem pójdę żebrać pod kościół :cool1: Nie doszła do mnie paczka :crazyeye: Widać mieszkam na takim zad***u że nie trafiła :placz: [FONT=Arial]:hmmmm: ale ja ci nie wysyłałam paczki :razz:........ no Pysiu ....mieszkasz na zadupiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ale ja ci nie wysyłałam paczki :razz:........[/FONT] [FONT=Arial]no Pysiu ....mieszkasz na zadupiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Wiem że mi nie wysyłałaś :eviltong: A szkoda :placz: Na jakim zadupiu :crazyeye: W koło są miasta :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']Wiem że mi nie wysyłałaś :eviltong: A szkoda :placz: Na jakim zadupiu :crazyeye: W koło są miasta :evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wkoło miast zadupia :eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wkoło miast zadupia :eviltong:[/FONT] E tam :eviltong:Mam kosciół, szkołe, przedszkole, 6 sklepów i apteke ;) Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']E tam :eviltong:Mam kosciół, szkołe, przedszkole, 6 sklepów i apteke ;) [FONT=Arial]nooo to co powinno porządne zadupie mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: miasto ma RYNEK ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts