Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zmoreczka :) Troszkę nieśmiało I najwyraźniej znudzona :evil_lol: Zadowolone? ;) Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]ale zaje2biste fotaski dziewczynek w chusteczkach:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]ale zaje2biste fotaski dziewczynek w chusteczkach:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Prawda ze im do twarzy w tych kolorach? ;) Teraz będziecie wiedzieć która jest która :evil_lol: Fotki, które mam nadzieję się nie powtórzą :mad: Ktos przyniósł pod drzwi :x Zapewniem, że te czerwone ślady to nie krew jeża :cool3: Drugi ktoś wyniósł na kostke :x I mimo komendy " zostaw" kombinował dalej :2gunfire: Ale to nie jeżowi jodynowałam pychole :diabloti: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jakie masz śliczne jeżyki w hodowli ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmoreczka -czerwona Szelmusia -niebiewska....:grins: napisałam ściągawkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 trzebaby jeżyki pofarbować na czarno coby do Black Obsession pasowały :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jakie masz śliczne jeżyki w hodowli ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Zmoreczka -czerwona [/FONT] [FONT=Arial]Szelmusia -niebiewska....:grins:[/FONT] [FONT=Arial]napisałam ściągawkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='malawaszka']trzebaby jeżyki pofarbować na czarno coby do Black Obsession pasowały :evil_lol: I znowu te dwie wredne baby :chainsaw::chainsaw: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']I znowu te dwie wredne baby :chainsaw::chainsaw: [FONT=Arial]:obrazic: to ja już stąd idę ..............oć Weszka ....:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']no..... nic tu po nas...... [FONT=Arial]nie płacz ....damy radę ....:razz:. cześć PYSIU [/FONT] Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie płacz ....damy radę ....:razz:.[/FONT] [FONT=Arial]cześć PYSIU [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Buahahahahahahaha:evil_lol: Właśnie umarłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia'] Twój problem :diabloti: I tych co z Tobą przebywają :evil_lol: Przekażę:evil_lol::evil_lol::loveu: AAaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.59-6.jpg Widziałam, małego, biednego, zaślinionego jeżyka:roll::roll::roll::diabloti: Quote
Gabcia26 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']Mam podwójną radość :multi: Justynka sprzedała w super ręce BIG HONEYa :multi: To taki mój wypatrzony :loveu: Druga to życiowa radość :) Moja bielska przyjaciółka spełni niedługo swoje marzenie - kupuje w koncu dom :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Nawet nie macie pojęcia jak bardzo pragnęłam - i nadal pragnę jej szczęścia :loveu: Aż mi się łza z radosci w oku kręci :loveu::multi: Musiałam się tą radością z Wami podzielić :multi: Gabi też czasami bywa na dogo :) GABI !! TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!! O rany!!! Wchodzę tu i widzę coś duuuużego i czerwonego;) Ja bardzo proszę nie zapeszać no ale i tak mam nadzieję te święta Bożego Narodzenia spędzić już we własnym, przytulnym domku z ogródkiem ;);) Oczywiście nie muszę chyba dodawać że ten ogródek nie dla mnie będzie lecz dla mojego Marzenia - Hektora:lol: Wszystkim BAAARDZO DZIĘKUJĘ i oczekuję mocnego trzymania w kciuki :cool3: Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Przekażę:evil_lol::evil_lol::loveu: AAaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:;) http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.59-6.jpg Widziałam, małego, biednego, zaślinionego jeżyka:roll::roll::roll::diabloti: Zmoreczka urocza a Szelmusia to co? :mad: Jeżyk wcale malutki nie był :shake: Poranił moje malutenieńkie piesuńki do krwi :placz: [quote name='Gabcia26']O rany!!! Wchodzę tu i widzę coś duuuużego i czerwonego;) Ja bardzo proszę nie zapeszać no ale i tak mam nadzieję te święta Bożego Narodzenia spędzić już we własnym, przytulnym domku z ogródkiem ;);) Oczywiście nie muszę chyba dodawać że ten ogródek nie dla mnie będzie lecz dla mojego Marzenia - Hektora:lol: Wszystkim BAAARDZO DZIĘKUJĘ i oczekuję mocnego trzymania w kciuki :cool3: Trzymamy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno !!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahaha:evil_lol: Właśnie umarłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]PYSIU ...żyjesz ....:grins: [/FONT] Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]PYSIU ...żyjesz ....:grins:[/FONT] Żyję :diabloti: Mam w domu dwa sakramencko mokre psy :cool1: I jakieś takie fotki jesienne Winnobluszcz zachwyca mnie kolorami Takie też ma Na orzechu włoskim wyrosły mi grzyby :evil_lol: A pająk przed zimą poluje ;) Quote
Paula Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']Ktos przyniósł pod drzwi :x[/quote] Sąsiadka :evil_lol: ;) Cześć Pysiu :multi: Dziewczyny ślicznie się prezentują w chusteczkach :loveu: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']Sąsiadka :evil_lol: ;) Cześć Pysiu :multi: Dziewczyny ślicznie się prezentują w chusteczkach :loveu:[/quote] Cześć Paula :multi: Dziewczyny chusty już zafafluniły :cool1: Wiszą wyprane :p Widzę że drzwiami i oknami ludzie się pchają do mojej galerii :evil_lol: Więc nie wstawiam nic :eviltong: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Paula :multi: Dziewczyny chusty już zafafluniły :cool1: Wiszą wyprane :p Widzę że drzwiami i oknami ludzie się pchają do mojej galerii :evil_lol: Więc nie wstawiam nic :eviltong: [FONT=Arial]oczywiście wiszą wyprane dziewczyny :hmmmm: fotasy jesienne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oczywiście wiszą wyprane dziewczyny :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]fotasy jesienne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Gdybym miała odpowiednio mocny sznur i żabki do sznura to wisiałyby już dawno :diabloti: A tak to kicha :evil_lol: Wczoraj padał deszcz. Zmoreczka postanowiła wykopać dziurę ....Oczywiscie jak ona coś postanowi to uczyni to na 1000000000000% :mad: Szelma calutka mokra poszła sobie do owej dziury i się w niej wyczochrała :cool1: Wyczesałam ją teraz ale to nic nie dało :shake: Przy głaskaniu brudzę sobie o jej sierść rękę :placz: Muszę ją wyprać :cool1: Quote
Medorowa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Widziałam jesienne foteczki:p I czytałam o Twoich czystych psach:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Widziałam jesienne foteczki:p I czytałam o Twoich czystych psach:evil_lol:[/quote] Powinnam zrobiś fotki tym upadłym liściom ;) Co do moich psów to Zmorka czysta jest :crazyeye: Ona nawet jak się uciopra sakramencko to po czesaniu jest czysta. Szelmusia ma jakąś taką sierść że już po 3 dniach od kąpieli jest brudna :cool1: Moc witamin i odżywek nie pomagają :shake: Ale trudno ;) Poprostu ubieramy się odpowiednio przy niej :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kiedyś taka była noc .... Chmury pędził wiatr A Pysia nie umiała ustawić migawki odpowiednio :evil_lol: Ale ją to nie zrażało :shake: Mój Przyjaciel Księżyc :loveu: Przykrył się kołderką z chmurki :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czesc Pysiu, to niebo wyglada tak jakby z horroru to niebo bylo...... widam Cie piekna , zdolna i urocza Pysiu cieplunio Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pysiu, to niebo wyglada tak jakby z horroru to niebo bylo...... widam Cie piekna , zdolna i urocza Pysiu cieplunio Witaj Agunia :) Niebo nocą przewaznie wygląda dla większości ludzi jak z horroru ;) To prymitywne piękno :loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Pysia']Gdybym miała odpowiednio mocny sznur i żabki do sznura to wisiałyby już dawno :diabloti: A tak to kicha :evil_lol: Wczoraj padał deszcz. Zmoreczka postanowiła wykopać dziurę ....Oczywiscie jak ona coś postanowi to uczyni to na 1000000000000% :mad: Szelma calutka mokra poszła sobie do owej dziury i się w niej wyczochrała :cool1: Wyczesałam ją teraz ale to nic nie dało :shake: Przy głaskaniu brudzę sobie o jej sierść rękę :placz: Muszę ją wyprać :cool1: [FONT=Arial]a było rączki umyć :oops::oops::oops::oops: :shake:ja też nie umię fotek w trybie nocnym :angryy: [/FONT] Quote
Recommended Posts