Pysia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::razz:Od Was aż bije pozytywne nastawienie do życia:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.250.jpg Trzymam za stosunki:kciuki: Po fotce to poznajesz? :evil_lol: Trzymaj bo potrzebne są ... Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pysia napisał(a):Po fotce to poznajesz? :evil_lol: Trzymaj bo potrzebne są ... Dokładnie tak:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
bouvik Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witaj babciu Pysiu:loveu: Czemu maupo nie odpisujesz na sms-y?? Ani nie zaglądasz do mojej galerii?:placz: Zapomniałaś o mnie:placz::placz::mad::mad: Quote
BeaC Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pysia napisał(a):Jako że wszystcy tutaj lubią focić mam dla Was test wagi państwowej ;) Zostaniesz poddana małemu testowi. Składa się on z jednego tylko pytania, ale pytanie to jest bardzo, bardzo ważne. Nie odpowiadaj pochopnie i bez rozwagi! Zastanów się. Odpowiedz szczerze i dowiedz się czegoś o swojej moralności. Wyobraź sobie poniżej opisaną sytuację i podejmij decyzję. Pamiętaj! Odpowiedź powinna być spontaniczna, ale szczera! "...Znajdujesz się w samym centrum katastrofalnej powodzi wywołanej orkanem... Niesamowite masy wody.... Jesteś fotoreporterem Gazety Wyborczej w samym środku tej przerażającej katastrofy. Próbujesz zrobić jak najbardziej oddające grozę zdjęcia... Sytuacja jest niemal beznadziejna. Wokół ciebie znikają domy, ludzie walczą z żywiołem... Potęga natury w całym jej okrucieństwie ... porywa wszystko na jej drodze. Nagle widzisz mężczyznę prowadzącego terenówkę... który walczy rozpaczliwie, wygląda jakoś znajomo... I rozpoznajesz go: to Prezydent Kaczyński! Ale widzisz, ze szalejąca powódź zaraz go porwie - ostatecznie... Masz dwie możliwości - uratować go albo zrobić zdjęcie twojego życia! Ocalić mu życie albo zrobić zdjęcie, za które na pewno zgarniesz Pulitzera! Zdjęcie, które przedstawia śmierć jednego z najważniejszych ludzi w Polsce..." A teraz pytanie: Na matowym czy na błyszczącym?? he he he wole błyszczący:eviltong::eviltong::eviltong: witaj .wyobraź sobie że nadrobiłam!!!!!! serio:cool1: przeczytałam o twoich.......walkach z Szelma............. cos w tym jest ja mam Luske.....chyba od "ruskich" masakra jak się z nia nawalczyłam.............waliło jej jak ukończyła 6 miesięcy Jest lepie jest całkiem dobrze:multi::multi: Quote
Pysia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Dokładnie tak:diabloti::evil_lol: Wiedziałam :diabloti: bouvik napisał(a):Witaj babciu Pysiu:loveu: Czemu maupo nie odpisujesz na sms-y?? Ani nie zaglądasz do mojej galerii?:placz: Zapomniałaś o mnie:placz::placz::mad: Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie 1000 nieodczytanych SMSów na telefonie. Pobiegłam sprawdzić i jest - tylko jeden :evil_lol: Z wczoraj :eviltong: Babo jak jestem w pracy to tel. se leży przewaznie w torebce :cool1: Sam się nie odczyta. Dopuero biorę go do łapy jak ktoś do mnie zadzwoni w domu ;) A tak se leży w torebce :) Do dzisiaj nikt nie dzwonił :evil_lol: SMSów to nie pisz bo marna szansa na odczytanie ;) Nie zapomniałam :shake: Tylko brak mi czasu a po pracy jestem denta :placz: BeaC napisał(a):he he he wole błyszczący:eviltong::eviltong::eviltong: witaj .wyobraź sobie że nadrobiłam!!!!!! serio:cool1: przeczytałam o twoich.......walkach z Szelma............. cos w tym jest ja mam Luske.....chyba od "ruskich" masakra jak się z nia nawalczyłam.............waliło jej jak ukończyła 6 miesięcy Jest lepie jest całkiem dobrze:multi::multi: NADROBIŁAŚ :crazyeye: No w sumie wiele nie było ;) Ostatnio moja galeria umiera powolutku :roll: Szelma do nas jest słodka jak miodzik. Ona suk nie lubi poprostu :mad: Miałam już ONke gadzine taką i dlatego kupiłam niufa ;) No cóż...drugi niuf okazał się normalnym psem :cool3: Postanowiłam dzisiaj pospać na leżaczku na dworze. Ale nie dane mi było bo Zmorka nabrała pełny pychol wody i wylała go prosto na mą śpiącą twarz :mad: Wypcham!! Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pysia napisał(a):Wiedziałam :diabloti: Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie 1000 nieodczytanych SMSów na telefonie. Pobiegłam sprawdzić i jest - tylko jeden :evil_lol: Z wczoraj :eviltong: Babo jak jestem w pracy to tel. se leży przewaznie w torebce :cool1: Sam się nie odczyta. Dopuero biorę go do łapy jak ktoś do mnie zadzwoni w domu ;) A tak se leży w torebce :) Do dzisiaj nikt nie dzwonił :evil_lol: SMSów to nie pisz bo marna szansa na odczytanie ;) Nie zapomniałam :shake: Tylko brak mi czasu a po pracy jestem denta :placz: NADROBIŁAŚ :crazyeye: No w sumie wiele nie było ;) Ostatnio moja galeria umiera powolutku :roll: Szelma do nas jest słodka jak miodzik. Ona suk nie lubi poprostu :mad: Miałam już ONke gadzine taką i dlatego kupiłam niufa ;) No cóż...drugi niuf okazał się normalnym psem :cool3: Postanowiłam dzisiaj pospać na leżaczku na dworze. Ale nie dane mi było bo Zmorka nabrała pełny pychol wody i wylała go prosto na mą śpiącą twarz :mad: Wypcham!! E tam umiera, ja jak jestem zaglądam tylko nie zawsze pisze. Co do niezgody dziewczyn współczuję, ja mam szczęście i moje się kochają Quote
Paula Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pysia napisał(a):Postanowiłam dzisiaj pospać na leżaczku na dworze. Ale nie dane mi było bo Zmorka nabrała pełny pychol wody i wylała go prosto na mą śpiącą twarz :mad: Wypcham!! :grin: Ona tak z troski, pomyślała, że zasłabłaś i chciała Cię ocucić :evil_lol: Kochana Zmoreczka :loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ooo dzięki Ci Paula że wyciągnęłaś tą umarłą galerię z czeluści piekielnych bo właśnie miałam zacząć przegrzebywać przepastne zasoby internetu w poszukiwaniu tej zapomnianej i zakurzonej galerii :diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja też wyciągam Cie z czeluści...................piekielnych??? witaj:cool3::cool3::cool3: Quote
AlKil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja też przystępuje do reanimacji tej zdechłej galerii...:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pyska gdzies Ty poszła??? normalnie sie tu narody o Ciebie :loveu:dopytuja... Quote
Pysia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witajcie Otuchaczki :loveu: tygra napisał(a):E tam umiera, ja jak jestem zaglądam tylko nie zawsze pisze. Co do niezgody dziewczyn współczuję, ja mam szczęście i moje się kochają Moje tez :diabloti: Czasami :evil_lol: paula_z napisał(a)::grin: Ona tak z troski, pomyślała, że zasłabłaś i chciała Cię ocucić :evil_lol: Kochana Zmoreczka :loveu: :diabloti: :mad: Baaaaardzo kochana :mad: malawaszka napisał(a):ooo dzięki Ci Paula że wyciągnęłaś tą umarłą galerię z czeluści piekielnych bo właśnie miałam zacząć przegrzebywać przepastne zasoby internetu w poszukiwaniu tej zapomnianej i zakurzonej galerii :diabloti::evil_lol: I zajęło by Ci to pół dnai zapewne :eviltong: BeaC napisał(a):Ja też wyciągam Cie z czeluści...................piekielnych??? witaj:cool3::cool3::cool3: Tak!! Piekielnych :angryy: Witaj :) AlKil napisał(a):ja też przystępuje do reanimacji tej zdechłej galerii...:evil_lol: Już zalatuje? Piszesz ze zdechła....:diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Pyska gdzies Ty poszła??? normalnie sie tu narody o Ciebie :loveu:dopytuja... Poszłam sobie do Justynki.... Na wstępie Homer z radości przewrócił mnie i połamał obie nogi. Bahiya chcąc mnie uratować spod niego rozwaliła mi wargę a jak pojawiła się krew to odgryzła prawą rękę prowadzac do łazienki :diabloti: Potem to już nie pamiętam kto wybił mi wszystkie zęby, kto odgryzł drugą rękę, ściągnął skalp i połamał brode ....:roll: Chyba mam amnezje bo obudziłam się na trawie oblężona przez 7 smarkaczy:razz: Zupełnie nie pamiętam jak się na niej znalazłam :evil_lol: Z powodu odgryzionych rąk nie mogłam focić :shake: Acha !!!! Czy ja Wam już pisałam kiedyś że NIENAWIDZĘ jeży?:cool1::angryy: Quote
AlKil Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pysia napisał(a): Już zalatuje? Piszesz ze zdechła....:diabloti: Poszłam sobie do Justynki.... Na wstępie Homer z radości przewrócił mnie i połamał obie nogi. Bahiya chcąc mnie uratować spod niego rozwaliła mi wargę a jak pojawiła się krew to odgryzła prawą rękę prowadzac do łazienki :diabloti: Potem to już nie pamiętam kto wybił mi wszystkie zęby, kto odgryzł drugą rękę, ściągnął skalp i połamał brode ....:roll: Chyba mam amnezje bo obudziłam się na trawie oblężona przez 7 smarkaczy:razz: Zupełnie nie pamiętam jak się na niej znalazłam :evil_lol: Z powodu odgryzionych rąk nie mogłam focić :shake: Acha !!!! Czy ja Wam już pisałam kiedyś że NIENAWIDZĘ jeży?:cool1::angryy: Tak leciutko coś zalatywało, ale okazało się, że to Killer waniał po eskapadzie... Chciałabym to zobaczyć, jak piszesz na kompie z odgryzionymi rękami. Robisz to za pomocą stóp, czy trzymasz ołówek w poranionych ustach i klepiesz nim w klawiaturę????:razz: Quote
malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 aaaa byłaś u bouvików beze mnie niedobLA Ty!!!! :placz::placz::placz: i karę masz!!!! WCALE mi Cię nie szkoda :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AlKil napisał(a):Tak leciutko coś zalatywało, ale okazało się, że to Killer waniał po eskapadzie... Chciałabym to zobaczyć, jak piszesz na kompie z odgryzionymi rękami. Robisz to za pomocą stóp, czy trzymasz ołówek w poranionych ustach i klepiesz nim w klawiaturę????:razz: To Ty Ewcia nie wiesz że mi odrastają kończyny? :diabloti: malawaszka napisał(a):aaaa byłaś u bouvików beze mnie niedobLA Ty!!!! :placz::placz::placz: i karę masz!!!! WCALE mi Cię nie szkoda :evil_lol: Sama nie wiedziałam żżże będę u niej :) Zagrabiałam sobie plac, paliłam liście i śmieci w piecu i zadzwonił Rafał ;) Powiedział, że jest u Justynki i czy ja też chce :p Chciałam ;) Zmora też nosi jeże w pysku :mad::angryy::mad::angryy: Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a ja myślałam że Cie obudzę:placz: a tu kicha witaj poranna kobieto z psem co nosi...jeże:diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: a co to są jeże .... [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]cześć Pysiu ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 boszzzzz jak ten czas leci - dopiero co skończył się jeden sezon na jeże a tu już następny.......... czy zaopatrzyłaś się już w świeżutki proszek na pchełki?????? :razz::razz::razz: :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Quote
Pysia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 BeaC napisał(a):a ja myślałam że Cie obudzę:placz: a tu kicha witaj poranna kobieto z psem co nosi...jeże:diabloti: Nie obudziłaś mnie :shake: Nie ma takiej opcji :diabloti: Z psami co noszą jeże...Szelma nosi je zawsze :placz: Zmorka wczoraj zaczęła :mad::placz: Rekord pobity - dwa psy i dwa jeże w jeden dzień :grab: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]a co to są jeże ....[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]cześć Pysiu ;)[/FONT] Wredna gadzina :snipersm: malawaszka napisał(a):boszzzzz jak ten czas leci - dopiero co skończył się jeden sezon na jeże a tu już następny.......... czy zaopatrzyłaś się już w świeżutki proszek na pchełki?????? :razz::razz::razz: :evil_lol: Druga wredna gadzina :snipersm: Proszek mam :diabloti: Dwa jeze odpchlone :evil_lol: Jodyne do pysków też mam :cool1: Psy sa zabezpieczone Advantixem i zaszczepione :eviltong: Spodziewałam się najazdu nieprzyjaciół :razz: Tylko wytłumaczcie mi którędy te wstrętne, paskudne kolczaste i zapchlone stworzenia włażą na mą działke :crazyeye: Jak ostatnio nawet kot nie jest w stanie się przecisnąć :roll: Ja chyba wiem...Kosmici mi je wrzucają :placz: Quote
Pysia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Papatki Ty - Dobra Kobieto która nie żartuje z mego jeżowego nieszczęścia :loveu: Powodzenia :loveu: I wracaj szybko ;) Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pysia napisał(a):Papatki Ty - Dobra Kobieto która nie żartuje z mego jeżowego nieszczęścia :loveu: Powodzenia :loveu: I wracaj szybko ;) [FONT=Arial]bo nie zdazyłam nadrobić.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. ale brzmi interesująco:razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pysia napisał(a): Wredna gadzina :snipersm: :shake:[FONT=Arial]o masz ....zaś ja ta najgorsza....:diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cze Pysia:p ale mają pomysł z tymi jeżami Twoje dziołchy:roll::lol: ja jeże lubie ale no właśnie raz widziałam młodego jeza ktory zjadał sobie kolege ptaszka zdechniętego i widok ten nie byl przyjemny fuu miłego wieczorku:p Quote
Recommended Posts