Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Jako że wszystcy tutaj lubią focić mam dla Was test wagi państwowej ;)
Zostaniesz poddana małemu testowi. Składa się on z jednego
tylko pytania, ale pytanie to jest bardzo, bardzo ważne.

Nie odpowiadaj pochopnie i bez rozwagi!

Zastanów się.
Odpowiedz szczerze i dowiedz się czegoś o swojej moralności.
Wyobraź sobie poniżej opisaną sytuację i podejmij decyzję.
Pamiętaj!
Odpowiedź powinna być spontaniczna, ale szczera!

"...Znajdujesz się w samym centrum katastrofalnej powodzi
wywołanej orkanem...
Niesamowite masy wody....
Jesteś fotoreporterem Gazety Wyborczej w samym środku tej
przerażającej katastrofy.
Próbujesz zrobić jak najbardziej oddające grozę zdjęcia...
Sytuacja jest niemal beznadziejna. Wokół ciebie znikają domy,
ludzie walczą z żywiołem...
Potęga natury w całym jej okrucieństwie ... porywa wszystko na jej
drodze.
Nagle widzisz mężczyznę prowadzącego terenówkę... który walczy
rozpaczliwie, wygląda jakoś znajomo...
I rozpoznajesz go: to Prezydent Kaczyński!
Ale widzisz, ze szalejąca powódź zaraz go porwie - ostatecznie...
Masz dwie możliwości - uratować go albo zrobić zdjęcie twojego
życia!
Ocalić mu życie albo zrobić zdjęcie, za które na pewno zgarniesz
Pulitzera!
Zdjęcie, które przedstawia śmierć jednego z najważniejszych ludzi
w Polsce..."

A teraz pytanie:

Na matowym czy na błyszczącym??

he he he
wole błyszczący:eviltong::eviltong::eviltong:

witaj .wyobraź sobie że nadrobiłam!!!!!!
serio:cool1:

przeczytałam o twoich.......walkach z Szelma.............
cos w tym jest ja mam Luske.....chyba od "ruskich"
masakra jak się z nia nawalczyłam.............waliło jej jak ukończyła 6 miesięcy

Jest lepie
jest całkiem dobrze:multi::multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dokładnie tak:diabloti::evil_lol:

Wiedziałam :diabloti:

bouvik napisał(a):
Witaj babciu Pysiu:loveu:
Czemu maupo nie odpisujesz na sms-y?? Ani nie zaglądasz do mojej galerii?:placz:
Zapomniałaś o mnie:placz::placz::mad:

Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie 1000 nieodczytanych SMSów na telefonie. Pobiegłam sprawdzić i jest - tylko jeden :evil_lol: Z wczoraj :eviltong: Babo jak jestem w pracy to tel. se leży przewaznie w torebce :cool1: Sam się nie odczyta. Dopuero biorę go do łapy jak ktoś do mnie zadzwoni w domu ;) A tak se leży w torebce :) Do dzisiaj nikt nie dzwonił :evil_lol: SMSów to nie pisz bo marna szansa na odczytanie ;)
Nie zapomniałam :shake: Tylko brak mi czasu a po pracy jestem denta :placz:

BeaC napisał(a):
he he he
wole błyszczący:eviltong::eviltong::eviltong:

witaj .wyobraź sobie że nadrobiłam!!!!!!
serio:cool1:

przeczytałam o twoich.......walkach z Szelma.............
cos w tym jest ja mam Luske.....chyba od "ruskich"
masakra jak się z nia nawalczyłam.............waliło jej jak ukończyła 6 miesięcy

Jest lepie
jest całkiem dobrze:multi::multi:

NADROBIŁAŚ :crazyeye: No w sumie wiele nie było ;) Ostatnio moja galeria umiera powolutku :roll:
Szelma do nas jest słodka jak miodzik. Ona suk nie lubi poprostu :mad: Miałam już ONke gadzine taką i dlatego kupiłam niufa ;) No cóż...drugi niuf okazał się normalnym psem :cool3:

Postanowiłam dzisiaj pospać na leżaczku na dworze. Ale nie dane mi było bo Zmorka nabrała pełny pychol wody i wylała go prosto na mą śpiącą twarz :mad: Wypcham!!

Posted

Pysia napisał(a):
Wiedziałam :diabloti:

Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie 1000 nieodczytanych SMSów na telefonie. Pobiegłam sprawdzić i jest - tylko jeden :evil_lol: Z wczoraj :eviltong: Babo jak jestem w pracy to tel. se leży przewaznie w torebce :cool1: Sam się nie odczyta. Dopuero biorę go do łapy jak ktoś do mnie zadzwoni w domu ;) A tak se leży w torebce :) Do dzisiaj nikt nie dzwonił :evil_lol: SMSów to nie pisz bo marna szansa na odczytanie ;)
Nie zapomniałam :shake: Tylko brak mi czasu a po pracy jestem denta :placz:

NADROBIŁAŚ :crazyeye: No w sumie wiele nie było ;) Ostatnio moja galeria umiera powolutku :roll:
Szelma do nas jest słodka jak miodzik. Ona suk nie lubi poprostu :mad: Miałam już ONke gadzine taką i dlatego kupiłam niufa ;) No cóż...drugi niuf okazał się normalnym psem :cool3:

Postanowiłam dzisiaj pospać na leżaczku na dworze. Ale nie dane mi było bo Zmorka nabrała pełny pychol wody i wylała go prosto na mą śpiącą twarz :mad: Wypcham!!

E tam umiera, ja jak jestem zaglądam tylko nie zawsze pisze.
Co do niezgody dziewczyn współczuję, ja mam szczęście i moje się kochają

Posted

Pysia napisał(a):

:grin: Ona tak z troski, pomyślała, że zasłabłaś i chciała Cię ocucić :evil_lol: Kochana Zmoreczka :loveu: :diabloti:

Posted

ooo dzięki Ci Paula że wyciągnęłaś tą umarłą galerię z czeluści piekielnych bo właśnie miałam zacząć przegrzebywać przepastne zasoby internetu w poszukiwaniu tej zapomnianej i zakurzonej galerii :diabloti::evil_lol:

Posted

Witajcie Otuchaczki :loveu:

tygra napisał(a):
E tam umiera, ja jak jestem zaglądam tylko nie zawsze pisze.
Co do niezgody dziewczyn współczuję, ja mam szczęście i moje się kochają

Moje tez :diabloti: Czasami :evil_lol:

paula_z napisał(a):
:grin: Ona tak z troski, pomyślała, że zasłabłaś i chciała Cię ocucić :evil_lol: Kochana Zmoreczka :loveu: :diabloti:

:mad: Baaaaardzo kochana :mad:

malawaszka napisał(a):
ooo dzięki Ci Paula że wyciągnęłaś tą umarłą galerię z czeluści piekielnych bo właśnie miałam zacząć przegrzebywać przepastne zasoby internetu w poszukiwaniu tej zapomnianej i zakurzonej galerii :diabloti::evil_lol:

I zajęło by Ci to pół dnai zapewne :eviltong:

BeaC napisał(a):
Ja też wyciągam Cie z czeluści...................piekielnych???

witaj:cool3::cool3::cool3:

Tak!! Piekielnych :angryy:
Witaj :)

AlKil napisał(a):
ja też przystępuje do reanimacji tej zdechłej galerii...:evil_lol:

Już zalatuje? Piszesz ze zdechła....:diabloti:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Pyska gdzies Ty poszła???

normalnie sie tu narody o Ciebie :loveu:dopytuja...

Poszłam sobie do Justynki....
Na wstępie Homer z radości przewrócił mnie i połamał obie nogi. Bahiya chcąc mnie uratować spod niego rozwaliła mi wargę a jak pojawiła się krew to odgryzła prawą rękę prowadzac do łazienki :diabloti: Potem to już nie pamiętam kto wybił mi wszystkie zęby, kto odgryzł drugą rękę, ściągnął skalp i połamał brode ....:roll: Chyba mam amnezje bo obudziłam się na trawie oblężona przez 7 smarkaczy:razz: Zupełnie nie pamiętam jak się na niej znalazłam :evil_lol:
Z powodu odgryzionych rąk nie mogłam focić :shake:

Acha !!!! Czy ja Wam już pisałam kiedyś że NIENAWIDZĘ jeży?:cool1::angryy:

Posted

Pysia napisał(a):

Już zalatuje? Piszesz ze zdechła....:diabloti:

Poszłam sobie do Justynki....
Na wstępie Homer z radości przewrócił mnie i połamał obie nogi. Bahiya chcąc mnie uratować spod niego rozwaliła mi wargę a jak pojawiła się krew to odgryzła prawą rękę prowadzac do łazienki :diabloti: Potem to już nie pamiętam kto wybił mi wszystkie zęby, kto odgryzł drugą rękę, ściągnął skalp i połamał brode ....:roll: Chyba mam amnezje bo obudziłam się na trawie oblężona przez 7 smarkaczy:razz: Zupełnie nie pamiętam jak się na niej znalazłam :evil_lol:
Z powodu odgryzionych rąk nie mogłam focić :shake:

Acha !!!! Czy ja Wam już pisałam kiedyś że NIENAWIDZĘ jeży?:cool1::angryy:

Tak leciutko coś zalatywało, ale okazało się, że to Killer waniał po eskapadzie...
Chciałabym to zobaczyć, jak piszesz na kompie z odgryzionymi rękami. Robisz to za pomocą stóp, czy trzymasz ołówek w poranionych ustach i klepiesz nim w klawiaturę????:razz:

Posted

AlKil napisał(a):
Tak leciutko coś zalatywało, ale okazało się, że to Killer waniał po eskapadzie...
Chciałabym to zobaczyć, jak piszesz na kompie z odgryzionymi rękami. Robisz to za pomocą stóp, czy trzymasz ołówek w poranionych ustach i klepiesz nim w klawiaturę????:razz:

To Ty Ewcia nie wiesz że mi odrastają kończyny? :diabloti:

malawaszka napisał(a):
aaaa byłaś u bouvików beze mnie niedobLA Ty!!!! :placz::placz::placz:

i karę masz!!!! WCALE mi Cię nie szkoda :evil_lol:

Sama nie wiedziałam żżże będę u niej :) Zagrabiałam sobie plac, paliłam liście i śmieci w piecu i zadzwonił Rafał ;) Powiedział, że jest u Justynki i czy ja też chce :p Chciałam ;)

Zmora też nosi jeże w pysku :mad::angryy::mad::angryy:

Posted

boszzzzz jak ten czas leci - dopiero co skończył się jeden sezon na jeże a tu już następny.......... czy zaopatrzyłaś się już w świeżutki proszek na pchełki?????? :razz::razz::razz: :evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
a ja myślałam że Cie obudzę:placz:

a tu kicha
witaj poranna kobieto z psem co nosi...jeże:diabloti:

Nie obudziłaś mnie :shake: Nie ma takiej opcji :diabloti:
Z psami co noszą jeże...Szelma nosi je zawsze :placz: Zmorka wczoraj zaczęła :mad::placz: Rekord pobity - dwa psy i dwa jeże w jeden dzień :grab:
Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:hmmmm:[/FONT]
[FONT=Arial]a co to są jeże ....[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]cześć Pysiu ;)[/FONT]

Wredna gadzina :snipersm:

malawaszka napisał(a):
boszzzzz jak ten czas leci - dopiero co skończył się jeden sezon na jeże a tu już następny.......... czy zaopatrzyłaś się już w świeżutki proszek na pchełki?????? :razz::razz::razz: :evil_lol:

Druga wredna gadzina :snipersm:
Proszek mam :diabloti: Dwa jeze odpchlone :evil_lol: Jodyne do pysków też mam :cool1: Psy sa zabezpieczone Advantixem i zaszczepione :eviltong: Spodziewałam się najazdu nieprzyjaciół :razz: Tylko wytłumaczcie mi którędy te wstrętne, paskudne kolczaste i zapchlone stworzenia włażą na mą działke :crazyeye: Jak ostatnio nawet kot nie jest w stanie się przecisnąć :roll:
Ja chyba wiem...Kosmici mi je wrzucają :placz:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT]

Papatki Ty - Dobra Kobieto która nie żartuje z mego jeżowego nieszczęścia :loveu: Powodzenia :loveu: I wracaj szybko ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Papatki Ty - Dobra Kobieto która nie żartuje z mego jeżowego nieszczęścia :loveu: Powodzenia :loveu: I wracaj szybko ;)

[FONT=Arial]bo nie zdazyłam nadrobić.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. ale brzmi interesująco:razz::razz:[/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):

Wredna gadzina :snipersm:
:shake:[FONT=Arial]o masz ....zaś ja ta najgorsza....:diabloti:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cze Pysia:p
ale mają pomysł z tymi jeżami Twoje dziołchy:roll::lol:
ja jeże lubie ale no właśnie raz widziałam młodego jeza ktory zjadał sobie kolege ptaszka zdechniętego i widok ten nie byl przyjemny fuu

miłego wieczorku:p