Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Piękna różyczka:mdleje::mdleje::loveu:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.78-1.jpg
Fajny wierszyk:cool2:
Nie wiem czy piękna bo smutna...
A wierszyk wkleiłam bo zarąbisty :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to prawda jest przepieknie...wlasnie wrocilismy ze spacerku takiego dluzszego...cudownie to sloneczko swieci....:loveu:
Dzisiaj był przemiły i przefajny dzionek :loveu: A wieczorkiem miałam superaśną wizyte rodziny Psychopatów :diabloti:

[quote name='tygra']Pozdrowienia dla czarnych puchatych dziewczyn od pręgowanych
Czarne puchate dzieweczki pozdrawiają także łyse pręguski ;)

[quote name='Maga100']witaj, nieagresywna Pysiu :loveu::loveu::loveu:
Witaj Maga100 co ma agresywnego kota indywidualiste :loveu::loveu::loveu:

Ha!! Właśnie utłukłam własnego TZta na grze :evil_lol: Nie miał najmniejszych szans od pierwszego ułamka sekundy :diabloti: Dostał mega wpierdziel aż mu się gwiazdki pokazały :diabloti: Nawet nie zdąrzył na mnie ręki podnieść :evil_lol:
I tyle o mojej nieagresji :eviltong:

Posted

Sie zastanawiam czy wchodzic tu czy nie bo Ty jesteś taka dziś bojowa:evil_lol:
to wpadne na minutke tylko powiedziec że Karol to wysoki chłopak:p
całkiem podobny do Ciebie:p no i fotki fajne i coś jeszcze aha pozdrowienia i robie szybki myk:scared: bo gwiazdki to chce widzieć tylko te na niebie:evil_lol:

Posted

Cześć Pysiu :lol:

Pysia napisał(a):
Co do kontuzji to czeka nas kolejne prześwietlenie łapy :shake:

Jeśli to ścięgno, to na prześwietleniu będzie widać? Wet powie Ci to, co sama już wiesz, ze nie może skakać i obciążać ani forsować łapy :roll: Leżeć plackiem tez nie może, najlepszy jednostajny bieg, bez zrywów.

Pysia napisał(a):
Ufffffffffffffffffff :multi: Pogoda jak marzenie :loveu:

Ach, pogoda była piękna :loveu: Byliśmy na 3 godzinnym spacerku :multi: Oby dziś też taka była :)

Posted

Pegaza napisał(a):
Sie zastanawiam czy wchodzic tu czy nie bo Ty jesteś taka dziś bojowa:evil_lol:
to wpadne na minutke tylko powiedziec że Karol to wysoki chłopak:p
całkiem podobny do Ciebie:p no i fotki fajne i coś jeszcze aha pozdrowienia i robie szybki myk:scared: bo gwiazdki to chce widzieć tylko te na niebie:evil_lol:

Baaaaaardzo bojowa jestem :evil_lol:
Co do Karola to jestes pierwszą osobą pod słońcem która powiedziała, że on do mnie podobny :evil_lol: Bo to skóra zdjęta z taty :diabloti: Są obaj IDENTYCZNI :cool1:

paula_z napisał(a):
Cześć Pysiu :lol:

Jeśli to ścięgno, to na prześwietleniu będzie widać? Wet powie Ci to, co sama już wiesz, ze nie może skakać i obciążać ani forsować łapy :roll: Leżeć plackiem tez nie może, najlepszy jednostajny bieg, bez zrywów.

Ach, pogoda była piękna :loveu: Byliśmy na 3 godzinnym spacerku :multi: Oby dziś też taka była :)

Obawiam się, że to nie ścięgno...
Dzisiaj tez piękna pogoda :multi: Byłam ze Zmorką na spacerku. Szelmusia śpi więc jej nie przeszkadzam. A Tommy łapie robaczki na tarasie :evil_lol:

Witajcie niedzielnie :loveu:

Posted

Witaj Babciu mojej Ballady!!!
Ta zaraza właśnie zajęła sie demolowaniem działki. Wcoraj mielismy wędzenie rybek i Jarek w piątek pieknie zakopał dziurę koło wędzarni i ułożył płyty. Rano w sobotę dziura znowu była...:evil_lol:
Muszę powiedzieć, że w życiu nie widziałam tak łakomego psa. jedzenie stanowi dla niej treść życia. Killuś już tak się zestresował, że przy jedzeniu warczy nawet jak nie widzi Ballady. Przy Albercie stoję, dopóki nie zje, bo ta guła jej na wszystko pozwala...:roll:
Wytargaj swoje Zmoroszelmy od nas.:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Babciu mojej Ballady!!!
Ta zaraza właśnie zajęła sie demolowaniem działki. Wcoraj mielismy wędzenie rybek i Jarek w piątek pieknie zakopał dziurę koło wędzarni i ułożył płyty. Rano w sobotę dziura znowu była...:evil_lol:
Muszę powiedzieć, że w życiu nie widziałam tak łakomego psa. jedzenie stanowi dla niej treść życia. Killuś już tak się zestresował, że przy jedzeniu warczy nawet jak nie widzi Ballady. Przy Albercie stoję, dopóki nie zje, bo ta guła jej na wszystko pozwala...:roll:
Wytargaj swoje Zmoroszelmy od nas.:loveu:

Witaj mamo mojej wnusi :multi::multi::multi:
No cóż... Zmorki sensem życia tez jest jedzenie :roll: W skutek tego od wczoraj chodzi jak beczkowóz - taka gruba :crazyeye: Była z TZtem u teściowej :cool1: A babcia Marysia kocha Zmoreczke karmić :mad: A Zmoreczka kocha jeść :razz:
Jezeli chodzi o demolki to my do Ballady się nie przyznajemy bo Zmoreczka jako dziecko była grzeczną dziewczynką :eviltong:
Zmoroszelmy wytargane :loveu:

Posted

Co do Karola to jestes pierwszą osobą pod słońcem która powiedziała, że on do mnie podobny

No to jest już nas dwie, tez tak uważam, tylko cicho siedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A wieczorkiem miałam superaśną wizyte rodziny Psychopatów :diabloti:

to my to my :sweetCyb:

Pysia napisał(a):

Co do Karola to jestes pierwszą osobą pod słońcem która powiedziała, że on do mnie podobny :evil_lol: Bo to skóra zdjęta z taty :diabloti: Są obaj IDENTYCZNI :cool1:

potwierdzam, ino Karol chudy ..... po mamie - to jedyne co do Niej ma podobne :razz:

anetta napisał(a):
No to jest już nas dwie, tez tak uważam, tylko cicho siedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oszalały :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']to my to my :sweetCyb:
Nie wrzeszcz bo wszyscy wiedzą o kogo chodzi :diabloti:

potwierdzam, ino Karol chudy ..... po mamie - to jedyne co do Niej ma podobne :razz:
Nie widziałas Ju w wieku Karola :evil_lol: Jak stanął bokiem to musiałam macać bo go widać nie było :diabloti: Byłam od niego grubsza :eviltong:

oszalały :crazyeye:
Nie oszalały tylko JU nie znają ;)

Lord Wader nieco inaczej ;)

Lord Wader - modelka :diabloti:

Atakujący Lord Wader :-o

I sprawa się wyjaśniła...:evil_lol:

Od razu oznajmiam, że TZ wie o tych fotach :diabloti: Pozował specjalnie dla Was :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahahahhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Siedziałam sobie przed TV a Ju wpadł do pokoju ( a właściwie wskoczył) z okrzykiem UAAAAAAAAAAAA :crazyeye: A potem wrzasnął : " Rób mi szybko fotki bo się rozmyślę . Tylko nie tu - w garażu " :evil_lol: I to jest efekt :diabloti: Ze śmiechu nawet nie byłam w stanie trzymać dobrze aparatu przy foceniu :megagrin: Szelma tez wystraszyła się Lorda Wadera :crazyeye:

Podlizywała mu się na wszelki wypadek ;)

Była kompletnie ogłupiała

Pysia!! On zwariował :crazyeye:

Tata - czy Ty na pewno się dobrze czujesz? :shake:

Posted

bonita napisał(a):
Byłam i oglądałam Lordowską mość :evil_lol:

Pańcio się w białą myszkę zmienił :megagrin:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.253.jpg

Chyba w wielkiego mysza mutanta :evil_lol:

paula_z napisał(a):

Witaj Paula :evil_lol:
Mnie się tez ta fotka podoba :loveu:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Witaj zono Lorda Vadera....
cos taki czyste to wdzianko ten lord ma.....nie za białe???
znaczys ie pewnie nowka sztuka....:loveu:

To wdzianko jest jednorazowe ;) Pobrudzone się wyrzuca kochana :eviltong:

Na dworze znowu piękna pogoda :loveu: Wpadłam na dogo na malutką chwilkę :) Teraz lecę wrzucać pozytywne emocje Szelmie przy Zmorce ;) Ta taktyka ostatnio się sprawdziła :
jak Szelma na dworze sama to udajemy ze jej nie ma
jak Zmorka jest na dworze to bawimy się z Szelmą, przytulamy ja i pieścimy. Przy Zmorce mówimy słodko do niej. Po jakimś czasie Zmorka jej się kojarzy z czymś przyjemnym i leci do niej z radością.
Zobaczymy czy tym razem to odniesie skutek. Na razie stosunki są poprawne :)
Dobra - lecę ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
POWODZENIA!!!!! :kciuki:

Uffffffffff ! Na razie mam serdecznie dosyć ;) Stosunki nadal poprawne :)

Wczorajsze szkolenie Szelmy :)
Siad

Do mnie - siad

Dobra dziewczynka

Czekaj bo muszę wyłuskać nagrode :evil_lol:

Przynieś piłeczke