Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):No to teraz musicie sie sobą nawzajem nacieszyć;):loveu: Buhahahhaa:evil_lol: Cieszymy się :multi::loveu: paula_z napisał(a)::multi: Nareszcie fotki Zmorm i Szelm :loveu: :multi: Opowiadaj :razz: Wstawiłam, bo w piątek obiecałam, że w niedziele wstawię ;) Co mam opowiadać? Karol kontaktowy chłopak ;) Poznał tam wiele osób. Przywiózł o połowe ciuchów mniej a w tym kilka nie swoich :evil_lol: Ktoś ma jego .... A on ma kogoś dwie koszulki :razz: Stare....Jemu zginęły nowe ciuchy :mad: Do tego ma dwie opcje do wyboru, które zaważą na całym jego życiu. Albo studiować tutaj, albo w Anglii:cool1: I ma poważny problem z wyborem :roll: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:[FONT=Arial]nareszcie rodzinka w komplecie :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]i fotki na blogasku ;)[/FONT] [FONT=Arial]Witanko Mamo Pysiu :grins:[/FONT] Nareszcie :multi: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc szczesliwa Pysiu, pozdrowionka dla Karola Karol pozdrowiony :loveu: asher napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.33-4.jpg Hahaha, jaka mina inteligentna :roflt: Pysiu, a gdzie i jak długo Karol był, że witasz go jak zmartwychwstałego? :cool3: ;) Zmorka zawsze robi debilne miny :diabloti: Dlatego NIKT nie potrafi się nawet przez chwilkę na nią gniewać ;) Wyjechał 4 lipca do Anglii. Wrócił wczoraj. Quote
malawaszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oooo nareszcie jest Kalol :multi: no wybór trudny - trzymam :kciuki: za wybranie własciwej opcji!!! Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 malawaszka napisał(a):oooo nareszcie jest Kalol :multi: no wybór trudny - trzymam :kciuki: za wybranie własciwej opcji!!! Jest :loveu: Kilka fotek ( sprzed kilku dni...) ulubieńca Karola :) Tommy Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 c.d. Łapy wiecznie brudne... Odbicie oczków kocich :evil_lol: I kwiatek od Ali :loveu: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jeepek był dla Karola niespodzianką ;) Baaaaaaardzo się zdziwił chłopak :diabloti: Aż mu szczęka spadła :evil_lol: Żeby jego radość była większa to zabraliśmy go dzisiaj na tor off-roadowy ;) Nasz syn nie należy do osób lubiących extremalne podniety :crazyeye: Nauczony szacunku do pieniądza był w szoku, że tata wjeżdża w takie dziury :diabloti: Gdy dojechaliśmy do przepaści i poprosiłam o wysadzenie mnie to usłyszałam jego pytanie: " Czy z tych gór ktokolwiek zjeżdża? Bo widać ślady..... I dodał: " To chyba samobójcy-wariaci":diabloti: Ja poszłam na dół a TZ podjechał na skraj przepaści. Żałuję strasznie że nie widziałam miny Juniora :evil_lol: Ponoć pierwsze co zrobił to zdjął okulary i zaparł się o deske rozdzielczą :evil_lol: Auto zaczęło się zsuwać a ja na dole pstrykałam ;) Ufffffffffff:multi: Przeżyli :multi: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Potem zaczęły się szaleństwa na płaskiej, piaskowej powierzchni ;) Piasek był wszędzie A TZ szalał... A ja fociłam ;) Po sesji foto wyszło słońce :angryy: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pysia , a dlasego mas koło na dachu ? Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Moje szczęście :loveu: I jego ofiara :evil_lol: W jego czapce ;) Nie patrzcie na szmate bo muszę ją na skórze rozkładać, aby delikatne maluteńkie łapeńki lekuteńkiego piesenieńka nie porobiły miniaturowych dziurek na skórzanych siedzeniach :cool1: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Fajna szmata na siedzeniach :diabloti: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Vectra napisał(a):Pysia , a dlasego mas koło na dachu ? Bo TZ zagazował dziada :diabloti: I jest w bagażniku zbiornik z gazem :roll: Przez to przestrzeń życiowa Szelmy drastycznie zmalała :evil_lol: Więc jak gdzieś jedziemy wszyscy to koło ląduje na górze ;) I chyba zostanie tam zamontowane na stałe bo Mruczuś z kołem zapasowym na dachu przestał wyglądać jak powiększona Łada Samara i nabrał rasowego wyglądu terenowca ;) Szelma też miała banana dzisiaj na twarzy :loveu: Wściekły pies :crazyeye: Milutki pies :loveu: Psy x 2:evil_lol: I słodka Szelma :) Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:zakwitł...zakwitł ...:loveu::loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.51-4.jpg [/FONT] Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pysia napisał(a):Bo TZ zagazował dziada :diabloti: I jest w bagażniku zbiornik z gazem :roll: Przez to przestrzeń życiowa Szelmy drastycznie zmalała :evil_lol: Więc jak gdzieś jedziemy wszyscy to koło ląduje na górze ;) I chyba zostanie tam zamontowane na stałe bo Mruczuś z kołem zapasowym na dachu przestał wyglądać jak powiększona Łada Samara i nabrał rasowego wyglądu terenowca ;) Szelma też miała banana dzisiaj na twarzy :loveu: można kupić fajowy bagażnik :cool3: a po co gaz :crazyeye: przecież dużo nie pali :evil_lol: nam po mieście tylko 20 litrów :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Vectra napisał(a):Fajna szmata na siedzeniach :diabloti: Prawda? :diabloti: Następnym razem zrobię fote kołder jakie ma Szelma w bagażniku :evil_lol: Bez poszew :diabloti: To dopiero odlot ;) Aż się Szelma śmieje ;) Kto zgadnie co Zmora robi? Pomogę Wam trochę ;) A Szelma? Tu gdzieś jest mój pies :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no niestety ,tapicerka skórzana i psie pazury to nie najlepszy duet Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:zakwitł...zakwitł ...:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.51-4.jpg[/FONT] Nie dość ze zakwitł to jeszcze ma ogrom liści :loveu: Vectra napisał(a):można kupić fajowy bagażnik :cool3: a po co gaz :crazyeye: przecież dużo nie pali :evil_lol: nam po mieście tylko 20 litrów :evil_lol: Wiem że można :) Ale nie kupimy ;) TZ zamontuje na relingach fajne mocowanie na koło i będzie siupel :multi: 20? :crazyeye: Nam po Sosnowcu palił 16 ale po Katowicach.....24 :diabloti: Na dodatek zauwaz, że my codziennie pokonujemy nim około 50 km ;) Najmniej :p Wczoraj zrobił 150 a dzisiaj 300 do tego 15 po terenie ;) A w terenie średnia drastycznie się podnosi :diabloti: Do jakichś 40 + :evil_lol: Benzyna - 4,30 Gaz - 2,20 Wrażenia z jazdy - bezcenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Vectra napisał(a):no niestety ,tapicerka skórzana i psie pazury to nie najlepszy duet Naprawdę? :diabloti: Dwa czarne futra mi dzisiaj w aucie szalały gwałcąc się na przednich siedzeniach :evil_lol: A aparat był w domu na piętrze :angryy: Przemilutki, czyściutki i schludny kanapowy pieseczek :diabloti: Urocza dama :diabloti: Wycałowany noseczek :loveu: Jęzorek który penetrował dzisiaj me usta :diabloti: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Pysia napisał(a):Nie dość ze zakwitł to jeszcze ma ogrom liści :loveu: Wiem że można :) Ale nie kupimy ;) TZ zamontuje na relingach fajne mocowanie na koło i będzie siupel :multi: 20? :crazyeye: Nam po Sosnowcu palił 16 ale po Katowicach.....24 :diabloti: Na dodatek zauwaz, że my codziennie pokonujemy nim około 50 km ;) Najmniej :p Wczoraj zrobił 150 a dzisiaj 300 do tego 15 po terenie ;) A w terenie średnia drastycznie się podnosi :diabloti: Do jakichś 40 + :evil_lol: Benzyna - 4,30 Gaz - 2,20 Wrażenia z jazdy - bezcenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: My dziennie robimy ponad 100 ;) po terenie wiem ile pali :evilbat: mój złomek za to pali 16,6 :loveu: a po terenie nie wiem , bo dopiero napęd terenowy Rafał naprawił :cool1: ja mam gaz w złomku ,ale nie chce działaś :niewiem: jeep zostaje dziewiczy. Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Vectra napisał(a):My dziennie robimy ponad 100 ;) po terenie wiem ile pali :evilbat: . A mój TZ przez ostatni miesiac zrobił 16 tyś. km i się nie chwali :diabloti: Dość licytacji ;) :evil_lol: I koniec fot bo i tak wstawiłam jak na mnie strasznie dużo :crazyeye: Lecę do Juniora :loveu: Quote
asher Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.89-3.jpg Czy to coś, co Zmorka trzyma w psyku to jest smycz i czy ona jest nitowana, czy taka zapluta? :evil_lol: ps. hohoho, no to sobie Karol powojażował! Nic dziwnego, że tak się stęskniłaś! A foty jakies przywiózł? :mad: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]Foty zobaczyłam ;)Karol się nie zmienił ....dziewczyny ufaflunione jak 105:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeepek przetestowany ;) czyli wsio OKI ;) [/FONT] Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='asher']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.89-3.jpg Czy to coś, co Zmorka trzyma w psyku to jest smycz i czy ona jest nitowana, czy taka zapluta? :evil_lol: ps. hohoho, no to sobie Karol powojażował! Nic dziwnego, że tak się stęskniłaś! A foty jakies przywiózł? :mad: Nie patrz na to :diabloti: To fotomontaż :evil_lol: Karol przywiózł ....15 fot :cool1: On nie jest fotografem :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Foty zobaczyłam [/FONT] [FONT=Arial];)Karol się nie zmienił ....dziewczyny ufaflunione jak 105:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Jeepek przetestowany ;)[/FONT] [FONT=Arial]czyli wsio OKI ;)[/FONT] Karol jest nadal taki sam :loveu: Dziewczyny tez :diabloti: Jeepek już nie pierwszy raz miał test ;) Wsio w normie :multi: Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Widziałam wszystko:multi: Zdjęcia Karola, Karola i Zmory/Szelmy - do tej pory nie potrafię rozróżnić:oops::evil_lol::evil_lol: Widziałam Zmorko - Szlmki, czysciutkie damusie:diabloti::loveu::loveu::loveu: No i widziałam szmatę na siedzeniu:cool1::cool1: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Widziałam wszystko:multi: Zdjęcia Karola, Karola i Zmory/Szelmy - do tej pory nie potrafię rozróżnić:oops::evil_lol::evil_lol: Widziałam Zmorko - Szlmki, czysciutkie damusie:diabloti::loveu::loveu::loveu: No i widziałam szmatę na siedzeniu:cool1::cool1: Ale ja tylko jedno zdjęcie Karola wstawiłam :crazyeye: Czy jest cos o czym nie wiem ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ale se fajnie pojeździliście dziś :multi: ja jednak chyba też wolałabym focić niż zjeżdżać z tej skarpy :shock: Quote
aga1215 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witaj Edytko :p http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.98-2.jpg Noskowe szorowanko było? :evil_lol: Ogladałam kiedyś jazdę po arabskiej pustyni z wydmami - ale było extra:multi: tylko oni szczelnie zamykali okna :razz: Quote
Recommended Posts