Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
No to teraz musicie sie sobą nawzajem nacieszyć;):loveu:

Buhahahhaa:evil_lol:

Cieszymy się :multi::loveu:

paula_z napisał(a):
:multi: Nareszcie fotki Zmorm i Szelm :loveu:

:multi: Opowiadaj :razz:

Wstawiłam, bo w piątek obiecałam, że w niedziele wstawię ;)

Co mam opowiadać? Karol kontaktowy chłopak ;) Poznał tam wiele osób. Przywiózł o połowe ciuchów mniej a w tym kilka nie swoich :evil_lol: Ktoś ma jego .... A on ma kogoś dwie koszulki :razz: Stare....Jemu zginęły nowe ciuchy :mad: Do tego ma dwie opcje do wyboru, które zaważą na całym jego życiu. Albo studiować tutaj, albo w Anglii:cool1: I ma poważny problem z wyborem :roll:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:[FONT=Arial]nareszcie rodzinka w komplecie :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]i fotki na blogasku ;)[/FONT]
[FONT=Arial]Witanko Mamo Pysiu :grins:[/FONT]

Nareszcie :multi:
Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc szczesliwa Pysiu,

pozdrowionka dla Karola

Karol pozdrowiony :loveu:

asher napisał(a):
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.33-4.jpg
Hahaha, jaka mina inteligentna :roflt:

Pysiu, a gdzie i jak długo Karol był, że witasz go jak zmartwychwstałego? :cool3: ;)

Zmorka zawsze robi debilne miny :diabloti: Dlatego NIKT nie potrafi się nawet przez chwilkę na nią gniewać ;)
Wyjechał 4 lipca do Anglii. Wrócił wczoraj.

Posted

malawaszka napisał(a):
oooo nareszcie jest Kalol :multi: no wybór trudny - trzymam :kciuki: za wybranie własciwej opcji!!!

Jest :loveu:
Kilka fotek ( sprzed kilku dni...) ulubieńca Karola :)
Tommy

Posted

Jeepek był dla Karola niespodzianką ;) Baaaaaaardzo się zdziwił chłopak :diabloti: Aż mu szczęka spadła :evil_lol: Żeby jego radość była większa to zabraliśmy go dzisiaj na tor off-roadowy ;)
Nasz syn nie należy do osób lubiących extremalne podniety :crazyeye: Nauczony szacunku do pieniądza był w szoku, że tata wjeżdża w takie dziury :diabloti: Gdy dojechaliśmy do przepaści i poprosiłam o wysadzenie mnie to usłyszałam jego pytanie: " Czy z tych gór ktokolwiek zjeżdża? Bo widać ślady..... I dodał: " To chyba samobójcy-wariaci":diabloti: Ja poszłam na dół a TZ podjechał na skraj przepaści. Żałuję strasznie że nie widziałam miny Juniora :evil_lol: Ponoć pierwsze co zrobił to zdjął okulary i zaparł się o deske rozdzielczą :evil_lol: Auto zaczęło się zsuwać a ja na dole pstrykałam ;)

Ufffffffffff:multi: Przeżyli :multi:

Posted

Potem zaczęły się szaleństwa na płaskiej, piaskowej powierzchni ;)

Piasek był wszędzie

A TZ szalał...

A ja fociłam ;)

Po sesji foto wyszło słońce :angryy:

Posted

Moje szczęście :loveu:

I jego ofiara :evil_lol:

W jego czapce ;)

Nie patrzcie na szmate bo muszę ją na skórze rozkładać, aby delikatne maluteńkie łapeńki lekuteńkiego piesenieńka nie porobiły miniaturowych dziurek na skórzanych siedzeniach :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia , a dlasego mas koło na dachu ?

Bo TZ zagazował dziada :diabloti: I jest w bagażniku zbiornik z gazem :roll: Przez to przestrzeń życiowa Szelmy drastycznie zmalała :evil_lol: Więc jak gdzieś jedziemy wszyscy to koło ląduje na górze ;) I chyba zostanie tam zamontowane na stałe bo Mruczuś z kołem zapasowym na dachu przestał wyglądać jak powiększona Łada Samara i nabrał rasowego wyglądu terenowca ;)
Szelma też miała banana dzisiaj na twarzy :loveu:

Wściekły pies :crazyeye:

Milutki pies :loveu:

Psy x 2:evil_lol:

I słodka Szelma :)

Posted

Pysia napisał(a):
Bo TZ zagazował dziada :diabloti: I jest w bagażniku zbiornik z gazem :roll: Przez to przestrzeń życiowa Szelmy drastycznie zmalała :evil_lol: Więc jak gdzieś jedziemy wszyscy to koło ląduje na górze ;) I chyba zostanie tam zamontowane na stałe bo Mruczuś z kołem zapasowym na dachu przestał wyglądać jak powiększona Łada Samara i nabrał rasowego wyglądu terenowca ;)
Szelma też miała banana dzisiaj na twarzy :loveu:

można kupić fajowy bagażnik :cool3:
a po co gaz :crazyeye: przecież dużo nie pali :evil_lol: nam po mieście tylko 20 litrów :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Fajna szmata na siedzeniach :diabloti:

Prawda? :diabloti: Następnym razem zrobię fote kołder jakie ma Szelma w bagażniku :evil_lol: Bez poszew :diabloti: To dopiero odlot ;)
Aż się Szelma śmieje ;)

Kto zgadnie co Zmora robi?

Pomogę Wam trochę ;)

A Szelma?

Tu gdzieś jest mój pies :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:zakwitł...zakwitł ...:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.51-4.jpg[/FONT]

Nie dość ze zakwitł to jeszcze ma ogrom liści :loveu:

Vectra napisał(a):
można kupić fajowy bagażnik :cool3:
a po co gaz :crazyeye: przecież dużo nie pali :evil_lol: nam po mieście tylko 20 litrów :evil_lol:

Wiem że można :) Ale nie kupimy ;) TZ zamontuje na relingach fajne mocowanie na koło i będzie siupel :multi:
20? :crazyeye: Nam po Sosnowcu palił 16 ale po Katowicach.....24 :diabloti: Na dodatek zauwaz, że my codziennie pokonujemy nim około 50 km ;) Najmniej :p Wczoraj zrobił 150 a dzisiaj 300 do tego 15 po terenie ;) A w terenie średnia drastycznie się podnosi :diabloti: Do jakichś 40 + :evil_lol:
Benzyna - 4,30
Gaz - 2,20
Wrażenia z jazdy - bezcenne

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
no niestety ,tapicerka skórzana i psie pazury to nie najlepszy duet

Naprawdę? :diabloti: Dwa czarne futra mi dzisiaj w aucie szalały gwałcąc się na przednich siedzeniach :evil_lol: A aparat był w domu na piętrze :angryy:
Przemilutki, czyściutki i schludny kanapowy pieseczek :diabloti:

Urocza dama :diabloti:

Wycałowany noseczek :loveu:

Jęzorek który penetrował dzisiaj me usta :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie dość ze zakwitł to jeszcze ma ogrom liści :loveu:

Wiem że można :) Ale nie kupimy ;) TZ zamontuje na relingach fajne mocowanie na koło i będzie siupel :multi:
20? :crazyeye: Nam po Sosnowcu palił 16 ale po Katowicach.....24 :diabloti: Na dodatek zauwaz, że my codziennie pokonujemy nim około 50 km ;) Najmniej :p Wczoraj zrobił 150 a dzisiaj 300 do tego 15 po terenie ;) A w terenie średnia drastycznie się podnosi :diabloti: Do jakichś 40 + :evil_lol:
Benzyna - 4,30
Gaz - 2,20
Wrażenia z jazdy - bezcenne

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

My dziennie robimy ponad 100 ;)
po terenie wiem ile pali :evilbat:
mój złomek za to pali 16,6 :loveu: a po terenie nie wiem , bo dopiero napęd terenowy Rafał naprawił :cool1: ja mam gaz w złomku ,ale nie chce działaś :niewiem: jeep zostaje dziewiczy.

Posted

Vectra napisał(a):
My dziennie robimy ponad 100 ;)
po terenie wiem ile pali :evilbat:
.

A mój TZ przez ostatni miesiac zrobił 16 tyś. km i się nie chwali :diabloti:
Dość licytacji ;) :evil_lol: I koniec fot bo i tak wstawiłam jak na mnie strasznie dużo :crazyeye: Lecę do Juniora :loveu:

Posted

[FONT=Arial]Foty zobaczyłam
;)Karol się nie zmienił ....dziewczyny ufaflunione jak 105:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeepek przetestowany ;)
czyli wsio OKI ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='asher']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.89-3.jpg

Czy to coś, co Zmorka trzyma w psyku to jest smycz i czy ona jest nitowana, czy taka zapluta? :evil_lol:

ps. hohoho, no to sobie Karol powojażował! Nic dziwnego, że tak się stęskniłaś!
A foty jakies przywiózł? :mad:
Nie patrz na to :diabloti: To fotomontaż :evil_lol:

Karol przywiózł ....15 fot :cool1: On nie jest fotografem :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Foty zobaczyłam [/FONT]
[FONT=Arial];)Karol się nie zmienił ....dziewczyny ufaflunione jak 105:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Jeepek przetestowany ;)[/FONT]
[FONT=Arial]czyli wsio OKI ;)[/FONT]

Karol jest nadal taki sam :loveu: Dziewczyny tez :diabloti: Jeepek już nie pierwszy raz miał test ;)
Wsio w normie :multi:

Posted

Widziałam wszystko:multi:
Zdjęcia Karola, Karola i Zmory/Szelmy - do tej pory nie potrafię rozróżnić:oops::evil_lol::evil_lol: Widziałam Zmorko - Szlmki, czysciutkie damusie:diabloti::loveu::loveu::loveu:
No i widziałam szmatę na siedzeniu:cool1::cool1:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Widziałam wszystko:multi:
Zdjęcia Karola, Karola i Zmory/Szelmy - do tej pory nie potrafię rozróżnić:oops::evil_lol::evil_lol: Widziałam Zmorko - Szlmki, czysciutkie damusie:diabloti::loveu::loveu::loveu:
No i widziałam szmatę na siedzeniu:cool1::cool1:

Ale ja tylko jedno zdjęcie Karola wstawiłam :crazyeye: Czy jest cos o czym nie wiem ? :diabloti: