Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):JU jest de'beścciak:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Tzn., już się nie gwałcą:evil_lol: Ju jest najlepszy :loveu::loveu::loveu: Tzn że się gryzą..... Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pysiu zobacz to koniecznie :diabloti: Quote
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Vectra']Pysiu zobacz to koniecznie :diabloti: Odpada :shake: On jest KOLOROWY a powienien być ZŁOTY :diabloti::evil_lol: Buahahahahaha:lol: Quote
bonita Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No ja przyszłam powedzieć brywieczór :loveu: Foty oglądam na bieżąco ale jakoś tak nic nie piszę:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Pysia']Odpada :shake: On jest KOLOROWY a powienien być ZŁOTY :diabloti::evil_lol: Buahahahahaha:lol: [FONT=Times New Roman, Times, serif]"Brokat " [/FONT][FONT=Courier New, Courier, mono]jest to bezbarwny, wodorozcieńcalny lakier na bazie emulsji styrenowo-akrylowej zawierający drobiny brokatu (0,15 lub 0,40 mm w multi kolorze lub zielony, niebieski/srebrny, czerwony/[SIZE=4]złoty).:diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bonita']No ja przyszłam powedzieć brywieczór :loveu: Foty oglądam na bieżąco ale jakoś tak nic nie piszę:evil_lol: Bry Wieczór :loveu: Ja to ostatnio w ogóle malutko piszę :oops: [quote name='Vectra'][FONT=Times New Roman, Times, serif]"Brokat " [/FONT][FONT=Courier New, Courier, mono]jest to bezbarwny, wodorozcieńcalny lakier na bazie emulsji styrenowo-akrylowej zawierający drobiny brokatu (0,15 lub 0,40 mm w multi kolorze lub zielony, niebieski/srebrny, czerwony/[SIZE=4]złoty).:diabloti:[/FONT] No tak...Efekt " bez okularowy " ;) Albo wina późnej pory? Ale kuna nie doczytałam tego :crazyeye: Buahahahaha:evil_lol: Chyba muszę kupić i znowu zrobić mega malowanko :diabloti: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:p...Witam ...wróciłam od Mojej Osobistej Madzialeny ...:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pysia napisał(a): No tak...Efekt " bez okularowy " ;) Albo wina późnej pory? Ale kuna nie doczytałam tego :crazyeye: Buahahahaha:evil_lol: Chyba muszę kupić i znowu zrobić mega malowanko :diabloti: Tak Pysiu malowanko :multi: majtkowy róż i brokat :multi: ex właścicielka domu będzie z ciebie dumna :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: a i Ty będziesz miała w domu ślicznie :cool3: :loveu: Quote
Pysia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Vectra napisał(a):Tak Pysiu malowanko :multi: majtkowy róż i brokat :multi: ex właścicielka domu będzie z ciebie dumna :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: a i Ty będziesz miała w domu ślicznie :cool3: :loveu: :shake: Po zastanowieniu się głębszym nie maluję :shake: Jeszcze ex - właścicielka zechce odkupić ode mnie dom :-o A ja go kocham :loveu: Quote
Paula Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witanko :multi: Pysia napisał(a):Tzn że się gryzą..... Jak to sie gryzą :-o Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 paula_z napisał(a):Witanko :multi: Jak to sie gryzą :-o Witaj :multi: A normalnie. Szelma ma odloty i rzuca się na Zmorke:mad: A wczoraj Zmorka nie pozostała jej dłużna ( :crazyeye: ) i jej oddała :cool1: No i teraz już definitywny koniec miłości bo Szelma jej tego nie zapomni..... Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]O masz .....pamiętliwe kobitki :cool3: Witanko:multi: ...już ciepluśko na polku a może to ja się zgrzałam targając tonę zakupów :hmmmm: [/FONT] Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]O masz .....pamiętliwe kobitki :cool3:[/FONT] [FONT=Arial]Witanko:multi: ...już ciepluśko na polku a może to ja się zgrzałam targając tonę zakupów :hmmmm:[/FONT] I znowu czeka nas kupę pracy z dziewczynami...Ech :placz: Jest cieplusio :multi: A tak było całkiem niedawno Szelma je gruszke a Zmorka ... Robi podchody żeby jej ją ukraść Szelma udaje że nie widzi Gruszka ukradziona :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no nie mów, że koniec sielanki :-o a to cholery jedne :mad: qrde a tak serio to szkoda bo było już tak dobrze :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Aguniu :loveu: U mnie koniec miłości między Zmoroszelmami..... to nie wiem w tej sytuacji czy sie martwic czy cieszyc.?..bo dosc dziwnie wygladaja dwie baby-psie w akcie intymnym:diabloti: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]cześć Pysiu... nadrobiłam w końcu, poczytałam..... cieszkam że Karol wrócił zadowolony... ale mniej cieszkam że zmoroszelmy sie nie lubią już.... sex, sex... a potem ciach ciach po pysku... jakie to życie jest okrutne :roll:[/FONT] Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cześć u Was bez cenzury widzę http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.62-4.jpg Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='malawaszka']no nie mów, że koniec sielanki :-o a to cholery jedne :mad: qrde a tak serio to szkoda bo było już tak dobrze :placz: Dzisiaj łaziły obie po dworze i stosunki były poprawne:p Nie muszą razem szaleć - tego nawet nie wymagam chociaż w takich chwilach z pysiów im radość nie schodzi :loveu: Ale dla mnie szczytem szczęścia jest jak potrafią być obok siebie ... [quote name='Agunia-Pańciunia)']to nie wiem w tej sytuacji czy sie martwic czy cieszyc.?..bo dosc dziwnie wygladaja dwie baby-psie w akcie intymnym:diabloti: Ja już wolę ten sex 2 bab :cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć Pysiu... nadrobiłam w końcu, poczytałam.....[/FONT] [FONT=Arial]cieszkam że Karol wrócił zadowolony... [/FONT] [FONT=Arial]ale mniej cieszkam że zmoroszelmy sie nie lubią już.... sex, sex... a potem ciach ciach po pysku... jakie to życie jest okrutne :roll:[/FONT] Kuna !! U nas w domu nikt nigdy nikogo po pysku nie lał i nie życzę sobie aby one zapoczątkowały ten proceder :mad: [quote name='tygra']Cześć u Was bez cenzury widzę http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.62-4.jpg Jaka cenzura :diabloti: U nas sexistowsko jest :evil_lol: Quote
Paula Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cześć Pysiu. Pysia napisał(a):A normalnie. Szelma ma odloty i rzuca się na Zmorke:mad: A wczoraj Zmorka nie pozostała jej dłużna ( :crazyeye: ) i jej oddała :cool1: No i teraz już definitywny koniec miłości bo Szelma jej tego nie zapomni..... No to niedobrze, niedobrze, że się baby kłócą :shake: U nas też się czasem zdarzają sprzeczki, po jednej takiej Axa ma bliznę nad oczkiem :placz: ale nie są pamiętliwe, przynajmniej wobec siebie :roll: Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Pysiu. No to niedobrze, niedobrze, że się baby kłócą :shake: U nas też się czasem zdarzają sprzeczki, po jednej takiej Axa ma bliznę nad oczkiem :placz: ale nie są pamiętliwe, przynajmniej wobec siebie :roll: U nas jak w kalejdoskopie :roll: Raz wielka miłość i jak nie zauważymy w odpowiednim czasie pobudzenia Szelmy to Zmorka fruwa.... No i wczoraj pofruwała :cool1: Potrzebna mi pomoc dogociółki. Tzn Bouvikowi- czyli Justynce ;) Robi stronke hodowlaną i chciałay mieć jakieś nietuziknkowe przywitanie na stronie głównej :) A mnie kompletnie nic do głowy nie przychodzi :placz: Potrzebna mi tylko myśl a tekst sam przyjdzie ;) Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witajcie :p Łeb mi pęka od tego wymyślania i nic kurna :cool1: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :shake::shake::shake:[FONT=Arial]nic niekonwencjonalnego i nietuzinkowego do mojej zurlopowanej głowy mi nie przyszło ...może weekend coś przyniesie ...jakieś świeże myśli ;) Witanko Mamo Pysiu :p [/FONT] Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A może tak: Usiądżcie wygodnie w fotelu. Postaram się Wam opisać moją Wielką Przygodę jaką jest życie codzienne z najwspanialszymi psami rasy Bouvier des Flandres :p Serdecznie zapraszam :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Pysia']A może tak: Usiądżcie wygodnie w fotelu. Postaram się Wam opisać moją Wielką Przygodę jaką jest życie codzienne z najwspanialszymi psami rasy Bouvier des Flandres :p Serdecznie zapraszam :) jest milo ale tuzinkowo..... dawno, dawno temu w przepieknej krainie zył sobie......tatus o imieniu.....i mamusia ..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Pysia']A może tak: Usiądżcie wygodnie w fotelu. Postaram się Wam opisać moją Wielką Przygodę jaką jest życie codzienne z najwspanialszymi psami rasy Bouvier des Flandres :p Serdecznie zapraszam :) opowiedz jak bajke....bajki sie dobrze kojarza i swietnie sie je czyta:loveu: Quote
Recommended Posts