Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
JU jest de'beścciak:ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Tzn., już się nie gwałcą:evil_lol:

Ju jest najlepszy :loveu::loveu::loveu:
Tzn że się gryzą.....

Posted

[quote name='Pysia']Odpada :shake: On jest KOLOROWY a powienien być ZŁOTY :diabloti::evil_lol:
Buahahahahaha:lol:
[FONT=Times New Roman, Times, serif]"Brokat " [/FONT][FONT=Courier New, Courier, mono]jest to bezbarwny, wodorozcieńcalny lakier na bazie emulsji styrenowo-akrylowej zawierający drobiny brokatu (0,15 lub 0,40 mm w multi kolorze lub zielony, niebieski/srebrny, czerwony/[SIZE=4]złoty).:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']No ja przyszłam powedzieć brywieczór :loveu:
Foty oglądam na bieżąco ale jakoś tak nic nie piszę:evil_lol:
Bry Wieczór :loveu:
Ja to ostatnio w ogóle malutko piszę :oops:

[quote name='Vectra'][FONT=Times New Roman, Times, serif]"Brokat " [/FONT][FONT=Courier New, Courier, mono]jest to bezbarwny, wodorozcieńcalny lakier na bazie emulsji styrenowo-akrylowej zawierający drobiny brokatu (0,15 lub 0,40 mm w multi kolorze lub zielony, niebieski/srebrny, czerwony/[SIZE=4]złoty).:diabloti:[/FONT]
No tak...Efekt " bez okularowy " ;) Albo wina późnej pory? Ale kuna nie doczytałam tego :crazyeye:
Buahahahaha:evil_lol: Chyba muszę kupić i znowu zrobić mega malowanko :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

No tak...Efekt " bez okularowy " ;) Albo wina późnej pory? Ale kuna nie doczytałam tego :crazyeye:
Buahahahaha:evil_lol: Chyba muszę kupić i znowu zrobić mega malowanko :diabloti:

Tak Pysiu malowanko :multi: majtkowy róż i brokat :multi: ex właścicielka domu będzie z ciebie dumna :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: a i Ty będziesz miała w domu ślicznie :cool3: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Tak Pysiu malowanko :multi: majtkowy róż i brokat :multi: ex właścicielka domu będzie z ciebie dumna :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: a i Ty będziesz miała w domu ślicznie :cool3: :loveu:

:shake: Po zastanowieniu się głębszym nie maluję :shake: Jeszcze ex - właścicielka zechce odkupić ode mnie dom :-o A ja go kocham :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
Witanko :multi:

Jak to sie gryzą :-o

Witaj :multi:
A normalnie. Szelma ma odloty i rzuca się na Zmorke:mad: A wczoraj Zmorka nie pozostała jej dłużna ( :crazyeye: ) i jej oddała :cool1: No i teraz już definitywny koniec miłości bo Szelma jej tego nie zapomni.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]O masz .....pamiętliwe kobitki :cool3:[/FONT]
[FONT=Arial]Witanko:multi: ...już ciepluśko na polku a może to ja się zgrzałam targając tonę zakupów :hmmmm:[/FONT]

I znowu czeka nas kupę pracy z dziewczynami...Ech :placz:
Jest cieplusio :multi:

A tak było całkiem niedawno
Szelma je gruszke a Zmorka ...

Robi podchody żeby jej ją ukraść

Szelma udaje że nie widzi

Gruszka ukradziona :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]cześć Pysiu... nadrobiłam w końcu, poczytałam.....
cieszkam że Karol wrócił zadowolony...
ale mniej cieszkam że zmoroszelmy sie nie lubią już.... sex, sex... a potem ciach ciach po pysku... jakie to życie jest okrutne :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']no nie mów, że koniec sielanki :-o a to cholery jedne :mad: qrde a tak serio to szkoda bo było już tak dobrze :placz:
Dzisiaj łaziły obie po dworze i stosunki były poprawne:p Nie muszą razem szaleć - tego nawet nie wymagam chociaż w takich chwilach z pysiów im radość nie schodzi :loveu: Ale dla mnie szczytem szczęścia jest jak potrafią być obok siebie ...

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to nie wiem w tej sytuacji czy sie martwic czy cieszyc.?..bo dosc dziwnie wygladaja dwie baby-psie w akcie intymnym:diabloti:
Ja już wolę ten sex 2 bab :cool1:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć Pysiu... nadrobiłam w końcu, poczytałam.....[/FONT]
[FONT=Arial]cieszkam że Karol wrócił zadowolony... [/FONT]
[FONT=Arial]ale mniej cieszkam że zmoroszelmy sie nie lubią już.... sex, sex... a potem ciach ciach po pysku... jakie to życie jest okrutne :roll:[/FONT]
Kuna !! U nas w domu nikt nigdy nikogo po pysku nie lał i nie życzę sobie aby one zapoczątkowały ten proceder :mad:
[quote name='tygra']Cześć
u Was bez cenzury widzę
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.62-4.jpg
Jaka cenzura :diabloti: U nas sexistowsko jest :evil_lol:

Posted

Cześć Pysiu.

Pysia napisał(a):
A normalnie. Szelma ma odloty i rzuca się na Zmorke:mad: A wczoraj Zmorka nie pozostała jej dłużna ( :crazyeye: ) i jej oddała :cool1: No i teraz już definitywny koniec miłości bo Szelma jej tego nie zapomni.....

No to niedobrze, niedobrze, że się baby kłócą :shake: U nas też się czasem zdarzają sprzeczki, po jednej takiej Axa ma bliznę nad oczkiem :placz: ale nie są pamiętliwe, przynajmniej wobec siebie :roll:

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć Pysiu.

No to niedobrze, niedobrze, że się baby kłócą :shake: U nas też się czasem zdarzają sprzeczki, po jednej takiej Axa ma bliznę nad oczkiem :placz: ale nie są pamiętliwe, przynajmniej wobec siebie :roll:

U nas jak w kalejdoskopie :roll: Raz wielka miłość i jak nie zauważymy w odpowiednim czasie pobudzenia Szelmy to Zmorka fruwa.... No i wczoraj pofruwała :cool1:
Potrzebna mi pomoc dogociółki. Tzn Bouvikowi- czyli Justynce ;) Robi stronke hodowlaną i chciałay mieć jakieś nietuziknkowe przywitanie na stronie głównej :) A mnie kompletnie nic do głowy nie przychodzi :placz: Potrzebna mi tylko myśl a tekst sam przyjdzie ;)

Posted

:shake::shake::shake:[FONT=Arial]nic niekonwencjonalnego i nietuzinkowego do mojej zurlopowanej głowy mi nie przyszło ...może weekend coś przyniesie ...jakieś świeże myśli ;)

Witanko Mamo Pysiu :p
[/FONT]

Posted

A może tak:
Usiądżcie wygodnie w fotelu. Postaram się Wam opisać moją Wielką Przygodę jaką jest życie codzienne z najwspanialszymi psami rasy Bouvier des Flandres :p Serdecznie zapraszam :)

Posted

[quote name='Pysia']A może tak:
Usiądżcie wygodnie w fotelu. Postaram się Wam opisać moją Wielką Przygodę jaką jest życie codzienne z najwspanialszymi psami rasy Bouvier des Flandres :p Serdecznie zapraszam :)

jest milo ale tuzinkowo.....

dawno, dawno temu w przepieknej krainie zył sobie......tatus o imieniu.....i mamusia .....

Posted

[quote name='Pysia']A może tak:

opowiedz jak bajke....bajki sie dobrze kojarza i swietnie sie je czyta:loveu: