bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj Pysiu mysiu, Ty znowu na zakupach:shake: :evil_lol: A córcia Cię przyszła odwiedzić i foteczki pooglądywać Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 evaxon napisał(a)::siara: Pysiu ze tak powiem nigdzie nie znajdziesz tak wspaniałej Efuni jak ja dla swego synka wiec ten tego moze bys chciała mnie przygarnac??:evil_lol: Karol prosi o fotke :evil_lol: Pegaza napisał(a):hola hola panienki ja pierwsza wyszłam z taką popozycją i chyba została przyjęta;) :eviltong: więc szukajcie gdzie indziej ten kawaler zostanie moim zięciem:evil_lol: Karol pyta w jakim wieku jest panienka :evil_lol: bonita napisał(a):Witaj Pysiu mysiu, Ty znowu na zakupach:shake: :evil_lol: A córcia Cię przyszła odwiedzić i foteczki pooglądywać Jezu Kasiu ...Przez chwile wystraszyłam się ze Ty też chcesz zostać moją swatową :diabloti: Bo masz dwie córy :evil_lol: PO raz pierwszy w życiu NIC nie kupiłam sobie :crazyeye: Karolowi: buty, kurtke, sweter rozpinany, bluzke z długim rękawem, dwie koszulki, spodnie i leki na wszelki wypadek czyli na katar, kaszel, grype, biegunke itp....Jutro jeszcze z 5 par skarpet i slipek oraz środki czystości.. W kotłowni włączyłam ogrzewanie bo jak wszystko było mokre tak jest.. Karol szukał pół dnia paszportu...TZ znalazł go tam gdzie powinien być :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a): PO raz pierwszy w życiu NIC nie kupiłam sobie :crazyeye: :crazyeye:i jak Ty sięz tym czujesz???? chcesz o tym pogadać?? mam przyjechać??? a może od razu zawiozę Cię do lekarza specjalisty????? :shake: Quote
BoJa2 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a): Karol szukał pół dnia paszportu...TZ znalazł go tam gdzie powinien być :evil_lol: :lol: :lol: w końcu imię Karol do czegoś zobowiązuje,wiem coś o tym:lol: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:i jak Ty sięz tym czujesz???? chcesz o tym pogadać?? mam przyjechać??? a może od razu zawiozę Cię do lekarza specjalisty????? :shake: Nie wiem :shake: Chyba w nocy spać nie będę :placz: :evil_lol: Hugo-Kochaś napisał(a)::lol: :lol: w końcu imię Karol do czegoś zobowiązuje,wiem coś o tym:lol: Och Karol....:diabloti: Wgrywam foty :) Potem wykadruje i powstawiam ;) No może jeszcze dla Weszki w album Picasa włożę ;) Quote
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj Pysiu :multi: Nie dziwię się, że się martwisz, taki przywilej rodzica ;) ale Magda ma rację: [quote name='clockwork'] bedzie OKEJ!!! sama wiesz że szybciej stanie sie coś pod domem niż na dalekim wyjeźdżie.. Głowa do góry :loveu: Dawaj te foty :razz: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysiu ...sobie nic ....:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:znam kogoś kto szukał .......bardzo długo dowodu osobistego...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...az znalazł ...tam gdzie chyba powinien być:diabloti: Pysiu ...czyli jesteśmy umówione na niedzielę ...z Klockami i Dulczyńskimi tysz:p Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysiu a ile ma KAROL?:cool1: bo chłopak młodo wygląda po mamuni:lol: Pisałam Ci że długo poczeka na nią ale się opłaca bo dziewcze mądre i urodne;) :eviltong: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Pysiu :multi: Nie dziwię się, że się martwisz, taki przywilej rodzica ;) ale Magda ma rację: Głowa do góry :loveu: Dawaj te foty :razz: Przywilej? :-o Raczej makabreska :razz: Moja głowa zawszy w chmurach - taka już jestem :eviltong: A foty dam ale najpierw upiorne :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu ...sobie nic ....:shake: :evil_lol:znam kogoś kto szukał .......bardzo długo dowodu osobistego...:evil_lol:...az znalazł ...tam gdzie chyba powinien być:diabloti: Pysiu ...czyli jesteśmy umówione na niedzielę ...z Klockami i Dulczyńskimi tysz:p Sugerujesz że on ma to po Tobie? :diabloti: Bo ja nigdy nie szukałam ani dowodu ani paszportu ;) Zawsze wiem gdzie to mam ....:evil_lol: [quote name='Pegaza']Pysiu a ile ma KAROL?:cool1: bo chłopak młodo wygląda po mamuni:lol: Pisałam Ci że długo poczeka na nią ale się opłaca bo dziewcze mądre i urodne;) :eviltong: Karol to tegoroczny maturzysta ;) A czy poczeka? Poczekamy, zobaczymy :evil_lol: Mordowanie własnej matki.... Dobrze że me dziecie nie chodzi mi po głowie :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 I następnych 5.... Tu Zmorka zjadła Bahiye :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tak przypuszczałam :cool1: 10 lat poczeka lekko, to się chłopak siwych włosów prędzej nabawi, chyba Karolowi odpuszcze :lol: szkoda... ta fota mnie zgorszyła tylko nie wiem kogo winić Pysie czy Justynke:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l153.jpg Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pysia'] Sugerujesz że on ma to po Tobie? :diabloti: Bo ja nigdy nie szukałam ani dowodu ani paszportu ;) Zawsze wiem gdzie to mam ....:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie mła Pysiu ....to nie o mnie pisałam ...ale też nie mogę napisać o KIM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko tak mi się skojarzyło:eviltong: Pysiu ...czekamy w niedzielę;) Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a):Karol prosi o fotke :evil_lol: Karol to aqrat ma tu najmniej do gadania:cool1: to sprawa mniedzy toba a mną:evil_lol::diabloti: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pegaza']tak przypuszczałam :cool1: 10 lat poczeka lekko, to się chłopak siwych włosów prędzej nabawi, chyba Karolowi odpuszcze :lol: szkoda... ta fota mnie zgorszyła tylko nie wiem kogo winić Pysie czy Justynke:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l153.jpg Justynke :mad: U Pysi to była grzeczna i ułożona dzieweczka :diabloti: Jak już pisałam wcześniej miałam dzisiaj gości :multi: Zmoreczka bawiła się doskonale :multi: A z kim? Zobaczcie sami ;) W ruch poszła Szelmusiowa piłeczka Która towarzystwu się baaardzo spodobała :p Zobaczcie jak bardzo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Haha http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-5.jpg Pysiu a za sznurek Ty go czasem nie trzymiesz:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie mła Pysiu ....to nie o mnie pisałam ...ale też nie mogę napisać o KIM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko tak mi się skojarzyło:eviltong: Pysiu ...czekamy w niedzielę;) To chyba wiem o kim :evil_lol: Co do niedzieli to najlepszy opiekun psów wyjeżdża i nie wiem czy TZ nie będzie marudził ze z dwiema zostaje... [quote name='evaxon']Karol to aqrat ma tu najmniej do gadania:cool1: to sprawa mniedzy toba a mną:evil_lol::diabloti: No to dawaj foty :evil_lol: [quote name='Pegaza']Haha http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-5.jpg Pysiu a za sznurek Ty go czasem nie trzymiesz:evil_lol: Pewnie że trzymam :diabloti: Dawaj Zmorka piłke No łap Poczekaj Zmorko na swą kolej ;) Znowu mi zabrał :mad: Ale teraz piłka będzie MOJA :diabloti: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wszystko ładne piękne tylko gdzie SZELME schowałaś:mad: ups Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 JA JA JA JA ROBIłAM TE PIęKNE ZDJęCIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Byłam oglądać :) Kkkurde obcięta Zmorka wygląda jak nie Zmorka :grin: A ostatnia fota -latający niuf extra :megagrin: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pegaza']wszystko ładne piękne tylko gdzie SZELME schowałaś:mad: ups Szelma jako suka która uważa że powinna być jedyną suką na ziemi siedzi w domu jak mamy psich gości....Taka Luneta byłaby na deser....:shake: [quote name='malawaszka']JA JA JA JA ROBIłAM TE PIęKNE ZDJęCIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TY TY TY ROBIŁAŚ TE FOTY :diabloti: Zapomniałam kurna napisać :evil_lol: Ale chyba to oczywiste bo ja jestem też na nich :eviltong: [quote name='bonita']Byłam oglądać :) Kkkurde obcięta Zmorka wygląda jak nie Zmorka :grin: A ostatnia fota -latający niuf extra :megagrin: Obcięta Zmorka wygląda cudnie :loveu: Ostatnia fota to niuf - kot ;) Latające będą później ;) Zapitole piłke HomoDog :diabloti: Pies na wstrząsach :evil_lol: Zaszokowana Zmorka Nie chce mi się z wami gadać.... Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 bonita napisał(a): Kkkurde obcięta Zmorka wygląda jak nie Zmorka :grin: a na żywo to dopiero nie Zmorka :crazyeye::shake: Pegaza napisał(a):Malawaszka dziękujemy za ładne fotki :Rose: ależ proszę :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a):Szelma jako suka która uważa że powinna być jedyną suką na ziemi siedzi w domu jak mamy psich gości....Taka Luneta byłaby na deser....:shake: :nono: :shake: Quote
Recommended Posts