Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pegaza']Malawaszka dziękujemy za ładne fotki :Rose: Chwila chwila :mad: Fotki są robione moim Viktorem i to Weszka miała zaszczyt trzymania go w rękach i focenia :diabloti: :evil_lol: Albo będę gadać i to ostro :diabloti: Moja! Moja! A teraz moja :evil_lol: Nie wiem:shake: Nie wiem czy Weszka połamała Zmorce łapki a szczególnie jedną czy zaczarowała aparat :mad: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Oj to smutno Szelmie w domciu się nudzic jak reszta się bawi:roll: chciałabys widziec moje psy w akcji jedna drugiej broni:lol: a czasem psy na drodze tez im przeszkadzają:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pysia napisał(a): Nie wiem:shake: Nie wiem czy Weszka połamała Zmorce łapki a szczególnie jedną czy zaczarowała aparat :mad: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: połamana :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pysia']To chyba wiem o kim :evil_lol: Co do niedzieli to najlepszy opiekun psów wyjeżdża i nie wiem czy TZ nie będzie marudził ze z dwiema zostaje... :razz:foty prawdziwie odlotowe;) Pysiu .....nie rób nam tego że nie dojedziesz:razz:..... Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 malawaszka napisał(a):a na żywo to dopiero nie Zmorka :crazyeye::shake: ależ proszę :diabloti: To Zmorka tylko śliczniejsza :loveu: Mogłaby taka zostać bo wysycha na słońcu w kilka godzin co normalnie trwa....wieczność :evil_lol: :mad: malawaszka napisał(a)::nono: :shake: Nie groź bo następnym razem ją wypuszczę :diabloti: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: połamana :evil_lol: Sadystka :angryy: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:foty prawdziwie odlotowe;) Pysiu .....nie rób nam tego że nie dojedziesz:razz:..... Też bym bardzo płakała :placz: Pogadam z TZtem ale w sobote dopiero bo przed wyjazdem moje chłopaki dość nerwowe chodzą ;) Nieźle musiałam się napocić zeby im humory poprawić :cool3: Odlotowe....:evil_lol: Startujące Startujący prom kosmiczny :diabloti: Ogon jako ster :evil_lol: I piesek w wersji mini ;) Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 te mini mi się najbardziej podoba:lol: dobra ja się żegnam miłe panie dobranoc dziś chce odespać zarwaną wczorajszą noc:razz: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Pegaza napisał(a):Oj to smutno Szelmie w domciu się nudzic jak reszta się bawi:roll: chciałabys widziec moje psy w akcji jedna drugiej broni:lol: a czasem psy na drodze tez im przeszkadzają:evil_lol: Gdyby moje byłe ze sobą od szczeniaka byłoby inaczej ale Szelma jest ciut ponad półtora roku z nami....A lat ma 6..... Ze Zmorką się Szelma bawi ...Jak ma dobry humor ;) I o dziwo odgania od Zmorki wszystkie ptaki jak ta śpi :crazyeye: Ale to Szelma jest królową z futer :cool1: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 aaa nie wiedziałam że ją w tak póżnym wieku adoptowałaś:p no tak rozumiem- problem wychowawczy ale do naprawienia mam nadzieje dobra ide papap Quote
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='malawaszka']JA JA JA JA ROBIłAM TE PIęKNE ZDJęCIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: troche skromności :diabloti: :diabloti: cześć Ptysia :multi: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pegaza']aaa nie wiedziałam że ją w tak póżnym wieku adoptowałaś:p no tak rozumiem- problem wychowawczy ale do naprawienia mam nadzieje dobra ide papap To nie problem wychowawczy :shake: Szelma to twarda suka-dominantka :cool1: Ale i tak kochana :loveu: Niedawno przyszła do mnie, położyła mi łeb na stojąco i zasnęła :loveu: Musiałam ją ululać u niej na posłanku ;) Dobranoc :) [quote name='Vectra']troche skromności :diabloti: :diabloti: cześć Ptysia :multi: :diabloti: Weszka i skromność :crazyeye: Ja to niby od kogo się nauczyłam mówić żem piękna i mądra? :evil_lol: Cześć Ewcia :multi: Oddaj Które skoczy? Niech duża skacze Poczekam na małego ;) Leeeeeeeceeeeeeeeeeee Quote
Paula Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Świetne foty :multi: A ta najlepsza : http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-12.jpg Lewitująca Zmorka i zszokowana mina Elma :grin: Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='paula_z']Świetne foty :multi: A ta najlepsza : http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-12.jpg Lewitująca Zmorka i zszokowana mina Elma :grin: To fotomontaż bo przecież niufy nie skakają i w ogóle sa nieruchawe :diabloti: Na dodatek Zmorka jest przecież po dzieciach ;) :diabloti: :evil_lol: Wystarczy popatrzeć na szczurzy, wyłysiały ogon ;) Które pobiegnie? Ja się nie ruszę bo mały znowu narobi krzyku :shake: To ja - matka dzieciom :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Powiem ci Pysiu , że taki ogolony niuf podoba mi bardziej :)Ja rozumiem że wystawy itd i że sierściuch musi być , tylko taki wytrymowany wydaje się lżejszy ... Bardzo ładnie Zmorkowej w nowym image Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Vectra napisał(a):Powiem ci Pysiu , że taki ogolony niuf podoba mi bardziej :)Ja rozumiem że wystawy itd i że sierściuch musi być , tylko taki wytrymowany wydaje się lżejszy ... Bardzo ładnie Zmorkowej w nowym image Powiem Ci szczerze że ona mi się też tak bardziej podoba :loveu: Głowe ma zrobioną wystawowo i w sumie gdyby nie totalnie rzadki włos to po kilku poprawkach spokojnie mogłabym ją pokazywać ;) Jej też się chyba bardziej podoba mniejsza ilość ( pozostało jakieś 20% sierści...) futra bo nieustannie chodzi zadowolona i stała się dość...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....ruchliwa :evil_lol: I ja ją praktycznie bez przerwy tak krótko ścinam tylko że ona ma ogromną ilość podszerstka i wtedy tego nie widać.... A że teraz po szczeniakach wyleciało wsio to mam laske zgrabną :loveu: Zmorkowa bardzo dziękuje za pochwałe bo troszkę się wstydzi swej "nagości" ;) Teraz już chyba nie będzie ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zobaczyłam fotaski Zmoreczki i Elma do końca dopiero rankiem:p...Seti wygląda jak szczeniorek ...sama słodycz:loveu:...zresztą ona i tak słodka była... Pysiu ....pourabiaj JU;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye:i jak Ty sięz tym czujesz???? chcesz o tym pogadać?? mam przyjechać??? a może od razu zawiozę Cię do lekarza specjalisty????? :shake: na intensywną terapie:loveu: [quote name='Pysia']Justynke :mad: U Pysi to była grzeczna i ułożona dzieweczka :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6293625 i ta foteczka....jest przelsiczna..... Elmosław zadowolony ze szok....:diabloti: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Zobaczyłam fotaski Zmoreczki i Elma do końca dopiero rankiem:p...Seti wygląda jak szczeniorek ...sama słodycz:loveu:...zresztą ona i tak słodka była... Pysiu ....pourabiaj JU;) No może nie jak szczeniorek ale jak już zgrabna nastolatka ;) Słodka jest bo nawet w mieście panowie policjanci i ze straży miejskiej zamiast wlepieć mi mandaty za to że pies chodził luzem to wdawali się ze mną w pogawędki o niej:evil_lol: Ale miałam luzy ;) Macie tak? :eviltong: Co do Ju to nie chodzi o pourabianie. Mogę jechać w każdej chwili tylko że staram się być w porządku w stosunku do niego jak i on jest w stosunku do mnie....A psy są moje :) No i to dzień zaraz po wyjeździe jego jedynaka - ukochanego syna - a on jest dość delikatny psychicznie. Nie wiem czy nie będzie potrzebował wsparcia ...:roll: Byłam dzisiaj w pracy żeby pobrać druki do Karola ubezpieczenia. Leje deszcz i jest zimno okropnie. Pranie wcale nie schnie :placz: Muszę dzisiaj kupić mu jeszcze skarpety i slipy oraz papucie. No i coś do papu...Takiego które się nie psuje i które można zabrać do Anglii.... Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']na intensywną terapie:loveu: i ta foteczka....jest przelsiczna..... Elmosław zadowolony ze szok....:diabloti: Elmo zadowolony bo była dziewczyna która w przeciwieństwie do Lunety nie chciała go zjeść :evil_lol: Do tego spuszczony ze smyczy szalał :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Pysiu:loveu: Zmorka jest śliczna,Elmo też niczego sobie:cool3: pozdrów Karola;) zobaczysz da se chłopak rade;) Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nadrobiłam wszystko, wszystkkoooo:mdleje::mdleje: Wasiu, przepiękne zdjęcia:diabloti: :turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-12.jpg Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wasiu, przepiękne zdjęcia:diabloti: aa dziękuję dziękuję :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 malawaszka napisał(a):aa dziękuję dziękuję :diabloti: Cała przyjemność po mojej stronie:grins::grins::grins::diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu ...sobie nic ....:shake: :evil_lol:znam kogoś kto szukał .......bardzo długo dowodu osobistego...:evil_lol:...az znalazł ...tam gdzie chyba powinien być:diabloti: Pysiu ...czyli jesteśmy umówione na niedzielę ...z Klockami i Dulczyńskimi tysz:p był gdzie miał być :diabloti::diabloti:, i od razu zaznacze- nie JA szukałam [quote name='Pysia']To chyba wiem o kim :evil_lol: Co do niedzieli to najlepszy opiekun psów wyjeżdża i nie wiem czy TZ nie będzie marudził ze z dwiema zostaje... qrde- Pysiaczku... powiedz Ju że to ważna misja do spełnienia!!!! :loveu: [quote name='Pysia']Leje deszcz i jest zimno okropnie. Pranie wcale nie schnie :placz: Muszę dzisiaj kupić mu jeszcze skarpety i slipy oraz papucie. No i coś do papu...Takiego które się nie psuje i które można zabrać do Anglii.... ryż, makarony, słoiki z sosami, gołąbkami, pulpetami, sosy w proszkach, zupki, cukier, kawe jak pije bo tam drogie w h**- zawsze to bierzemy i nigdy nie było problemu. Odradzam wędline i sery... fajki na handel ;) zdjęcia poogladane- pysk mi sie uśmiechnął przy tej mojej depresji pogodowej :multi::multi: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']był gdzie miał być :diabloti::diabloti:, i od razu zaznacze- nie JA szukałam ......:mad:...a gdzie ja napisałam ,że to TY szukałaś:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qrde- Pysiaczku... powiedz Ju że to ważna misja do spełnienia!!!! :loveu:...tak ...własnie tak powiedz...PYSIUUUUUUUUU ryż, makarony, słoiki z sosami, gołąbkami, pulpetami, sosy w proszkach, zupki, cukier, kawe jak pije bo tam drogie w h**- zawsze to bierzemy i nigdy nie było problemu. Odradzam wędline i sery... fajki na handel ;) zdjęcia poogladane- pysk mi sie uśmiechnął przy tej mojej depresji pogodowej :multi::multi: ;)Pyśku słuchaj doświadczonych Quote
Recommended Posts