jo-jo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia'] http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/22cz16.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ja dzisiaj widziałam nawet Niufa, i ten Niuf był faajny, ale to nie moja Zmora ani Szelma :shake: Ja chce moje dziewuchy!! Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pysiu zarezerwuje Ci miejsce.przyjeżdżaj:multi: :multi: do Ustronia Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jo-jo napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A ja dzisiaj widziałam nawet Niufa, i ten Niuf był faajny, ale to nie moja Zmora ani Szelma :shake: Ja chce moje dziewuchy!! Ja nie wiem dlaczego one są nadal u mnie :mad: Hugo-Kochaś napisał(a):Pysiu zarezerwuje Ci miejsce.przyjeżdżaj:multi: :multi: do Ustronia Chyba przyjadę :multi: Byłyśmy z Weszką dzisiaj wieczorkiem nad wodą :multi: Weszka robiła foty ;) Zaraz powstawiam :) Jest na nich Elmo :loveu: Który zresztą zakochał się w Zmoreczce.... Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jako prekursorka miłości do różowego mam specjalnie coś dla Was :diabloti: Wieczorową porą ulubiony kolor :evil_lol: I ja - też różowa :evil_lol: Weszka w kolorach posępnych z mało posępnymi psami Najpierw ześmy sobie szli. Ja z Elmo bo Weszka z Viktorem....Elmo jako typowy sznaucer czyli pies pociągowy próbował pozbawić mnie nadgarstka.... Oboje ze Zmorką trzymali sztame ;) Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Podeszłam z Elmo do wody aby wypłosz się napił i... Oczywiście Zmorka licho wie jak znalazła się w wodzie... Okazało się że w Pogorii grasują czarne krokodyle Na dodatek osierścione :crazyeye: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Do tego tresowane ;) Krokodyl jak wylazł wyglądał tak: Ale jako typowo wodne stworzenie wlazł znowu do wody... Ostrożnie bo kamienie się osuwały spod nóg Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Potem zaś wylazł straszyć rowerzystów :evil_lol: I zadowolony że mokry chodził sobie z uśmiechem A my z Elmo pilnowaliśmy porządku na drodze rowerowej :diabloti: Kumpel :loveu: A krówka była czarna.... Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ha ha ha świetna krokodylka:lol: :lol: cos mi sie wydaje że Elmo na dłużej zagości u Waszki;) Quote
bonita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Pysiu właścicielko kudłatego krokodyla :grin: Spacerek miałyście świetny, a fotoreportaż :loveu: Twoja córcia Cię pozdrawia i zapytuje czy Ty do Ustronia na wystawę w niedzielę jedziesz? Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ha ha ha świetna krokodylka:lol: :lol: cos mi sie wydaje że Elmo na dłużej zagości u Waszki;) Weszka ma marzenia czyli CTR:loveu: A Elmo jest u niej na tymczasie:) Jest to przemiły piesek ale Weszka i tak wiele robi dla innych. Uwazam ze powinna spełniać marzenia. Elmo będzie miał wspaniałego właściciela ale nie Weszke :shake: [quote name='bonita']Witaj Pysiu właścicielko kudłatego krokodyla :grin: Spacerek miałyście świetny, a fotoreportaż :loveu: Twoja córcia Cię pozdrawia i zapytuje czy Ty do Ustronia na wystawę w niedzielę jedziesz? Fotoreportaż jeszcze nie został zakończony ;) Twoja matka pozdrawia Cię i mówi że najprawdopodobniej będzie ;) Fajny taki maluch na rękach :loveu: Elmo chadzał własnymi drogami A ja za nim.... Jako wielki i silny pies pociągowy nieustannie dybał na zdrowie mojej ręki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ooo Pysia a cos ty taka ...:hmmmm: różowa:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ahoj Pysiaczku:multi: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 evaxon napisał(a):ooo Pysia a cos ty taka ...:hmmmm: różowa:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ahoj Pysiaczku:multi: To ubiór specjalnie do fot włożony :diabloti: Dla Was kochane :loveu: :evil_lol: Prawda że mi ślicznie w różowym? ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']To ubiór specjalnie do fot włożony :diabloti: Dla Was kochane :loveu: :evil_lol: Prawda że mi ślicznie w różowym? ;) :evil_lol: aja myslalam ze to obrobiona fota:crazyeye: no pieknie ci w RÓŻU:diabloti: :loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj śliczna Pysiu :loveu: Super spacerek miałyście :multi: Elmo jest cudny :loveu: Te fotki mi się najbardziej podobują :razz: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz82.jpg http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz108.jpg Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='evaxon']aja myslalam ze to obrobiona fota:crazyeye: no pieknie ci w RÓŻU:diabloti: :loveu: :evil_lol: Jakże bym śmiała obrabiając foty oszukiwać dogociółki :diabloti: :evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj śliczna Pysiu :loveu: Super spacerek miałyście :multi: Elmo jest cudny :loveu: Te fotki mi się najbardziej podobują :razz: http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz82.jpg http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz108.jpg Pewnie że jest cudowny a nam z nim do twarzy :loveu: Jadę wydawać kase na siebie :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jak tu się różowiutko zrobiło:loveu::loveu::diabloti: Pysia napisał(a): Jadę wydawać kase na siebie :diabloti: Wydaj też na mnie:diabloti: Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak tu się różowiutko zrobiło:loveu::loveu::diabloti: Wydaj też na mnie:diabloti: Nie zasłużyłaś sobie :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Pysia']Nie zasłużyłaś sobie :diabloti: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Pysia']Chciałam między nagimi chińskimi grzywaczami bo i fryzura pasuje i postura i wzrost :diabloti: :evil_lol::evil_lol: dokładnie tak.... i te moje nózie jak u grzywaczy... ta sierść na nich :p:p:p Pysiu- liczę że jednak jutro dasz rade... :razz::razz: [quote name='Hugo-Kochaś']Pysiu zarezerwuje Ci miejsce.przyjeżdżaj:multi: :multi: do Ustronia ale że co??? do mojej klatki ją wpuścisz??? o nie, nie :mad::mad: nie dopuszcze do Dulci nikawo!!!! Quote
e.v.a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor'] buahahahha ale ty goopia jestes:evil_lol: doberek :p Quote
bouvik Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witam wszystkich:lol: Gdzie ta Pysia się podziewa?? Sprawę mam do niej a ona w sklepie siedzi:mad: Wykupiła już pewnie pół M1 w Czeladzi:shake: A może ktoś z Was mi prosto wytłumaczy jak się wstawia foty w galerię??:cool3: Bo ja nie potrafffffiieeeeee:placz::placz::placz: Pozdrawiam:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzień dobry Pysiu:loveu: trochę mnie nie było ale nadrobiłam:p wszystko:-o aż się sama dziwię jak ja to zrobiłam;) mizianko dla dziewczynek:loveu: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi:cze Pysiosławo.....mam nadzieję ,że jutro spotkamy Cię i poznamy Justynę:p Quote
Pysia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor'] Na szczęście tą proszącą mine zobaczyłam już PO zakupach :evil_lol: [quote name='clockwork']:evil_lol: dokładnie tak.... i te moje nózie jak u grzywaczy... ta sierść na nich :p Pysiu- liczę że jednak jutro dasz rade... :razz: ale że co??? do mojej klatki ją wpuścisz??? o nie, nie :mad: nie dopuszcze do Dulci nikawo!!!! Nie wiem czy dam. Czekam na Justynke ;) [quote name='evaxon']buahahahha ale ty goopia jestes:evil_lol: doberek :p Nie goopia tylko prosić potrafi :eviltong: Szkoda tylko że z wielogodzinnym opóźnieniem :diabloti: [quote name='bouvik']Witam wszystkich:lol: Gdzie ta Pysia się podziewa?? Sprawę mam do niej a ona w sklepie siedzi:mad: Wykupiła już pewnie pół M1 w Czeladzi:shake: A może ktoś z Was mi prosto wytłumaczy jak się wstawia foty w galerię??:cool3: Bo ja nie potrafffffiieeeeee:placz::placz::placz: Pozdrawiam:cool1: Pysia zaczyna urlop czyli robi porządki w ogrodzie :evil_lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień dobry Pysiu:loveu: trochę mnie nie było ale nadrobiłam:p wszystko:-o aż się sama dziwię jak ja to zrobiłam;) mizianko dla dziewczynek:loveu: Wszystko? Eeeeeeeeeee ;) Nawet duzo tego nie ma :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cze Pysiosławo.....mam nadzieję ,że jutro spotkamy Cię i poznamy Justynę:p Tez mam takową nadzieje chociaż moje mamy uknuły bez pytania sabat czarownic jutro u mnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Pysia'] Tez mam takową nadzieje chociaż moje mamy uknuły bez pytania sabat czarownic jutro u mnie :evil_lol:;)to mamy niech w kociołku sobie gotują a Ty wyruszaj:p Quote
Recommended Posts