Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Chcesz? To jak się umawiamy? Kiedy Ci mam go przywieźć? Jutro? W sobote? No kiedy? Kiedy ? Może natychmiast? Ewentualnie wezmę TAXi :evil_lol: Co do uważania do Tommy jest przygłup bo kompletnie nie wie że psy są zagrożeniem....On przed nimi nie ucieka tylko się od razy kładzie :diabloti: słuchaj , Tommy zawsze może zamieszkać z Ajdą w budzie :diabloti: ona lubi koty byle nie zbliżały się do jej miski :diabloti: Do Ivana przywykła , czasem go po maltretuje (czyt pobawi się z nim) Czekam na was :loveu: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysiu, czy Ciebie coś poruszyło:razz::razz::diabloti: Sikam:roflt: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Pysiowa z familią :p Witaj :p [quote name='bonita']HEJ! Ptysiu Mysiu :) Byłam! Córcia mnie odwiedziła :multi: A gdzie niby byłaś? Pochwal się? :evil_lol: [quote name='Vectra']słuchaj , Tommy zawsze może zamieszkać z Ajdą w budzie :diabloti: ona lubi koty byle nie zbliżały się do jej miski :diabloti: Do Ivana przywykła , czasem go po maltretuje (czyt pobawi się z nim) Czekam na was :loveu: :evil_lol: Tommy będzie zachwycony Ajdunią :diabloti: [quote name='madzia i medor']Pysiu, czy Ciebie coś poruszyło:razz::razz::diabloti: Sikam:roflt: Tak!! POruszyło mnie pytanie czy nie boję się że na spacerze coś poruszy Zmorke :roflt: Quote
bonita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No u Ciebie byłam :loveu: cieszysz się prawda ;) Quote
Hanna R. Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Składam Ci wyrazy szacunku . Tak sobie. Ot ! :p Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a): Tak!! POruszyło mnie pytanie czy nie boję się że na spacerze coś poruszy Zmorke :roflt: A to ci pierun siarcisty:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):No u Ciebie byłam :loveu: cieszysz się prawda ;) Pewnie :multi: Kurna teraz ja muszę do Ciebie tylko gdzie to :roll: :diabloti: Wpuścisz mnie czy nie? ;) HankaRupczewska napisał(a):Składam Ci wyrazy szacunku . Tak sobie. Ot ! :p :crazyeye: Haniu czyżbyś się przepoczwarzyła? :diabloti: Jestem okropna.... madzia i medor napisał(a):A to ci pierun siarcisty:evil_lol: Dobrze że nie piorun :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a): Dobrze że nie piorun :diabloti: Też tak myślę, ale ja już wiem, że by nie poruszyło:diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Też tak myślę, ale ja już wiem, że by nie poruszyło:diabloti: Poruszyłby smakołyk ;) On ją rusza :mad: Quote
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia , od obraź się na Viktora bo mu matryca pajęczyną zarośnie :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Poruszyłby smakołyk ;) On ją rusza :mad: A odskoczy wtedy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):Pysia , od obraź się na Viktora bo mu matryca pajęczyną zarośnie :diabloti: Będzie niczym ta dziewica z orleanu:siara::diabloti: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Vectra']Pysia , od obraź się na Viktora bo mu matryca pajęczyną zarośnie :diabloti: Przyjedzie Weszka to porobi foty :eviltong: [quote name='aga1215']Byłam TU :multi: byłam Buahahahaha stuknięta :evil_lol: Medikopterem do mnie przyleciała :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):A odskoczy wtedy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie niczym ta dziewica z orleanu:siara::diabloti: Nie - podskoczy :diabloti: Weszka lubi dziewice ( patrz - ja :diabloti: ) . Zwłaszcza orleańskie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Nie - podskoczy :diabloti: Weszka lubi dziewice ( patrz - ja :diabloti: ) . Zwłaszcza orleańskie :evil_lol: Teraz mnie zwaliłaś z krzesełka:mdleje::mdleje::evil_lol:Sikammm przez duże S:evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Przyjedzie Weszka to porobi foty :eviltong: Buahahahaha stuknięta :evil_lol: Medikopterem do mnie przyleciała :evil_lol: czererśnie podobno masz????????? Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol: Ciąg dalszy: Zmoreczka śpi dalej..... Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='aga1215']czererśnie podobno masz????????? JESZCZE mam :diabloti: Są słodkie jak miód :loveu: Tylko że sa bez robali więc to uzbrojenie zostaw moze w domu.... Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Padał deszcz...Jest mokro na dworze. Zmoreczka po przyjściu do domu wskakuje na kanape i układa się: tył w lewo, przód w prawo a łeb zwisa. Jako że futro nieco zamokło to jej pańcia mówi słodkim głosem: " Zmorka złaź". I nagle się okazuje że pies potrafi w 3 sekundy zasnąć kamiennym snem....Podnosimy powieki. Gałki oczne uciekają do góry. Nieboszczka czy co? Trochę brutalności. Brak reakcji. Więcej brutalności czyli zrzucenie z kanapy. Przecież każdy pies jak się go zrzuca to stara się ratować. Zmorka po chwili zsuwa się z kanapy głową w dól.....Poprostu spływa...Jak na filmach rysunkowych :diabloti: Tył w lewo, przód w prawo a łeb jako pierwszy dotyka podłogi :evil_lol: Ciąg dalszy: Zmoreczka śpi dalej..... Buhahahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pięknie to opisałaś:evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']JESZCZE mam :diabloti: Są słodkie jak miód :loveu: Tylko że sa bez robali więc to uzbrojenie zostaw moze w domu.... no to przyjade takim U nas jeszcze nie dojrzały:shake: ale już niedługo:multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='aga1215']no to przyjade takim U nas jeszcze nie dojrzały:shake: ale już niedługo:multi: :multi: :multi: Nic z tego :shake: Ja już tyle drzew i krzewów nasadziłam ze za licho się nie wykręcisz :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dobranoc :loveu: Uciekam bo aga mi tu zaraz wstawi lotniskowca z samalotami pionowego startu :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Dobranoc :loveu: Uciekam bo aga mi tu zaraz wstawi lotniskowca z samalotami pionowego startu :evil_lol: eeeeee -pionowe to były korytarze:evil_lol: Brej Nocki :buzi: Quote
Recommended Posts