Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 BBeta napisał(a):Hej Pysiu ;) :) Co słychać ?? Szelma ma cieczke i czekamy na wyniki..... Quote
BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Szelma ma cieczke i czekamy na wyniki..... To super ;) 3mam kciuki... :kciuki: ;) Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Szelma ma cieczke i czekamy na wyniki..... a kiedy te wyniki bendom? :cool3: Bo mi kostki zbielały od trzymania kciuków :eviltong: Quote
LAZY Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czarnule na sniegu wyglądają rewelacyjnie!:multi: Quote
bonita Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dobrywieczór :) Śpicie już? Przecież wcześnie jeszcze i weekend się zbliża:multi: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):a kiedy te wyniki bendom? :cool3: Bo mi kostki zbielały od trzymania kciuków :eviltong::razz:może nie te kostki trzymasz..... Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):a kiedy te wyniki bendom? :cool3: Bo mi kostki zbielały od trzymania kciuków :eviltong: a może ci spleśniały nie zbielały :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pyśka wracaj - tęsknie :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wnusiu zostaw to odsnieżanie :evil_lol: i tak zaraz znowu napada :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:może nie te kostki trzymasz..... ja zadnych kostek nie trzymam :evil_lol: ino zacisniete kciuki :evil_lol: Vectra napisał(a):a może ci spleśniały nie zbielały :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: ja nie mam owlosionych dloni :oops: Quote
Paula Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jaa wlochata lapinka :lol: Fruniuf :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a)::hmmmm: ja nie mam owlosionych dloni :oops: a widziałaś kiedyś owłosiony ser ? :evil_lol: PYSIU EDYSIU gdzie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):a widziałaś kiedyś owłosiony ser ? :evil_lol: nie widzialam bo splesnialych nie jadam :diabloti: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):nie widzialam bo splesnialych nie jadam :diabloti: nie wiesz co dobre moja droga prapraprapraprapra babciu :evil_lol: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):nie wiesz co dobre moja droga prapraprapraprapra babciu :evil_lol: :diabloti: moze nie wiem,:diabloti: ale ja wole świerze żarcie a nie takie stare że az splesniale :diabloti: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 BBeta napisał(a):To super 3mam kciuki... :kciuki: Oj mocno... madzia i medor napisał(a):Doberek Pysia Witaj Madziu :p PIKA napisał(a):a kiedy te wyniki bendom? Bo mi kostki zbielały od trzymania kciuków :eviltong: Jutro dzwonie i się pytam bo albo jutro albo w poniedziałek dopiero LAZY napisał(a):Czarnule na sniegu wyglądają rewelacyjnie Widać lubisz czarno-białe fotki :evil_lol: bonita napisał(a):Dobrywieczór :) Śpicie już? Przecież wcześnie jeszcze i weekend się zbliża:multi: My nie śpimy :) Poprostu brak mi czasu ...Staram się pomóc koleżance z całych sił i mi czasu brak na dogo :( Alicjarydzewska napisał(a):może nie te kostki trzymasz..... Pewnie biednej Saby :evil_lol: Vectra napisał(a):a może ci spleśniały nie zbielały :crazyeye: Pyśka wracaj - tęsknie :loveu: Jestem Ewciu kochana :loveu: Troszkę jestem zajęta ale tak głośno krzyczałaś ze usłyszałam ;) PIKA napisał(a):Wnusiu zostaw to odsnieżanie i tak zaraz znowu napada ja zadnych kostek nie trzymam ino zacisniete kciuki :hmmmm: ja nie mam owlosionych dloni U nas od wczoraj wieczora już nie pada :) Nie trzeba odśnieżać :eviltong: paula_z napisał(a): Jaa wlochata lapinka :lol: Fruniuf :evil_lol: A na tych włoskach wnosi wsio do domu Zmorka to już kurcze fruwa jak ptak :mad: Niedługo jej skrzydła wyrosną :angryy: A ja umieram ze strachu że w koncu to cielsko źle spadnie i sobie coś zrobi :cool1: Vectra napisał(a):a widziałaś kiedyś owłosiony ser ? :evil_lol: PYSIU EDYSIU gdzie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem :loveu: Jejku wzruszasz mnie :loveu: PIKA napisał(a):nie widzialam bo splesnialych nie jadam :diabloti: Ona zjada te niedojrzałe ;) Vectra napisał(a):nie wiesz co dobre moja droga prapraprapraprapra babciu :evil_lol: Pleśniowe zwłaszcza te najdroższe są wyśmienite :loveu: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 PIKA napisał(a):moze nie wiem,:diabloti: ale ja wole świerze żarcie a nie takie stare że az splesniale :diabloti: Ja za to lubię jedzenie :diabloti: Żarcie dostają psy :eviltong: A ser pleśniowy jest mniamnuśny :) Jak mnie nie było na dogo to gadały paskudy a jak jestem to cicho siedzą :mad: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jesteśmy moja droga jesteśmy :diabloti: gdzie masz bannerek ? o widzisz raz się zgadzamy SER PLEŚNIOWY jest mniam !!! Quote
Paula Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Jestem Ewciu kochana :loveu: Troszkę jestem zajęta ale tak głośno krzyczałaś ze usłyszałam ;) Jestem :loveu: Jejku wzruszasz mnie :loveu: Ona teskni za Twoim dogryzaniem :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 paula_z napisał(a):Ona teskni za Twoim dogryzaniem :evil_lol: Serio :crazyeye: A ja napisałam że mnie wzruszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo Ewcia mnie wzrusza wprost niemiłosiernie :diabloti: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a):Serio :crazyeye: A ja napisałam że mnie wzruszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo Ewcia mnie wzrusza wprost niemiłosiernie :diabloti: Pysiu jak z Tobą konwersuje to zawsze mam oczy pełne łez :evil_lol: i brzuch mnie boli :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pysia napisał(a): Jak mnie nie było na dogo to gadały paskudy a jak jestem to cicho siedzą :mad: się wystraszyly, jak ześ przyszla i uciekły :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj PysiuEdysiu przedstawisz przyszłego Szelmowego??? Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu jak z Tobą konwersuje to zawsze mam oczy pełne łez :evil_lol: i brzuch mnie boli :evil_lol: To ja urokami rzucam czy co? :crazyeye: Ja tylko lubię się dzielić NADWYŻKAMI i takimi tam różnymi :diabloti: Zbieram nadwyżki sumiennie :evil_lol: Uzbierałam ....troszkę debetu :roll: TZ mnie zabije jak zobaczy :evil_lol: PIKA napisał(a):się wystraszyly, jak ześ przyszla i uciekły :diabloti: Jestem straszna :diabloti: Uchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jestem strasznie straszna uchuuuuuuuuuuuuuuuuu Idę straszyć Kano :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj PysiuEdysiu przedstawisz przyszłego Szelmowego??? Kapelusik gdzie :mad: Bo nie rozpoznałam od razu ;) Kliknij na banerek :) Jest na stronce :eviltong: Quote
Recommended Posts