Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pysia napisał(a):Takie maleństwa mają małe szanse na przeżycie...Ale super że wyrosła :p Jezu jaka cudna zima :loveu: Śnieg iskrzy się w słońcu pięknie :loveu: Fotki oczywiście nie wychodzą bo Zmoroszelmy są za wielkim kontrastem :cool3: Albo śnieg zniknie albo przefarbuję je na biało :evil_lol: Chociaz mam nadal spory zapas tych przedśniegowych :diabloti: Chomikowałam :eviltong: Powstawiam wieczorem bo szkoda dnia teraz ;)Pysiu a masz taką opcję fotki na śniegu...bo u mnie w moim debeciku jest.... Kurcze trzymam kciukasy za wyniki ....i za male niufki:p Quote
*Ania...Niuf* Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziewczyny atak zimy u mnie:-o przed chwila bylam na dworze z moja pociecha i bez "filcokow" nie da rady wszystko zasypalo:placz: (i nadal sypie) jutro znowu trza bedzie z plugiem latac... Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a): Psepiękny :D I tak ładnie gadu, gadu robi ;) Smarkacz słucha babcinego piania :diabloti: *Ania...Niuf* napisał(a):Pysiu no nie ma co tylko pogratulowac Zmorce takiego dorodnego synalka:klacz: Dalej trzymam kciuki za wyniki:p Zmorka jest w szoku nieustannie :) Trzymaj... Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu a masz taką opcję fotki na śniegu...bo u mnie w moim debeciku jest.... Kurcze trzymam kciukasy za wyniki ....i za male niufki:p Może i mam ale Alu Twój klocek jest jasny :) W kontraście za duzym fotki nie wyjdą w cyfrówce żadnej wyraźnie.... *Ania...Niuf* napisał(a):Pysiu gdzie cie wcielo??:mad: Ano ma się obowiązki :eviltong: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pysia napisał(a): Ano ma się obowiązki :eviltong: Twoim podstawowym obowiązkiem jest siedzieć na dogo :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Vectra napisał(a):Bry wieczór moja kochana Pysiu :loveu: Witaj kochana Ewciu :loveu: PIKA napisał(a):Twoim podstawowym obowiązkiem jest siedzieć na dogo :evil_lol: Dobra :diabloti: Obowiązki zostawiać zawsze na sam koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz idę spać bo chyba nie mam ciśnienia :cool1: Zasypiam w piątek o tej porze :crazyeye::crazyeye: Dobranoc :) Quote
aga1215 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pysia napisał(a):Witaj kochana Ewciu :loveu: Dobra :diabloti: Obowiązki zostawiać zawsze na sam koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz idę spać bo chyba nie mam ciśnienia :cool1: Zasypiam w piątek o tej porze :crazyeye::crazyeye: Dobranoc :) Witaj Pysiu-Edysiu:multi: :multi: :multi: ale kruszynka Pysia napisał(a): Quote
anetta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 O dzysis, ale misek http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/25st29.jpg :eek: Pancia taka drobniutka albo jemu sie uroslo:megagrin: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):Qurde, weekend jest a Wy spać idziecie? Sama się dziwię że poszłam :crazyeye: paula_z napisał(a): Ale piekny, dorodny wnusio :loveu: Siakiś taki mutantowaty :crazyeye: aga1215 napisał(a):Witaj Pysiu-Edysiu:multi: :multi: :multi: ale kruszynka Witaj :multi::multi::multi: Też go kocham :loveu: anetta napisał(a):O dzysis, ale misek http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/25st29.jpg :eek: Pancia taka drobniutka albo jemu sie uroslo:megagrin: Pańcia pewnie się filcuje ;) Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Biało biało biało....Byłyśmy na spacerku w lasku. Zmarzłam na kość :angryy: Nogi mam przemoczone :cool1: Zmorka przeszczęśliwa padła za to Szelma nawet się bawić nie chciała :evil_lol: Zapychała do domu w takim tempie że frunęłam za nią :mad:Muszę jej kupić szory do ciągnięcia i do sanek przyczepić :p Wtedy będzie ubaw po pachy ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Doberek Pysiu! Masz pięęęęęęęęęęęęęęęeknego wnusia... Taki dorodny! Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a): Ja wiem czym sie Pysia kierowała w doborze właścicieli do małych szczeniorków :grins:............................ różowym sweterkim przyszłej właścicielki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Pysiu! Masz pięęęęęęęęęęęęęęęeknego wnusia... Taki dorodny! Doberek Izuniu ! Wnusiowi się urosło kurcze :crazyeye::crazyeye: Nugatowa napisał(a):Ja wiem czym sie Pysia kierowała w doborze właścicieli do małych szczeniorków :grins:............................ różowym sweterkim przyszłej właścicielki :evil_lol: :evil_lol: Wiedziałam że ktoś w końcu przyczepi się do tego sweterka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Doberek Izuniu ! Wnusiowi się urosło kurcze :crazyeye::crazyeye: Wiedziałam że ktoś w końcu przyczepi się do tego sweterka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie kto inny jak nie JO :evil_lol: PYSIU TEŻ CIĘ TOFFAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nugatowa napisał(a):Nie kto inny jak nie JO :evil_lol: PYSIU TEŻ CIĘ TOFFAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko nie waż się zrobić z siebie mojej córki :mad: Już debe mi wystarczy :cool1: Jedna czarna owca w rodzinie to i tak za wiele jak na mnie :diabloti: Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Tylko nie waż się zrobić z siebie mojej córki :mad: Już debe mi wystarczy :cool1: Jedna czarna owca w rodzinie to i tak za wiele jak na mnie :diabloti: Ten sarkazm mi wystarczy................:obrazic: ...................................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nugatowa napisał(a):Ten sarkazm mi wystarczy................:obrazic: ...................................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TEZ cIę TOFFAM :diabloti: Quote
Paula Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Już debe mi wystarczy :cool1: Jedna czarna owca w rodzinie to i tak za wiele jak na mnie :diabloti: Babcia :mad: Jak mozesz tak o mamie :placz: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 paula_z napisał(a):Babcia :mad: Jak mozesz tak o mamie :placz: bO JA WREDNA MATKA JESTEM :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 pysiu oj nie ladnie wyrodna matulo:mad: :mad: :mad: :mad: zapraszamy o naszej galerii:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysiu! Ale chłopak pewno jeszcze urośnie... Jak nie wzwyż to wszerz... Toć dopiero półtora roczku ma! :) Quote
Recommended Posts