Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Rozumiem Twój ból Pysiu i sie do niego z chęcią dołączam duchowo ... W Wawie dużo nei ma ale ziiiiiiiiiiimno jest i za kołnierz wpada... Brrrr Wiosny!!!! :placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak było jeszcze wczoraj.... Moje biedne kwiatki :placz: A dzisiaj :cool1: Zasypana Zmoreczka I jej ogonek Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a): Jakis biały nalot na zmorce :confused: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Shikka napisał(a):Rozumiem Twój ból Pysiu i sie do niego z chęcią dołączam duchowo ... W Wawie dużo nei ma ale ziiiiiiiiiiimno jest i za kołnierz wpada... Brrrr Wiosny!!!! :placz::placz::placz: Ja tą wiosne miałam na placu :-( Wszystko szlag trafił :angryy: Quote
Maga100 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ale masz fajnie dużo śniegu :multi: U mnie dopiero zaczęło sypać i na razie jest cienka warstwa Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie:cool1: Zostałam zasypana.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vectra napisał(a):Nie tylko Ty :cool1: :placz::placz::placz::placz::placz: Pysia napisał(a):No to zakładamy klub płaczących nad śniegiem :evil_lol: Szelma była wczoraj u weta :) Uszko suchutkie :multi::multi::multi: Tylko troszkę jeszcze zaczerwienione :) Jezu jak się cieszę :multi::multi::multi: Oczywiście próbowała uciec przez szczeline pod drzwiami :mad: I zupełnie nie rozumiała dlaczego nie może się zmieścić :evil_lol: Biedna nie bała się weta ale po tych uszkach zaczęła panicznie :placz: Mam do lecznicy daleko i nie wiem jak ja ją oduczę tego strachu.... wstępuję :angryy: :angryy: :angryy: Jak dobrze, że uszkajuż zdrowe:multi: :multi: :multi: Pysiu - masz nowego psa?:crazyeye: Pysia napisał(a): Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć Mamciu :) Widzę że z Was trzech ze snieżku cieszy się tylko Zmorka:diabloti:. Moje szalone pcinki wszystkie się cieszą ze snieżku:multi:. Od rana gonią tam i z powrotem. Powiedz mi Pysiu , czy którys z Twioch maluszków ( teraz już pewno ogromnych psów) był wystawiany już na wystawach? Quote
*Ania...Niuf* Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysiu super ze z uszkami juz ok:multi: ...mnie tez zasypalo ale jak patrze na mine mojej Dianki to cala zlosc na bialy puch sie ulatnia:loveu: wlasnie wrocilam po 1,5 godzinnej zabawie w robienie kulek i nie czuje palcow:placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nie osiwiał :evil_lol: Spleśniał! :evil_lol: Ceść Pysiu! Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Nie osiwiał :evil_lol: Spleśniał! :evil_lol: Ceść Pysiu! no prosze was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie spadłą z krzesła :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):no prosze was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie spadłą z krzesła :evil_lol::evil_lol: Ale przypomina nalot na serku pleśniowym, prawda? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a): I jej ogonek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc Pysia:multi: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Nie osiwiał :evil_lol: Spleśniał! :evil_lol: Ceść Pysiu! Iza i Avanti napisał(a):Ale przypomina nalot na serku pleśniowym, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi::multi:hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa mamy zdrowe ucholce:multi: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 aga1215 napisał(a):wstępuję :angryy: Jak dobrze, że uszkajuż zdrowe:multi: Pysiu - masz nowego psa?:crazyeye:Zapraszam :diabloti: Z ucholcami lepiej ale czy zdrowe to wyniki pokażą... bonita napisał(a):Cześć Mamciu :) Widzę że z Was trzech ze snieżku cieszy się tylko Zmorka:diabloti:. Moje szalone pcinki wszystkie się cieszą ze snieżku:multi:. Od rana gonią tam i z powrotem. Powiedz mi Pysiu , czy którys z Twioch maluszków ( teraz już pewno ogromnych psów) był wystawiany już na wystawach? Cześć córciu :multi: Na razie zaden z moich dzieci nie jest wystawiany :angryy: Dwa miały być. Jeden nadal się przymierza ale coś mi się wydaje ze to tylko obiecanki... *Ania...Niuf* napisał(a):Pysiu super ze z uszkami juz ok:multi: ...mnie tez zasypalo ale jak patrze na mine mojej Dianki to cala zlosc na bialy puch sie ulatnia:loveu: wlasnie wrocilam po 1,5 godzinnej zabawie w robienie kulek i nie czuje palcow:placz: No tak :p Witam w klubie odmrożonych palcy :evil_lol: PIKA napisał(a):Kochana pies Ci osiwial :evil_lol: To dlatego że ma ze mną na codzień do czynienia :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a): Nie osiwiał :evil_lol: Spleśniał! :evil_lol: Ceść Pysiu! Kurna nie mam w domu wilgoci :mad: Vectra napisał(a):no prosze was :evil_lol: prawie spadłą z krzesła :evil_lol:/quote] Prawie? Szkoda ze nie "spadłaś " :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Ale przypomina nalot na serku pleśniowym, prawda? :evil_lol: A kiedy Ty czarny serek widziałaś - hę? :diabloti: evaxon napisał(a)::evil_lol: czesc Pysia Cześć Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :multi:hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa mamy zdrowe ucholce:multi: Cichaj bo zapeszysz ;) Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a): Kurna nie mam w domu wilgoci :mad: w domu nie, ale na dworzu sporo :evil_lol: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Uszko suchutkie :multi::multi::multi: :multi: Pysia napisał(a):Z ucholcami lepiej ale czy zdrowe to wyniki pokażą... :kciuki: Hihihi :D Jaki pysio :loveu: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):w domu nie, ale na dworzu sporo :evil_lol: I w tym punkcie się z Tobą zgadzam... paula_z napisał(a)::multi: :kciuki: Hihihi :D Jaki pysio :loveu: Szelmusia nie przepada za sniegiem :diabloti: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Cześć córciu :multi: Na razie zaden z moich dzieci nie jest wystawiany :angryy: Dwa miały być. Jeden nadal się przymierza ale coś mi się wydaje ze to tylko obiecanki... Skąd ja to znam:p . U mnie tylko 3 wystawiane ( w tym dwa w moich rękach:p ). Obiecują obiecuja i tyle. Ale na tegorocznych wystawach będę niufała:evil_lol: za Black Obsession-kami :D Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ten śnieg popsuł nam w domu romantyczną atmosfere :angryy: Zaraz powklejam fotki bez sniegu :p Mam ich ponad 200 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zabawa :) Koniec zabawy :evil_lol: Namawianki Chwila refleksji Coś im strzela do głowy :razz: Opieprzyłam :p Udaje niewiniątko :mad: A to drugi aniołek :mad: Oba... Janiołek udaje ze mnie nie ma :cool3: Ten krzak nie moze tu być .. Jak go zlikwidować :roll: Idę bo będzie na mnie :roll: Pysia patrzysz? Mnie tam NIE MA ! Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysiu jak ładnie odgarnełąś cały śnieg :evil_lol: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mamciu, a mówiłaś że do Was śnieżek też zawitał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( nie no wiem że 200 będzie bez:evil_lol:) Quote
Recommended Posts