Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):To Debe jest moja prawnuczką? :hmmmm: Niestety tak... ewelinabuck napisał(a):pysiu oj nie ladnie wyrodna matulo:mad: :mad: :mad: :mad: zapraszamy o naszej galerii:eviltong: :oops: Jak byłam to mnie nikt nie zauważał :obrazic: Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! Ale chłopak pewno jeszcze urośnie... Jak nie wzwyż to wszerz... Toć dopiero półtora roczku ma! :) Nie strasz ludzi Iza ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Biało biało biało....Byłyśmy na spacerku w lasku. Zmarzłam na kość :angryy: Nogi mam przemoczone :cool1: Zmorka przeszczęśliwa padła za to Szelma nawet się bawić nie chciała :evil_lol: Zapychała do domu w takim tempie że frunęłam za nią :mad:Muszę jej kupić szory do ciągnięcia i do sanek przyczepić :p Wtedy będzie ubaw po pachy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany to nareszcie sie przyda kamerka JU...będzie ubaw po pachy... PIKA napisał(a):To Debe jest moja prawnuczką? :hmmmm:tak prababciu ....Debe to mła siostra bliźniaczka:p Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany to nareszcie sie przyda kamerka JU...będzie ubaw po pachy... tak prababciu ....Debe to mła siostra bliźniaczka:p A Ty znowu o tej kamerze :mad: Ale Ala jest tą cichociemną bo Dominika to diabeł w diabelskiej skórze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dobry wieczor Pysiu:p prosze wymietolic dziewczynki koniecznie:loveu: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Dobry wieczor Pysiu:p prosze wymietolic dziewczynki koniecznie:loveu: Dobry Wieczór Aniu :) Dziewczynki dostaną przed snem swoją porcje pieszczot :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Niestety tak... :oops: Jak byłam to mnie nikt nie zauważał :obrazic: Nie strasz ludzi Iza ;) a kiedy bylas ostatni raz w mojej galerii hmmm ... chyba wieki temu:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Napisał(a) Pysia Biało biało biało....Byłyśmy na spacerku w lasku. Zmarzłam na kość :angryy: Nogi mam przemoczone :cool1: Zmorka przeszczęśliwa padła za to Szelma nawet się bawić nie chciała :evil_lol: Zapychała do domu w takim tempie że frunęłam za nią :mad:Muszę jej kupić szory do ciągnięcia i do sanek przyczepić :p Wtedy będzie ubaw po pachy ;-) Dobrywieczór Pysiu. Ja się już zapisuję na kulig Szelmusiowy :D Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a): Dobrywieczór Pysiu. Ja się już zapisuję na kulig Szelmusiowy :D:multi::multi::multi:a ja będę focić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):a kiedy bylas ostatni raz w mojej galerii hmmm ... chyba wieki temu:mad: :mad: :mad: :mad: Nie wieki tylko w tamtym roku :eviltong: Zresztą tak jak Ty u mnie :mad: bonita napisał(a): Dobrywieczór Pysiu. Ja się już zapisuję na kulig Szelmusiowy :D Pewnie :p Prywatny transport i to darmowy to każdy leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:a ja będę focić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja córcia Ala to porzadne dziecko :loveu: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 transport się sam podkreślił:evil_lol: i zmienił kolorek Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nie moge za wami nadazyc to co mam pisac jak tu potrafi 100 stronek w jeden dzien przybyc Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bonita napisał(a):transport się sam podkreślił:evil_lol: i zmienił kolorek Zrobiłam reklame Wysockiemu :mad: ewelinabuck napisał(a):nie moge za wami nadazyc to co mam pisac jak tu potrafi 100 stronek w jeden dzien przybyc Biedna Ewelinka :roll: Pisz dziewczyno i tak czytam dokładnie ;) Zobaczę Cię :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 oj bidna jestem takie niedowartosciowane dziecko:placz: :placz: :placz: :placz: nikt mnie nie potrzebuje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj bidna jestem takie niedowartosciowane dziecko:placz: :placz: :placz: :placz: nikt mnie nie potrzebuje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A Kto to tu tak ryczy strasznie:cool3:. Ciszej już po 22-giej:p :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Z kolorowych zapasów ;) Szelmusia z zabawką :) Orzechomania Nasz orzech Na nim jeszcze orzechy :crazyeye: I dziewczyny Szalejące :)] Fruwające ;) Takie chyba już było ale co mi tam ;) I lądowanie :) Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj bidna jestem takie niedowartosciowane dziecko:placz: :placz: :placz: :placz: nikt mnie nie potrzebuje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Matko boska :crazyeye: Masz okres ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bonita napisał(a):A Kto to tu tak ryczy strasznie:cool3:. Ciszej już po 22-giej:p :evil_lol: Jestesmy bez serca :shake: :diabloti::p Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 foty boskie powinna tu Guffi zajzec znowu by powiedziala ze latajace psy mamy Pysia napisał(a):Matko boska :crazyeye: Masz okres ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestesmy bez serca :shake: :diabloti::p a co ty taka pysiu dociekliwa cierpie na bezsens istnienia jak Werter:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: i musze wybierac jak konrad wallenrod bo nie chce skonczyc jak giaur Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):foty boskie powinna tu Guffi zajzec znowu by powiedziala ze latajace psy mamy Bo wszystko to Matrix :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):a co ty taka pysiu dociekliwa cierpie na bezsens istnienia jak Werter:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Ale Werter chyba ćpał non stop :) Ewentualnie był infantylny aż do bólu :cool1: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Bo wszystko to Matrix :evil_lol: Ale Werter chyba ćpał non stop :) Ewentualnie był infantylny aż do bólu :cool1: a cholera go wie co on robil:cool3: :cool3: :cool3: a wszystko o w rozmiarze 3D bo duze jest piekne a rzeczywistosc w krainie fantazji mowi sama za siebie:cool3: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a):i musze wybierac jak konrad wallenrod bo nie chce skonczyc jak giaur No to masz przekichane bo ani jedna z tych postaci mi się nie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dobra ide spac bo mi sie glupoty trymaja:evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Toffana Pyśko strasznie dziś mądralińska jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nugatowa napisał(a):Toffana Pyśko strasznie dziś mądralińska jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Piegata kobieto mózg mi nie chce pracować przez niedobór nikotyny w organiźmie :roll: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a): Muszę jej kupić szory do ciągnięcia i do sanek przyczepić :p Wtedy będzie ubaw po pachy ;) a ja swojej sanki dzisiaj przyczepilam i mi przytachala na tych sankach 12 litrow wody :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Piegata kobieto mózg mi nie chce pracować przez niedobór nikotyny w organiźmie :roll: Czarna Futrzasta kobieto jestem godna podziwu, że pozbywasz się tgeo nałogu ! trzymam za Ciebie kciuki :evil_lol: :evil_lol: Hołk and M.A.G.A Quote
Recommended Posts