Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 TZ poprawiał powoli wizerunek naszej ....Zmory nr. 3 Doklejał tu i tam ;) A potem sprawdzał czy już ok :evil_lol: A w oddali różne dziwne rzeczy się działy... Jakieś tajfuny latały :crazyeye: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysiaczku mam nadzieje, że wstawiając zdjęcia nie przeoczysz mojego wcześniejszego postu:multi: :eviltong: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Futra grasowały Zwłasza małoletnia sąsiadka :crazyeye: Złapać toto było cudem :cool3: Tajfun fruwał wszędzie :crazyeye: A nasz bałwan robił się coraz ciekawszy :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agga']Pysiaczku mam nadzieje, że wstawiając zdjęcia nie przeoczysz mojego wcześniejszego postu:multi: :eviltong: Czytałam Aguś ale chcę najpierw skończyć historie zwariowanego bałwana ;) Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mężczyźni są monotematyczni ;) Mają pozorne przebłyski które konczą się.... TAK :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ONI u Ciebie byli .....ty zobacz czy ci na antenie nie wiszą:razz: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rzut oka jeszcze Dorobienie brakujących walorów ;) A oto cały efekt :diabloti: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nasz Bałwan( ka) w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ONI u Ciebie byli .....ty zobacz czy ci na antenie nie wiszą:razz: A niech wiszą jak im tam wygodnie :evil_lol: [quote name='bonita']O RANY:crazyeye: Jaka lala:evil_lol: Wszyscy umierali ze śmiechu przy tej zabawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hahaha :roflt: Swietne :klacz: Balwanowa Miriam :roflt: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Nasz Bałwan( ka) w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy sie ..działo sie...i to duzo sie działo:diabloti: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :roflt: Swietne :klacz: Balwanowa Miriam :roflt: No to mamy imie dla bałwanowej :evil_lol: Od teraz to Miriam [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie ..działo sie...i to duzo sie działo:diabloti: Działo się a będzie jeszcze więcej jutro rano jak inni sąsiedzi zobaczą :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia'] A super być mokrą :) Prawda Szelma? Jesteśmy zgodne ;) czaderskie:multi: :multi: :multi: ostatnia fotka - the besciarska...te minki...i oczeta wpatrzone w jeden punkt.....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']No to mamy imie dla bałwanowej :evil_lol: Od teraz to Miriam Działo się a będzie jeszcze więcej jutro rano jak inni sąsiedzi zobaczą :diabloti: Miriam to własciwe imie:diabloti: swietne oddanie sytuacji...kobieta z pieknym biustem:crazyeye: i ....odpowiednim sprzetem.;) ...rewelacja...ale jak mniemam sasiedzi przyzwyczajeni?? Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Miriam to własciwe imie:diabloti: swietne oddanie sytuacji...kobieta z pieknym biustem:crazyeye: i ....odpowiednim sprzetem.;) ...rewelacja...ale jak mniemam sasiedzi przyzwyczajeni?? Źle mniemasz :diabloti: Dopiero ich przyzwyczajam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem jaki będzie efekt :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Źle mniemasz :diabloti: Dopiero ich przyzwyczajam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem jaki będzie efekt :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapewne piorunujacy i dosc szokujacy:diabloti: :eviltong: nie badz taka skromna:eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Nasz Bałwan( ka) w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha...:roflt: ja dzis tez robilam balwana i moj brat i to samo doczepil tylko bez "piersi":oops: balwan super:evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 paula_z napisał(a):Podobno po 2 miesiacach jest najgorzej :evil_lol: a czy sąsiad od Waszki też był??????????????? Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia'] Od teraz to Miriam buahahhahaha jaki bałwan :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='evaxon']buahahhahaha jaki bałwan :lol: chyba dwa w jednym...:diabloti: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']zapewne piorunujacy i dosc szokujacy:diabloti: :eviltong: nie badz taka skromna:eviltong: Okaże się jutro czy jak wróce do domu to pod bramą będzie egzorcysta czy nie :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']hahaha...:roflt: ja dzis tez robilam balwana i moj brat i to samo doczepil tylko bez "piersi":oops: balwan super:evil_lol: Bo widzisz u nas lepiła męska część :) Ale zeńska upomniała sie o coś do patrzenia dla siebie i powstała Miriam :evil_lol: [quote name='aga1215']a czy sąsiad od Waszki też był??????????????? Był i jest super wesoły i z jajem :multi::multi::multi: Ma taaaaaaakie foty że ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie wstawię bo nie pytałam czy mogę :oops: W normalnej sytuacji obiekcji bym nie miała aler te są ....wybitne :diabloti: [quote name='evaxon']buahahhahaha jaki bałwan :lol: Pokręcony :diabloti: Jak my :eviltong: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Idę spać bo mi się chce sikać :p Boszzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Co ja za bzdury wypisuję :crazyeye: Dobranoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koma Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Pysia']Idę spać bo mi się chce sikać :p :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Świetny bałwan :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysia napisał(a):Idę spać bo mi się chce sikać :p Boszzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Co ja za bzdury wypisuję :crazyeye: Dobranoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc:p tylko nie do lozka bo TZ bedzie mokry:diabloti: Quote
Recommended Posts