Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):a ja swojej sanki dzisiaj przyczepilam i mi przytachala na tych sankach 12 litrow wody :evil_lol: Ja biedne pieski do pracy nie zmuszam :diabloti: Od tego są TZ i Karol :evil_lol: Nugatowa napisał(a):Czarna Futrzasta kobieto jestem godna podziwu, że pozbywasz się tgeo nałogu ! trzymam za Ciebie kciuki :evil_lol: :evil_lol: Hołk and M.A.G.A Pozbywam w cierpieniu :razz: Mam dreszcze, skurcze w brzuchu, kołatania serca, drżą mi ręce a na dodatek mam takie zmienne nastroje jak kobieta w ciąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj to sama ze sobą nie mogłam wytrzymać :angryy: Jak weszłam na znajomą stronke i przeczytałam na niej cos do mnie to mi łzy poleciały :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Ja biedne pieski do pracy nie zmuszam :diabloti: Od tego są TZ i Karol :evil_lol: nie dość, ze zmuszam to jeszcze na zdjęciach uwieczniam swoją zołzowatośc :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):nie dość, ze zmuszam to jeszcze na zdjęciach uwieczniam swoją zołzowatośc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Pysia nam nie chce dać fot TZta taszczacego wody:mad: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Pysia nam nie chce dać fot TZta taszczacego wody:mad: Nie ma sprawy :p Po następnych zakupach uwiecznie TZ ta z wodą :evil_lol: Na pewno się ucieszy jak będzie wyciągał z auta a ja będę szaleć z aparatem :diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Nie ma sprawy :p Po następnych zakupach uwiecznie TZ ta z wodą :evil_lol: Na pewno się ucieszy jak będzie wyciągał z auta a ja będę szaleć z aparatem :diabloti::multi::multi::multi:zapewne bardzo sie bedzie cieszył:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:zapewne bardzo sie bedzie cieszył:evil_lol: Będe musiała na zoomie robić fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):Ja biedne pieski do pracy nie zmuszam :diabloti: Od tego są TZ i Karol :evil_lol: niedobrzy :shake: zmuszają pieski:mad: ;) Pysia napisał(a):Pozbywam w cierpieniu :razz: Mam dreszcze, skurcze w brzuchu, kołatania serca, drżą mi ręce a na dodatek mam takie zmienne nastroje jak kobieta w ciąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj to sama ze sobą nie mogłam wytrzymać :angryy: Jak weszłam na znajomą stronke i przeczytałam na niej cos do mnie to mi łzy poleciały :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzielna jesteś -ile to już dni??????? Trawnikowy też rzuca, tylko, że on zaczął od ograniczenia........ ano zobaczymy.... Pysia napisał(a):Nie ma sprawy :p Po następnych zakupach uwiecznie TZ ta z wodą :evil_lol: Na pewno się ucieszy jak będzie wyciągał z auta a ja będę szaleć z aparatem :diabloti: w "zakupach" masz linka :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 aga1215 napisał(a):1.niedobrzy :shake: zmuszają pieski:mad: ;) 2.Dzielna jesteś -ile to już dni??????? Trawnikowy też rzuca, tylko, że on zaczął od ograniczenia........ ano zobaczymy.... 3.w "zakupach" masz linka :crazyeye: Ad 1. Sama widzisz ;) Ad 2. 28 .................. Ad 3. To nie pierwszy :angryy: Dzisiaj robią się linki z byle czego :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witajcie :) Chłopaki odśnieżają plac bo nas zasypało ............. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysia napisał(a):Będe musiała na zoomie robić fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ukryjesz się w oczku wodnym;) Pysia napisał(a):Witajcie :) Chłopaki odśnieżają plac bo nas zasypało ............. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano to rób foty:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nugatowa napisał(a): Hołk and M.A.G.A Ktoś mnie wzywał? :diabloti: Pysiu, ja chcę zdjecia, jak twoje psy pleśnieją na śniegu! Quote
*Ania...Niuf* Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Witaj Pysiu i dziewczyny:multi: nie jestes sama mnie tez zasypalo;) a gdzie sa fotki:mad: zaniedbujesz nas:eviltong: Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Maga100 napisał(a): Pysiu, ja chcę zdjecia, jak twoje psy pleśnieją na śniegu! a ja chcę Tz-ta latającego na lopacie do odśnieżania :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Maga100 napisał(a):Ktoś mnie wzywał? :diabloti: Nie dokońca Pani Mago :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysia napisał(a): Napisał(a) aga1215 2.Dzielna jesteś -ile to już dni??????? Trawnikowy też rzuca, tylko, że on zaczął od ograniczenia........ ano zobaczymy.... 3.w "zakupach" masz linka Ad 2. 28 .................. Ad 3. To nie pierwszy :angryy: Dzisiaj robią się linki z byle czego Edyta - JESTEŚ WIELKA :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: btw - te linki to robota Admina .......som więc oficjalne.............. Quote
Paula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysia napisał(a):28 .................. Podobno po 2 miesiacach jest najgorzej :evil_lol: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzień dobry Pysiu, czy wszystko w koło już odśnieżone? U nas aktualnie nie sypie, ale wieje taki wiatr że jest jeszcze gorzej niż by sypało:p Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ukryjesz się w oczku wodnym;) no to rób foty:multi: Foty porobiłam ale nocne :p Są obłędne bo model był....:diabloti: Zresztą nie zdradze :eviltong: [quote name='Maga100']Ktoś mnie wzywał? :diabloti: Pysiu, ja chcę zdjecia, jak twoje psy pleśnieją na śniegu! Wydawało Ci się :diabloti: Moje psy już spleśniały :cool1: [quote name='*Ania...Niuf*']Witaj Pysiu i dziewczyny:multi: nie jestes sama mnie tez zasypalo;) a gdzie sa fotki:mad: zaniedbujesz nas:eviltong: Witaj :) Matko kochana !! Fotki powstawiam ale za chwilkę :) [quote name='PIKA']a ja chcę Tz-ta latającego na lopacie do odśnieżania :evil_lol: Odsnieżał a za chwilkę przyjechał pług i prawie nam wjechał na plac :evil_lol: Jakby poczekał chwilke to nie musiałby machać ;) Ale było fajnie bo mieliśmy bitwe na śnieżki przy odśnieżaniu :multi: [quote name='Nugatowa']Nie dokońca Pani Mago :evil_lol: :diabloti: [quote name='aga1215']Edyta - JESTEŚ WIELKA :klacz: btw - te linki to robota Admina .......som więc oficjalne.............. :B-fly: [quote name='paula_z']Podobno po 2 miesiacach jest najgorzej :evil_lol: Też Cię będę tak podnosić na duchu... [quote name='bonita']Dzień dobry Pysiu, czy wszystko w koło już odśnieżone? U nas aktualnie nie sypie, ale wieje taki wiatr że jest jeszcze gorzej niż by sypało:p Nie dość że odśnieżone to zasypane bo pada ....No i mieliśmy bitwe śnieżkową ;) Musiałam polikwidować emoty :angryy: Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bitwa śnieżkowa? To chyba było fajnie :) Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zaczęło się bardzo niewinnie... Czyli od pracującego Karola ;) Zmorka troszkę pomagała ;) Ale ogólnie to Karol machał :diabloti: Szybko się sciemniło... Przyszły posiłki do lepienia bałwana czyli nasi sąsiedzi :multi: Jak widać towarzystwo było raczej męskie nie licząc nas dwie sierotki ;) Co z tego wynikło dowiecie się za chwilkę :) Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zrobiliśmy z Karolem piewszą śniegowa kulke :p Tutaj zachęcam Karola do dalszego wysiłku :evil_lol: Był przerywnik w fotach bo fotograf zabrał się do pracy :) Ale taki był efekt :diabloti: A to dowód że ONI istnieją... Pomagali nam lepić bałwana :evil_lol: Quote
Agga Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pysiu mam do CIebie ogromną prośbę czy możesz mi przysłąć na poczte jakieś fajne zdjęcia Zmory i Szelmy. Wiesz np. to ze ktoras z nich ma okulary na nosie. Chciałabym sobie wywołać i do albumu wstawić. Byłabym CI bardzo wdzięczna. Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To nie jest bałwan, to bałwanowa i ma czym oddychać baba:evil_lol: A ONI wyrażnie widoczni :cool3: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bałwan najpierw był kobietą... Ciut zwichrowaną ale jednak ;) Małoletnia się temu przyglądała :oops: Zmorka była zaszokowana :evil_lol: I tak patrzyliśmy na nasze dzieło dumając coby tu zmienić :hmmmm: Quote
Recommended Posts