Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Ju i Rafała obgadują;) Cześć Babciu:loveu: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='bonita'] :roflt: Mamciu a gdzie Ty takiego cudoczka znalazłaś:evil_lol: . (jestem na 118-stej:cool3: ). To moje szalone dziecie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Vectra']TAK dokładnie TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymam Edyś dziś mocno :kciuki::kciuki::kciuki: Trzymam z całych sił aż mi palce zamartwica łapie :cool1: U mnie mokry śnieg prószy.... [quote name='*Ania...Niuf*']Jak juz piszecie o pradzie to u mnie tez bardzo czesto go brakuje:angryy: ... w "centrum" mojego wspanialego miasteczka kable sa w ziemi a na obrzezach ida jeszcze gora:placz: i jak tylko zawieje wiaterek to bach pradu nima:niewiem: ostatni czwartek odlaczyli nas ok. godz.20, i nie wytrzymalam presji i zadzwonilam do panow od pradu, a oni mi wyjechali z tekstem, (cytuje) " nic nie da sie juz dzis zrobic, to jest zlosliwosc rzeczy martwych" i sie rozlaczyli...to tyle na temat naszych polskich elektrykow... zapomnialam napisac ze ja niestety mieszkam na tych obrzezach:diabloti: P.S.Pysiu wycaluj odemnie zmoroszelmowe damy:loveu: Wycałowane :p Tfu tfu prądu rzadko nie na :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Ju i Rafała obgadują;) Cześć Babciu:loveu: My ich zawsze obgadujemy :evil_lol: Cześć CÓRCIU !!!!!!!!!!!!:mad: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc slodka wnusiu ze slodkimi psami i pracoholicznym TZ-tem :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysiu i co ? i jak wyniki ?? już kostki mam białe od trzymania kciuków ;) Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']otworzyłam właśnie nowiutką paczuszke papierosków ... :cool3: wyciągam jednego - mmm jaki aromat :loveu: podpalam :loveu: zaciągam się , dymek łachocze me podniebienie :loveu: ....... kolejne zaciągniecię się wdech -wydech :loveu: ........... ahhhh jak przyjemnie :diabloti: bleeeeeeeeeeeeeeeeeee co za smród i odór fajek bleeeeeeeeeeeeeeee fu fu fu eeeeeeee [quote name='Pysia']Jezeli jutro w okolicach Warszawy przejdzie śnieżyca to wiedz babo że to ja Ci ją zesłałam :diabloti: a zy możesz PtYSIU maminiumisiu tą śnieżycę pod dom Vectry tylko zesłać :cool1: :grins: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysiu i co ? i jak wyniki ?? już kostki mam białe od trzymania kciuków ;) Quote
Paula Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ewcia, powtarzasz sie :evil_lol: Czesc babciu :loveu: Mozna puscic :kciuki:? Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 to przez emocje :diabloti: Debe narażasz się :grins: :grins: :grins: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Vectra napisał(a):to przez emocje :diabloti: Debe narażasz się :grins: :grins: :grins: że muła :-o Quote
*Ania...Niuf* Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hello, dziewczyny co tu tak cicho:???: ...czyzby awaria pradu:diabloti: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 tygra napisał(a):ale słodko To Bonitka wynajduje fotki Zmorki z wcześniejszych stron :loveu: PIKA napisał(a):Cześc slodka wnusiu ze slodkimi psami i pracoholicznym TZ-tem :evil_lol: Cześć babuniu pracoholiczko :loveu: Vectra napisał(a):Pysiu i co ? i jak wyniki ?? już kostki mam białe od trzymania kciuków ;) Dzisiaj był pobrany kolejny wymaz bo ten z zeszłego tygodnia to juz nieaktualny jest :) Wyniki w piątek lub w poniedziałek...Trzymaj dalej :diabloti: dbsst napisał(a):bleeeeeeeeeeeeeeeeeee co za smród i odór fajek bleeeeeeeeeeeeeeee fu fu fu eeeeeeee a zy możesz PtYSIU maminiumisiu tą śnieżycę pod dom Vectry tylko zesłać :cool1: :grins: Prawda ze smród i odór? :diabloti: A tak w ogóle to jak Ewcia moze palić przy psach :mad: Nawet jak byłam prawdziwą palaczką to nie paliłam bo to bierni palacze :cool1: A śnieżyce zesłałam na...swoje niebo :placz: Vectra napisał(a):Pysiu i co ? i jak wyniki ?? już kostki mam białe od trzymania kciuków ;) Co ci jest:crazyeye: Wczoraj też byłaś gdzieś powtarzalska :evil_lol: paula_z napisał(a):Ewcia, powtarzasz sie :evil_lol: Czesc babciu :loveu: Mozna puscic :kciuki:? Trzymaj wnusiu mocno... Vectra napisał(a):to przez emocje :diabloti: Debe narażasz się :grins: Emocje to Ty masz zawsze bo je lubisz :evil_lol: Dominika normalnie załapała plusa u mnie :loveu: dbsst napisał(a):że muła :-o Cicho dziecko :) Obronie Cię :diabloti: Tym razem... *Ania...Niuf* napisał(a):Hello, dziewczyny co tu tak cicho:???: ...czyzby awaria pradu:diabloti: Bo mnie zasypuje.... Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 PtYSIU mamisiuuuuuuuuuuuuu jaestes kochana i to nie tylko TYM razem :diabloti: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):A tak w ogóle to jak Ewcia moze palić przy psach :mad: bo ja je konserwuje :evil_lol: jak powiada mój tato "wędzone dłużej się trzymie" :evil_lol: a reszte wam wybaczam - mam dziś dobry humor :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Vectra napisał(a):bo ja je konserwuje :evil_lol: jak powiada mój tato "wędzone dłużej się trzymie" :evil_lol: a reszte wam wybaczam - mam dziś dobry humor :evil_lol: Moje nie palą i nie paliły nigdy bo nie lubię jak futra śmierdzą petami :diabloti: Ciekkawa jestem jaką reszte :diabloti: Tą którą dopiszemy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysiu -Mamusiu a dlaczego i do mnie posłałaś te białe , sypiące z chmur:cool3: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu -Mamusiu a dlaczego i do mnie posłałaś te białe , sypiące z chmur:cool3: Ja nie posyłałam :mad: To samo przylazło :mad: Podejrzewam Hanke ze nam to zesłała.... Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Pysia napisał(a):Ja nie posyłałam :mad: To samo przylazło :mad: Podejrzewam Hanke ze nam to zesłała....:cool3:no ale dlaczego i do mnie .......:shake: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:no ale dlaczego i do mnie .......:shake: A dlaczego do mnie? :mad::mad::mad: Ja dobra jestem i kochana i w ogóle :loveu: Ale Hanka cicho siedzi i sobie obmyśla różności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witajcie:cool1: Zostałam zasypana.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie:cool1: Zostałam zasypana.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nie tylko Ty :cool1: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vectra napisał(a):Nie tylko Ty :cool1: :placz::placz::placz::placz::placz: No to zakładamy klub płaczących nad śniegiem :evil_lol: Szelma była wczoraj u weta :) Uszko suchutkie :multi::multi::multi: Tylko troszkę jeszcze zaczerwienione :) Jezu jak się cieszę :multi::multi::multi: Oczywiście próbowała uciec przez szczeline pod drzwiami :mad: I zupełnie nie rozumiała dlaczego nie może się zmieścić :evil_lol: Biedna nie bała się weta ale po tych uszkach zaczęła panicznie :placz: Mam do lecznicy daleko i nie wiem jak ja ją oduczę tego strachu.... Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No to Wam opisze moją próbe wzięcia Zmorki do domu z podwórka :angryy: Wyszła ale stanowczo odmówiła przyjścia :mad: Od rana jest na dworze. Jakimś dziwnym sposobem jej cudna czarna sierść zmieniła kolor na biały ...Nie do końca mi się ta odmiana podoba :crazyeye: Leży na środku placu z błogą miną i mruży tylko oczy żeby jej puch w nie nie wpadał :cool3: Próbowałam ją sciągnąć smakołykami - nie pomogło :crazyeye: Wołaniem - nie dało rady bo Zmoreczka ogłuchła :diabloti: Na siłe...No cóż...Ważę tyle co ona więc nie dałam rady bezwładnego psa przyciągnąć 20 metrów pod drzwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba szałas nad nią zbuduje bo nie mogę jeszcze pilnować aby psa nie zasypało :p Szelmusia raczej nastawiona jest sceptycznie do śniegu. Ma mniej ochoty na zabawe i patrzy na Zmorke zdziwiona:roll: Idzie obadać dom dookoła i z dopalaczem do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak było rano.... 8:00 10:00 Baby w śniegu... Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wcale nie pada :cool1: To fotomontaż :placz: Quote
Recommended Posts