:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No to widzę że nie tylko ja dizś życzonka dostawałam :lol: Cześc Pysiu ;) Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 evaxon napisał(a):oooo tosz to praprababcia Pysia:loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Jezu Ty też :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zaczynam mieć paranoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):dzień dobry Pysiu Dzień Dobry Tygra :) :: FiGa :: napisał(a):No to widzę że nie tylko ja dizś życzonka dostawałam :lol: Cześc Pysiu ;) To moje pierwsze życzenia z okazji Dnia Babci :lying::lying::lying: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Przypomniałam sobie że tutaj należy wstawiać foty ;) Trochę zabawy po niufowemu - na leżąco ;) Odgryziemy sobie nosy ;) Spoko królewno Dawaj te uszy Do skoku... I hoooooop A teraz Szelma na ziemie A masz Pęczasz? Muszę odpocząć .... Muszę coś wymyślić Szelma goń mnie! Chętnie :diabloti: Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dobrywieczór mamusiu Pysiu:loveu: . Ja jestem Bonita, Twoja córcia koffana która zagineła dawno temu na morzu, mieszkałam przez wiele lat na bezludnej wyspie, aż odnalazł mnie tam pewien żeglarz - o miłym imieniu Sindbad:cool3: . (Kiedyś opowiem Ci całą tą historię:razz: ). Teraz wróciłam do Ciebie:multi: i myślę że Ty również cieszysz się z tego powodu:cool3: . Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Chciałam Wam powiedzieć że tfu tfu odpukać ale z uszkami Szelmusi jest naprawdę coraz lepiej :multi::multi::multi: Juz tylko jest troszkę wydzieliny brązowej w uszku i chyba ją nie boli bo nie kombinuje :multi::multi::multi: Ale niestety baba pośpieszyła się z cieczką :placz: Dzisiaj dostała :angryy:Zrobiłam jej wymaz nowy z ucha ale powtórzę we wtorek i zobaczymy czy będę mogła ja kryć....Mam jakies 15 dni czasu na decyzje :roll: Jezeli badania wykażą ze jest ok z uszkiem to zrobimy badania krwi czy wsio ok ...Ale raczej wątpię żeby było po wszystkim...Miała dostać cieczki w lutym :mad: Quote
Maga100 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Pysiu, NIE jestem twoją wnuczką. Cieszysz się? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :crazyeye:o foty .... o bonitka Twoja córcia dotarła:multi: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczór mamusiu Pysiu:loveu: . Ja jestem Bonita, Twoja córcia koffana która zagineła dawno temu na morzu, mieszkałam przez wiele lat na bezludnej wyspie, aż odnalazł mnie tam pewien żeglarz - o miłym imieniu Sindbad:cool3: . (Kiedyś opowiem Ci całą tą historię:razz: ). Teraz wróciłam do Ciebie:multi: i myślę że Ty również cieszysz się z tego powodu:cool3: . O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi: Tylko powiedz czy jesteś droga w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha :) Jeszcze coś ;) Czy wiesz że masz dwie siostry? Jedną ciut normalną z psem mordercą ( nie wiem jak się pogodzicie bo Ty masz boksia :evil_lol:) a drugą z bokserem w miare normalnym za to ona jest całkiem...no wiesz :stupid::stupid::stupid: Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Maga100']Pysiu, NIE jestem twoją wnuczką. Cieszysz się? :diabloti: I to tak że odprawiłam w domu taniec indiańskiej radości :cunao: Przez moment obawiałam się że babcia PIKA zrobi z Ciebie swoją córkę :diabloti: W przypływie paniki mianowałam moją mamusią Weszke :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Pysia']O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi: Tylko powiedz czy jesteś droga w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha :) Jeszcze coś ;) Czy wiesz że masz dwie siostry? Jedną ciut normalną z psem mordercą ( nie wiem jak się pogodzicie bo Ty masz boksia :evil_lol:) a drugą z bokserem w miare normalnym za to ona jest całkiem...no wiesz :stupid::stupid::stupid: Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:babcię Weszkę;)....to na niebiewsko ....no wiesz ....:mad: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o foty .... o bonitka Twoja córcia dotarła:multi: Coś taka zadziwiona fotami? :mad: Chociaż ja miałam przebłysk świadomości i je wstawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Pysia']O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi: Tylko powiedz czy jesteś droga w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha :) Jeszcze coś ;) Czy wiesz że masz dwie siostry? Jedną ciut normalną z psem mordercą ( nie wiem jak się pogodzicie bo Ty masz boksia :evil_lol:) a drugą z bokserem w miare normalnym za to ona jest całkiem...no wiesz :stupid::stupid::stupid: Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti: A więc tak: W utrzymaniu jestem bardzo tania( Wiesz te lata spędzone w dżungli czegoś mnie nauczyły:cool1: ) Dowiedziałam się także, że mam dwie wspaniałe siostry Alę i Debe, siostrzeńca Ozulka i siostrzenicę Szpilę:cool3: . U Babci Weszki już też byłam z życzonkami:roll: , a z prababcią PIKĄ muszę się dopiero przywitać, czy Ona mnie będzie jeszcze pamiętać:cool3: . Quote
Paula Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :multi: Super sie bawia moje ciocie :evil_lol: [quote name='Pysia']Chciałam Wam powiedzieć że tfu tfu odpukać ale z uszkami Szelmusi jest naprawdę coraz lepiej :multi::multi::multi: Jezeli badania wykażą ze jest ok z uszkiem to zrobimy badania krwi czy wsio ok ... Cieszkam sie, ze z uszkami lepiej :multi: I trzymam kciuki za dobre wyniki :kciuki: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:babcię Weszkę;)....to na niebiewsko ....no wiesz ....:mad: O co Ci córciu chodzi? A co? Może normalne jesteście ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']A więc tak: W utrzymaniu jestem bardzo tania( Wiesz te lata spędzone w dżungli czegoś mnie nauczyły:cool1: ) Dowiedziałam się także, że mam dwie wspaniałe siostry Alę i Debe, siostrzeńca Ozulka i siostrzenicę Szpilę:cool3: . U Babci Weszki już też byłam z życzonkami:roll: , a z prababcią PIKĄ muszę się dopiero przywitać, czy Ona mnie będzie jeszcze pamiętać:cool3: . Prababcia PIKA pije codziennie Bilobil ( albo je bo nie pamiętam ;) ) więc pamięć ma dobrą :) Cieszy mnie że dam rade Cię utrzymać bom samotna matka z 3 córek :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak Ci się futrzane siostrzyczki - super grzeczne Zmoroszelmy - podobają ? :diabloti: [quote name='paula_z'] :multi: Super sie bawia moje ciocie :evil_lol: Cieszkam sie, ze z uszkami lepiej :multi: I trzymam kciuki za dobre wyniki :kciuki: Zmorka jak zwykle fruwa :mad: Trzymaj bo nam potrzebne ... Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Moje siostry futrzane są wsaniałe:loveu:, a ich kruczoczarne włosy ach...:loveu:. Widzę też, że są bardzo grzeczne:diabloti: to mamy akurat rodzinne ;) Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='bonita'] Ślicznie tu wyszła:loveu:. Bo Zmoreczka to taka śliczna lalunia :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Pysia napisał(a):Bo Zmoreczka to taka śliczna lalunia :loveu::loveu::loveu: :loveu: dokladnie :loveu: tak jak moja Tigra:loveu: wkoncu jedna krew w nich plynie:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja chce małe niufy :mad: :mad: ja chce by Pysia nam tu pisała ile ma sików , koopów , jak jest obgryziona , jak jej rozrabiają :evil_lol: Więc trzymam kciuki by wyniki byli łoki :) Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='bonita'] Moje siostry futrzane są wsaniałe:loveu:, a ich kruczoczarne włosy ach...:loveu:. Widzę też, że są bardzo grzeczne:diabloti: to mamy akurat rodzinne ;) One takie czarne bo się w smole piekielnej wytarzały :diabloti: [quote name='evaxon']:loveu: dokladnie :loveu: tak jak moja Tigra:loveu: wkoncu jedna krew w nich plynie:evil_lol: Dokładnie :diabloti: Mają jednych przodków :diabloti: Podobieństwo uderzające :evil_lol: [quote name='Vectra']ja chce małe niufy :mad: :mad: ja chce by Pysia nam tu pisała ile ma sików , koopów , jak jest obgryziona , jak jej rozrabiają :evil_lol: Więc trzymam kciuki by wyniki byli łoki :) A ja raz chce a raz nie...Odpowiedzialnośc mnie doprowadza do usychania :cool1: Quote
e.v.a Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pysia napisał(a): Dokładnie :diabloti: Mają jednych przodków :diabloti: Podobieństwo uderzające :evil_lol: jak by staly w jednej kaluzy to by byly nie do odroznienia:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Mamciu ...ja też ściskam paluchi...jak przyjedziesz z babunia to sprawdzisz:p Quote
Pysia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='evaxon']jak by staly w jednej kaluzy to by byly nie do odroznienia:evil_lol: Normalnie bliźniaczki jednojajowe:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Mamciu ...ja też ściskam paluchi...jak przyjedziesz z babunia to sprawdzisz:p Nie omieszkam :eviltong: Quote
LAZY Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Szelmusia miej dobre wyniki, bo ja kcem malutkie czarnuszki oglądać;) Quote
Recommended Posts