Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
oooo tosz to praprababcia Pysia:loveu: :Rose: :Rose: :Rose:

Jezu Ty też :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zaczynam mieć paranoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tygra napisał(a):
dzień dobry Pysiu

Dzień Dobry Tygra :)

:: FiGa :: napisał(a):
No to widzę że nie tylko ja dizś życzonka dostawałam :lol:
Cześc Pysiu ;)

To moje pierwsze życzenia z okazji Dnia Babci :lying::lying::lying:

Posted

Przypomniałam sobie że tutaj należy wstawiać foty ;)
Trochę zabawy po niufowemu - na leżąco ;)

Odgryziemy sobie nosy ;)

Spoko królewno

Dawaj te uszy

Do skoku...

I hoooooop

A teraz Szelma na ziemie

A masz

Pęczasz?

Muszę odpocząć ....

Muszę coś wymyślić

Szelma goń mnie!

Chętnie :diabloti:

Posted

Dobrywieczór mamusiu Pysiu:loveu: .
Ja jestem Bonita, Twoja córcia koffana która zagineła dawno temu na morzu, mieszkałam przez wiele lat na bezludnej wyspie, aż odnalazł mnie tam pewien żeglarz - o miłym imieniu Sindbad:cool3: .
(Kiedyś opowiem Ci całą tą historię:razz: ).
Teraz wróciłam do Ciebie:multi: i myślę że Ty również cieszysz się z tego powodu:cool3: .

Posted

Chciałam Wam powiedzieć że tfu tfu odpukać ale z uszkami Szelmusi jest naprawdę coraz lepiej :multi::multi::multi: Juz tylko jest troszkę wydzieliny brązowej w uszku i chyba ją nie boli bo nie kombinuje :multi::multi::multi:
Ale niestety baba pośpieszyła się z cieczką :placz: Dzisiaj dostała :angryy:Zrobiłam jej wymaz nowy z ucha ale powtórzę we wtorek i zobaczymy czy będę mogła ja kryć....Mam jakies 15 dni czasu na decyzje :roll: Jezeli badania wykażą ze jest ok z uszkiem to zrobimy badania krwi czy wsio ok ...Ale raczej wątpię żeby było po wszystkim...Miała dostać cieczki w lutym :mad:

Posted

[quote name='bonita']Dobrywieczór mamusiu Pysiu:loveu: .
Ja jestem Bonita, Twoja córcia koffana która zagineła dawno temu na morzu, mieszkałam przez wiele lat na bezludnej wyspie, aż odnalazł mnie tam pewien żeglarz - o miłym imieniu Sindbad:cool3: .
(Kiedyś opowiem Ci całą tą historię:razz: ).
Teraz wróciłam do Ciebie:multi: i myślę że Ty również cieszysz się z tego powodu:cool3: .

O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi:
Tylko powiedz czy jesteś droga w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha :) Jeszcze coś ;) Czy wiesz że masz dwie siostry? Jedną ciut normalną z psem mordercą ( nie wiem jak się pogodzicie bo Ty masz boksia :evil_lol:) a drugą z bokserem w miare normalnym za to ona jest całkiem...no wiesz :stupid::stupid::stupid:
Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, NIE jestem twoją wnuczką. Cieszysz się? :diabloti:
I to tak że odprawiłam w domu taniec indiańskiej radości :cunao: Przez moment obawiałam się że babcia PIKA zrobi z Ciebie swoją córkę :diabloti: W przypływie paniki mianowałam moją mamusią Weszke :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi:
Tylko powiedz czy jesteś droga w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha :) Jeszcze coś ;) Czy wiesz że masz dwie siostry? Jedną ciut normalną z psem mordercą ( nie wiem jak się pogodzicie bo Ty masz boksia :evil_lol:) a drugą z bokserem w miare normalnym za to ona jest całkiem...no wiesz :stupid::stupid::stupid:
Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:babcię Weszkę;)....to na niebiewsko ....no wiesz ....:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o foty ....
o bonitka Twoja córcia dotarła:multi:

Coś taka zadziwiona fotami? :mad: Chociaż ja miałam przebłysk świadomości i je wstawiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']O moja Ty dawno temu zaginiona córko :loveu: Jestem niesłychanie szczęśliwa z Twojego odnalezienia :multi:
Masz też Prababcie PIKE, mamusie Malawaszke ( potocznie zwaną Weszką ) i licho wie jeszcze kogo bo mi się bilibil skończył :diabloti:

A więc tak: W utrzymaniu jestem bardzo tania( Wiesz te lata spędzone w dżungli czegoś mnie nauczyły:cool1: )
Dowiedziałam się także, że mam dwie wspaniałe siostry Alę i Debe, siostrzeńca Ozulka i siostrzenicę Szpilę:cool3: .
U Babci Weszki już też byłam z życzonkami:roll: , a z prababcią PIKĄ muszę się dopiero przywitać, czy Ona mnie będzie jeszcze pamiętać:cool3: .

Posted

:multi: Super sie bawia moje ciocie :evil_lol:

[quote name='Pysia']Chciałam Wam powiedzieć że tfu tfu odpukać ale z uszkami Szelmusi jest naprawdę coraz lepiej :multi::multi::multi:

Jezeli badania wykażą ze jest ok z uszkiem to zrobimy badania krwi czy wsio ok ...
Cieszkam sie, ze z uszkami lepiej :multi: I trzymam kciuki za dobre wyniki :kciuki:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:babcię Weszkę;)....to na niebiewsko ....no wiesz ....:mad:
O co Ci córciu chodzi? A co? Może normalne jesteście ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bonita']A więc tak: W utrzymaniu jestem bardzo tania( Wiesz te lata spędzone w dżungli czegoś mnie nauczyły:cool1: )
Dowiedziałam się także, że mam dwie wspaniałe siostry Alę i Debe, siostrzeńca Ozulka i siostrzenicę Szpilę:cool3: .
U Babci Weszki już też byłam z życzonkami:roll: , a z prababcią PIKĄ muszę się dopiero przywitać, czy Ona mnie będzie jeszcze pamiętać:cool3: .

Prababcia PIKA pije codziennie Bilobil ( albo je bo nie pamiętam ;) ) więc pamięć ma dobrą :) Cieszy mnie że dam rade Cię utrzymać bom samotna matka z 3 córek :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak Ci się futrzane siostrzyczki - super grzeczne Zmoroszelmy - podobają ? :diabloti:

[quote name='paula_z']
:multi: Super sie bawia moje ciocie :evil_lol:

Cieszkam sie, ze z uszkami lepiej :multi: I trzymam kciuki za dobre wyniki :kciuki:
Zmorka jak zwykle fruwa :mad:
Trzymaj bo nam potrzebne ...

Posted

Pysia napisał(a):
Bo Zmoreczka to taka śliczna lalunia :loveu::loveu::loveu:

:loveu: dokladnie :loveu: tak jak moja Tigra:loveu: wkoncu jedna krew w nich plynie:evil_lol:

Posted

ja chce małe niufy :mad: :mad:
ja chce by Pysia nam tu pisała ile ma sików , koopów , jak jest obgryziona , jak jej rozrabiają :evil_lol:

Więc trzymam kciuki by wyniki byli łoki :)

Posted

[quote name='bonita']

Moje siostry futrzane są wsaniałe:loveu:, a ich kruczoczarne włosy ach...:loveu:.
Widzę też, że są bardzo grzeczne:diabloti: to mamy akurat rodzinne ;)
One takie czarne bo się w smole piekielnej wytarzały :diabloti:
[quote name='evaxon']:loveu: dokladnie :loveu: tak jak moja Tigra:loveu: wkoncu jedna krew w nich plynie:evil_lol:
Dokładnie :diabloti: Mają jednych przodków :diabloti: Podobieństwo uderzające :evil_lol:

[quote name='Vectra']ja chce małe niufy :mad: :mad:
ja chce by Pysia nam tu pisała ile ma sików , koopów , jak jest obgryziona , jak jej rozrabiają :evil_lol:

Więc trzymam kciuki by wyniki byli łoki :)
A ja raz chce a raz nie...Odpowiedzialnośc mnie doprowadza do usychania :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):

Dokładnie :diabloti: Mają jednych przodków :diabloti: Podobieństwo uderzające :evil_lol:

jak by staly w jednej kaluzy to by byly nie do odroznienia:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']jak by staly w jednej kaluzy to by byly nie do odroznienia:evil_lol:
Normalnie bliźniaczki jednojajowe:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Mamciu ...ja też ściskam paluchi...jak przyjedziesz z babunia to sprawdzisz:p
Nie omieszkam :eviltong: